Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10451
 • KV3-00309
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
636,90 RON * 706,90 RON * (9,9% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  64bit


Cu noul Windows 11 Enterprise, în special companiile mari, care au cerințe deosebit de ridicate față de securitatea unui sistem de operare, primesc maximum de funcții și posibilități pentru a gestiona eficient toate sarcinile relevante. Windows 11 Enterprise a fost dezvoltat special pentru hibrizii care lucrează în astfel de companii și organizații care necesită o securitate sporită și, de asemenea, o administrare mai cuprinzătoare. Această ediție oferă un nivel mai ridicat de protecție, inclusiv securitate bazată pe virtualizare și integritate a codului protejată de hipervizor. În loc să folosească parole, utilizatorii se conectează în mod convenabil și sigur prin Windows Hello for Business cu autentificare pe mai multe niveluri.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE"

Windows 11 Enterprise - cel mai complet sistem de operare Microsoft pentru utilizatorii profesioniști

Cu noul Windows 11 Enterprise, companiile mari, care au cerințe deosebit de ridicate în ceea ce privește securitatea unui sistem de operare, beneficiază de un maxim de funcții și posibilități de gestionare eficientă a tuturor sarcinilor relevante. Windows 11 Enterprise a fost dezvoltat special pentru companiile și organizațiile hibride care lucrează în astfel de companii și organizații și care au nevoie de o securitate sporită și, de asemenea, de un management mai cuprinzător. Această ediție oferă un nivel mai ridicat de protecție, inclusiv securitate bazată pe virtualizare și integritate a codului protejată de hipervizor. În loc să folosească parole, utilizatorii se conectează în mod convenabil și sigur prin Windows Hello for Business cu autentificare pe mai multe niveluri.

Windows 11 Enterprise oferă un număr maxim de caracteristici și este disponibil în 2 versiuni:

 • Windows 11 Enterprise E3 include mai multe funcții de securitate și control, precum și funcții avansate de gestionare.
 • Windows 11 Enterprise E5 dispune, de asemenea, de Microsoft Defender for Endpoint cu funcții de gestionare și mai avansate.

Windows 11 Enterprise se prezintă cu o nouă interfață de birou care face ca lucrul pe PC să fie și mai intuitiv și, prin urmare, și mai ușor de utilizat. Printre cele mai remarcabile inovații se numără "designul flotant" atractiv, cu elemente plutitoare, meniul de start revizuit cu control central, integrarea "Teams" în bara de sarcini, o funcție de căutare îmbunătățită, opțiuni optimizate pentru lucrul cu touch, stilou digital și recunoaștere vocală, precum și "Dark Mode" pentru o activitate concentrată.

Aceste versiuni complete de 64 de biți ale Windows 11 Enterprise nu sunt disponibile în comerțul obișnuit de software pentru clienții privați sau în mod individual: Cu Wiresoft aveți posibilitatea de a cumpăra aceste versiuni ca software folosit și, prin urmare, și ca licențe individuale, beneficiind astfel de un plus în funcțiile de afaceri, precum și de performanță.

Pentru mai multe informații despre noile caracteristici și funcții ale Windows 11 Enterprise, vă rugăm să consultați următoarea prezentare generală - precum și contactul personal cu un angajat Wiresoft în cadrul chat-ului live.

Windows 11 Enterprise oferă pur și simplu mai mult pentru companii

Noul Windows 11 Enterprise oferă un număr maxim de funcții și instrumente, care sunt de mare importanță pentru administrarea utilizatorilor și a dispozitivelor finale, în special în companiile mari cu mulți angajați.

Windows 11 Enterprise este disponibil în două variante - adaptate la diferitele dimensiuni și nevoi de securitate ale companiilor:

Windows 11 Enterprise E3 - cu următoarele caracteristici:

 • Opțiuni versatile pentru implementarea sistemului de operare, inclusiv actualizări controlate
 • Opțiuni de gestionare cuprinzătoare pentru dispozitive și aplicații
 • Managementul imprimării fără server pentru imprimare universală
 • Protecție avansată împotriva celor mai recente amenințări de securitate

Windows 11 Enterprise E5 - include, de asemenea:

 • Microsoft Defender - soluția holistică completă, în special pentru întreprinderile mari, care utilizează securitatea endpoint-urilor furnizată prin intermediul cloud-ului, prin caracteristici precum:
 • Protecție și detectare și răspuns la puncte finale
 • Managementul riscurilor de securitate
 • Mobile Threat Defense (MTD) pentru a detecta amenințările și riscurile de pe dispozitivele mobile, cum ar fi phishing-ul mobil

Protecție și mai cuprinzătoare împotriva amenințărilor cu Microsoft Defender pentru Windows 11 Enterprise E5

Cu Microsoft Defender for Windows 11 Enterprise E5, organizațiile obțin informații unice despre amenințări și beneficiază de expertiza unor experți în securitate de talie mondială, cu monitorizare, analiză și asistență avansate.

Această soluție holistică de securitate automatizată protejează în mod specific punctele finale în cloud - inclusiv detectarea și răspunsul la puncte finale - cu caracteristici care includ:

 • evaluare bazată pe riscuri, reducerea suprafeței de atac și protecție de ultimă generație bazată pe comportament, API-uri bogate în funcții și gestionare unificată a vulnerabilităților pentru a lua măsuri imediate și adecvate
 • în special protecție împotriva noilor programe malware polimorfe și metamorfe - pe lângă amenințările fără fișiere și cele bazate pe fișiere
 • Analizele comportamentale avansate și învățarea automată detectează atacurile și exploatările de tip zero-day prin monitorizare comportamentală
 • Reducerea suprafețelor de atac în organizațiile vulnerabile la amenințările cibernetice
 • Izolarea bazată pe hardware pentru a proteja integritatea unui sistem - atât la pornire, cât și în timpul execuției prin intermediul dovezilor locale și la distanță
 • Izolarea containerelor pentru Microsoft Edge pentru a proteja împotriva site-urilor web malițioase

Alte caracteristici noi în Windows 11 Enterprise

Utilizatorii vor beneficia și de multe alte funcționalități în noul Windows 11 Enterprise Edition - o mare parte dintre acestea sunt funcțiile de securitate suplimentare, dar există și o serie de inovații interesante în domeniul administrării sistemului, pe lângă optimizările generale.

Securitate

În ceea ce privește securitatea, următoarele caracteristici sunt disponibile în Windows 11 Enterprise:

 • Hyper-V este o tehnologie de vizualizare care permite rularea sistemelor de operare ca și calculatoare virtuale. Printre avantajele Hyper-V se numără utilizarea mai redusă a capacității serverelor, precum și utilizarea redusă a resurselor energetice care rezultă din aceasta - și o securitate mai mare prin executarea separată a serviciilor virtuale.
 • BitLocker este o tehnologie de criptare eficientă pentru criptarea în siguranță a discurilor dure - în special a dispozitivelor mobile, cum ar fi tabletele și laptopurile. Cu "BitLocker To Go", pot fi criptate și stick-urile USB și hard disk-urile externe.
 • Windows Sandbox permite utilizarea unei versiuni virtualizate a Windows 11 fără a instala un VHD (disc dur virtual) pentru a testa programe și aplicații necunoscute.
 • Windows Defender Application Guard (WDAG) permite, de asemenea, utilizarea browserului într-un fel de sandbox. Acest lucru face posibilă prevenirea atacurilor care au loc în timpul navigării pe internet prin izolarea site-urilor web declarate ca fiind nedemne de încredere, precum și a fișierelor Word, PowerPoint și Excel, împiedicându-le astfel să acceseze datele de încredere din cadrul companiei.

Management

În companiile mai mari, administrarea diferențiată a unui număr mare de utilizatori individuali sau grupuri reprezintă o provocare care nu trebuie subestimată. Windows 11 Enterprise oferă noi caracteristici în acest scop:

 • Politici de grup pentru gestionarea dispozitivelor finale, precum și a conturilor de utilizator și a grupurilor de utilizatori, atât pentru drepturile de acces la date și dispozitive, cât și pentru actualizări - de exemplu, pentru respectarea termenelor de conformitate - și pentru optimizarea stocării (Storage Sense).
 • În modul chioșc, fiecare angajat primește un cont de utilizator cu o identitate separată, ceea ce simplifică configurarea dispozitivelor finale.
 • Prin intermediul aplicației Remote Desktop App, este posibil accesul de la distanță de la un PC, tabletă sau smartphone dintr-o locație îndepărtată pentru a utiliza propriul computer la sediul companiei.
 • Microsoft Business Store oferă aplicații într-o locație centrală care pot fi puse la dispoziția anumitor utilizatori.

Inovații generale cu Windows 11 Enterprise

Windows 11 conține, de asemenea, multe funcții din Enterprise Edition, precum și adăugiri care oferă utilizatorilor un nou aspect și o nouă senzație atunci când lucrează - de ex. cu:

 • "Design plutitor": noul design al interfeței desktop-ului din Windows 11 se distinge prin ferestre transparente, plutitoare, care îi conferă un aspect tridimensional, alături de noul tapet care seamănă cu o țesătură pliată, precum și de multe pictograme de sistem noi.
 • "Segoe Fluent" este noul design pentru afișarea glifelor. Segoe Fluent se bazează pe trei principii: O glifă conține doar detaliile necesare pentru a comunica sensul (minim). Fiecare glifă se bazează pe forme geometrice simple (Basic) și are un stil modern ușor de înțeles (Evolved).
 • Noul design "Sun Valley" iese în evidență datorită colțurilor rotunjite ale elementelor. În plus, funcțiile mai puțin utilizate au dispărut acum din meniu, astfel încât funcțiile mai importante să poată fi accesate mai rapid.
 • Noul meniu de start al Windows 11 Enterprise nu mai afișează "live tiles" ca până acum, ci este orientat mai mult spre aspectul smartphone-urilor Microsoft - rezultatul este că utilizatorii găsesc acum o interfață de utilizator uniformă pe toate tipurile de dispozitive finale.
 • Bara de activități - inclusiv noile pictograme - este acum centrată în partea de jos a ecranului, poziția poate fi aliniată la stânga ca și până acum. Acesta conține, de asemenea, platforma de comunicare Teams, care înlocuiește acum Skype; utilizatorii pot discuta pe chat sau pot participa la conferințe video cu un simplu clic.
 • În centrul de informații, centrul de notificări este separat de setările rapide, iar dacă faceți clic pe dată, se afișează calendarul.
 • Widgeturile de care mulți au simțit lipsa au revenit, cu bara de știri "Știri și subiecte interesante", la care pot fi adăugate widgeturi de la alți furnizori.
 • Noul mod tabletă include mai multe gesturi tactile și o tastatură pe ecran îmbunătățită.
 • Cu Windows 11, pot fi utilizate și aplicații Android sau poate fi conectat smartphone-ul.
 • Un nou instrument de snipping pentru capturi de ecran, precum și un nou calculator cu funcții suplimentare, noul design pentru browserul Microsoft Edge etc. se numără, de asemenea, printre adăugirile din Windows 11 Enterprise.

Funcțiile exclusive dovedite ale Windows 11 Enterprise

În versiunea actuală a Windows 11 Enterprise, funcțiile dovedite ale versiunii anterioare vor fi probabil disponibile din nou, cu:

 DirectAccess pentru utilizatorii la distanță, pentru a utiliza conectivitatea resurselor de rețea chiar și fără o conexiune VPN

 • Windows To Go Creator, care permite utilizatorilor să utilizeze Windows 11 Enterprise pe un stick USB sau pe un hard disk USB chiar și pe un dispozitiv final străin,
 • AppLocker: definește regulile de utilizare a aplicațiilor pe un computer Enterprise, inclusiv lista albă
 • BranchCache optimizează lățimea de bandă și îmbunătățește viteza
 • Filtrul universal de scriere stochează datele în memoria principală, astfel încât acestea să fie disponibile până la o repornire
 • Credential Guard securizează datele de autentificare prin intermediul unei "securități bazate pe virtualizare", izolată de restul sistemului de operare
 • Device Guard permite configurarea stațiilor de lucru astfel încât numai aplicațiile definite să poată fi rulate
 • Desktop Analytics este un serviciu bazat pe cloud care oferă informații despre actualizările utile pentru clienții Windows.

Pentru mai multe informații despre disponibilitatea acestor caracteristici și a altor caracteristici ale versiunii de pre-lansare a Windows 11 Enterprise, vă rugăm să discutați cu un reprezentant Wiresoft.

Cerințe hardware pentru Windows 11 Enterprise

Windows 11 Enterprise poate fi instalat pe o versiune pe 64 de biți. Pentru a utiliza unul dintre acestea pe un PC sau laptop local fără restricții, hardware-ul acestuia trebuie să îndeplinească anumite cerințe care diferă de cele pentru versiunile anterioare. În plus, în Windows 11 Enterprise Edition, în loc de 128 GB, acum pot fi instalați până la 2 TB de memorie RAM și sunt acceptate maximum 2 procesoare complete sau 128 de nuclee CPU. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să contactați un reprezentant Wiresoft. Se aplică următoarele cerințe minime:

 • Procesor: Procesor dual-core CPU (1 GHz) cu suport pe 64 de biți
 • Memorie: 4 GB RAM
 • Spațiu pe hard disk: 64 GB (64 de biți)
 • Sistem: UEFI versiunea 2.3.1 sau o versiune mai recentă cu Secure Boot activat pentru pornire securizată
 • Firmware: Trusted Platform Module (TPM) versiunea 2.0
 • Placă grafică: DirectX 12 cu driver WDDM 2.0
 • Afișaj: Rezoluție înaltă (720p), mai mare de 9 inci, canal de culoare pe 8 biți

Cumpărați Windows 11 Enterprise E3 și E5 deja astăzi ca software folosit la prețuri mici în magazinul online Wiresoft

Noul sistem de operare Windows 11 Enterprise este acum disponibil în cele două versiuni Enterprise E3 și Enterprise E5 ca software de ocazie în magazinul de software Wiresoft - astfel, nu numai că vă sunt disponibile la un preț semnificativ mai mic decât produsele noi comparabile, dar nu se mai aplică nici restricțiile privind licențele noi de software Enterprise, care se aplică vânzărilor către clienți privați, precum și licențelor unice în general. În plus, beneficiați și de următoarele avantaje atunci când cumpărați software folosit de la Wiresoft:

 • Odată cu achiziționarea Microsoft Windows 11 Enterprise Edition, clienții Wiresoft primesc o licență software originală care a fost achiziționată anterior de o companie și vândută către Wiresoft.
 • Temeiul juridic pentru revânzarea software-ului Windows 11 Enterprise folosit este legea aplicabilă, care permite vânzarea de software Microsoft, precum și achiziționarea și utilizarea acestuia.
 • Software-ul Windows 11 Enterprise este descris ca fiind "folosit" atunci când este revândut, iar termenul "folosit" nu implică nicio limitare a funcționalității sale sau faptul că a fost utilizat efectiv.
 • În cazul în care software-ul Windows 11 Enterprise a fost deja instalat sau activat de către cumpărătorul anterior, acesta a fost șters din nou înainte de a fi vândut către Wiresoft, astfel încât să poată fi utilizat din nou 100% din nou.
 • Acest software Windows 11 Enterprise folosit, oferit pentru revânzare de către Wiresoft, a fost testat pentru utilizare completă înainte de vânzare.
 • O licență de software Windows 11 Enterprise oferită spre vânzare ca fiind folosită de Wiresoft, precum și alte software Microsoft folosite, nu reprezintă o versiune de test cu utilizare limitată sau limitată în timp, ci un produs software autorizat pentru dumneavoastră, care va fi activat după cumpărare.
 • După finalizarea cu succes a achiziției, software-ul Windows 11 Enterprise vă este disponibil imediat prin intermediul descărcării electronice de software (ESD).
 • Prin urmare, atunci când achiziționați o licență folosită de software Microsoft de la Wiresoft, puteți fi siguri că achiziționați și utilizați întotdeauna un produs Microsoft original și legal.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la achiziționarea Windows 11 Enterprise E3 sau E5 ca software folosit sau orice altă ediție a noului sistem de operare Windows 11, precum și la versiuni mai vechi de Windows sau alte software Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii