Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10592
  • VS8-ESP-KIT-C
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
19.057,90 RON *

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"

Kit VMware vSphere 8 Essentials Plus

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit este o platformă puternică de virtualizare care permite întreprinderilor să își consolideze serverele fizice și să reducă costurile în centrul de date. Kitul include hipervizorul VMware vSphere, lider în domeniu, care oferă performanțe, scalabilitate și fiabilitate remarcabile. În plus, kitul oferă acces la caracteristici cheie ale vSphere, cum ar fi disponibilitatea ridicată (HA), toleranța la erori (FT) și protecția datelor (DP). Cu ajutorul acestor caracteristici, întreprinderile își pot proteja aplicațiile și datele critice împotriva întreruperilor sau pierderilor de date.

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit - Platforma de virtualizare

Fiind cea mai importantă platformă de virtualizare din lume, kitul VMware vSphere 8 Essentials Plus permite întreprinderilor de toate dimensiunile să își virtualizeze cele mai importante aplicații și sarcini de lucru, reducând în același timp costurile și complexitatea IT. Această soluție all-in-one pentru întreprinderile mici include tot ce este necesar pentru a rula o infrastructură complet virtualizată, inclusiv vCenter Server Standard Edition.

vSphere 8 Essentials Plus Kit oferă întreprinderilor mici o modalitate rentabilă de a-și consolida serverele fizice și de a reduce extinderea serverelor. Prin consolidarea mai multor servere fizice pe servere mai puține și mai puternice, întreprinderile pot realiza economii semnificative atât la nivelul costurilor de capital, cât și la cel al costurilor de operare. În plus, prin rularea mai multor mașini virtuale pe fiecare server fizic, organizațiile pot crește și mai mult ratele de utilizare și pot îmbunătăți performanța aplicațiilor.

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit - Utilizare

Caracteristica Virtual Inventory oferă funcționalitate pentru următoarele medii VMware vSphere licențiate: VMware vSphere Essentials, Essentials Plus, Standard și Standard cu Operations Management. În timp ce aceste caracteristici pot fi implementate în mediile întreprinderilor mari, experiența utilizatorului și performanța sunt optimizate pentru utilizarea în mediile întreprinderilor mici și mijlocii.

VMware utilizează elemente open source și elemente bazate pe Linux pentru vSphere împreună cu VMkernel-ul propriu-zis, care este un software proprietar. Cu VMware vSphere, mașinile virtuale sunt stocate în așa-numitele directoare datastore. Cele mai importante tipuri de fișiere sunt discurile hard disk virtuale (fișiere *.vmdk) și fișierele de configurare (fișiere *.vmx).

Alte linkuri către "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.