Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10598
  • VS8-EPL-C
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
17.919,90 RON *

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"

VMware vSphere 8 Enterprise Plus oferă performanțe îmbunătățite și caracteristici sporite

Cu VMware vSphere 8 Enterprise Plus, puteți îmbunătăți performanța și disponibilitatea aplicațiilor. Acest lucru crește productivitatea afacerii dumneavoastră și controlează gestionarea resurselor. Aprovizionați rapid sarcinile de lucru în mediul dvs. virtual și migrați în timp real mașinile virtuale între serverele fizice fără timp de nefuncționare.

VMware vSphere 8 Enterprise Plus este disponibil în șase ediții diferite: Essential, Essential Plus, Enterprise, Enterprise Plus, Standard și vSphere Desktop. Aceste versiuni diferă nu numai prin preț, ci și prin caracteristicile existente, cum ar fi IO Control, numărul maxim de procesoare virtuale sau Virtual Distributed Switches. Cele două ediții de bază ale vSphere sunt special concepute pentru întreprinderile mici și mijlocii.

vSphere 8 Enterprise Plus este cea mai recentă versiune a platformei de virtualizare VMware

VMware vSphere 8 Enterprise Plus este o colecție de produse software și funcții pentru virtualizarea centrelor de date și a serverelor. Produsele de bază, VMware ESXi și VMware vCenter Server, sunt cel mai des utilizate pentru a virtualiza sistemele de operare în centrele de date cu software VMware. VMware ESXi este hipervizorul compatibil cu virtualizarea, VMware vCenter Server este interfața de management bazată pe acesta și permite, de asemenea, utilizarea altor produse (de exemplu, VMware vCenter Site Recovery Manager, VMware vRealize Operations Manager) și caracteristici (de exemplu, VMware vMotion, VMware HA, VMware.). DRS). VMware vSphere este, de asemenea, baza pentru crearea de medii cloud cu software VMware (VMware vCloud Director).

VMware vSphere 8 Enterprise Plus suportă o gamă largă de tehnologii de virtualizare

vSphere 8 Enterprise Plus - platforma de virtualizare VMware: vSphere 8 Enterprise Plus se bazează pe conceptul de virtualizare și exploatează puterea acestuia pentru a transforma centrul de date într-o infrastructură simplificată de cloud computing. Acest lucru permite organizațiilor IT să furnizeze servicii IT în mod flexibil și fiabil. În calitate de sistem de operare pentru cloud, VMware vSphere gestionează infrastructuri mari, cum ar fi spațiul de stocare, rețelele și procesoarele într-un mediu de operare dinamic și fără întreruperi. În plus, această suită software poate gestiona toate complexitățile centrului de date. 

Alte linkuri către "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.