Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10598
 • VS8-EPL-C
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
16.128,90 RON * 17.919,90 RON * (9,99% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"

VMware vSphere 8 Enterprise Plus - Cea mai înaltă performanță și securitate pentru mediul de virtualizare

VMware vSphere 8 Enterprise Plus este soluția de virtualizare de top de la VMware și oferă companiilor o platformă cuprinzătoare pentru optimizarea infrastructurii lor IT. În acest articol veți afla de ce VMware vSphere 8 Enterprise Plus este cea mai bună alegere pentru a crește performanța, securitatea și eficiența mediului dumneavoastră de virtualizare.

Principalele caracteristici ale VMware vSphere 8 Enterprise Plus

 1. VMware vMotion: Această tehnologie revoluționară permite ca mașinile virtuale (VM) în curs de execuție să fie mutate fără probleme de la o gazdă fizică la alta, fără întreruperi sau timp de nefuncționare.
 2. HighAvailability (HA): VMware vSphere 8 Enterprise Plus oferă funcții avansate de înaltă disponibilitate pentru a minimiza timpii de nefuncționare în cazul unei defecțiuni hardware și pentru a asigura disponibilitatea continuă a aplicațiilor dumneavoastră.
 3. Distributed Resource Scheduler (DRS): DRS optimizează automat alocarea resurselor pentru a maximiza performanța mașinilor dumneavoastră virtuale, reducând în același timp la minimum consumul de energie.
 4. Enterprise- funcții de securitate de clasă: VMware vSphere 8 Enterprise Plus include funcții de securitate complete, cum ar fi criptarea, gestionarea identității și o arhitectură orientată spre securitate pentru a vă proteja datele și aplicațiile.

Avantajele oferite de VMware vSphere 8 Enterprise Plus

 • Performanță maximă: Combinația dintre vMotion, DRS și alte caracteristici asigură o utilizare optimă a resurselor și maximizează performanța mașinilor dumneavoastră virtuale.
 • Disponibilitatemaximă: Datorită funcțiilor de înaltă disponibilitate, mediul dumneavoastră IT rămâne stabil și disponibil chiar și în cazul unor defecțiuni hardware.
 • Securitateavansată: Funcțiile de securitate din clasa Enterprise vă protejează datele și aplicațiile sensibile de amenințări și riscuri.

Viitorul mediului dvs. de virtualizare cu VMware vSphere 8 Enterprise Plus

VMware vSphere 8 Enterprise Plus este alegerea supremă pentru companiile care au nevoie de performanțe de top, securitate maximă și un mediu de virtualizare cu disponibilitate ridicată. Cu această soluție, sunteți echipați în mod ideal pentru provocările transformării digitale. Optimizați-vă resursele IT, creșteți eficiența și asigurați viitorul aplicațiilor de afaceri cu VMware vSphere 8 Enterprise Plus. Este platforma de virtualizare care vă ajută să treceți la nivelul următor și să reușiți în lumea în continuă schimbare a IT-ului.

 

Alte linkuri către "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii