Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10598
  • VS8-EPL-C
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
16.128,90 RON * 17.919,90 RON * (9,99% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"

VMware vSphere 8 Enterprise Plus: Schimbătorul de joc al peisajului IT

VMware vSphere 8 Enterprise Plus este mai mult decât o simplă soluție de virtualizare: este un schimbător de joc care vă ajută să vă optimizați infrastructura IT, să îmbunătățiți operațiunile de afaceri și, în cele din urmă, să creșteți competitivitatea companiei dumneavoastră. Într-o eră în care digitalizarea și agilitatea sunt aspecte indispensabile pentru succesul afacerii, VMware vSphere 8 Enterprise Plus vă poate ajuta să rămâneți în frunte.

Virtualizare și gestionare scalabilă pentru centrul dvs. de date

VMware vSphere 8 Enterprise Plus aduce scalabilitatea, automatizarea și securitatea de care companiile moderne au nevoie pentru a face față cerințelor IT în creștere. Cu setul său cuprinzător de caracteristici, permite întreprinderilor să își extindă eficient capacitatea centrului de date, să automatizeze procesele IT și să își protejeze datele și aplicațiile. Aceste caracteristici, combinate cu anii de experiență și expertiză VMware, fac din vSphere 8 Enterprise Plus soluția ideală pentru orice mediu IT, indiferent cât de mare sau de complex.

Performanță ridicată și fiabilitate pe care vă puteți baza

VMware vSphere 8 Enterprise Plus este conceput pentru companiile care au nevoie de performanță și fiabilitate ridicată. Cu funcții precum Distributed Resource Scheduler (DRS) și High Availability (HA), vă puteți asigura că sarcinile de lucru primesc întotdeauna resursele de care au nevoie și reduceți la minimum timpii de nefuncționare. Acest lucru are ca rezultat o performanță și o fiabilitate îmbunătățite, permițându-vă să vă desfășurați afacerea fără probleme și eficient.

VMware vSphere 8 Enterprise Plus: o investiție în viitorul afacerii dvs

Cu VMware vSphere 8 Enterprise Plus, nu investiți doar într-o soluție tehnologică, ci și în viitorul afacerii dumneavoastră. Cu funcțiile și capacitățile sale avansate care vă permit să vă optimizați IT-ul și să vă îmbunătățiți procesele de afaceri, vSphere 8 Enterprise Plus vă poate ajuta să vă asigurați viitorul afacerii.

Modelați viitorul cu ajutorul inteligenței artificiale și al învățării automate

O caracteristică cheie a VMware vSphere 8 Enterprise Plus este suportul pentru inteligența artificială (AI) și învățarea automată (ML). Cu vSphere 8 Enterprise Plus, puteți gestiona sarcinile de lucru AI și ML utilizând aceeași platformă pe care o folosiți deja pentru aplicațiile dvs. tradiționale. Acest lucru deschide noi oportunități de automatizare, de creștere a eficienței și de inovare care vă pot pregăti afacerea pentru viitor.

Securitate și conformitate la nivelul Enterprise

Cu VMware vSphere 8 Enterprise Plus, aveți liniștea că datele și aplicațiile dvs. sunt în siguranță. Cu funcții de securitate încorporate, cum ar fi Secure Boot, Virtual Trusted Platform Module (vTPM) și vMotion criptat, puteți asigura un nivel ridicat de securitate pentru sarcinile dvs. de lucru. În plus, vSphere 8 Enterprise Plus vă ajută să respectați cerințele de conformitate, oferind funcții pentru piste de audit, acces bazat pe roluri și multe altele.

Alegerea VMware vSphere 8 Enterprise Plus este o decizie strategică care vă poate pregăti afacerea pentru viitor. Datorită funcționalității, scalabilității și securității sale îmbunătățite, vSphere 8 Enterprise Plus vă poate ajuta să vă eficientizați managementul IT, să vă îmbunătățiți procesele de afaceri și, în cele din urmă, să vă consolidați poziția competitivă. Faceți pasul cel mare și descoperiți cum VMware vSphere 8 Enterprise Plus vă poate transforma afacerea.

Optimizați și automatizați-vă IT-ul cu VMware vSphere 8 Enterprise Plus

Cu VMware vSphere 8 Enterprise Plus, obțineți o soluție care merge dincolo de simpla virtualizare. Vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă optimiza și automatiza mediul IT, astfel încât să puteți petrece mai puțin timp cu gestionarea infrastructurii IT și mai mult timp cu sarcinile strategice.

Gestionarea dinamică a resurselor și echilibrarea încărcăturii

VMware vSphere 8 Enterprise Plus dispune de o gestionare inteligentă a resurselor pentru a ajuta la maximizarea performanței și îmbunătățirea disponibilității. Distributed Resource Scheduler (DRS) și Storage DRS permit echilibrarea dinamică a încărcăturii și utilizarea optimă a resurselor dvs. prin mutarea automată a sarcinilor de lucru între gazde pentru a evita blocajele de performanță și a menține echilibrul.

Automatizați și orchestrați procesele IT

Cu funcții precum vRealize Orchestrator și Auto Deploy, vSphere 8 Enterprise Plus vă permite să automatizați și să orchestrați o gamă largă de procese IT. Aceste instrumente vă ajută să creșteți eficiența, să reduceți erorile și să economisiți timp prin automatizarea furnizării de gazde, a configurării aplicațiilor și a altor sarcini recurente.

Asigurați-vă afacerea pentru viitor cu VMware vSphere 8 Enterprise Plus

VMware vSphere 8 Enterprise Plus este mai mult decât o simplă investiție în infrastructura IT actuală - este o investiție în viitorul afacerii dumneavoastră. Cu suportul său extins pentru noile tehnologii și standarde, vă ajută să vă asigurați viitorul afacerii.

Suport pentru noile tehnologii și standarde

Cu vSphere 8 Enterprise Plus, sunteți mereu la curent cu noutățile. Suportă cele mai recente standarde hardware, sisteme de operare și platforme de aplicații, inclusiv cele mai recente generații de chipset-uri x86, sisteme de operare invitate și cadre de containere. De asemenea, oferă capacități avansate pentru sarcinile de lucru AI și ML, astfel încât să puteți integra cu ușurință noile tehnologii în mediul dvs. IT.

Integrare ușoară în cloud

VMware vSphere 8 Enterprise Plus face ca integrarea în cloud să fie foarte ușoară. Cu Hybrid Cloud Extension (HCX), puteți conecta fără probleme infrastructura dvs. locală la cloud și puteți muta sarcinile de lucru între diferite cloud-uri și centrul dvs. de date local. Acest lucru vă permite să profitați pe deplin de cloud fără a fi nevoit să renunțați la infrastructura IT existentă.

VMware vSphere 8 Enterprise Plus vă oferă instrumentele și caracteristicile de care aveți nevoie pentru a face față provocărilor mediilor IT actuale și pentru a vă pregăti afacerea pentru viitor. Datorită funcționalității, scalabilității și securității sale îmbunătățite, vă poate ajuta să vă optimizați managementul IT, să vă îmbunătățiți procesele de afaceri și să vă consolidați poziția competitivă. Descoperiți cum VMware vSphere 8 Enterprise Plus vă poate transforma afacerea.

Alte linkuri către "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.