Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10607
  • ST8-ENT-C
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
27.390,90 RON * 30.433,90 RON * (10% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE"

Stocare revoluționară a datelor cu VMware vSAN 8 Enterprise

Cu VMware vSAN 8 Enterprise, organizațiile intră într-o nouă eră a stocării datelor. Această tehnologie revoluționară oferă o soluție integrată pentru stocarea definită de software bazată pe mașini virtuale. Integrat perfect cu VMware vSphere, vSAN 8 Enterprise permite o soluție de stocare extrem de scalabilă și flexibilă, care răspunde cerințelor tot mai mari ale centrelor de date moderne.

Caracteristici puternice pentru sarcini de lucru critice

VMware vSAN 8 Enterprise este conceput pentru a gestiona cu ușurință sarcinile de lucru critice. Prin integrarea unor caracteristici de înaltă performanță, cum ar fi stocarea all-flash, echilibrarea automată a încărcăturii și securitatea integrată a datelor, vSAN 8 Enterprise oferă performanțe și fiabilitate de neegalat pentru aplicații solicitante.

Scalabilitate și flexibilitate fără cusur

Cu VMware vSAN 8 Enterprise, organizațiile își pot extinde cu ușurință infrastructura de stocare pentru a răspunde cerințelor în continuă schimbare. Cu suport pentru configurații hibride și all-flash și capacitatea de a integra fără probleme hardware nou, vSAN 8 Enterprise oferă o flexibilitate fără precedent pentru organizațiile de toate dimensiunile.

Gestionare și automatizare ușoară

Gestionarea și automatizarea resurselor de stocare nu a fost niciodată mai ușoară decât cu VMware vSAN 8 Enterprise. Integrarea cu interfața VMware vSphere permite administratorilor să gestioneze stocarea direct din platforma familiară vSphere, reducând complexitatea și sporind eficiența. Procesele automatizate, cum ar fi echilibrarea încărcăturii, failover-ul și recuperarea, reduc la minimum efortul de administrare și maximizează timpul de funcționare.

Securitatea și conformitatea robustă a datelor

Securitatea datelor este esențială pentru organizațiile moderne, iar VMware vSAN 8 Enterprise oferă caracteristici robuste pentru a proteja datele sensibile. Cu criptarea încorporată, verificarea integrității datelor și caracteristicile avansate de securitate, organizațiile pot fi sigure că datele lor sunt protejate în orice moment și că sunt îndeplinite cerințele de conformitate.

Concluzie

VMware vSAN 8 Enterprise este soluția supremă pentru organizațiile care au nevoie de o infrastructură de stocare puternică, flexibilă și sigură. Datorită integrării sale fără probleme, performanțelor excepționale și setului cuprinzător de caracteristici, vSAN 8 Enterprise este alegerea ideală pentru sarcinile de lucru critice și aplicațiile solicitante. Descoperiți astăzi cum VMware vSAN 8 Enterprise poate revoluționa infrastructura dvs. IT.

Alte linkuri către "VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii