Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 8 STANDARD

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10600
 • ST8-STD-C
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
8.870,90 RON * 9.855,90 RON * (9,99% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSAN 8 STANDARD"

VMware vSAN 8 Standard - Viitorul soluțiilor de stocare definite prin software

VMware vSAN 8 Standard este o soluție de stocare de ultimă generație definită prin software care ajută organizațiile să își optimizeze infrastructura de stocare, să crească scalabilitatea și să maximizeze disponibilitatea datelor. În acest articol, veți afla de ce VMware vSAN 8 Standard este alegerea ideală pentru a vă rezolva provocările în materie de stocare.

Caracteristicile de bază ale VMware vSAN 8 Standard

 1. Hiperconvergență: VMware vSAN 8 Standard permitehiperconvergența, în care resursele de stocare și de calcul sunt combinate într-un singur cluster. Acest lucru duce la o mai bună utilizare a resurselor și la o scalabilitate mai ușoară.
 2. Automatizare și autoservire: Platforma oferă instrumente de automatizare și capabilități de autoservire pentru a accelera aprovizionarea resurselor de stocare și a crește eficiența.
 3. Disponibilitate ridicată: VMware vSAN 8 Standard asigură o disponibilitate ridicată a datelor dvs. prin oglindirea și distribuirea acestora pe mai multe noduri. În cazul unor defecțiuni, datele dvs. rămân protejate, iar aplicațiile dvs. continuă să funcționeze.
 4. Optimizarea performanței: Platforma oferă funcții puternice de optimizare pentru a maximiza performanța de stocare și a evita blocajele.

Avantajele VMware vSAN 8 Standard

 • Eficiența costurilor: Hyperconvergența vă permite să reduceți costurile hardware și să optimizați funcționarea infrastructurii de stocare.
 • Scalabilitate: VMware vSAN 8 Standard vă permite să vă extindeți cu ușurință sistemul de stocare pentru a răspunde nevoilor în creștere ale organizației dumneavoastră.
 • Securitate și disponibilitate ridicată: Platforma oferă caracteristici de securitate și mecanisme de disponibilitate ridicată pentru a vă proteja datele împotriva pierderilor și a accesului neautorizat.

Viitorul gestionării stocării cu VMware vSAN 8 Standard

VMware vSAN 8 Standard este soluția de stocare a viitorului pentru organizațiile care au nevoie de o infrastructură de stocare eficientă și cu disponibilitate ridicată. Cu funcțiile sale inovatoare și fiabilitatea dovedită a VMware, sunteți echipat ideal pentru a face față provocărilor legate de transformarea digitală. Optimizați-vă resursele de stocare, creșteți disponibilitatea datelor și asigurați viitorul datelor companiei dumneavoastră cu VMware vSAN 8 Standard. Este soluția de stocare care vă ajută să rămâneți competitivi în lumea în ritm rapid a IT-ului și să vă duceți infrastructura de stocare la nivelul următor. VMware vSAN 8 Standard este viitorul stocării definite de software.

Alte linkuri către "VMWARE vSAN 8 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSAN 8 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii