Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 ADVANCED
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 ADVANCED

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10539
  • ST7-ADV-C
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
14.662,90 RON * 16.290,90 RON * (9,99% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSAN 7 ADVANCED"

Am plăcerea de a raporta VMware vSan 7 Advanced . Această ultimă versiune a platformei de infrastructură hiperconvergentă (HCI) VMware oferă noi caracteristici puternice care facilitează și mai mult implementarea și gestionarea HCI de către clienți. Cu vSan 7 Advanced, clienții pot obține performanțe, eficiență și reziliență și mai mari pentru aplicațiile lor.

Una dintre cele mai importante caracteristici noi din vSan 7 Advanced este suportul pentru dispozitivele NVMe. Acest lucru permite clienților să profite de performanța ridicată și de latența redusă a acestor dispozitive. În plus, vSan suportă acum până la 64 de noduri Pro clustere, oferind o mai bună scalabilitate pentru implementări mai mari. Și cu caracteristici de securitate îmbunătățite, cum ar fi criptarea în repaus și controlul accesului bazat pe roluri (RBAC), clienții pot fi siguri că datele lor sunt în siguranță.

VMware vSan 7 este o platformă de stocare puternică care vă poate ajuta afacerea să reducă costurile și să îmbunătățească performanța. Mai jos sunt prezentate câteva dintre caracteristicile cheie ale VMware vSan 7:

-Spații de stocare avansate: VMware vSan 7 vă permite să creați spații de stocare avansate care oferă mai multă flexibilitate și performanță. De asemenea, puteți utiliza aceste spații de stocare extinse pentru a stoca mașini virtuale și alte date.

-Performanță îmbunătățită: VMware vSan 7 oferă o performanță îmbunătățită pentru mașinile și aplicațiile virtuale. În special, acesta oferă un suport mai bun pentru sarcinile de lucru de înaltă performanță.

-Scalabilitate mai mare: VMware v SAN 7 oferă o scalabilitate mai mare decât versiunile anterioare, ceea ce îl face ideal pentru organizațiile mari sau pentru întreprinderile cu nevoi în creștere.
-Simplificat Management: VMware v SAN 7 face ca Management să fie mai ușor ca niciodată, permițându-vă să începeți să funcționați rapid, fără proceduri de configurare complexe.

VMware vSan 7 Advanced este o platformă puternică care oferă aplicațiilor dumneavoastră performanțe, eficiență și rezistență superioare. Îți recomand să o încerci astăzi!

Alte linkuri către "VMWARE vSAN 7 ADVANCED"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSAN 7 ADVANCED"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii