Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL
CAL-uri de utilizator pentru Remote Desktop pentru servicii Windows Server 2012 / R2 cumpărați folosit Pentru a putea accesa Windows Server 2012 sau R2 prin intermediul Remote Desktop Services, fiecare utilizator are nevoie de o licență...
130,90 RON *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL
Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) RDS oferă o modalitate ușoară de a oferi angajaților din organizația dumneavoastră o modalitate sigură de acces la datele companiei. Înlocuind serverele terminale vechi, Remote Desktop...
130,90 RON *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL
Microsoft Windows Remote Desktop Services 2012 (RDS) Protecția datelor este o problemă permanentă atunci când vine vorba de gestionarea datelor clienților într-o companie. Dacă firma dvs. se ocupă foarte mult de datele sensibile ale...
130,90 RON *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 DEVICE CAL
Cumpărați Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) este succesorul vechilor CAL-uri Terminal Server. RDS este o platformă centralizată de desktopuri și aplicații care vă oferă mai multe...
130,90 RON *

Introducere în Remote Desktop Services 2012 CAL

Atunci când vine vorba de gestionarea eficientă a resurselor de rețea ale organizației dumneavoastră, utilizarea Remote Desktop Services (RDS) 2012 CAL este crucială. Aceste licențe de acces client (CAL) oferă o soluție puternică pentru gestionarea de la distanță a desktopurilor și aplicațiilor.

De ce Remote Desktop Services 2012 CAL?

Scalabilitate îmbunătățită

Cu RDS 2012 CAL puteți să vă extindeți în mod flexibil infrastructura IT. Fie că sunteți o companie mică, cu câțiva utilizatori, sau o organizație mare, cu cerințe extinse, aceste CAL se adaptează nevoilor dumneavoastră.

Conexiuni sigure

Securitatea este pe primul loc. RDS 2012 CAL asigură conexiuni sigure prin intermediul protocoalelor criptate. Datele dvs. sunt protejate în timp ce accesați resursele din locații la distanță.

Utilizarea eficientă a resurselor

Optimizați utilizarea resurselor dvs. prin gestionarea centralizată a desktopurilor și aplicațiilor. Cu RDS 2012 CAL, puteți crește performanța și reduce în același timp costurile hardware.

Cum pot obține Remote Desktop Services 2012 CAL?

Licențiere la cerere

Serviciile Remote Desktop Services 2012 CAL sunt disponibile la cerere. Alegeți numărul de licențe care se potrivește cerințelor dumneavoastră și obțineți acces flexibil la platforma RDS.

Integrare ușoară

Integrarea RDS 2012 CAL în infrastructura dvs. existentă se face fără efort. Gestionați licențele fără probleme și beneficiați de avantajele gestionării la distanță fără o implementare complexă.

Concluzie

Cu Remote Desktop Services 2012 CAL, investiți într-o soluție de viitor, care nu numai că vă sporește eficiența, dar asigură și securitatea conexiunilor de rețea. Amplasați-vă resursele în funcție de necesități și optimizați gestionarea peisajului dvs. IT. Răspundeți cerințelor celei mai recente actualizări Google Help Desk și faceți ca mediul dumneavoastră de lucru să fie mai eficient cu RDS 2012 CAL.

Categorii