Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL
CAL-uri de utilizator pentru Remote Desktop pentru servicii Windows Server 2012 / R2 cumpărați folosit Pentru a putea accesa Windows Server 2012 sau R2 prin intermediul Remote Desktop Services, fiecare utilizator are nevoie de o licență...
143,90 RON *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL
Microsoft Windows Remote Desktop Services 2012 (RDS) Protecția datelor este o problemă permanentă atunci când vine vorba de gestionarea datelor clienților într-o companie. Dacă firma dvs. se ocupă foarte mult de datele sensibile ale...
143,90 RON *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL
Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) RDS oferă o modalitate ușoară de a oferi angajaților din organizația dumneavoastră o modalitate sigură de acces la datele companiei. Înlocuind serverele terminale vechi, Remote Desktop...
143,90 RON *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 DEVICE CAL
Cumpărați Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) este succesorul vechilor CAL-uri Terminal Server. RDS este o platformă centralizată de desktopuri și aplicații care vă oferă mai multe...
143,90 RON *

Prezentare generală a arhitecturii serverului Remote Desktop Services 2012

Remote Desktop Services versiunea 2012 include următoarele componente:

 • Brokerul de conectare la distanță pentru desktop (RDCB)
 • Gazda sesiunii desktop la distanță (RDSH)
 • Gateway pentru desktop la distanță (RD Gateway)
 • Accesul Web la distanță la desktop (RDWA)
 • Gazdă de virtualizare a desktopului la distanță (RDVH)
 • Licențiere pentru desktop la distanță (RDS-CAL)

Mai jos veți găsi o scurtă explicație a componentelor individuale ale serverului.

Broker de conectare la desktop la distanță

Remote Desktop Connection Broker permite computerelor client care au o licență de acces client să acceseze toate desktopurile și funcțiile bazate pe server prin stabilirea conexiunii între acestea și mașinile virtuale și desktopurile terminal server din centrul de date.

Printre sarcinile RDCB se numără verificarea datelor utilizatorilor, gestionarea imaginilor desktop și atribuirea unui utilizator unui desktop la distanță, precum și echilibrarea sarcinii serverelor corespunzătoare. The

Connection Broker utilizează o bază de date locală sau - presupunând o configurație corespunzătoare - o bază de date SQL.

Gazda sesiunii desktop la distanță

RDSH sau Remote Desktop Session Host este un rol specific al Remote Desktop Services. Acesta oferă aplicațiile sau desktopurile respective accesate de mai mulți utilizatori care dețin un CAL în paralel, în sesiuni separate. În cazul virtualizării desktopurilor, gazda de sesiune are funcția suplimentară de a se interpune în modul de redirecționare între clienți și RD Connection Broker.

În Windows Server 2012 RDS, este posibilă și crearea unor așa-numite colecții de grupuri de utilizatori, care organizează diversele resurse gazdă (cuvânt cheie: echilibrare a încărcăturii).

Gateway pentru desktop la distanță

Prin intermediul RD Gateway - un alt rol al Windows Server 2008 R2 - utilizatorii autorizați de CAL pot accesa în siguranță gazdele de sesiune sau gazdele de virtualizare din rețeaua internă a companiei prin intermediul internetului, de pe orice dispozitiv final capabil să facă acest lucru. Prin intermediul gateway-ului desktop pot fi accesate atât desktop-uri virtuale și bazate pe sesiune, cât și aplicații individuale (RemoteApps). Comunicarea dintre dispozitivul final și gateway are loc prin intermediul protocolului RDP (Remote Desktop Protocol), care este tunelizat prin HTTPS. Instrumentul RD Gateway Manager poate fi utilizat, de asemenea, pentru a defini politici de autorizare a conexiunii (CAP) pentru utilizatori individuali.

Accesul Web la desktop la distanță

RD Web Access controlează accesul la un desktop virtual sau la distanță prin intermediul meniului Start sau al unui browser web. Remote Desktop Web Access creează fișierul Remote Desktop Protocol pe care clientul îl utilizează pentru a accesa infrastructura corporativă prin intermediul internetului.

În Windows Server 2008 R2, aici este disponibilă și așa-numita filtrare a programelor RemoteApp per utilizator, cu ajutorul căreia un utilizator licențiat primește o gamă personalizată, adică restricționată, de aplicații.

Gazdă pentru virtualizarea desktopului la distanță

Gazda de virtualizare RD din Microsoft RDS 2012 R2 acceptă scenarii pentru infrastructura de desktop virtual (VDI). Sunt acceptate două tipuri de birouri virtuale: Desktop-uri virtuale personale, care sunt alocate anumitor utilizatori, sau Desktop Pools, care sunt mai degrabă stații de lucru utilizate de diferiți utilizatori. Cu RDVH, aplicațiile bazate pe Windows pot fi, de asemenea, găzduite folosind Hyper-V.

Licențiere pentru desktop la distanță

Pentru a utiliza serviciile Remote Desktop Services, este necesar, de obicei, un server de licențe. RD Desktop Licensing gestionează licențele necesare în infrastructura RDS. În cazul în care un client are nevoie de o licență de acces - pe scurt, RDS CAL -, gazda sesiunii o solicită de la serverul de licențe, astfel încât dispozitivul final să poată accesa sesiuni sau desktopuri virtuale, cu condiția să fie disponibil un CAL corespunzător.

Utilizarea Remote Desktop Services 2012 / 2012 R2 cu o licență de acces client

Dacă ați achiziționat o ediție a Microsoft Server versiunea 2012 sau R2 - disponibilă la Wiresoft - aceasta include două licențe de acces pentru administratori ex works. Cu toate acestea, acestea pot fi utilizate numai pentru sarcini administrative, dar nu autorizează niciun utilizator sau dispozitiv final să acceseze de la distanță serviciile la distanță. Pentru a utiliza aceste servicii, un client are nevoie de una dintre cele două licențe de acces - fie o CAL utilizator, fie o CAL dispozitiv. De asemenea, este necesară una dintre cele două CAL, chiar dacă se utilizează software de utilizator terț.

La Wiresoft veți găsi oferte avantajoase pentru CAL-uri de utilizator și dispozitiv pentru Remote Desktop Services atât pentru Windows Server 2012, cât și pentru 2012 R2. Cu un CAL pentru unul dintre cele două sisteme de servere, utilizatorii pot accesa și versiuni mai vechi (downgrade), dar utilizarea serviciilor unei versiuni superioare a serverului (upgrade) nu este permisă sau posibilă. Pe de altă parte, cu un CAL pentru Microsoft Server 2012, utilizatorii pot accesa și versiunea 2012 R2.

Cele mai importante funcții ale RDS de Windows Server 2012 R2 RDS CAL-uri RDS

Versiunea 2012 a Windows Desktop Services oferă, de asemenea, următoarele funcții cheie suplimentare:

 • Suport cuprinzător pentru mai multe monitoare
 • Unificarea RemoteApp, precum și a RD Web Access
 • Broker de conexiuni scalabil pentru desktopuri de sesiune și desktopuri VDI
 • Compatibilitate cuprinzătoare cu o gamă largă de alte aplicații
 • Accelerare bitmap optimizată pentru aplicații 3D și conținut media bazate pe Microsoft Silverlight și Flash
 • Suport pentru înregistrări și feed-uri audio

CAL-uri de utilizator și CAL-uri de dispozitiv pentru acces la versiunile RDS 2012 / R2

După cum s-a menționat deja, Microsoft oferă două tipuri diferite de licențe de acces client pentru Windows Remote Desktop Services 2012 și 2012 R2: CAL-uri de utilizator și CAL-uri de dispozitiv. Acestea diferă prin faptul că, în primul caz, utilizatorul este licențiat, iar în al doilea caz, dispozitivul este licențiat. Cu unul dintre cele două tipuri de CAL, doar un singur utilizator sau un singur dispozitiv este autorizat să acceseze serviciile Remote Desktop. Transferul licenței de acces către un alt utilizator sau către un alt dispozitiv nu este permis ulterior. De asemenea, nu este posibilă comutarea între cele două licențe - de la User CAL la Device CAL și viceversa.

Cu ajutorul CAL utilizator, un singur utilizator specific este astfel autorizat să utilizeze RDS, indiferent de terminalul pe care îl utilizează în acest scop. Astfel, cu un CAL de utilizator puteți accesa serviciile serverului Windows Server 2012 și 2012 R2 de pe orice dispozitiv compatibil cu Windows. Nu contează dacă este vorba de un PC desktop la o stație de lucru din birou sau de un alt dispozitiv final, cum ar fi un notebook în biroul de acasă sau un laptop care este utilizat în deplasare.

Pe de altă parte, Device CAL este o licență legată de dispozitiv, care este atribuită permanent unui anumit dispozitiv individual. Acesta poate fi nu numai un PC de birou, ci și un notebook - indiferent de cine îl folosește. Acest lucru înseamnă că fiecare utilizator care este autorizat să utilizeze dispozitivul final licențiat îl poate utiliza pentru a accesa serviciile Remote Desktop furnizate pentru acesta. Device CAL este, de asemenea, necesar atunci când se configurează un server de grup de lucru; mai multe informații despre acest lucru mai jos.

Deoarece în majoritatea companiilor sau organizațiilor, rareori se oferă doar una dintre cele două modalități de utilizare a serviciilor Remote Desktop Services din Windows Server 2012 sau 2012 R2, se recomandă achiziționarea unei combinații de CAL pentru utilizatori și CAL pentru dispozitive. Dacă aveți întrebări cu privire la cerințele dvs. individuale de CAL pentru Microsoft Remote Desktop Services 2012, nu ezitați să ne contactați - vă vom pregăti un pachet de licențe personalizat pentru dvs. - inclusiv o ofertă avantajoasă.

Configurarea RDS pentru Windows Server 2012 pe un server de grup de lucru

În general, orice server de licențe RDS compatibil poate găzdui, de asemenea, licențe de la versiuni anterioare ale Remote Desktop Services, astfel încât un server de licențe RDS Windows 2012 R2 poate utiliza toate versiunile până la Windows Server 2012 R2, dar nu și o versiune superioară a Remote Desktop Services.

Dacă intenționați să configurați Remote Desktop Service pe un server de grup de lucru, trebuie să utilizați Windows PowerShell pentru a gestiona serviciile de rol. De asemenea, trebuie să rețineți: În acest scop, trebuie să utilizați un CAL pentru dispozitiv în loc de un CAL pentru utilizator. Există, de asemenea, diferențe în ceea ce privește licențele de acces al clienților pentru utilizatori. Următoarea listă oferă o prezentare generală a tuturor diferențelor dintre cele două tipuri de CAL:

Dispozitiv CAL

 • Un RDS Device CAL este atribuit fizic dispozitivului.
 • RDS Device CAL este urmărit de serverul de licențe, indiferent de apartenența la Active Directory
 • Până la 20 % din CAL-urile RDS pot fi revocate
 • Un RDS CAL temporar este valabil între 52 și 89 zile

Utilizator CAL

 • Un CAL de utilizator RDS este atribuit unui singur utilizator din Active Directory
 • Acest CAL de utilizator este urmărit de serverul de licențe și nu poate fi urmărit în cadrul unui grup de lucru
 • CAL-urile de utilizator RDS nu pot fi revocate și nu sunt disponibile temporar
 • RDS User CALs poate fi supraîncărcat

Aceste detalii pot fi modificate sau actualizate de Microsoft, după caz.

Completați nevoia de CAL-uri pentru Microsoft RDS 2012 cu Wiresoft

Economisiți bani prin achiziționarea de CAL-uri pentru un singur utilizator și un singur dispozitiv pentru Microsoft Remote Desktop Services 2012 și 2012 de la Wiresoft! Gama noastră de licențe CAL pentru software-ul Windows Server actual vă permite să vă completați licențele existente cu licențe de acces pentru clienți sau să treceți la o versiune superioară. La Wiresoft, beneficiați în special de licențele individuale la preț redus, cu care achiziționați doar atâtea licențe CAL de care aveți nevoie. Toate produsele Microsoft oferite de noi sunt drepturi de licență originale din spațiul european. Acestea sunt nefolosite și provin de la companii care sunt autorizate prin lege să le revândă. Acestea au fost testate de Wiresoft pentru autenticitate și funcționalitate completă. Mulți clienți Wiresoft pot confirma beneficiile achiziționării de CAL pentru Remote Desktop Services 2012 de la noi. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.