PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL

118,80 RON * 198,00 RON * (40% salvat)

incl. TVA.

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

  • SW10081
  • 6VC-02073

Beneficii

- Livrare rapidă
. - Produs original autorizat
. - Expediere în termen de 24 de ore
. - Suport prin chat, e-mail și telefonic
.
Microsoft Windows Remote Desktop Services 2012 (RDS)  Protecția datelor este o...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL"

Microsoft Windows Remote Desktop Services 2012 (RDS) 

Protecția datelor este o problemă permanentă atunci când vine vorba de gestionarea datelor clienților într-o companie. Dacă firma dvs. se ocupă foarte mult de datele sensibile ale clienților, poate fi dificil să le partajați în siguranță cu angajații pentru procesare. Deși există multe soluții de securitate disponibile, nu cea mai mică dintre ele este politica de securitate AppLocker inclusă în 8Windows . Dar nimic nu este la fel de eficient și ieftin ca lucrul online pe un serviciu de birou la distanță. În trecut, se foloseau servere terminale, unde angajatul pur și simplu opera un terminal rudimentar, iar toate datele erau centralizate pe server. Această tehnologie a fost rafinată și dezvoltată în continuare, astfel încât astăzi se lucrează după același principiu, dar totul a devenit și mai ieftin și mai rapid. În cazul în care un angajat lucrează online de acasă, primul pas este adesea o soluție de conectare securizată prin intermediul unei conexiuni VPN. După aceea, angajatul poate începe să lucreze, pentru care are nevoie de datele clientului. În funcție de domeniul în care activează compania dumneavoastră, acestea pot include date extrem de sensibile, care nu trebuie să ajungă în niciun caz în mâini greșite. Pentru a preveni pe cât posibil întreruperile de date atunci când se lucrează online, multe companii se bazează pe o soluție de desktop la distanță, cum ar fi cea pe care o puteți comanda aici. Datele sunt stocate la nivel central pe un server, iar angajatul se conectează la serverul Windows cu un computer. La conectare, serverul verifică dacă este disponibilă o licență valabilă. Pur și simplu comandați online o licență de server Microsoft și utilizați-o cu licențe pentru Microsoft Windows Remote Desktop Service 2012, pe care le puteți cumpăra tot de la noi. Pentru a vă fi mai ieftin, puteți achiziționa online licențe per angajat sau per dispozitiv. Serverul este în regulă cu oricare dintre opțiuni, trebuie doar să fie o licență originală achiziționată legal, cum ar fi cele pe care le puteți comanda rapid online de la noi.

După ce angajatul a pornit calculatorul, trebuie doar să se conecteze la server folosind programul RDS inclus în Windows. Aici sunt afișate toate datele și programele care sunt importante pentru activitatea sa, dar fără a transfera aceste programe și date. Toate acestea rămân pe server și sunt gestionate acolo de către personalul IT. Acest lucru facilitează, de asemenea, întreținerea acestor date și programe de către departamentul IT. Totul rămâne centralizat într-un singur loc și trebuie întreținut doar la nivel local. Astfel, timpii de întrerupere din cauza actualizărilor sau a erorilor sunt reduși la minimum. În cazul în care apare o eroare, aceasta trebuie corectată într-un singur loc. Când angajatul se conectează din nou la server, totul este în regulă și poate continua. De asemenea, copiile de rezervă pot fi efectuate rapid, deoarece trebuie să se facă doar copii de rezervă ale datelor de pe server. Personalul IT va avea mult mai puțin de lucru și va putea reacționa mai rapid la orice problemă care apare.

Comandați online modele de licențe flexibile

Microsoft a creat un model flexibil de acordare a licențelor pentru serverul Windows și pentru Remote Desktop Service. Puteți cumpăra fie o licență pentru utilizator, fie o licență pentru dispozitiv. Bineînțeles, puteți combina diferitele modele - oricare este cel mai convenabil pentru dumneavoastră.
În acest caz, comandând online o licență de volum la preț redus, cumpărați de la noi o licență bazată pe utilizator. Acest lucru are sens dacă angajații dvs. trebuie să acceseze serverul din locații și/sau dispozitive diferite. Dacă angajații dvs. accesează întotdeauna serverul de pe același dispozitiv sau chiar dacă mai mulți angajați împart un PC, ar trebui să folosiți mai degrabă o licență legată de dispozitiv, pe care o puteți cumpăra de la noi la un preț rezonabil.

Dacă nu sunteți sigur ce licențe să comandați sau dacă doriți să combinați diferite modele de licențe, vă rugăm să contactați personalul nostru de service. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Expediere rapidă a RDS Cals

Nu vă lăsați oprit de lungul traseu poștal. În cel mult 24 de ore de la achiziționarea online veți primi un e-mail de la noi cu datele de licență. Licența este apoi imediat gata de utilizare. Acest lucru vă oferă flexibilitate chiar dacă observați că afacerea dvs. se extinde. Refaceți rapid comanda online și continuați să lucrați fără să așteptați mult timp. De asemenea, la noi primiți numai licențe originale pentru produsele Microsoft. Bineînțeles, suntem alături de dumneavoastră și după achiziție, dacă mai aveți întrebări. Fie prin e-mail, fie prin telefon, fie pentru întrebări scurte și rapide în cadrul chat-ului online.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare