Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10154
 • 6VC-02073
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
130,90 RON * 143,90 RON * (9,03% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x User CAL
Sistem  Server Windows
CAL RDS User CAL 
Domeniul de livrare ID licență + Cod de autentificare
Timp de execuție Nelimitat
Limbaje Toate limbile
Terminal Server Compatibil


Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) este succesorul vechilor CAL Terminal Server. RDS este o platformă centralizată de desktopuri și aplicații care vă oferă o gamă largă de opțiuni pentru furnizarea și gestionarea desktopurilor și conectarea lucrătorilor la distanță prin intermediul tehnologiilor de virtualizare a sesiunilor și de infrastructură de desktop virtual (VDI). Acest lucru vă permite să creșteți flexibilitatea și securitatea datelor în cadrul companiei printr-o soluție de desktop centralizată, eliberând în același timp departamentul IT de povara gestionării desktopurilor și aplicațiilor.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL"

CAL-uri de utilizator pentru Remote Desktop pentru servicii Windows Server 2012 / R2 cumpărați folosit

Pentru a putea accesa Windows Server 2012 sau R2 prin intermediul Remote Desktop Services, fiecare utilizator are nevoie de o licență de acces client separată, RDS User CAL. Acesta permite accesul la programele Windows etc. ale unei rețele de companie de pe orice dispozitiv final și independent la nivel local. User CAL obișnuit pentru Windows Server 2012 nu include drepturi suplimentare de acces la distanță, astfel încât acestea trebuie achiziționate suplimentar sub forma unui RDS User CAL.

RDS User CALs versiunea 2012 / R2 de la Wiresoft, ca software folosit, au avantajul unui preț mult mai mic în comparație cu RDS User CALs de la mulți alți furnizori de licențe, având în același timp aceleași funcționalități ca și licențele de acces client RDS User oferite în programul oficial de licențiere în volum Microsoft pentru Windows Server.

Care sunt avantajele CAL-urilor de utilizator RDS pentru Windows Server 2012 sau R2?

Remote Desktop Services pentru Windows Server - denumit anterior Terminal Services - se referă la un rol de server dedicat pentru utilizatori (sau puncte finale), prin intermediul căruia pot fi utilizate toate serviciile tipice ale Windows Server 2012 fără a fi nevoie ca programele Windows corespunzătoare să fie instalate local pe un computer. User CAL pentru RDS 2012 permite accesul la distanță pentru angajatul respectiv; prin intermediul serverului Windows, care acționează ca gazdă, programele Windows sunt puse la dispoziția acestui utilizator autorizat CAL în contextul unei sesiuni de desktop la distanță. Acest utilizator poate folosi orice PC sau laptop, etc. - dar mai ales un client ușor - pentru a le accesa cu RDS User CAL, atât la sediul companiei, cât și local, independent (la distanță), prin intermediul unei conexiuni la internet.

Prin urmare, cu RDS User CAL 2012, utilizatorii pot utiliza aproape orice dispozitiv final mai vechi, compatibil cu Windows, cu performanțe mai scăzute, deoarece Remote Desktop Services oferă performanțele actuale ale serverului Windows corespunzător; astfel, furnizarea unui hardware mai puternic nu este o condiție obligatorie pentru utilizarea serviciilor serverului Windows și a programelor respective în versiunile actuale.

Prezentare generală a funcțiilor disponibile cu un CAL de utilizator Remote Desktop Service pentru Windows Server 2012

Cu un CAL de utilizator RDS pentru Windows Server 2012 sau R2, un utilizator poate beneficia de toate avantajele versiunii de server corespunzătoare; pe lângă multe optimizări importante, în special în virtualizare, precum și multe inovații în Hyper-V, acestea includ:

 • Conectivitate la Windows Servicii cloud Azure pentru a gestiona împreună, într-o singură rețea, serverele virtuale și serverele locale bazate pe cloud și serverele locale
 • Colaborare îmbunătățită între Windows Server și System Center
 • O colaborare mai eficientă în domeniul gestionării adreselor IP (IPAM) pentru mediile virtuale cu System Center 2012 R2
 • Interfață utilizator optimizată pentru ecran tactil
 • PowerShell 3.0 pentru o administrare eficientă
 • Manager de sarcini nou și mai puternic
 • IIS (Internet Information Service 8.0) cu gestionarea certificatelor Extended Validation
 • SMB 3.0 pentru acces îmbunătățit la partajările de fișiere
 • Operarea în paralel a Windows Server 2012 R2 și Hyper-V Server 2012 R2 în System Center Virtual Machine Manager 2012 R2
 • VM Connect permite copierea și mutarea fișierelor prin tragere și fixare
 • Discurile hard disk virtuale (VHDX) pot fi mărite sau reduse în Windows Server 2012 R2 în timpul funcționării
 • Combinarea discurilor SSD și SATA în Storage Spaces

Avantajele RDS CAL pentru Windows Server 2012 / R2 pentru administratori

Pe lângă avantajele deja menționate ale unui RDS User CAL pentru utilizatori, un sistem Remote Desktop Services oferă anumite avantaje și pentru administratori: Licențierea cu RDS User CALs face mai eficientă administrarea tuturor utilizatorilor înregistrați și a PC-urilor, deoarece într-o rețea corporativă software-ul Windows implementat poate fi gestionat și furnizat la nivel central, în loc să fie instalat pe fiecare dispozitiv final individual, ca de obicei, și să se efectueze actualizări.

În plus, CAL-urile de utilizator RDS definesc, de asemenea, drepturile individuale ale utilizatorilor înregistrați, astfel încât aceștia să poată utiliza serverul Windows cu drepturile lor de acces individuale. Astfel, CAL-urile de utilizator RDS pentru Windows Server 2012 reduc semnificativ și efortul de furnizare și întreținere a stațiilor de lucru.

Informații tehnice despre CAL-urile de utilizator RDS pentru Windows Server 2012 / R2

Furnizarea, precum și utilizarea Remote Desktop Services prin intermediul unui CAL de utilizator este reglementată de anumite roluri de server. Pe lângă compatibilitatea RDS CAL și versiunea serverului, trebuie să se țină seama și de următoarele condiții.

Pentru CAL-uri de utilizator Remote Desktop Service, acordați atenție compatibilității versiunilor pentru Windows Server 2012 și R2

Un CAL de utilizator RDS trebuie să fie întotdeauna compatibil cu versiunea serverului Windows la care se conectează. În cazul specific al RDS CAL pentru utilizatorii Windows Server 2012, acesta poate fi utilizat pentru a accesa atât Windows Server 2012, cât și versiunea imediat superioară Windows Server 2012 R2, precum și o versiune mai veche a Windows Server, cum ar fi 2008 (downgrade). Cu toate acestea, acest RDS-CAL 2012 nu poate fi utilizat pentru a accesa o versiune superioară Windows Server, cum ar fi 2016 (upgrade). Acest lucru este posibil numai cu o versiune corespunzătoare a Remote Desktop Services CAL. Nu contează dacă este vorba de un nou CAL de utilizator sau de un software folosit.

Diferența în CAL RDS pentru Microsoft Windows Server 2012 R2 edițiile Datacenter și Standard

Wiresoft oferă atât edițiile Standard, cât și Datacenter pentru Windows Server 2012 R2. Acestea diferă prin nivelul diferit de virtualizare; în rest, sunt identice în ceea ce privește caracteristicile pe care versiunea 2012 R2 le oferă ca atare.

Ediția Standard a Windows Server 2012 R2 este concepută pentru clienții care nu folosesc deloc virtualizarea sau care utilizează doar un nivel redus de virtualizare, în timp ce ediția Datacenter oferă, de asemenea, toate caracteristicile necesare pentru un mediu cloud privat virtualizat, pentru a rula orice număr de mașini virtuale în rolul Hyper-V.

Cu un CAL de utilizator RDS, funcționalitatea disponibilă pentru fiecare ediție este disponibilă în permanență.

Comparație între CAL-uri de utilizator și CAL-uri de dispozitiv pentru Remote Desktop Services de la Windows Server 2012

După cum s-a descris mai sus, implementarea software-ului Microsoft Server 2012 sau R2 este separată de utilizarea ulterioară a acestuia - drepturile de utilizare la distanță sunt reglementate în sistemul de licențiere Microsoft prin intermediul unei licențe de acces client corespunzătoare. Pe lângă RDS User CAL, există, de asemenea, un RDS Device CAL. Ambele CAL sunt valabile doar pentru un singur utilizator sau pentru un anumit dispozitiv final.

Astfel, sistemul Microsoft RDS CAL permite administratorilor de servere să gestioneze în mod explicit toate drepturile de acces, ceea ce oferă o mai mare securitate, deoarece utilizatorii neînregistrați nu pot accesa un server Windows fără una dintre cele două licențe de acces. Fiecare tip de RDS CAL are o anumită marjă de manevră în ceea ce privește utilizarea serviciilor serverului.

CAL-uri de utilizator pentru Remote Desktop Services 2012 / R2

Cu licența de acces client pentru utilizatori RDS pentru Windows Server 2012 / R2, se înregistrează un singur utilizator dedicat. RDS CAL acordă acestui utilizator drepturi de acces de la distanță la serverul Windows în contextul unei sesiuni de birou la distanță; acest utilizator poate alege liber dispozitivul final sau computerul client, cu restricția că doar un singur PC sau similar poate fi accesat la un moment dat. Aceasta înseamnă că acest utilizator autorizat poate alege să folosească, de exemplu, PC-ul de birou de la sediul companiei, un telefon mobil sau o tabletă etc. în deplasare sau un laptop acasăOffice, deoarece cu RDS User CAL el folosește întotdeauna contul său personal.

În cazul unui CAL de utilizator RDS, nu se aplică licențierea Remote Desktop. Aceasta înseamnă că respectiva conexiune client este stabilită indiferent de numărul de CAL-uri de utilizator furnizate pe serverul de licențe pentru Remote Desktop Services. Cu toate acestea, trebuie să fie disponibil un User CAL valid pentru fiecare utilizator corespunzător. Prin urmare, într-o companie trebuie definit numărul exact de CAL-uri de utilizator și trebuie instalat un număr corespunzător de licențe de acces pentru utilizatori pe serverul Windows, astfel încât un CAL de utilizator RDS să fie disponibil pentru acești utilizatori. Acest lucru se face prin intermediul funcției

Remote Desktop Licensing Manager al serverului.

Prezentare generală a tuturor caracteristicilor CAL-urilor de utilizator RDS pentru Windows Server 2012 / R2

 • Un CAL de utilizator RDS este atribuit unui anumit utilizator din Active Directory, spre deosebire de un singur dispozitiv (CAL de dispozitiv).
 • Un CAL de utilizator RDS nu este disponibil temporar și, prin urmare, nu poate fi revocat.
 • Remote Desktop Services User CAL este urmărit de serverul de licențe.
 • CAL-urile nu pot fi urmărite în cadrul unei echipe.
 • Numărul de CAL-uri de utilizator specificat poate fi depășit - totuși, acest lucru va încălca Acordul de licență Remote Desktop.

Concluzie privind CAL-urile de utilizator RDS

Ce tip de CAL Remote Desktops Services pentru Windows Server 2012 sau R2 oferă mai multe beneficii într-o organizație și care este alternativa mai accesibilă atunci când se achiziționează software folosit variază de la caz la caz. Această decizie nu se bazează doar pe numărul de angajați, ci și pe modul în care aceștia utilizează în principal dispozitivele finale existente: În momentul în care majoritatea angajaților utilizează diferite dispozitive finale sau diferite stații de lucru pentru a accesa serverul Windows în mod flexibil, adică nu doar pe plan intern, ci și extern, precum și mobil, RDS User CAL oferă mai multă libertate de acțiune.

Prin urmare, înainte de a achiziționa CAL RDS, trebuie să știți clar ce tip oferă mai multe avantaje în compania dumneavoastră, deoarece un CAL RDS pentru utilizator nu poate fi schimbat într-un CAL pentru dispozitiv. De asemenea, nu este posibil să se schimbe utilizatorul la o dată ulterioară.

Cumpărați CAL-uri de utilizator Microsoft folosite pentru Remote Desktop Services 2012 / R2 de la o singură licență la un preț redus în magazinul online Wiresoft

CAL-urile de utilizator RDS pentru Windows Server 2012 sau R2 sunt disponibile în magazinul online Wiresoft începând cu o singură licență - oferta noastră de CAL pentru software folosit oferă un preț deosebit de avantajos, fără ca etichetarea ca "folosit" să aibă ca rezultat dezavantaje în ceea ce privește utilizabilitatea.

Care este software-ul utilizat în RDS User CALs pentru Windows Server 2012?

CAL-urile de utilizator oferite în magazinul online Wiresoft pentru Remote Desktop Services pentru Windows Server 2012 / R2 sunt licențe de acces tipice Microsoft, așa cum sunt disponibile și în programul de licențe corespunzător; acestea fac parte dintr-o licență de volum pentru licențe de acces pentru clienții utilizatori, care a fost achiziționată de o companie, care a vândut licențe individuale de acces nefolosite pentru utilizatori sau întreaga licență de volum către Wiresoft, licențele de volum RDS au fost astfel dizolvate în licențe individuale corespunzătoare. Odată cu revânzarea și împărțirea în CAL-uri pentru un singur utilizator, acestea sunt marcate ca software folosit. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă o uzură generală a funcționalității RDS User CAL și nici o altă restricție în ceea ce privește capacitatea de utilizare, chiar și temporară.

Ce securitate oferă Remote Desktop Services User CALs pentru Windows Server 2012 / R2 ca software utilizat?

Achiziționarea de RDS CALs 2012 folosite de la Wiresoft nu este doar ieftină, ci și sigură pentru clienții noștri! Deja un CAL pentru un singur utilizator pentru Remote Desktop Services de Microsoft Windows Server 2012 nu numai că obțineți un preț mai mic în comparație cu produse noi similare, dar aveți și siguranța cumpărătorului prin descărcarea imediată, inclusiv activarea licenței cu cheia de licență de volum valabilă.

Originea securizată a CAL-urilor de utilizator RDS

Toate Remote Desktop Services User CALs pentru Windows Server 2012 și R2 oferite de Wiresoft în magazin provin din inventarele de licențe ale companiei. Astfel, pentru dumneavoastră, în calitate de client, este asigurată securitatea juridică atât la achiziționarea unui CAL de utilizator pentru RDS sau a unei alte licențe de acces client Microsoft ca software utilizat, cât și la utilizarea acestuia, deoarece nu se încalcă nicio reglementare valabilă. Acest fapt a fost confirmat în mod clar în repetate rânduri de diferite hotărâri judecătorești. Datorită dovezii complete a tuturor cumpărătorilor/vânzătorilor, software-ul folosit de la Wiresoft este, de asemenea, rezistent la audit!

Avantajele dvs. atunci când cumpărați software folosit pentru CAL-uri de utilizator pentru Remote Desktop Services 2012 / R2

Oferta Wiresoft de CAL-uri de utilizator folosite pentru RDS pentru Windows Server 2012 și R2, precum și pentru alte licențe de acces client nu este doar o alternativă mai ieftină pentru clienții noștri în comparație cu ofertele comerciale, ci oferă, în loc de scări de licență rigide, o alegere nerestricționată a numărului de CAL-uri necesare pentru licențierea serviciilor la distanță pentru Windows Server. Acest lucru permite acordarea de licențe personalizate și, prin urmare, eficiente din punct de vedere al costurilor.

Gama de RDS CAL din magazinul online Wiresoft include nu numai RDS Device CAL corespunzător, ci și versiuni mai vechi sau mai noi ale licențelor de acces la distanță pentru clienți pentru Windows Server. În acest fel, veți evita problemele de compatibilitate sau achiziționarea de hardware nou. Beneficiați de o gamă largă de software folosit pentru diferite versiuni RDS-CAL pentru Windows Server la Wiresoft!

În magazinul de software Wiresoft puteți găsi CAL-uri de utilizator și dispozitiv pentru Windows Server, precum și alte programe Microsoft Server și licențele de acces client corespunzătoare - ieftin ca software folosit, inclusiv descărcare instantanee. Dacă aveți întrebări despre RDS User CALs pentru Windows Server 2012 / R2 sau orice alt produs Microsoft, vă rugăm să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii