Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL

42,95 RON *

incl. TVA.

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10154
 • 6VC-02073
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
User CALs pentru Remote Desktop to Services Windows Server 2012 / R2 cumpărați folosit Pentru...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL"

User CALs pentru Remote Desktop to Services Windows Server 2012 / R2 cumpărați folosit

Pentru a putea accesa Windows Server 2012 sau R2 prin intermediul Remote Desktop Services, fiecare utilizator are nevoie de o licență de acces client separată, RDS User CAL. Acesta permite accesul la programele Windows etc. dintr-o rețea de companie de pe orice dispozitiv final și independent la nivel local. CAL de utilizator obișnuit pentru Windows Server 2012 nu conține drepturi suplimentare de acces la distanță, astfel încât acestea trebuie achiziționate suplimentar sub forma unui CAL de utilizator RDS.

Licențele RDS User CAL de la Wiresoft, versiunea 2012 / R2, au avantajul unui preț semnificativ mai mic în comparație cu licențele RDS User CAL de la mulți alți furnizori de licențe, având în același timp aceleași funcționalități ca și licențele de acces client RDS User pentru Windows Server oferite în cadrul programului oficial de licențiere în volum al Microsoft.

Care sunt avantajele CAL-urilor de utilizator RDS pentru Windows Server 2012 sau R2?

Serviciile Remote Desktop pentru Windows Server - denumite anterior Terminal Services - se referă la un rol de server dedicat pentru utilizatori (sau dispozitive finale) prin intermediul căruia pot fi utilizate toate serviciile tipice ale Windows Server 2012 fără ca programele Windows corespunzătoare să fie instalate local pe un computer. User CAL pentru RDS 2012 permite accesul la distanță pentru angajatul respectiv; prin intermediul serverului Windows, care acționează ca gazdă, programele Windows sunt puse la dispoziția acestui utilizator autorizat CAL în cadrul unei sesiuni de desktop la distanță. Acest utilizator poate folosi orice PC sau laptop, etc. - dar mai ales un client subțire - pentru a le accesa cu RDS User CAL, atât la sediul companiei, cât și local, independent (la distanță), prin intermediul unei conexiuni la internet.

Prin urmare, cu RDS User CAL 2012, utilizatorii pot utiliza aproape orice dispozitiv final mai vechi cu capacitate Windows cu performanțe mai scăzute, deoarece serviciile Remote Desktop Services le oferă performanțele actuale ale serverului Windows corespunzător; astfel, furnizarea unui hardware mai puternic nu este o condiție obligatorie pentru utilizarea serviciilor serverului Windows, precum și a programelor respective în versiunile actuale.

Prezentare generală a funcțiilor disponibile cu un CAL de utilizator Remote Desktop Service pentru Windows Server 2012

Cu un CAL de utilizator RDS pentru Windows Server 2012 sau R2, un utilizator poate beneficia de toate avantajele versiunii de server corespunzătoare; pe lângă multe optimizări importante, în special în domeniul virtualizării, precum și multe inovații în Hyper-V, acestea includ:

 • Conectarea la serviciile cloud Windows Azure pentru a gestiona serverele virtuale și locale bazate pe cloud și serverele locale împreună într-o singură rețea
 • Colaborare îmbunătățită între Windows Server și System Center
 • O colaborare mai eficientă în domeniul gestionării adreselor IP (IPAM) pentru mediile virtuale cu System Center 2012 R2
 • Interfață utilizator optimizată pentru ecran tactil
 • PowerShell 3.0 pentru o administrare eficientă
 • Manager de sarcini nou și mai puternic
 • IIS (Internet Information Service 8.0) cu gestionarea certificatelor Extended Validation
 • SMB 3.0 pentru acces îmbunătățit la partajările de fișiere
 • Operarea în paralel a Windows Server 2012 R2 și Hyper-V Server 2012 R2 în System Center Virtual Machine Manager 2012 R2
 • VM Connect permite copierea și mutarea fișierelor prin glisare și fixare
 • Discurile hard disk virtuale (VHDX) pot fi mărite sau reduse în Windows Server 2012 R2 în timpul funcționării
 • Discurile SSD și SATA pot fi combinate în Storage Spaces

Avantajele RDS CALs pentru Windows Server 2012 / R2 pentru administratori

Pe lângă avantajele deja menționate ale unui RDS User CAL pentru utilizatori, un sistem Remote Desktop Services oferă anumite avantaje și pentru administratori: Licențierea cu RDS User CALs face mai eficientă administrarea tuturor utilizatorilor înregistrați și a PC-urilor, deoarece într-o rețea corporativă software-ul Windows implementat poate fi administrat și furnizat în mod centralizat, în loc să fie instalat pe fiecare dispozitiv final individual și să se efectueze actualizări, așa cum se întâmplă în mod normal.

În plus, CAL-urile de utilizator RDS definesc, de asemenea, drepturile individuale ale utilizatorilor înregistrați, astfel încât aceștia să poată utiliza serverul Windows cu opțiunile lor individuale de acces. În acest fel, CAL-urile de utilizator RDS pentru Windows Server 2012 reduc semnificativ și efortul necesar pentru furnizarea și întreținerea stațiilor de lucru.

Informații tehnice despre CAL-urile de utilizator RDS pentru Windows Server 2012 / R2

Furnizarea, precum și utilizarea serviciilor Remote Desktop Services prin intermediul unui CAL de utilizator este reglementată de anumite roluri de server. Pe lângă compatibilitatea CAL RDS și a versiunii de server, trebuie să se țină cont și de următoarele condiții.

Pentru CAL-uri de utilizator Remote Desktop Service, acordați atenție compatibilității versiunilor pentru Windows Server 2012 și R2

Un CAL de utilizator RDS trebuie să fie întotdeauna compatibil cu versiunea serverului Windows Server la care se stabilește o conexiune. În cazul specific al RDS CAL pentru utilizatorii de Windows Server 2012, acesta poate fi utilizat pentru a accesa Windows Server 2012, precum și versiunea imediat superioară, Windows Server 2012 R2, dar și o versiune mai veche de Windows Server, cum ar fi 2008 (downgrade). Cu toate acestea, acest RDS-CAL 2012 nu poate fi utilizat pentru a accesa o versiune superioară de Windows Server, cum ar fi 2016 (upgrade). Acest lucru este posibil numai cu o versiune corespunzătoare a CAL Remote Desktop Services. Nu contează dacă este vorba de un nou CAL de utilizator sau de un software folosit.

Diferența dintre RDS CAL pentru Microsoft Windows Server 2012 R2 Edițiile Datacenter și Standard

Wiresoft oferă atât edițiile Standard, cât și Datacenter pentru Windows Server 2012 R2. Acestea diferă prin gradul diferit de virtualizare; în rest, sunt identice în ceea ce privește funcțiile pe care versiunea 2012 R2 le oferă ca atare.

Ediția Standard a Windows Server 2012 R2 este concepută pentru clienții care nu folosesc deloc virtualizarea sau care utilizează doar un nivel redus de virtualizare; pe de altă parte, ediția Datacenter Edition oferă, de asemenea, toate funcțiile necesare pentru un mediu cloud privat virtualizat, pentru a rula orice număr de mașini virtuale în rolul Hyper-V.

Cu un CAL de utilizator RDS, funcționalitatea disponibilă pentru fiecare ediție este disponibilă în permanență.

Comparație între CAL-uri de utilizator și CAL-uri de dispozitiv pentru Remote Desktop Services din Windows Server 2012

După cum s-a descris deja mai sus, implementarea software-ului Microsoft Server 2012 sau R2 este separată de utilizarea ulterioară a acestuia - drepturile de utilizare la distanță sunt reglementate în sistemul de licențiere Microsoft prin intermediul unei licențe de acces client corespunzătoare. Pe lângă RDS User CAL, există, de asemenea, un RDS Device CAL. Ambele CAL sunt valabile doar pentru un singur utilizator sau pentru un anumit dispozitiv final.

Astfel, sistemul Microsoft RDS CAL permite administratorilor de servere să gestioneze în mod explicit toate drepturile de acces, ceea ce oferă un nivel mai ridicat de securitate, deoarece utilizatorii neînregistrați nu pot accesa un server Windows fără una dintre cele două licențe de acces. Fiecare tip de RDS CAL are o anumită marjă de manevră în ceea ce privește utilizarea serviciilor serverului.

CAL-uri de utilizator pentru Remote Desktop Services 2012 / R2

Cu Licența de acces client pentru utilizatori RDS pentru Windows Server 2012 / R2, se înregistrează doar un singur utilizator dedicat. RDS CAL acordă astfel acestui utilizator dreptul de acces la distanță la serverul Windows în cadrul unei sesiuni de desktop la distanță; acest utilizator poate alege liber dispozitivul final sau calculatorul client, cu restricția că accesul este posibil numai de la un singur PC sau similar la un moment dat. Aceasta înseamnă că acest utilizator autorizat poate alege să folosească, de exemplu, PC-ul de birou de la sediul companiei, un telefon mobil sau o tabletă etc. în deplasare sau un laptop în biroul de acasă, deoarece cu RDS User CAL el folosește întotdeauna contul său personal.

În cazul unui CAL de utilizator RDS, nu se aplică licențierea Remote Desktop. Acest lucru înseamnă că respectiva conexiune client este stabilită independent de numărul de CAL-uri de utilizator pentru Remote Desktop Services furnizate pe serverul de licență. Cu toate acestea, trebuie să fie disponibil un User CAL valid pentru fiecare utilizator corespunzător. În cadrul unei companii, trebuie definit numărul exact de CAL-uri de utilizator și trebuie instalat un număr suficient de licențe de acces pentru utilizatori pe serverul Windows, astfel încât un CAL de utilizator RDS să fie disponibil pentru acești utilizatori. Acest lucru se face prin intermediul funcției

Remote Desktop Licensing Manager al serverului.

Prezentare generală a tuturor caracteristicilor CAL-urilor de utilizator RDS pentru Windows Server 2012 / R2

 • Un CAL de utilizator RDS este atribuit unui anumit utilizator din Active Directory, spre deosebire de un singur dispozitiv (Device CAL).
 • Un CAL de utilizator RDS nu este disponibil temporar și, prin urmare, nu poate fi revocat.
 • CAL de utilizator pentru Remote Desktop Services este urmărit de serverul de licențe.
 • CAL-urile nu pot fi urmărite în cadrul unei echipe.
 • Numărul de CAL-uri de utilizator specificat poate fi depășit, dar acest lucru contravine Contractului de licență Remote Desktop.

Concluzie privind CAL-urile de utilizator RDS

Ce tip de CAL pentru Remote Desktops Services pentru Windows Server 2012 sau R2 oferă mai multe avantaje într-o companie și reprezintă o alternativă mai avantajoasă din punct de vedere al prețului atunci când se cumpără software folosit variază de la caz la caz. Această decizie nu se bazează doar pe numărul de angajați, ci și pe modul în care aceștia utilizează în principal dispozitivele finale existente: În momentul în care majoritatea angajaților utilizează diferite dispozitive finale sau diferite stații de lucru în mod flexibil, adică nu doar pe plan intern, ci și extern și mobil, pentru a accesa Windows Server, RDS User CAL oferă mai multă libertate de acțiune.

Prin urmare, înainte de a achiziționa CAL RDS, trebuie să știți clar ce tip oferă mai multe avantaje în compania dumneavoastră, deoarece un CAL RDS pentru utilizator nu poate fi schimbat într-un CAL pentru dispozitiv. De asemenea, nu este posibil să se schimbe utilizatorul la o dată ulterioară.

Cumpărați CAL-uri de utilizator Microsoft utilizate pentru Remote Desktop Services 2012 / R2 de la o singură licență la un preț redus în magazinul online Wiresoft

RDS User CALs pentru Windows Server 2012 / R2 sunt disponibile în magazinul online Wiresoft pentru o singură licență - oferta noastră de CAL pentru software folosit oferă un preț deosebit de avantajos, fără ca marcarea ca "folosit" să aibă ca rezultat dezavantaje în ceea ce privește utilizabilitatea.

Ce software este utilizat pentru CAL-uri de utilizator RDS pentru Windows Server 2012?

Licențele de acces pentru utilizatori pentru Remote Desktop Services pentru Windows Server 2012 / R2 oferite în magazinul online Wiresoft sunt licențe de acces tipice Microsoft, deoarece sunt disponibile și în programul de licențe corespunzător; acestea fac parte dintr-o licență de volum pentru licențe de acces pentru clienți utilizatori, care a fost achiziționată de o companie care a vândut licențe de acces individuale pentru utilizatori care nu erau necesare sau întreaga licență de volum către Wiresoft, licențele de volum RDS au fost astfel dizolvate în licențe individuale corespunzătoare. Odată cu revânzarea și împărțirea în CAL-uri pentru un singur utilizator, acestea sunt marcate ca software folosit. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă o uzură generală a funcționalității RDS User CAL și nici o altă restricție în ceea ce privește capacitatea de utilizare a acestuia, chiar și în termeni de timp.

Ce securitate oferă CAL-urile de utilizator Remote Desktop Services pentru Windows Server 2012 / R2 ca software utilizat?

Achiziționarea de RDS CALs 2012 folosite de la Wiresoft nu este doar ieftină, ci și sigură pentru clienții noștri! Nu numai că obțineți un CAL pentru un singur utilizator pentru Remote Desktop Services of Microsoft Windows Server 2012 la un preț mai mic decât un software nou comparabil, dar aveți și siguranța cumpărătorului prin descărcarea imediată, inclusiv activarea licenței cu cheia de licență de volum valabilă.

Originea securizată a CAL-urilor de utilizator RDS

Toate CAL-urile de utilizator Remote Desktop Services pentru Windows Server 2012 și R2 oferite de Wiresoft în magazin provin din stocurile de licențe ale companiei. Astfel, pentru dumneavoastră, în calitate de client, securitatea juridică este asigurată atât la achiziționarea unui CAL de utilizator pentru RDS sau a unei alte licențe de acces client Microsoft ca software utilizat, cât și la utilizarea acestuia, deoarece nu se încalcă nicio reglementare valabilă. Acest fapt a fost confirmat în mod clar în repetate rânduri de diverse hotărâri judecătorești. Datorită dovezii complete a tuturor cumpărătorilor/vânzătorilor, software-ul folosit de la Wiresoft este, de asemenea, rezistent la audit!

Avantajele dvs. atunci când cumpărați software folosit pentru CAL-uri de utilizator pentru Remote Desktop Services 2012 / R2

Oferta Wiresoft de CAL-uri de utilizator folosite pentru RDS de Windows Server 2012 și R2, precum și pentru alte licențe de acces client nu este doar o alternativă mai ieftină la ofertele comerciale pentru clienții noștri, ci oferă în locul unor scale de licență rigide, alegerea nerestricționată a numărului de CAL-uri necesare pentru achiziționarea de servicii la distanță pentru Windows Server. Acest lucru permite acordarea de licențe personalizate și, prin urmare, eficiente din punct de vedere al costurilor.

Gama de licențe RDS CAL din magazinul online al Wiresoft include versiuni mai vechi sau mai noi de licențe de acces la distanță pentru client pentru Windows Server, pe lângă RDS Device CAL corespunzător. În acest fel, veți evita problemele de compatibilitate sau achiziționarea de hardware nou. Beneficiați de o gamă largă de software utilizat pentru diferite versiuni RDS CAL pentru Windows Server la Wiresoft!

În magazinul de software Wiresoft veți găsi CAL-uri de utilizator și dispozitiv pentru Windows Server, precum și alte programe Microsoft Server și licențele de acces client corespunzătoare - la un preț avantajos ca software folosit, inclusiv descărcare imediată. Dacă aveți întrebări despre RDS User CALs pentru Windows Server 2012 / R2 sau despre un alt produs Microsoft, folosiți sfatul nostru competent în chat sau prin e-mail sau telefon.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare