Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE
Visual Studio 2017 Enterprise - ediția pentru dezvoltatorii exigenți ca versiune de achiziție Ediția Enterprise a Visual Studio 2017 oferă utilizatorilor o gamă largă de caracteristici puternice pentru a dezvolta aplicații pentru orice...
6.979,90 RON *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL
Visual Studio Professional 2017 - totul la bord pentru crearea de programe profesionale, în versiunea de achiziție Cu Visual Studio 2017 în ediția Professional Edition, utilizatorii au totul la îndemână pentru a crea aplicații și...
580,90 RON *

Cumpărați Visual Studio 2017: Un mediu de dezvoltare dovedit pentru proiecte solicitante

Visual Studio 2017 este un mediu de dezvoltare integrat (IDE) premium de la Microsoft, care oferă dezvoltatorilor o gamă largă de instrumente și caracteristici pentru a crea aplicații software de înaltă calitate. Deși se află pe piață de câțiva ani, Visual Studio 2017 ocupă încă un loc ferm în lumea dezvoltării de software, datorită stabilității, performanței și caracteristicilor sale versatile.

Suport cuprinzător pentru o gamă largă de platforme

Una dintre cele mai notabile caracteristici ale Visual Studio 2017 este capacitatea sa de a ajuta dezvoltatorii să creeze aplicații pentru mai multe platforme. IDE-ul oferă un suport cuprinzător pentru dezvoltarea de aplicații desktop pentru Windows, aplicații web, aplicații mobile pentru iOS și Android, aplicații cloud pentru Azure și multe altele. Acest lucru îl face un mediu de dezvoltare extrem de versatil.

Visual Studio 2017 le permite dezvoltatorilor să lucreze în mai multe limbaje de programare, inclusiv C#, C++, Python, JavaScript și multe altele. Acest lucru permite echipelor cu nevoi tehnologice diverse să lucreze eficient într-un singur IDE.

Instrumente puternice pentru dezvoltare și depanare

Unul dintre punctele forte ale Visual Studio 2017 este setul său cuprinzător de instrumente de dezvoltare și de depanare. Depanatorul integrat este extrem de puternic și îi ajută pe dezvoltatori să identifice și să corecteze rapid erorile din codul lor. Caracteristici precum monitorizarea în timp real, inspecția variabilelor și instrumentele avansate de depanare ajută la reducerea timpului de dezvoltare și la îmbunătățirea calității codului.

Suport integrat pentru lucrul în echipă și colaborare

Dezvoltarea modernă de software este adesea un efort de echipă, iar Visual Studio 2017 oferă funcții complete de colaborare și lucru în echipă. Sistemul integrat de control al versiunilor (VCS) permite echipelor să își gestioneze eficient codul și să urmărească modificările. Cu integrarea Git și Azure DevOps, echipele pot colabora fără probleme și pot utiliza funcții precum solicitările de extragere și compilările automate.

Visual Studio 2017 suportă, de asemenea, integrarea continuă (CI) și implementarea continuă (CD) pentru a automatiza implementarea aplicațiilor și pentru a se asigura că modificările sunt împinse rapid și fiabil în producție.

Suport pentru tehnologiile moderne

Visual Studio 2017 rămâne în avangarda dezvoltării tehnologice cu suport pentru o gamă largă de tehnologii și cadre moderne. Dezvoltatorii pot crea cu ușurință aplicații pentru Internetul lucrurilor (IoT), inteligența artificială (AI), învățarea automată, blockchain și multe altele. IDE-ul oferă șabloane și instrumente pentru a simplifica dezvoltarea de aplicații în aceste domenii emergente.

În plus, Visual Studio 2017 oferă suport pentru aplicații containerizate utilizând Docker și Kubernetes, facilitând implementarea și scalarea aplicațiilor în medii containerizate.

O comunitate activă de dezvoltatori

Visual Studio 2017 beneficiază de o comunitate de dezvoltatori activă și implicată. Dezvoltatorii din întreaga lume își împărtășesc cunoștințele, creează extensii și oferă asistență în cadrul forumurilor și al rețelelor sociale. Acest lucru le permite dezvoltatorilor să învețe din experiențele altora și să rezolve problemele mai rapid.

În general, Visual Studio 2017 este un mediu de dezvoltare dovedit și fiabil care oferă dezvoltatorilor o platformă robustă pentru a realiza proiecte software solicitante. Cu versatilitatea, puterea și suportul său pentru tehnologiile moderne, Visual Studio 2017 continuă să fie o alegere excelentă pentru dezvoltatorii din întreaga lume. Dacă sunteți în căutarea unui IDE stabil și bogat în caracteristici, luați în considerare Visual Studio 2017.