Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE
Visual Studio 2017 Enterprise - ediția pentru dezvoltatorii exigenți ca versiune de achiziție Ediția Enterprise a Visual Studio 2017 oferă utilizatorilor o gamă largă de caracteristici puternice pentru a dezvolta aplicații pentru orice...
6.979,90 RON *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL
Visual Studio Professional 2017 - totul la bord pentru crearea de programe profesionale, în versiunea de achiziție Cu Visual Studio 2017 în ediția Professional Edition, utilizatorii au totul la îndemână pentru a crea aplicații și...
580,90 RON *

Microsoft Visual Studio 2017 - O perspectivă istorică

Microsoft Visual Studio 2017 este o versiune remarcabilă a popularului mediu de dezvoltare integrat (IDE) al Microsoft. În acest articol, vom arunca o privire asupra Visual Studio 2017 și vom explora relevanța sa continuă în lumea dezvoltatorilor de astăzi.

Introducere în Microsoft Visual Studio 2017

1. Un mediu de dezvoltare familiar

Visual Studio 2017 reprezintă un mediu de dezvoltare familiar care oferă dezvoltatorilor o gamă largă de instrumente pentru crearea de aplicații pentru Windows, web, mobile și cloud.

2. Limbaje și platforme acceptate

IDE-ul acceptă o gamă largă de limbaje de programare, inclusiv C#, C++, F#, Python și multe altele. Dezvoltatorii pot dezvolta în continuare aplicații cross-platform pentru Windows, Android, iOS și web.

De ce este Microsoft Visual Studio 2017 încă relevant?

1. Stabilitate și fiabilitate

Visual Studio 2017 are încă un loc în lumea dezvoltatorilor datorită stabilității și fiabilității sale. Mulți dezvoltatori se bazează pe această versiune pentru proiectele care necesită un mediu stabilit.

2. Integrare în Azure și DevOps

IDE-ul continuă să ofere o integrare perfectă cu Microsoft Azure și Azure DevOps, care facilitează colaborarea în echipă, integrarea și implementarea continuă (CI/CD) și dezvoltarea în cloud.

Actualizare la versiuni mai noi

1. Acces la caracteristici avansate

Dezvoltatorii care aleg să treacă de la Visual Studio 2017 la versiuni mai noi, cum ar fi Visual Studio 2019 sau Visual Studio 2022, vor beneficia de caracteristici avansate, performanțe îmbunătățite și tehnologii moderne.

2. Asistență și securitate

Pe măsură ce Visual Studio 2017 îmbătrânește, Microsoft continuă să ofere asistență limitată și actualizări de securitate. Actualizarea la o versiune mai nouă asigură accesul la cele mai recente remedieri de asistență și securitate.

Cumpărați Microsoft Visual Studio 2017 pentru Windows de la Wiresoft

În general, Microsoft Visual Studio 2017 rămâne o versiune importantă a platformei IDE, care este încă relevantă în prezent. Deși nu mai oferă cele mai recente caracteristici, poate fi încă utilă pentru proiecte specifice. Cu toate acestea, actualizarea la versiuni mai noi permite accesul la caracteristici avansate și la asistență actualizată, ceea ce este recomandat pentru majoritatea dezvoltatorilor.

Categorii