Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016
Cumpărați SharePoint Server 2016 ieftin Nevoia constantă de noi progrese tehnologice și de creștere economică înseamnă că întreprinderile caută în fiecare zi noi soluții software. Acest lucru le permite să țină pasul cu concurența și să...
18.008,90 RON *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019
Microsoft Sharepoint Server 2019 - Caracteristici noi Acest ghid se concentrează pe puterea Teams, SharePoint și OneDrive, inclusiv stocarea documentelor, colaborarea, partajarea și conversațiile. Nu trebuie să folosiți doar un singur...
20.850,90 RON *

Microsoft SharePoint Server: O platformă de colaborare și management

Introducere în SharePoint Server

Microsoft SharePoint Server este o platformă puternică de colaborare și de gestionare a documentelor care ajută întreprinderile să organizeze, să partajeze și să colaboreze cu privire la informații. Cu o varietate de funcții de gestionare a conținutului, căutare, informații de afaceri și multe altele, SharePoint Server permite echipelor să lucreze împreună mai eficient și mai eficace.

Ce este SharePoint Server?

SharePoint Server este un produs bazat pe server care oferă organizațiilor o platformă unificată pentru a crea portaluri de informații, site-uri intranet și depozite de documente. Acesta susține procesele de colaborare și facilitează gestionarea și accesul la datele importante ale companiei.

Funcțiile de bază ale SharePoint Server

Colaborare și partajare

SharePoint Server oferă funcții extinse pentru a sprijini munca în echipă, inclusiv partajarea documentelor, calendare și liste de sarcini. Echipele pot lucra simultan la documente, pot vedea modificările în timp real și pot partaja informații importante în condiții de siguranță.

Gestionarea și stocarea documentelor

Funcțiile puternice de gestionare a documentelor permit utilizatorilor să stocheze, să organizeze și să găsească documente. Versiunea, controlul accesului și integrarea fluxurilor de lucru sunt doar câteva dintre instrumentele pe care SharePoint le oferă pentru gestionarea eficientă a documentelor.

Personalizare și integrare

Design flexibil

SharePoint Server este extrem de personalizabil, permițând companiilor să își adapteze portalurile și site-urile la cerințele lor specifice. De asemenea, suportă o varietate de părți web și suplimente care extind funcționalitatea.

Integrarea cu produsele Microsoft

Ca parte a familiei de produse Microsoft, SharePoint Server se integrează perfect cu alte aplicații Microsoft, cum ar fi Office 365, sporind și mai mult productivitatea și eficiența.

Securitate și conformitate

Caracteristici de securitate robuste

SharePoint Server oferă o infrastructură de securitate solidă, inclusiv suport pentru metode avansate de autentificare și niveluri de permisiune pentru a se asigura că numai utilizatorii autorizați au acces la informații sensibile.

Respectarea standardelor de conformitate

SharePoint ajută organizațiile să respecte cerințele de reglementare, oferind opțiuni de audit cuprinzătoare și politici de gestionare a documentelor.

Concluzie: Viitorul cu SharePoint Server

SharePoint Server rămâne un pilon important în infrastructura IT a multor organizații. Cu actualizări regulate și o comunitate mare de dezvoltatori care oferă în mod constant noi soluții și îmbunătățiri, SharePoint rămâne un punct central pentru organizarea conținutului companiei și pentru promovarea colaborării. Este o soluție scalabilă și flexibilă, care crește și se adaptează odată cu nevoile în evoluție ale mediilor de afaceri.

Categorii