Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2019 Professional Plus - pentru toate nevoile profesioniștilor din domeniul afacerilor Actuala suită Office Suite în versiunea 2019 oferă utilizatorilor profesioniști (în plus față de Home & Business, Professional și...
579,90 RON *
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD
Microsoft Office 2019 Standard - ediția pentru utilizatorii profesioniști Microsoft Office 2019 este cea mai recentă versiune a software-ului de productivitate dovedit pentru crearea și proiectarea de texte și calcule, inclusiv...
531,90 RON *

Office 2019: Suita dovedită pentru o muncă productivă

În categoria Office 2019, vă prezentăm suita Microsoft Office, dovedită și fiabilă, care continuă să ofere o soluție excelentă pentru aplicațiile de birou. În acest articol, vă vom oferi o prezentare cuprinzătoare a Office 2019 și vă vom explica beneficiile acestei suite dovedite pentru productivitatea și eficiența dumneavoastră.

Ce oferă Office 2019?

Aplicații dovedite în cea mai bună formă

Office 2019 include aplicațiile cunoscute, precum Microsoft Word, Excel, PowerPoint și Outlook, optimizate în cea mai recentă versiune a lor pentru a vă permite să lucrați fără probleme și eficient.

Fără dependență de cloud

Una dintre principalele diferențe față de cele mai noi abonamente Office este că Office 2019 nu necesită o conexiune permanentă la internet. Acest lucru înseamnă că vă puteți salva documentele și datele la nivel local, fără a depinde de cloud.

De ce să alegeți Office 2019?

Achiziție unică, utilizare permanentă

Spre deosebire de abonamentele Office, Office 2019 este o achiziție unică. Plătiți o singură dată și puteți utiliza suita permanent, fără taxe de abonament lunare.

Control maxim al protecției datelor

Cu Office 2019, păstrați controlul deplin asupra datelor și a orientărilor privind protecția datelor, deoarece nu trebuie să vă bazați pe stocarea în cloud.

Fără actualizări și modificări constante

Office 2019 oferă stabilitate și interfețe de utilizator consistente, fără actualizări și modificări constante care să vă scoată din fluxul de lucru.

Concluzie

Office 2019 este alegerea perfectă pentru oricine caută o suită de birotică dovedită și fiabilă, fără a fi nevoit să se angajeze la taxe de abonament recurente. Cu aplicații familiare, un control maxim al protecției datelor și un mediu de lucru stabil, Office 2019 este o soluție de primă clasă pentru cei care doresc să își sporească productivitatea.

Indiferent dacă sunteți student, profesionist sau proprietar de afacere, Office 2019 vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a lucra eficient și a crea documente, prezentări și foi de calcul profesionale. Investiți în Office 2019 și experimentați performanța și fiabilitatea dovedite ale acestei suite de aplicații de birou de clasă mondială. Cu Office 2019, puteți să vă desfășurați activitatea în mod eficient, menținând în același timp controlul deplin asupra datelor dumneavoastră. Este o soluție rentabilă și stabilă pentru cei care caută o suită de birotică dovedită, fără taxe de abonament. Stimulați-vă productivitatea și investiți în Office 2019 pentru a beneficia de aplicațiile familiare și de numeroasele avantaje ale acestui software de birou dovedit.

Categorii