Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2019 Professional Plus - pentru toate nevoile profesioniștilor din domeniul afacerilor Actuala suită Office Suite în versiunea 2019 oferă utilizatorilor profesioniști (în plus față de Home & Business, Professional și...
579,90 RON *
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD
Microsoft Office 2019 Standard - ediția pentru utilizatorii profesioniști Microsoft Office 2019 este cea mai recentă versiune a software-ului de productivitate dovedit pentru crearea și proiectarea de texte și calcule, inclusiv...
531,90 RON *

Microsoft Office 2019 pentru Windows

În comparație cu predecesorul său, noua versiune Office 2019 de la Microsoft oferă o serie de caracteristici noi care fac ca lucrul la documente - singur sau în echipă - să fie și mai flexibil. OneDrive, care a dat dovadă de eficiență, permite partajarea fără complicații a datelor și documentelor în cloud - pentru colaborarea între echipe pe documente.

Microsoft a adăugat, de asemenea, funcții suplimentare la programele Office testate și verificate, precum Word, Excel și PowerPoint, care oferă posibilități extinse pentru documente de text, foi de calcul și prezentări: Word conține, printre altele, funcția de dictare Microsoft Dictate, precum și un instrument de traducere; Excel conține, de exemplu, soluția de analiză "Publish in Power BI" ca un nou element de meniu; iar în PowerPoint sunt disponibile noi animații, precum Morph și Zoom.

În plus, în aceste programe sunt disponibile și temele de fundal alb, gri închis și negru, aceste din urmă culori, în special cele din urmă, fiind ușor de privit și făcând astfel munca pe ecran și mai relaxantă.

Noua versiune Office are un aspect ușor diferit față de versiunea 2016: pagina de start a programelor afișează acum și fișierele Office care au fost partajate de utilizatori prin intermediul cloud-ului. În rest, utilizatorii vor găsi obișnuita navigare intuitivă prin meniu. Microsoft OneNote nu mai este inclus, dar poate fi utilizat în Windows 10 prin intermediul Universal Windows App.

Pachetul MS Office 2019 este disponibil și în versiune offline

În plus față de abonamentul de software, noua versiune Microsoft Office este disponibilă și ca versiune offline pentru instalare. Acest lucru înseamnă: utilizatorii care preferă să lucreze cu programele Windows într-un mediu on-premise pot utiliza pachetul software Office 2019 în mod permanent, fără a se conecta la cloud.

La Wiresoft, cele două ediții Office 2019 Standard și Professional Plus sunt disponibile în varianta stand-alone. Acestea oferă funcții și mai cuprinzătoare decât celelalte ediții și sunt potrivite în special pentru persoanele care desfășoară activități independente sau liber-profesioniști și pentru companiile mici, dar și pentru cele mari.  

Office 2019 - Instalare prin clic pentru a rula

În comparație cu Office 2016, versiunea 2019 utilizează tehnologia de instalare prin clic pentru a rula (click-and-run). C2R oferă actualizări de securitate lunare și reduce cerințele de rețea cu ajutorul tehnologiei sale de optimizare a descărcărilor.

Toate aplicațiile și aplicațiile Office sunt instalate automat. Cu ajutorul instrumentului de implementare Office, este însă posibilă instalarea doar a unor aplicații individuale.

MS Office 2019 este compatibil doar cu PC-urile care rulează pe Windows 10; pe computerele Mac trebuie să fie instalată una dintre ultimele trei versiuni actuale ale MacOs.

Toate versiunile Office 2019 sunt disponibile în versiuni pe 32 și 64 de biți. Versiunea pe 64 de biți necesită cel puțin 4 GB de RAM.

Office 2019 - Noi funcții generale în programele Office 2019

Pachetul Office 2019 conține o serie de funcții noi pentru toate versiunile care sunt disponibile în diverse programe, cum ar fi Word, Excel și PowerPoint; în plus, există opțiuni îmbunătățite în programele individuale pentru procesarea textului, în analize și în proiectarea de șabloane etc. Cele mai importante dintre acestea sunt explicate pe scurt mai jos.

Office 2019 - funcția de traducere

În versiunile actuale ale Word, Excel și PowerPoint există acum o funcție de traducere; în Outlook, aceasta poate fi instalată ulterior cu ajutorul Office AddIn Translator for Outlook. Aceasta oferă avantajul că nu mai trebuie să apelați un site web prin intermediul browserului pentru a traduce un text sau o secțiune, ci puteți face acest lucru imediat prin intermediul meniului cu Review > Translate.

Office 2019 - Schițarea cu mâna liberă

Acest instrument vă permite să creați și să inserați schițe, forme sau chiar reprezentări matematice dintr-un desen la mână liberă; acest lucru este posibil chiar și fără un ecran tactil, deoarece aplicația funcționează și cu ajutorul mouse-ului.

Cumpărați Office 2019 - Suport pentru corecția erorilor pentru accesibilitate

Suportul pentru corecția erorilor face sugestii pentru a crea un document fără bariere, astfel încât acesta să poată fi citit și editat cu ușurință și de persoanele cu dizabilități. Acest lucru se bazează pe standarde de accesibilitate obligatorii la nivel internațional.

Office 2019 - Feedback audio

Notificările audio, dacă sunt activate, apar cu un sunet ca o confirmare imediat ce a fost trimis un e-mail sau când sunt șterse obiecte sau este inserat conținut. În mod similar, există o notificare sonoră atunci când au fost modificate opțiunile de pe ecran.

Office 2019 - Suport îmbunătățit pentru stilou pentru dispozitivele tactile

În special utilizatorii care folosesc Office 2019 și pe un dispozitiv cu ecran tactil prin intermediul unui stilou beneficiază de suportul optimizat pentru acest mod de lucru. Nu numai că a fost îmbunătățită intensitatea presiunii, dar au fost integrate și noi efecte de înclinare. Liniile curbe pot fi desenate acum cu diferite intensități de presiune, prin care lățimea sau intensitatea unei linii poate fi modificată prin înclinarea stiloului.

Office 2019 - Funcții noi în programele individuale Office 2019

În plus, Office 2019 oferă diverse funcții noi în programele individuale; acestea includ:

Word 2019: Inserarea de pictograme bazate pe vectori

Cea mai recentă versiune de Word include acum posibilitatea de a insera în text pictograme sau grafice bazate pe vectori. Selecția Pictograme conține diverse grafice scalabile care pot fi inserate într-un document Word cu un clic și mărite fără pierderi de calitate.

În plus, acum este posibilă ascunderea barelor de editare și afișarea unui text pe tot ecranul, ceea ce favorizează concentrarea în timpul citirii.

Excel 2019: Noi funcții de analiză a datelor și tipuri de diagrame

Pe lângă noile funcții de analiză a datelor, Excel a fost extins și pentru a include mai multe tipuri de diagrame, de exemplu, diagrame clare de tip pâlnie pentru afișarea conductelor de vânzări și a pâlniilor de vânzări, precum și hărți 2D pentru afișarea datelor geografice ca vizualizări precise.

PowerPoint 2019: animații pentru obiecte 3D

Office 2019 oferă acum posibilitatea de a insera și edita obiecte 3D dintr-o galerie online sau de pe desktop în documentele Office. În special în PowerPoint, funcții precum morph și zoom sunt disponibile în acest scop pentru a le anima, de exemplu pentru a roti vizualizarea.

Outlook 2019: Concentrați-vă pe elementele esențiale

Noua caracteristică Clutter este o funcție inteligentă care sprijină utilizatorii în gestionarea avalanșei zilnice de e-mailuri. Clutter recunoaște în mod automat care sunt e-mailurile importante și le redirecționează către căsuța de primire. Funcția de traducere este, de asemenea, disponibilă după instalare prin intermediul add-in-ului Office Translator for Outlook.

Edițiile Office 2019 la Wiresoft

Office 2019 vine într-un total de cinci versiuni - dintre acestea, Office 2019 Standard și Office 2019 Professional Plus sunt oferite la Wiresoft. Acestea două au caracteristici și programe mai cuprinzătoare decât versiunile Home & Student, Home & Business și Professional, Professional Pro incluzând toate caracteristicile versiunii Standard.

Microsoft Office 2019 Standard

Software-ul Office 2019 Standard este deosebit de potrivit pentru companiile și persoanele care trebuie să gestioneze zilnic procese și sarcini de afaceri mai complexe.

În acest scop, sunt disponibile și alte funcții practice, cum ar fi controlul actualizărilor sau aplicația Telemetry App, dar și Group Policy, precum și Terminal Services sau RDS și Microsoft Publisher.

Office 2019 - Telemetry App

Aplicația Telemetry App din Windows Office 2019 Standard cu Telemetry Dashboard este un instrument sub forma unui registru de lucru Excel. Acesta este configurat pentru o bază de date de întreprindere și este utilizat pentru a colecta date privind utilizarea, inventarul și integritatea documentelor Office. Poate fi utilizat pentru a verifica compatibilitatea suplimentelor specifice companiei, în vederea optimizării utilizării acestora.

Office 2019 - Servicii de birou la distanță

Remote Desktop Services (RDS) pentru Office Standard face ca programe precum Word, Excel și PowerPoint să fie disponibile ca aplicații web pentru utilizare online. Astfel, utilizatorul principal al unui dispozitiv final licențiat poate utiliza aceste programe pe un al doilea dispozitiv mobil.

Office 2019 - Publisher pentru publicații

MS Publisher, care este disponibil doar în versiunea pentru Windows, este un instrument puternic cu ajutorul căruia pot fi concepute în mod convingător nu doar prezentări, ci și materiale tipărite. Cu ajutorul funcției drag & drop, imaginile și graficele sunt importate direct în zona de desen a Publisher și editate acolo.

Microsoft Office 2019 Professional Plus

Pachetul Professional Plus le oferă utilizatorilor toate funcțiile și serviciile programului oferite de ediția Office 2019. Printre acestea se numără funcțiile Access, Skype for Business, Email Retention, Data Loss Prevention, Site Mailboxes, Archiving, Spreadsheet Tools și Enterprise Voice. De remarcat în mod deosebit sunt:

Office 2019 - Acces pentru profesioniștii exigenți din domeniul afacerilor

Access este un instrument puternic în versiunea Professional Plus, care le permite utilizatorilor nu numai să creeze baze de date pentru aplicații de afaceri flexibile, ci și să le gestioneze în mod cuprinzător. Sunt disponibile instrumente de proiectare versatile pentru dezvoltarea unor sisteme personalizate de colectare și analiză a datelor, de exemplu pentru rapoarte de stare, care sunt utilizate intuitiv.

Office 2019 - Data Loss Prevention (DLP) pentru a preveni pierderea de date

Protejarea datelor confidențiale, cum ar fi numerele de carduri de credit sau dosarele medicale, care sunt stocate din ce în ce mai mult într-un cloud, este o sarcină esențială pentru multe întreprinderi. Prevenirea pierderilor de date în MS Office Professional Plus 2019 oferă protecție împotriva accesului neautorizat sau a furtului de date sensibile care sunt disponibile, de exemplu, prin intermediul Exchange Online, SharePoint Online sau OneDrive for Business, dar și local în fișiere Word, Excel și PowerPoint. Prin urmare, DLP poate fi utilizat pentru a identifica și monitoriza astfel de date și pentru a asigura conformitatea.

Office 2019 - Enterprise Voice pentru o comunicare cuprinzătoare

Această soluție Skype for Business oferă funcții cuprinzătoare pentru comunicarea unificată. Enterprise Vocea poate fi conectată la sistemele telefonice existente și oferă funcții practice, cum ar fi grupurile de răspuns, parcarea apelurilor și acceptarea și gestionarea apelurilor în echipă.

Cerințe de sistem pentru Office 2019

Pentru ca Office 2019 să fie utilizat în mod optim pe un computer, acesta trebuie să îndeplinească următoarele cerințe: Procesor recomandat pentru PC: 1,6 GHz, procesor cu 2 nuclee: pentru Mac: MacOs (una dintre cele 3 versiuni actuale) cu procesor Intel.

Memoria principală pentru PC: 2 GB în versiunea pe 32 de biți, 4 GB în versiunea pe 64 de biți: Mac: 4 GB.

Spațiu liber pe hard disk pentru PC: 4 GB, pentru Mac: 10 GB. Pentru o vizualizare optimă, ecranul trebuie să aibă o rezoluție de 1.280 x 768 pixeli (PC) sau 1.280 x 800 pixeli (Mac).

Cumpărați Microsoft Office 2019 Editions la un preț avantajos de la Wiresoft

La Wiresoft puteți găsi versiunile MS Office 2019 Standard precum și Professional Plus deosebit de ieftine ca versiune offline fără abonament. Ambele produse sunt versiuni complete cu suport Microsoft complet și nu versiuni OEM. Wiresoft vinde numai software original Microsoft, acestea sunt licențe nefolosite și, prin urmare, gratuite, care provin de la companii europene și au fost verificate de Wiresoft pentru autenticitate și funcționalitate. Acest lucru este confirmat de numeroșii noștri clienți mulțumiți care au încredere în produsele software de la Wiresoft. Dacă aveți întrebări cu privire la versiunea Office 2019 care se potrivește cel mai bine cerințelor dumneavoastră, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.