Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10117
 • 395-04540
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
9.111,90 RON * 10.122,90 RON * (9,99% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea CU Curent
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență
Informații suplimentare Până la 100 de baze de date de căsuțe poștale


Windows Server 2016 este o platformă de mesagerie dovedită pentru gestionarea centralizată a e-mailurilor și a contactelor, precum și a programărilor și sarcinilor și versiunea a 10. Companiile mari și instituțiile beneficiază în special de scalabilitatea sa ridicată, precum și de numeroase caracteristici practice pentru o utilizare flexibilă, chiar și independentă la nivel local, care sprijină colaborarea în echipă și îmbunătățește securitatea. Server Windows

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"

Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise

Windows Server 2016 este o platformă de mesagerie dovedită pentru gestionarea centralizată a e-mailurilor și a contactelor, precum și a programărilor și sarcinilor și versiunea de server a Windows 10. Astfel, companiile mari și instituțiile beneficiază în special de o scalabilitate ridicată, precum și de numeroase caracteristici practice pentru o utilizare flexibilă, chiar și independent la nivel local, care sprijină colaborarea în echipă și îmbunătățește securitatea.

Fiind un sistem de comunicare puternic, Exchange Server 2016 este o componentă importantă a fiecărei companii moderne pentru controlul și gestionarea proceselor de lucru tipice. Software-ul serverului funcționează ca o interfață internă și externă, conectează în mod fiabil angajații și departamentele chiar și între locații și contribuie în mod cuprinzător la creșterea eficienței generale a companiilor: e-mailurile, contactele și întâlnirile pot fi gestionate în mod centralizat și pot fi arhivate și căutate în mod clar. Gestionarea drepturilor diferențiate definește accesul individual al angajaților la date și întâlniri, astfel încât Microsoft Exchange Server 2016 oferă un maxim de control și transparență în același timp.

Prin optimizarea arhitecturii serverului, numărul de roluri de server în Exchange Server 2016 Enterprise este redus la două roluri - căsuță poștală și transport de margine - iar scalarea a fost, de asemenea, simplificată și suportul pentru serviciile cloud a fost îmbunătățit.

Ediția Enterprise a Exchange Server 2016 este deosebit de potrivită pentru comunicarea companiilor mari sau a organizațiilor cu mulți angajați, deoarece acceptă până la 100 de baze de date de căsuțe poștale pe server.

Wiresoft oferă Enterprise Edition of Exchange Server 2016 ca software folosit - la un preț mai mic, redus în comparație cu software-ul nou - dacă mai este disponibil. Prin urmare, software-ul folosit este deosebit de atractiv pentru acele companii și organizații mari care caută o modalitate economică și de economisire a costurilor pentru a utiliza un software mai puternic, cum ar fi Exchange 2016 Enterprise, în cadrul operațiunilor lor. Deoarece chiar și ca software folosit, această ediție Exchange Edition oferă maximul tipic în ceea ce privește scalabilitatea, performanța și securitatea, deoarece poate fi utilizată în întregime.

Trebuie achiziționată o licență separată pentru fiecare server Exchange, precum și licențe de acces pentru clienți. Chiar și în cazul software-ului Exchange Server Enterprise utilizat, licențierea se realizează în conformitate cu regulile oficiale de gestionare a licențelor Microsoft. Mai multe informații despre licențierea optimă, precum și despre îmbunătățirile și noile funcții ale Exchange Server 2016 Enterprise pot fi găsite în secțiunea următoare.

Comparație între Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise și Standard

Cea mai mare diferență a ediției Enterprise a Exchange Server 2016 față de ediția Standard este posibilitatea de a opera și gestiona până la 100 de baze de date de căsuțe poștale cu până la 2 terabytes fiecare pe server, ceea ce face ca ediția Enterprise să fie deosebit de interesantă pentru un număr mai mare de utilizatori. Alte diferențe sunt:

 • Utilizarea Prevenirea pierderii de date prin intermediul Exchange Admin Center: Prevenirea pierderilor de date împiedică transmiterea informațiilor confidențiale către persoane neautorizate; cu ajutorul filtrului inteligent de mesaje (IMF) integrat și al tehnologiei de filtrare SmartScreen, mesajele potențial dăunătoare sunt filtrate înainte de a ajunge în cutia poștală.
 • Utilizatorii beneficiază de stocarea centralizată a datelor, de controlul nevoilor de stocare și de cerințele de conformitate actualizate.
 • Drepturile de virtualizare mai extinse permit operarea unui număr nelimitat de mașini virtuale și containere Hyper-V.
 • Alte funcții includ: Storage Spaces Direct, Storage Replica, precum și Shielded Virtual Machines, o nouă stivă de rețea și OneDrive for Business pentru editarea, actualizarea și partajarea datelor în timp real.

Alte avantaje ale Microsoft Exchange Server 2016 dintr-o privire

Versiunea 2016 a Windows Server conține o serie de inovații importante, precum și dezvoltări suplimentare ale funcțiilor existente. Printre acestea se numără, în primul rând, optimizarea arhitecturii serverului prin reducerea numărului de roluri de server la două: căsuța poștală și transportul de margine - mai multe informații despre acest lucru mai jos. În plus, scalarea a fost simplificată, iar suportul pentru serviciile cloud a fost îmbunătățit în continuare. Alte caracteristici includ:

Căutare îmbunătățită cu eDiscovery

Arhitectura de căutare eDiscovery a fost refăcută în Exchange Server 2016 și funcționează atât în mod asincron, cât și descentralizat, utilizând mai multe servere, astfel încât căutarea să fie mult mai rapidă. Atunci când introduceți un termen de căutare în Outlook 2016 sau în Outlook on the Web, apar sugestii bazate pe contactele cele mai frecvent utilizate, pe e-mailurile din cutia poștală și pe interogările de căutare anterioare. În plus, filtrele contextuale - de exemplu, pentru intervalul de date și expeditorii asociați - ajută la găsirea mai ușoară a anumitor informații. Cu Outlook on the Web, este posibil să căutați în propriul calendar, precum și în calendarele altor persoane.

Colaborare în cloud

În Outlook 2016 sau Outlook on the Web, fișierele salvate în OneDrive for Business sau SharePoint 2016 pot fi inserate într-un e-mail ca un link în loc de un fișier atașat, ca înainte. Destinatarul în cauză poate deschide fișierul legat direct pe PC-ul său ca pe un atașament. Drepturile de acces pot fi ajustate individual și activate automat.

Suport pentru cloud hibrid

Exchange Server 2016 acceptă scenarii hibride - nu contează dacă căsuța poștală este localizată pe un server local sau în cloud. Căsuțele poștale locale pot fi, de asemenea, utilizate cu extensiile cloud Exchange Online Archiving și Azure Rights Management.

DLP pentru prevenirea pierderilor de date

Data Loss Prevention (DLP), o extensie a Regulilor de transport, îmbunătățește securitatea datelor în Exchange Server 2016 și ajută la protejarea acestora împotriva accesului neautorizat. Metodele disponibile în Data Loss Prevention pentru clasificarea sau trimiterea de informații confidențiale nu împiedică fluxul de lucru: de îndată ce există riscul ca datele să fie citite fără autorizație sau ca în căsuța poștală să ajungă e-mailuri manipulate cu atașamente care conțin programe malware, utilizatorii afectați primesc o notificare corespunzătoare atât în Outlook, cât și în Outlook on the Web.

Outlook pe Web

Outlook on the Web este noul nume pentru accesul la Exchange Server bazat pe web, cunoscut anterior sub numele de "Outlook Web Access" sau "Outlook Web App", care a fost revizuit și optimizat în profunzime de către Microsoft, astfel încât Outlook poate fi utilizat și pe un smartphone sau o tabletă cu Android sau iOS, fără a fi necesară instalarea aplicației Outlook. Funcția "sweep" simplifică gestionarea e-mailurilor de la un anumit expeditor: de exemplu, acestea sunt păstrate doar pentru un anumit număr de zile sau este salvat doar cel mai recent mesaj.

De asemenea, Outlook on the Web poate fi utilizat fără restricții majore cu Google Chrome, Safari și Firefox, în locul browserelor Microsoft Edge și Internet Explorer 11.

Noi funcții de calendar

Calendarul a primit nu numai un nou aspect, ci și noi caracteristici, cum ar fi memento-uri prin e-mail pentru anumite evenimente din calendar și posibilitatea de a sugera o oră diferită pentru invitațiile la întâlniri.

Informații tehnice despre Exchange Server 2016 Enterprise

Următoarele detalii conțin diverse informații despre scenariile suportate de Exchange Server 2016, precum și cerințele minime pentru servere și pentru hardware și software pentru a asigura funcționarea optimă a software-ului Exchange.

Modificări ale arhitecturii serverului în comparație cu versiunea anterioară

Cele mai importante modificări din Exchange Server 2016 față de versiunea anterioară includ:

 • Reducerea rolurilor de server: În Exchange 2016, rolul Client Access Server (CAS) a fost eliminat, existând astfel doar rolul Mailbox. Accesul la un server MBX2016 este controlat prin intermediul balanțatoarelor de sarcină. Clienții se conectează la Serviciul de acces al clienților de pe serverul de căsuțe poștale și sunt redirecționați către serverul de căsuțe poștale corespunzător cu baza de date activă. Comunicarea are loc în continuare la nivel de protocol.
 • Protocolul implicitMAPI peste HTTP: Protocolul implicit pentru comunicarea în Exchange Server 2016 prin Outlook este acum MAPI peste HTTP. MAPI over HTTP oferă fiabilitate și stabilitate optimizate pentru conexiunile Outlook și Exchange și indică erorile de transport. În plus, după o hibernare sau o schimbare de rețea, Outlook se conectează la server mult mai rapid decât înainte, deoarece MAPI over HTTP suportă, de asemenea, continuarea conexiunilor întrerupte și nu este necesară reconectarea în cazul unor întreruperi scurte.
 • Scalabilitateîmbunătățită a căutării: Un alt avantaj al Exchange Server 2016 este scalabilitatea optimizată a căutării. Numărul de căsuțe poștale și de căsuțe poștale de arhivă care pot fi căutate a fost mărit de la 5.000 la 10.000, astfel încât acum pot fi căutate simultan un total de 20.000 de căsuțe poștale.
 • Scenarii de coexistență: În cadrul Exchange 2016, acestea sunt posibile cu Exchange Server 2010 SP3 RU11, precum și cu Exchange Server 2013 CU11. Solicitările clienților prin intermediul unui server de acces al clienților Exchange 2013 CU11 sunt redirecționate către un server de căsuțe poștale Exchange 2016. Versiunile mai vechi de Exchange nu mai sunt acceptate.

Cerințe de sistem pentru Windows Exchange Server 2016

Pentru a putea utiliza Windows Exchange Server 2016 Enterprise Edition în toată amploarea sa, trebuie îndeplinite cerințele hardware și software specificate aici. Pentru comunicarea cu clienții prin intermediul desktop-ului, instalarea Microsoft Outlook este, de asemenea, o condiție prealabilă. Se aplică următoarele specificații minime:

 • Sisteme de operare: min. Windows Server 2012 R2 Standard sau Datacenter, Windows Server 2016 Standard sau Datacenter
 • Procesor: procesor pe 64 de biți, alternativ procesor AMD cu suport pentru platforma AMD64
 • Hard disk: cel puțin 30 GB spațiu pe hard disk pe unitatea de instalare, precum și
 • min. 500 MB pentru fiecare instalare a unui pachet de mesagerie vocală Unified Messaging; min. 500 MB pentru baza de date a cozilor de așteptare
 • Rolul căsuței poștale: 8 GB
 • Rolul Edge Transport: 4 GB
 • Rezoluția ecranului: min. 1.024 x 768 pixeli
 • Active Directory: cel puțin Windows Server 2008 R2 sau mai nou
 • Nivel de domeniu și nivel funcțional de pădure: cel puțin Windows Server 2008 R2

Acordarea licențelor pentru Exchange Server 2016 Enterprise Edition

Ediția Enterprise a Microsoft Exchange Server 2016 a fost dezvoltată pentru cerințele de căsuțe poștale ale companiilor mari; este necesară o licență de server separată pentru fiecare instanță de Exchange Server 2016 Enterprise, indiferent dacă aceasta rulează într-un mediu de sistem de operare fizic sau virtual. Se consideră că o instanță Exchange Server este deja în funcțiune atunci când software-ul este încărcat în memorie sau când instrucțiunile sale sunt executate.

Întrebări frecvente despre Exchange Server 2016 Enterprise Edition ca software utilizat de Wiresoft

Atunci când achiziționați Exchange Server 2016 Enterprise ca software folosit, puteți fi sigur că este legal și că această licență de server oferă aceleași posibilități de utilizare ca și un software de licență de server nou corespunzător - nu numai pentru că software-ul nu se uzează, ci mai ales în ceea ce privește funcționalitatea generală, precum și permisiunea de a-l utiliza. Mai jos veți găsi toate răspunsurile la întrebările tipice despre cumpărarea de software Exchange Server folosit.

De unde provine software-ul Wiresoft Exchange Server 2016 Enterprise folosit?

Software-ul Exchange Server 2016 Enterprise folosit oferit de Wiresoft în magazinul de software provine de obicei de la companii care au achiziționat anterior software-ul ca fiind nou și l-au revândut către Wiresoft. Motivele vânzării sunt adesea fie că licențele excedentare sau neutilizate nu mai sunt necesare, fie că întregul software a fost înlocuit cu un alt tip sau ediție și, prin urmare, nu mai este necesar. Wiresoft marchează toate licențele care au fost deja folosite sau revândute ca software folosit, deși, după cum s-a menționat deja, acestea pot fi folosite ca o licență de server nouă.

Oferă software-ul folosit pentru Exchange Server 2016 Enterprise securitatea cumpărătorului?

Da: Achiziționarea de software folosit, cum ar fi licența Exchange Server 2016 Enterprise, oferă clienților Wiresoft aceleași avantaje ca și un software de server nefolosit: cu siguranța cumpărătorului prin descărcarea instantanee și activarea imediată a licenței prin intermediul cheii de licență furnizate, fără restricții.

Este legală achiziționarea și utilizarea Exchange Server 2016 Enterprise ca software folosit?

Da: Software-ul folosit oferit de Wiresoft provine din stocurile de licențe ale companiilor. Comerțul, precum și utilizarea efectivă a software-ului folosit se supun jurisdicției obișnuite: ambele au fost declarate legale de către această jurisdicție - acest lucru a fost confirmat în mod clar și repetat de diverse hotărâri judecătorești.

Ce alte avantaje are software-ul Wiresoft folosit?

Cu software-ul folosit de la Wiresoft, companiile și organizațiile pot, de exemplu, să își actualizeze sau să își completeze stocurile de software existente la un preț avantajos, deoarece prețul software-ului folosit este mai mic decât cel al bunurilor noi corespunzătoare. Prin urmare, în magazinul de software Wiresoft veți găsi și versiuni mai vechi de Exchange Server care nu mai sunt oferite ca fiind noi, ceea ce are avantajul că pot fi evitate actualizările mai costisitoare. Software-ul utilizat de Wiresoft are și avantajul suplimentar că oferă, de asemenea, securitate de audit datorită înregistrării complete a tuturor cumpărătorilor

Oferta de software utilizat Wiresoft include nu numai Exchange Server 2016 Enterprise Edition, ci și Standard Edition - inclusiv licențele de acces client necesare, precum și versiunile mai noi. În plus, veți găsi oferte avantajoase pentru multe alte programe Microsoft - cu toate avantajele menționate mai sus. Dacă aveți întrebări legate de licențierea Exchange Server 2016 Enterprise, nu ezitați să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii