Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SQL SERVER 2012 DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2012 DEVICE CAL
Microsoft SQL Server 2012 Device CAL SQL Server 2012 Standard este un sistem ideal de gestionare a bazelor de date, cu ajutorul căruia puteți gestiona toate datele din compania dumneavoastră în mod fiabil și sigur. Pentru a accesa...
321,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2012 USER CAL
Microsoft SQL Server 2012 User CAL SQL Server 2012 Standard este un sistem ideal de gestionare a bazelor de date, cu ajutorul căruia puteți gestiona toate datele din compania dumneavoastră în mod fiabil și sigur. Pentru a accesa Windows...
321,90 RON *

Noi funcții și optimizări ale versiunii SQL Server 2012

Printre cele mai importante inovații ale versiunii SQL Server 2012 se numără optimizarea performanțelor pentru SharePoint Services, care sprijină utilizatorii cu un CAL în colaborare și în coordonarea și gestionarea sarcinilor.

Cu grupurile de disponibilitate Always On, SQL Server 2012 oferă o soluție puternică de înaltă disponibilitate care suportă, de asemenea, recuperarea rapidă în caz de dezastru cu până la nouă replici de disponibilitate și mai multe metode de failover.

xVelocity crește, de asemenea, performanța serverului SQL pentru interogările relevante pentru stocarea datelor cu cele două componente Analysis Services In-Memory Analytics Engine și SQL Server Relational Database Column.

Cu noul SQL Server Data Quality Services (DQS), se poate crea o bază de date de cunoștințe care poate fi utilizată pentru sarcini importante legate de calitatea datelor, cum ar fi standardizarea și corectarea, extinderea și deduplicarea datelor. În plus, în SQL Server 2012 au fost îmbunătățite și mai mult funcții precum curățarea și compararea datelor. Înregistrările de date sunt curățate de duplicate sau de date incoerente, astfel încât acestea să poată fi utilizate în serviciile de raportare sau în aplicațiile de depozitare a datelor.

În plus, funcția BI Power View pentru SharePoint Server permite nu numai analiza datelor, ci și crearea de rapoarte ad-hoc, inclusiv vizualizarea datelor.

Indexul Columnstore (Transact-SQL) este standardul actual pentru interogarea și stocarea tabelelor mari în depozitele de date. În acest scop, indexul columnstore utilizează stocarea datelor pe bază de coloane la procesarea datelor, ceea ce permite o performanță de interogare de până la zece ori mai mare în comparație cu stocarea pe rânduri. Cu o licență de acces pentru clienți, căutarea semantică pentru informații de afaceri extinde funcția existentă de căutare full-text cu noi opțiuni de căutare care merg dincolo de cele cu cuvinte cheie: Acesta interoghează similitudinile dintre documente prin analizarea semnificației acestora.

În plus, SQL Server 2012 oferă o integrare și mai puternică a soluției cloud SQL Azure, cu care bazele de date locale pot fi sincronizate și puse la dispoziție prin intermediul internetului. SQL Azure este gestionat în SQL Server Management Studio.

Ediția SQL Server 2012 Standard oferă deja angajaților care au un CAL de utilizator sau dispozitiv numeroase funcții pentru utilizarea în activitatea zilnică, precum și instrumente de administrare extinse, astfel încât sunt îndeplinite și cerințele tipice ale companiilor și organizațiilor mai mici, inclusiv în ceea ce privește virtualizarea și securitatea datelor.

Pentru versiunea SQL Server 2012, puteți achiziționa de la Wiresoft licența de server plus licențele de acces individual la un preț deosebit de avantajos. Wiresoft este partenerul dvs. competent care vă va consilia cu privire la licențierea flexibilă și cu costuri reduse a SQL Server 2012. Mai jos veți găsi informații suplimentare detaliate despre cum vă puteți dota compania dumneavoastră în mod deosebit de economic cu Microsoft CALs pentru a beneficia de toate funcțiile SQL.

Licențiați SQL Server 2012 Standard Edition of Windows cu CALs la Wiresoft ușor și economic

Indiferent dacă dețineți deja o licență pentru ediția Standard a SQL Server 2012 și doriți să acoperiți sau să completați nevoia de CAL-uri sau dacă doriți să achiziționați pachetul complet de licențe de server plus CAL-uri de la Wiresoft - avem toate licențele necesare în gama noastră largă de software. Cu ediția Standard a Microsoft SQL Server 2012, optați pentru o versiune testată și testată a sistemului de baze de date Microsoft SQL, care include multe funcții importante, optimizate pentru informații de afaceri. Mai jos veți găsi toate informațiile importante despre licențele personalizate.

Modelul de licențiere Microsoft CAL pentru SQL Server 2012

Odată cu versiunea SQL Server 2012Microsoft a modificat parametrii de licențiere care se aplicau anterior. Aceasta reglementează ce tipuri de licențe sunt disponibile pentru fiecare ediție de server. Licențierea anterioară pe procesoare a fost înlocuită cu licențierea pe nuclee, astfel încât fiecare nucleu al unui server trebuie să fie licențiat separat. Această formă de acordare a licențelor se aplică în principal la edițiile Enterprise. Ediția standard a SQL Server 2012 este singura care oferă cumpărătorului opțiunea de a licenția nucleele serverelor sale sau de a opta pentru forma alternativă de licențiere, care constă într-o licență de server plus licențe de acces pentru clienți.

Opțiunea de a alege între două alternative la acordarea licențelor pentru ediția SQL Standard ia în considerare faptul că întreprinderile mici și mijlocii pot avea un număr mai mic de utilizatori ai serviciilor de server, dar cerințele lor privind capacitățile de virtualizare și performanța serverului sunt comparabile cu cele ale întreprinderilor și organizațiilor mari.

Cu toate acestea, majoritatea companiilor cu un număr destul de rezonabil de angajați au, de obicei, o cerere mai mică în ceea ce privește domeniul de aplicare funcțional și scalabilitatea serviciilor SQL. Pentru acestea, modelul de licențiere Server/CALs este de obicei opțiunea de licențiere mai favorabilă, fără a fi nevoie să renunțați la funcțiile esențiale ale SQL Server 2012.

Acordarea licențelor pentru SQL Standard Edition 2012 cu CAL-uri

Pentru a vă asigura că decizia dumneavoastră de a dota serverele din cadrul companiei cu modelul de licențiere CAL corespunde efectiv cerințelor zilnice de afaceri, este recomandabil să determinați sarcinile de lucru tipice, precum și numărul de angajați care accesează în mod regulat serverul.

Astfel, modelul de licențiere server/CAL cu CAL-uri unice de la Wiresoft poate fi complet flexibil și adaptat în mod individual la compania dumneavoastră, astfel încât să achiziționați exact atâtea CAL-uri câte aveți nevoie. În acest fel, evitați costurile inutile și aveți o licențiere corectă și, în același timp, eficientă. În plus, puteți achiziționa de la noi, în orice moment, CAL-uri individuale suplimentare, dacă numărul angajaților dumneavoastră care utilizează serviciile SQL Server crește.

Cum funcționează licențierea Server/CAL pentru SQL Server 2012?

Licențierea pe server plus CAL face distincția între implementarea software-ului SQL Server și utilizarea serviciilor corespunzătoare de către un utilizator. În cazul ediției standard SQL Server 2012, ca și în cazul altor programe pentru servere comparabile, serverul (serverele) companiei trebuie mai întâi să fie licențiat(e). Această licență de server include, de asemenea, două licențe CAL sub forma a două licențe de utilizator sau de dispozitiv, care sunt destinate exclusiv administratorilor pentru a le permite acestora să se conecteze la server pentru a efectua sarcini administrative IT tipice. Pentru toate funcțiile și serviciile reale pe care SQL Server 2012 le oferă utilizatorilor, chiar și administratorii - ca și angajații - au nevoie de câte o licență suplimentară de acces client.

Diferențe tipice între CAL utilizator și CAL dispozitiv pentru SQL Server 2012

Licențele de acces pentru clienți sunt de două tipuri: pe de o parte, sub formă de CAL de utilizator, care dă dreptul de acces exact unui utilizator, iar pe de altă parte, sub formă de CAL de dispozitiv, cu care este licențiat exact un dispozitiv final. Prin urmare, CAL pentru utilizatori și CAL pentru dispozitive sunt două produse de licență diferite. Aceasta înseamnă că un CAL de utilizator nu poate fi utilizat ca CAL de dispozitiv sau invers. De asemenea, odată ce o licență a fost eliberată unui utilizator sau unui dispozitiv final, aceasta nu poate fi reînregistrată (licențiată) pentru un alt utilizator sau un alt dispozitiv final.

De asemenea, CAL-urile pot fi sau nu pot fi utilizate doar în cadrul propriei companii. Prin urmare, nu este posibil ca un utilizator să se conecteze la serverul altei companii cu CAL-ul său.

Pe de altă parte, licențele de acces client pentru utilizatori și dispozitive nu diferă sau diferă doar în mod nesemnificativ în ceea ce privește gama de funcții sau servicii. Cu toate acestea, ele reprezintă două moduri diferite de accesare a funcțiilor SQL Server. Ambele tipuri de CAL pot fi combinate după cum se dorește, astfel încât să puteți acorda licențe atât utilizatorilor, cât și dispozitivelor în paralel. Mai jos este prezentată o scurtă comparație a avantajelor CAL pentru utilizator și CAL pentru dispozitiv.

Dispozitiv CAL pentru SQL Server

Device CAL pentru Microsoft SQL Server 2012 acordă licență unui singur dispozitiv final pentru a utiliza serviciile corespunzătoare ale serverului. Nu contează dacă este vorba despre un computer desktop, un notebook sau o tabletă, sau chiar un telefon mobil care rulează sub Windows. Astfel, orice angajat care are permisiunea de a utiliza acest dispozitiv licențiat poate accesa serviciile și datele din SQL Server 2012 Standard.

Prin urmare, licențierea cu Device CALs este deosebit de potrivită în cazul în care stațiile de lucru sunt utilizate de angajați foarte diferiți într-o organizație, de exemplu, în lucrul în ture sau în cadrul unui proiect.

Licență de acces al utilizatorilor pentru SQL Server

Pe de altă parte, User CAL pentru Microsoft SQL Server 2012 autorizează întotdeauna exact un singur utilizator definit care poate accesa serviciile sau datele SQL Server 2012. Spre deosebire de Device CAL, acest lucru se poate face cu orice dispozitiv final compatibil cu Windows - indiferent dacă este vorba de un PC desktop, o tabletă, un laptop sau un telefon mobil - și de oriunde, chiar și în mișcare.

Prin urmare, licența de acces al utilizatorului este deosebit de avantajoasă pentru acei angajați care utilizează în mod regulat calculatoare foarte diferite și care nu se află doar la sediul companiei, ci folosesc și dispozitive finale pe teren sau la biroul de acasă.

CAL-uri pentru Microsoft SQL Server 2012 - deosebit de ieftine la Wiresoft

Wiresoft oferă CAL-uri pentru dispozitive și CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2012 Standard-Edition la un preț deosebit de avantajos. Acestea sunt întotdeauna licențe europene originale Microsoft, care provin de la companii europene și nu sunt folosite și, prin urmare, sunt 100% utilizabile. Echipa Wiresoft a verificat în prealabil cu atenție autenticitatea tuturor CAL-urilor disponibile în magazin.

În calitate de client, puteți fi sigur că achiziționați CAL-uri complet utilizabile atunci când cumpărați o licență de la Wiresoft. În plus, în conformitate cu o hotărâre a Curții Europene de Justiție, este absolut legal să se vândă și să se achiziționeze produse software, de exemplu pentru servere, precum și CAL-uri.

Și dumneavoastră puteți beneficia în special de avantajul de preț pe care Wiresoft vi-l acordă cu CALS pentru SQL Server 2012, precum și cu alte licențe de acces client pentru software Microsoft. Mulți dintre clienții noștri mulțumiți de până acum au încredere nu numai în calitatea software-ului Wiresoft, ci și în sfaturile noastre de experți. Pentru a afla cum vă puteți licenția serverul cel mai economic cu CAL-uri, contactați-ne pentru o consultație, cu plăcere și pe chat.