Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SQL SERVER 2012 DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2012 DEVICE CAL
Microsoft SQL Server 2012 Device CAL SQL Server 2012 Standard este un sistem ideal de gestionare a bazelor de date, cu ajutorul căruia puteți gestiona toate datele din compania dumneavoastră în mod fiabil și sigur. Pentru a accesa...
290,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2012 USER CAL
Microsoft SQL Server 2012 User CAL SQL Server 2012 Standard este un sistem ideal de gestionare a bazelor de date, cu ajutorul căruia puteți gestiona toate datele din compania dumneavoastră în mod fiabil și sigur. Pentru a accesa Windows...
290,90 RON *

Microsoft SQL Server 2012 CAL - Tot ce trebuie să știți despre licențiere

Prezentare generală a CAL Microsoft SQL Server 2012

Microsoft SQL Server 2012 a reprezentat o etapă importantă în lumea gestionării bazelor de date. Dacă utilizați acest software, licențele Microsoft SQL Server 2012 CAL (Client Access Licences) reprezintă un aspect crucial. În acest text, vă oferim o prezentare generală ușor de înțeles a ceea ce înseamnă și cum funcționează acestea.

Importanța CAL-urilor Microsoft SQL Server 2012

Microsoft SQL Server 2012 CALs sunt licențe care permit utilizatorilor sau dispozitivelor să acceseze serviciile și bazele de date SQL Server. Acestea joacă un rol crucial în asigurarea faptului că organizația dvs. respectă cerințele legale și că utilizarea SQL Server este reglementată.

De ce sunt importante licențele Microsoft SQL Server 2012 CAL?

Acordarea corectă a licențelor cu Microsoft SQL Server 2012 CALs este esențială pentru a evita consecințele juridice și întreruperile operaționale. Fără CAL-urile corecte, este posibil să nu puteți accesa SQL Server 2012 în mod legal.

Tipuri de Microsoft SQL Server 2012 CALs

Există două tipuri principale de Microsoft SQL Server 2012 CALs:

  1. CAL-uri de utilizator: Aceste licențe sunt bazate pe utilizator și permit unui anumit utilizator să acceseze SQL Server 2012. CAL-urile de utilizator sunt o alegere bună dacă organizația dvs. are multe dispozitive și mai puțini utilizatori.

  2. Device CALs: Device CALs sunt licențe bazate pe dispozitive care sunt legate de un anumit dispozitiv. Acestea permit tuturor utilizatorilor care folosesc dispozitivul respectiv să acceseze SQL Server.

Achiziționarea de CAL-uri pentru SQL Server 2012

De regulă, CAL-urile Microsoft SQL Server 2012 trebuie achiziționate separat de software-ul serverului. Asigurați-vă că achiziționați numărul și tipul corespunzător de CAL în funcție de cerințele individuale ale organizației dumneavoastră.

Concluzie

CAL-urile Microsoft SQL Server 2012 sunt esențiale pentru a vă asigura că organizația dvs. deține licențele corespunzătoare și că funcționează în conformitate cu cerințele de reglementare. Alegerea între User CALs și Device CALs depinde de situația specifică a organizației dumneavoastră. CAL-urile licențiate în mod corespunzător reprezintă cheia pentru a asigura buna desfășurare a operațiunilor și pentru a evita problemele juridice. Asigurați-vă că achiziționați CAL-urile corespunzătoare pentru a asigura conformitatea și legalitatea utilizării SQL Server 2012.

Categorii