Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10454
 • P71-09391
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
14.422,90 RON * 16.024,90 RON * (10% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Core 16 Core
Dispozitive 1x
Mașini virtuale Nelimitat
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență


Windows Server 2022 este noul sistem de operare pentru servere destinat în special companiilor mari. Această versiune a software-ului pentru servere, bazată pe 10, oferă și mai multă securitate și opțiuni pentru furnizarea și partajarea datelor, aplicațiilor și în rețele complexe și îndeplinește astfel cele mai înalte cerințe. În plus, ediția oferă mai multe posibilități de integrare și administrare a funcțiilor hibride, precum și virtualizare și diverse îmbunătățiri de performanță pentru containerele . Datacenter Microsoft Windows Services Datacenter Windows

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - securitate sporită pentru rețelele mari

Windows Server 2022 Datacenter este noul sistem de operare pentru servere de la Microsoft, destinat în special companiilor mari. Această versiune a software-ului pentru servere, bazată pe Windows 10, oferă și mai multă securitate și opțiuni pentru furnizarea și partajarea datelor, aplicațiilor și serviciilor în rețele complexe, îndeplinind astfel cele mai înalte cerințe. În plus, ediția Datacenter Edition oferă mai multe opțiuni pentru integrarea și gestionarea funcțiilor hibride, precum și virtualizare și diverse îmbunătățiri de performanță pentru containerele Windows.

Securitatea rețelei este tema centrală a Windows Server 2022 Datacenter Edition. Aici oferă multe funcții noi, precum și extensii și optimizări ale funcțiilor existente. Printre acestea se numără utilizarea TLS 1.3, cea mai recentă versiune a Securității nivelului de transport, precum și un nou suport pentru criptarea prin rețele RDMA prin SMB Direct, folosind AES-128 și AES-256.

Ediția Datacenter Edition a Windows Server 2022 oferă în special centrelor de date mari opțiuni extinse pentru virtualizarea datelor și aplicațiilor: scalabilitate îmbunătățită, performanță și mai mare și funcții de securitate eficiente care protejează în mod fiabil acestea în mediile multi-cloud.

Licența pentru Windows Server 2022 Datacenter Edition se bazează, de asemenea, pe nuclee, cu un minim de 16 nuclee pe server. Accesul utilizatorilor este asigurat de o licență de acces pentru clienți (CAL).

La Wiresoft, puteți găsi deja Windows Server 2022 Datacenter Edition la un preț avantajos ca software folosit - cu performanțe depline în ceea ce privește opțiunile de virtualizare, performanța și securitatea. Pentru mai multe informații despre noile caracteristici și funcții ale Windows Server 2022 Datacenter Edition, vă rugăm să citiți următoarea prezentare generală - și, de asemenea, să contactați direct un angajat Wiresoft.

Ce este nou în Windows Server 2022 Datacenter?

La fel ca și predecesorul său, noua versiune a sistemului de operare pentru servere de la Microsoft, Windows Server 2022, se bazează din nou pe Windows 10, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor găsi o interfață de desktop familiară din punct de vedere vizual, cu toate funcțiile disponibile în locul obișnuit. Noul software pentru servere Windows 2022 primește, de asemenea, 10 ani de asistență pentru produs din partea Microsoft sub formă de suport și actualizări.

Comparativ cu versiunea anterioară, software-ul pentru servere Windows Server 2022 oferă numeroase inovații în cele trei domenii importante: securitate, platformă de aplicații și migrarea datelor.

În special, ediția Windows Server 2022 Datacenter oferă din nou un plus cu Hyper-V, SDN, Storage Spaces Direct și Storage Replica și suport pentru Shielded Virtual Machines, pentru crearea de infrastructuri de virtualizare foarte sigure, cu:

 • Suport pentru un număr nelimitat de mașini virtuale plus o gazdă Hyper-V pe licență
 • Storage Replica nelimitată pentru replicarea sincronă și asincronă a volumelor între servere sau clustere pentru recuperarea în caz de dezastru
 • Infrastructură hiperconvergentă pentru consolidarea definită de software a funcțiilor de calculator, stocare și rețea într-un cluster
 • Virtual OSE (mediu de sistem de operare)
 • Mașini virtuale ecranate (SVM)
 • Rețele definite prin software (SDN)
 • Stocare definită prin software (SDS)

Alte caracteristici ale Windows Server 2022 Datacenter Edition

În plus, există numeroase alte funcții care iau în considerare cerințele sporite în operarea rețelelor complexe.

Securitate sporită în Windows Server 2022 Datacenter

Windows Server 2022 dispune acum de un nou nivel de securitate pentru a oferi serverelor de întreprindere o protecție completă a datelor și serviciilor. Acest lucru este asigurat, printre altele, de următoarele caracteristici noi și îmbunătățiri:

 • TPM 2.0 (Trusted Platform Module) oferă o memorie bazată pe hardware pentru protecția cheilor criptografice, inclusiv măsurarea integrității sistemului și verificarea fiabilității codului la pornirea serverului Windows. Acest modul este, de asemenea, utilizat în criptarea unităților BitLocker.
 • Procesoarele server de bază securizate asigură protecția firmware-ului, cu tehnologia DRTM (Dynamic Root of Trust for Measurement) care sprijină măsurarea și verificarea boot-ului și protecția DMA (Direct Memory Access) pentru accesul izolat al driverului la memorie.
 • În plus, serverele Secured Core suportă integritatea codului în conformitate cu VBS (securitate bazată pe virtualizare), precum și cu HVCI (securitate bazată pe hipervizor). VBS utilizează diverse caracteristici de virtualizare hardware pentru a crea o zonă de memorie securizată, izolată de sistemul de operare normal, protejând serverul de riscurile asociate atacurilor de minerit de criptomonede.
 • VBS acceptă, de asemenea, Credential Guard pentru a stoca informațiile de autentificare ale utilizatorului într-un container virtual la care sistemul de operare nu are acces direct.
 • HTTPS și TLS 1.3 sunt activate în mod implicit pe Windows Server 2022 Datacenter pentru a stabili conexiuni securizate. TLS1.3 (Transport Layer Security) este cea mai recentă versiune a celui mai utilizat protocol de securitate de pe internet pentru criptarea datelor în vederea asigurării unui canal de comunicare securizat între două puncte finale.
 • Secure DNS sprijină DoH (DNS-over-HTTPS) în criptarea interogărilor DNS utilizând protocolul HTTPS pentru a preveni interceptarea și manipularea datelor DNS, ceea ce contribuie, de asemenea, la securitatea traficului de date.
 • SMB (Server Message Block) utilizează AES-256-GCM și AES-256-CCM pentru criptare, acestea fiind utilizate automat în Windows Server 2022 de îndată ce se stabilește o conexiune cu un alt computer care suportă, de asemenea, aceste standarde.
 • Criptarea folosind SMB Direct și RDMA (Remote Direct Memory Access) oferă o lățime de bandă mai mare, precum și o latență mai mică în Windows Server 2022 pentru stocare directă, replică de stocare, Hyper-V și SQL Server.
 • Clusterele Failover din Windows Server 2022 permit un control diferențiat al criptării pentru CSV (Cluster Shared Volumes,) și SBL (Storage Bus Layer).

Platforme de containere în Windows Server 2022 Datacenter

Atunci când se utilizează containere Windows, există, de asemenea, diverse optimizări în Windows Server 2022 Datacenter, de exemplu în ceea ce privește compatibilitatea aplicațiilor și pentru interfața de utilizator Windows Container cu Kubernetes.

 • Pentru Windows Containers, dimensiunea imaginii a fost redusă cu până la 40%, ceea ce a dus la creșterea timpului de pornire cu 30% și la îmbunătățirea performanțelor.
 • Utilizarea lui Kubernetes a fost îmbunătățită cu un suport mai larg în procesele gazdă pentru configurarea nodurilor, precum și pentru IPv6 , precum și pentru implementarea politicilor de rețea cu ajutorul software-ului open source Calico.
 • Actualizarea Windows Admin Center simplifică acum crearea de containere pentru aplicațiile .NET.

Servicii de stocare și de migrare în Windows Server 2022 Datacenter Edition

Printre numeroasele îmbunătățiri aduse în Windows Server 2022 se numără cele din Storage Migration Services, care facilitează migrarea stocării către Windows Server, precum și din alte locații de stocare sursă către Azure. Windows Server 2022 Storage Migration Server Orchestrator oferă acum următoarele opțiuni:

 • Migrarea utilizatorilor sau grupurilor locale către Windows Server
 • Migrarea spațiului de stocare către/de la clusterele de failover
 • Migrarea între serverele autonome și clusterele de tip failover
 • Migrarea spațiului de stocare de pe serverele Linux utilizând aplicația open source Samba
 • Migrarea către rețelele Microsoft Azure
 • Migrarea serverelor CIFS NetApp, precum și a matricelor FAS la Windows Server

Alte caracteristici:

 • În ceea ce privește repararea spațiului de stocare, viteza personalizabilă oferă acum un control mai bun al sincronizării datelor: resursele pot fi alocate opțional pentru repararea copiilor de date (reziliență) sau pentru rularea sarcinilor de lucru active (performanță). Acest lucru permite gestionarea mai flexibilă și mai eficientă a clusterelor.
 • Memoria cache cu bus de stocare asigură stocarea pe serverele autonome, conectând mediile mai rapide, cum ar fi SSD sau NVMe, la cele mai lente, cum ar fi HDD, îmbunătățind performanța de citire și scriere și, astfel, crescând și eficiența.
 • Noua compresie SMB elimină necesitatea de a comprima manual fișierele atunci când le transferă prin rețea, permițând transferuri mai rapide în rețelele aglomerate.

Îmbunătățiri individuale în Windows Server 2022 Datacenter

În plus față de îmbunătățirile deja enumerate, noua versiune Windows Server 2022 oferă o serie întreagă de alte optimizări care cresc, de asemenea, performanța serverelor:

 • Suportul procesoarelor AMD pentru virtualizarea înglobată (Nested Virtualisation) oferă acum mai multe opțiuni în mediile în care se poate rula Hyper-V pe o mașină virtuală (VM) Hyper-V.
 • Microsoft Edge înlocuiește Explorer. Edge se bazează pe Chromium Open Source și, prin urmare, oferă mai multă securitate decât Internet Explorer.
 • Există îmbunătățiri ale performanței pentru protocolul de control al transmisiei (TCP) prin utilizarea TCP HyStart++, care reduce pierderea de pachete, și cu RACK (Recent ACKnowledgment) pentru a reduce timpul de retransmitere (RTO) în timpul retransmiterilor.
 • RSC (Receive Segment Coalescing) optimizează performanța comutatoarelor virtuale din Hyper-V prin combinarea pachetelor în rețeaua hipervizorului și, astfel, procesarea lor ca segmente mai mari. Acest lucru reduce ciclurile CPU, printre altele, și îmbunătățește, de asemenea, performanța traficului de date în rețea.

Cerințe hardware pentru operarea Windows Server 2022 Datacenter

Windows Server 2022 se bazează pe sistemul de operare Windows 10. Pentru a utiliza pe deplin toate funcțiile acestei versiuni de server și pentru a asigura securitatea unui server, hardware-ul de bază trebuie să îndeplinească cerințele minime enumerate mai jos. Alte cerințe depind de configurația sistemului respectiv, precum și de aplicațiile instalate suplimentar.

 • Procesor: 1,4 GHz pe 64 de biți
 • RAM: 512 MB sau 2 GB pentru server cu opțiunea de instalare "desktop display"
 • HDD: 32 GB spațiu liber pe disc
 • Placă grafică și monitor: 1.024 x 768 pixeli
 • De asemenea, pentru BIOS: sistem UEFI cu boot securizat (UEFI 2.3.1c) pentru anumite caracteristici

Acordarea licențelor pentru Windows Server 2022 Datacenter

Acordarea licențelor pentru un server cu Windows Server 2022 Datacenter Edition se efectuează, de asemenea, pentru software-ul utilizat, în conformitate cu reglementările Microsoft privind licențele, numărul de nuclee fiind utilizat ca punct de referință pentru calcularea necesarului de licențe. Se aplică următoarele dispoziții:

 • Software-ul Windows Server 2022 Datacenter este întotdeauna licențiat pe baza hardware-ului fizic utilizat efectiv. În plus față de numărul de procesoare de bază prezente fizic, se ia în considerare și numărul de servere virtuale.
 • O singură licență pentru un server acoperă 2 nuclee de procesor fizice.
 • În conformitate cu condițiile de licență Microsoft, numărul minim de 8 nuclee pe procesor este întotdeauna luat ca bază - chiar dacă hardware-ul existent în realitate ar trebui să aibă mai puțin de 8 nuclee.
 • Întotdeauna se utilizează cel puțin 2 procesoare pentru fiecare server fizic, ceea ce duce la un număr minim de 16 nuclee.
 • Pentru serverele cu mai mult de 16 nuclee, nucleele suplimentare trebuie să fie licențiate cu pachetele Windows Server 2022 Datacenter corespunzătoare.

Pentru informații suplimentare, de exemplu în ceea ce privește licențierea instanțelor Hyper-V, precum și a clienților - utilizatori și dispozitive finale - care accesează Windows Server 2022 Datacenter, vă rugăm să contactați un angajat Wiresoft. Licențele/CAL corespunzătoare pentru Windows Server 2022 Datacenter sunt, de asemenea, disponibile la Wiresoft.

Cumpărați Microsoft Windows Server 2022 Datacenter ca software folosit în magazinul Wiresoft Software Shop

Actuala ediție MS Windows Server Datacenter 2022 Edition este deja disponibilă ca software folosit în magazinul de software Wiresoft. Prețul acestui software folosit este mai mic decât cel al unui software nou comparabil pentru Windows Server Datacenter 2022. Atunci când cumpărați software folosit de la Wiresoft, beneficiați de aceste avantaje:

 • La achiziționarea de Microsoft Windows Server 2022 Datacenter de la Wiresoft, clienții primesc o singură licență originală care a fost achiziționată anterior de către unul dintre ei și vândută ulterior către Wiresoft.
 • Odată cu revânzarea, această licență de server MS Windows Server 2022 Datacenter este marcată ca fiind folosită, unde "folosită" nu implică nicio limitare a funcționalității acestui software Windows Server sau faptul că a fost folosită efectiv.
 • În cazul în care proprietarul anterior a instalat sau activat deja acest software MS Windows Server 2022 Datacenter, licența respectivă a fost ștearsă din nou înainte de vânzarea către Wiresoft, astfel încât licența software respectivă să fie din nou disponibilă în mod liber 100%.
 • Licența MS Windows Server 2022 Datacenter Software oferită, precum și alte licențe Microsoft second-hand oferite spre vânzare de Wiresoft, nu sunt nici versiuni de test cu utilizare limitată, nici versiuni de test cu durată limitată, prin urmare nu conțin o cheie de licență activată, ci este un produs software autorizat după achiziție doar pentru dumneavoastră.
 • Toate licențele de software folosite achiziționate inițial de Wiresoft și apoi oferite pentru revânzare, cum ar fi acest MS Windows Server Datacenter 2022, au fost testate de noi pentru utilizare completă înainte de vânzare.
 • Baza legală pentru revânzarea unui software Microsoft Windows Server 2022 Datacenter folosit este legea aplicabilă, care permite atât vânzarea, cât și achiziționarea și utilizarea de software folosit.
 • Imediat după ce ați finalizat cu succes achiziția, aplicația Windows Server 2022 Datacenter vă este disponibilă prin livrare electronică de software (ESD).
 • Atunci când achiziționați o licență folosită, cum ar fi Datacenter Edition of Windows Server 2022 de la Wiresoft, puteți fi siguri că achiziționați și utilizați întotdeauna un produs Microsoft original și legal.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la achiziționarea Microsoft Windows Server 2022 Datacenter ca software folosit sau a unei alte ediții de MS Windows Server 2022, precum și a unor versiuni mai vechi de MS Windows Server sau a altor software Microsoft, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat. 

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii