Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10457
  • R18-01853
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
179,90 RON * 198,90 RON * (9,55% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x User CAL
Sistem  Windows Server 
CAL User CAL
Domeniul de aplicare a livrării Dreptul de utilizare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Terminalserver nu este compatibil(RDS CAL  view)


Fiecare utilizator care dorește să acceseze serviciile Server de pe Microsoft Windows Server 2022 în ediția Standard- sau Datacenter- cu orice dispozitiv cu Windows- are nevoie de o licență separată de acces client pentru utilizatori (User CAL), care nu este inclusă în licența Server. Aceasta este singura licență care oferă unei persoane User drepturile de acces corespunzătoare pentru Server. Nu contează dacă persoana autorizată User CAL utilizează un Desktop PC, un notebook, un smartphone sau o tabletă cu Windows sistem de operare. Cumpărătorul unui User CAL este liber să decidă ce dispozitiv final compatibil cu Windows dorește să utilizeze pentru a accesa Windows Server 2022.

Pentru întrebări suplimentare referitoare la produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"

Microsoft Windows Server 2022 User CAL

Fiecare utilizator care dorește să acceseze serviciile serverului Microsoft Windows Server 2022 în ediția Standard sau Datacenter cu orice dispozitiv cu Windows necesită o licență separată de acces client pentru utilizatori (User CAL), care nu este inclusă în licența serverului. Numai în acest fel se oferă unui utilizator individual drepturile de acces corespunzătoare pentru server. Nu contează dacă utilizatorul autorizat CAL utilizează un PC desktop, un notebook, un smartphone sau o tabletă cu sistem de operare Windows. Astfel, cumpărătorul unui CAL de utilizator este liber să decidă cu ce dispozitiv final capabil de Windows dorește să acceseze Windows Server 2022.

Puteți găsi deja CAL-uri de utilizator folosite pentru noul Windows Server 2022 la Wiresoft! Beneficiați de un preț mai mic decât pentru noile licențe de acces pentru utilizatori oferite în comerțul cu software, precum și de avantajul de a putea determina singur numărul exact de CAL-uri de utilizator de care aveți nevoie pentru a accesa software-ul Windows Server!

Utilizarea nelimitată a Windows Server 2022 cu un CAL de utilizator utilizat

Noul software Microsoft Windows Server 2022 se bazează pe sistemul de operare Windows 10 - deja în ediția standard are multe funcții noi care oferă și mai multă securitate, în special pentru rețelele complexe, precum și opțiuni suplimentare în ceea ce privește partajarea datelor, aplicațiilor și serviciilor cu alte persoane - iar în ediția mai extinsă Datacenter Edition beneficiați de o funcționalitate extinsă. Cu aceste ediții Windows Server 2022, utilizatorii cu un CAL de utilizator beneficiază, de asemenea, de diverse opțiuni și îmbunătățiri ale performanței în scenariile hibride, în special în ceea ce privește virtualizarea și utilizarea containerelor Windows.

Securitate mai mare a rețelei cu Windows Server 2022

Factorul de securitate continuă să fie cel mai important aspect în crearea și administrarea rețelelor. În noua versiune 2022 a Windows Server, utilizatorii cu User CAL au la dispoziție multe caracteristici noi pentru a îmbunătăți protecția datelor și a serviciilor. În afară de TLS 1.3 - cea mai recentă versiune a Securității Stratului de Transport - acestea includ integritatea codului în conformitate cu VBS (securitatea bazată pe virtualizare), funcția TPM 2.0 (Trusted Platform Module), precum și securitatea bazată pe hipervizor (HVCI). Pentru criptarea rețelelor RDMA prin intermediul SMB (Server Message Block), pot fi utilizate standardele AES-128 și AES-256 și, printre alte funcții, Virtual OSE (Operating System Environment).

CAL-ul de utilizator permite, de asemenea, utilizarea altor caracteristici, cum ar fi Hyper-V, SDN (Software-Defined Networking), SSD (Storage Spaces Direct), precum și SVM (Shielded Virtual Machines) și Storage Replica pentru a crea infrastructuri de virtualizare foarte sigure, care sunt disponibile pentru utilizatori în funcție de Server 2022 Edition.

Gestionarea platformelor de containere în Windows Server 2022

Utilizatorii licențiați au acces, de asemenea, la caracteristici îmbunătățite de compatibilitate a aplicațiilor atunci când utilizează containere Windows în Windows Server 2022, precum și la îmbunătățiri ale interfeței de utilizator Windows Container cu Kubernetes, ceea ce înseamnă, de asemenea, un suport mai larg și îmbunătățiri mai mari ale performanței. Crearea containerelor a fost, de asemenea, optimizată pentru aplicațiile .NET.

Noi servicii de stocare și migrare pentru Windows Server 2022

Windows Server 2022 conține, de asemenea, funcții suplimentare în Storage Migration Services, în ceea ce privește posibilitatea de a migra date și servicii: în funcție de ediție, User CAL oferă diverse adăugiri și îmbunătățiri, de exemplu, la migrarea utilizatorilor sau grupurilor locale, precum și a stocării, dar și la migrarea serverelor autonome - aici în special a serverelor Linus - precum și a clusterelor failover.

Cu o licență User Client Access, puteți beneficia, de asemenea, de multe alte îmbunătățiri ale performanțelor din Windows Server 2022, inclusiv de utilizarea standard a Microsoft Edge, precum și de îmbunătățiri ale Protocolului de control al transmisiei (TCP), Receive Segment Coalescing (RSC) și Recent ACKnowledgment (RACK), precum și de suportul pentru virtualizarea imbricata cu procesoare AMD.

Pentru mai multe detalii despre performanța Windows Server 2022, contactați un reprezentant Wiresoft.

Cum funcționează licențierea cu Software folosit pentru CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2022?

Practic, în cazul software-ului folosit de la Wiresoft, trebuie remarcat faptul că, în cazul CAL-urilor de utilizator pentru Windows Server 2022, acesta conține aceeași gamă de opțiuni de acces la acesta ca și un produs nou - întotdeauna în raport cu funcțiile disponibile în ediția respectivă. Un alt avantaj al achiziționării de CAL-uri de utilizator folosite este posibilitatea de a stabili individual câte licențe de acces pentru client individual doriți să achiziționați. În cazul software-ului folosit de la Wiresoft nu există restricții datorate eșalonării obișnuite a CAL-urilor de utilizator, așa cum prescrie Microsoft. Acest lucru înseamnă că persoanele care desfășoară activități independente și companiile mai mici, în special, pot economisi bani la achiziționarea de software, deoarece Wiresoft le permite să își calculeze necesarul de licențe în funcție de necesități.

Cum se licențiază Windows Server 2022 cu un CAL de utilizator?

Gestionarea licențelor Microsoft prevede, printre altele, acordarea de licențe pentru fiecare utilizator individual cu o licență de acces client separată pentru accesul la una dintre edițiile Windows Server 2022 - Standard sau Datacenter. Ca și în cazul licențelor pentru versiunile anterioare ale serverelor, versiunea User CAL trebuie să fie cel puțin egală sau mai mare decât versiunea identică a serverului Windows pentru a putea accesa funcțiile acestuia pe un dispozitiv final cu Windows. Acest CAL de utilizator conține doar drepturile de acces pentru mediul client/server al Windows Server 2022 - și niciun software care trebuie instalat mai întâi.

Modelul de licență Microsoft oferă două tipuri de CAL pentru Windows Server 2022:

  • User CAL pentru Windows Server 2022: acordă drepturi de acces la server unui utilizator dedicat, independent de un dispozitiv final
  • Device CAL pentru Windows Server 2022: acordă drepturi de acces la server pentru un dispozitiv final dedicat (PC, laptop, tabletă, telefon mobil)

De asemenea, este posibilă licențierea în paralel a CAL pentru utilizatori și CAL pentru dispozitive.

Care sunt avantajele licențierii cu licențe de acces client pentru Windows Server 2022?

În comparație cu licențierea bazată pe nucleu, licențierea bazată pe CAL a Windows Server 2022 și a versiunilor mai vechi oferă în primul rând posibilitatea unui management al drepturilor mai flexibil și, prin urmare, mai bazat pe necesități pentru toți utilizatorii corespunzători. Atunci când cumpărați licențe de acces pentru utilizatori uzați de la Wiresoft, nu se mai aplică scara de licențiere rigidă, altfel prescrisă - astfel încât cumpărați de la noi exact numărul de CAL-uri de utilizator de care aveți nevoie - și nu mai mult - și puteți cumpăra, de asemenea, CAL-uri suplimentare pentru utilizatori individuali în orice moment.

Beneficiați de compatibilitatea versiunilor cu CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2022!

User CAL pentru Windows Server 2022 este în prezent cea mai recentă licență de acces client oferită de Microsoft. Acest lucru înseamnă că nu numai că oferă utilizatorului în cauză drepturi de acces pentru actualul Windows Server 2022, dar include și drepturi de acces la versiuni mai vechi ale serverului, cum ar fi 2019 (downgrade). Astfel, acest User CAL oferă un avantaj decisiv față de versiunile mai vechi de User CAL, care, în funcție de versiune, sunt valabile doar pentru software-ul Windows Server în cauză, precum și pentru versiunile anterioare, dar nu pot fi utilizate pentru versiunea curentă Windows Server 2022 (upgrade).

La ce ar trebui să fiu atent atunci când licențiez Windows Server 2022 cu un CAL utilizator?

După cum s-a menționat deja mai sus, cu User CAL un singur utilizator primește drepturile de acces pentru Windows Server 2022. Nu contează dacă User CAL este un software folosit sau un software nou.

De îndată ce înregistrarea utilizatorului cu User CAL este finalizată, licența nu mai poate fi transferată unui alt utilizator. De asemenea, este exclusă în mod fundamental schimbarea tipului de CAL, adică utilizarea CAL utilizator ca CAL dispozitiv. Cu toate acestea, este posibilă utilizarea în paralel a CAL de utilizator și a CAL de dispozitiv pentru accesul la Windows Server 2022.

Aceste prevederi ale gestionării licențelor Microsoft pentru licențele de acces al clienților servesc, printre altele, la prevenirea accesului neautorizat al terților la un Windows Server 2022. Prin urmare, CAL-urile pentru utilizatori înseamnă mai multă securitate pentru o companie și pentru datele sale, deoarece utilizatorii care nu sunt licențiați corect nu pot accesa serverul.

Care sunt beneficiile specifice ale unui CAL de utilizator pentru Windows Server 2022?

În ceea ce privește funcționalitatea oferită de serviciile Windows Server 2022, CAL utilizator nu diferă de CAL dispozitiv. Cu toate acestea, licența personală de acces pentru client (User CAL) oferă alte avantaje în ceea ce privește posibilitățile de acces la Windows Server: fiecare utilizator care este autorizat să facă acest lucru cu un User CAL pentru Windows Server 2022 poate utiliza orice dispozitiv final cu licență Windows, de exemplu, într-o companie, pentru a accesa serverul. Mai ales dacă un angajat accesează frecvent Windows Server de la diferite stații de lucru și locații și utilizează dispozitive finale foarte diferite, care sunt disponibile la nivel local, de exemplu, acesta este mai flexibil decât cu un CAL legat de dispozitiv. Prin urmare, User CAL oferă un mare avantaj în cazul în care utilizatorul licențiat nu dorește sau nu poate utiliza întotdeauna unul și același dispozitiv final.

Securitatea cumpărătorului dvs. cu CAL-uri de utilizator folosite pentru Microsoft Windows Server 2022 de la Wiresoft

CAL-urile de utilizator pentru Windows Server 2022 sunt disponibile în magazinul online Wiresoft ca software folosit, începând de la o singură licență de acces client. Beneficiați nu numai de prețul mai mic al software-ului folosit în comparație cu CAL-urile noi, ci și de securitatea cumpărătorului și de alte avantaje:

  • Atunci când cumpără un CAL de utilizator folosit de la Wiresoft, clientul achiziționează o licență unică originală care a fost cumpărată anterior de o companie și apoi vândută către Wiresoft.
  • Baza legală pentru comerțul cu licențe de acces client folosite pentru Microsoft Windows Server 2022 este legea aplicabilă, care permite vânzarea către clienții finali, precum și cumpărarea și utilizarea.
  • În cazul în care licența de utilizator oferită a fost deja activată de un proprietar anterior, această licență a fost ștearsă din nou înainte de vânzarea către Wiresoft și este din nou 100% utilizabilă gratuit.
Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.