Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10457
  • R18-01853
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
162,90 RON * 179,90 RON * (9,45% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x User CAL
Sistem  Server Windows 
CAL User CAL
Domeniul de livrare Drept de utilizare
Termen Nelimitat
Limbi Toate limbile
Server terminal nu este compatibil(a se vedea RDS CAL )


Fiecare utilizator care dorește să acceseze serviciile de server ale Microsoft Windows Server 2022 în ediția Standard sau Datacenter cu orice dispozitiv cu Windows necesită o licență separată de acces client pentru utilizatori (User CAL), care nu este inclusă în licența de server. Numai această licență oferă unui utilizator individual drepturile de acces corespunzătoare pentru server. Nu contează dacă utilizatorul autorizat User CAL utilizează un PC desktop, un notebook, un smartphone sau o tabletă cu sistem de operare Windows. Acest lucru înseamnă că cumpărătorul unei User CAL liber să decidă ce dispozitiv final cu Windows dorește să utilizeze pentru a accesa Windows Server 2022.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la produs, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"

Dezlănțuiți puterea Microsoft Windows Server 2022 User CAL

Prezentare generală

Microsoft Windows Server 2022 User CAL (Client Access Licence) este cheia pentru a debloca întregul potențial al afacerii dumneavoastră. Această licență deschide lumea Windows Server 2022 și permite o gestionare flexibilă a utilizatorilor pentru o muncă sigură și fără întreruperi.

Caracteristici puternice

1. Colaborare fără probleme: Windows Server 2022 permite utilizatorilor să lucreze împreună fără probleme. Platforma puternică optimizează comunicarea și colaborarea pentru a crește productivitatea echipei dumneavoastră.

2. Securitate avansată: Protejați datele sensibile cu ajutorul funcțiilor de securitate avansate ale Windows Server 2022. User CAL permite accesul securizat și protejează împotriva amenințărilor cibernetice pentru a asigura confidențialitatea informațiilor dvs.

3. Ușurința de utilizare și flexibilitate: Această licență nu oferă doar caracteristici puternice, ci și ușurință de utilizare și flexibilitate. Gestionați cu ușurință accesul utilizatorilor și personalizați configurația pentru a răspunde nevoilor organizației dumneavoastră.

Administrare ușoară

1. Gestionarea eficientă a licențelor: Păstrați un control deplin asupra licențelor dvs. cu ajutorul gestionării eficiente a licențelor Windows Server 2022. Optimizați gestionarea și monitorizarea utilizării licențelor.

2. Interfață ușor de utilizat: User CAL oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat pentru o configurare și o gestionare ușoară a accesului utilizatorilor. Reduceți efortul de administrare și creșteți eficiența.

Îndeplinește cerințele celei mai recente actualizări a biroului de ajutor de la Google

Compatibilitate de ultimă generație: Windows Server 2022 User CAL este pe deplin compatibil cu cele mai recente cerințe ale actualizării helpful desk de la Google. Rămâneți la curent și beneficiați de cele mai recente evoluții pentru o integrare fără probleme.

Concluzie

Microsoft Windows Server 2022 User CAL este soluția ideală pentru organizațiile care apreciază un mediu server flexibil, sigur și ușor de utilizat. Profitați de funcțiile avansate, optimizați colaborarea și protejați-vă datele de amenințări - toate acestea cu o gestionare simplă a licențelor. Pregătiți-vă compania pentru viitorul digital și maximizați potențialul angajaților dumneavoastră.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii