Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10546
  • VS7-ESSL-KIT-C
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
1.697,90 RON * 1.885,90 RON * (9,97% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT"

Descoperiți următorul nivel de virtualizare cu VMware vSphere 7 Essentials Kit

VMware vSphere 7 Essentials Kit este pachetul all-in-one pentru întreprinderile mici care caută o soluție de virtualizare robustă, scalabilă și atentă la securitate. Fie că faceți primii pași în lumea virtualizării sau căutați să vă îmbunătățiți infrastructura existentă, vSphere 7 Essentials Kit vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea și gestiona un mediu virtual eficient și sigur.

Introducere în VMware vSphere 7 Essentials Kit

vSphere 7 Essentials Kit este o soluție completă de virtualizare concepută special pentru întreprinderile mici. Acesta include toate componentele de bază de care aveți nevoie pentru a vă construi și gestiona mediul virtual, inclusiv gazdele ESXi și dispozitivul vCenter Server Appliance.

Cu interfața sa intuitivă de utilizator și instrumentele de gestionare robuste, vSphere 7 Essentials Kit nu este doar puternic, ci și ușor de utilizat, ceea ce îl face alegerea ideală pentru întreprinderile mici care doresc să își optimizeze resursele IT și să își eficientizeze fluxul de lucru.

Ce este nou în vSphere 7 Essentials Kit?

VMware vSphere 7 Essentials Kit aduce mai multe îmbunătățiri cheie și caracteristici noi care îl diferențiază de predecesorii săi. Printre acestea se numără caracteristici de securitate îmbunătățite, mai multă scalabilitate și capacități sporite de automatizare și simplificare a managementului IT.

Maximizați performanța IT cu VMware vSphere 7 Essentials Kit

Cu VMware vSphere 7 Essentials Kit, puteți maximiza performanța resurselor IT, reducând în același timp costurile de operare. Prin consolidarea serverelor fizice în mașini virtuale, vă puteți utiliza resursele mai eficient și puteți reduce timpii de nefuncționare a infrastructurii IT.

Optimizarea performanțelor

VMware vSphere 7 Essentials Kit utilizează tehnologii avansate pentru a vă ajuta să optimizați performanța sistemelor dumneavoastră IT. Printre acestea se numără caracteristici precum Dynamic Resource Scheduling (DRS), care echilibrează în mod automat sarcina pe mașinile virtuale pentru a asigura o performanță optimă, și vMotion, care vă oferă flexibilitatea de a muta mașinile virtuale în curs de execuție între gazde, fără timp de nefuncționare.

Reduceți costurile de operare

Prin consolidarea serverelor și optimizarea resurselor IT, VMware vSphere 7 Essentials Kit vă poate ajuta să vă reduceți costurile de operare. Un număr mai mic de servere fizice înseamnă mai puține costuri hardware, mai puțin consum de energie și mai puțină întreținere, ceea ce poate duce la economii semnificative de costuri.

În concluzie, VMware vSphere 7 Essentials Kit este o soluție puternică și rentabilă pentru întreprinderile mici care doresc să-și optimizeze și să-și modernizeze infrastructura IT. Datorită interfeței ușor de utilizat, a funcțiilor avansate și a robusteții sale, oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a crea și gestiona un mediu virtual sigur și eficient.

Îmbunătățiri de securitate în VMware vSphere 7 Essentials Kit

În lumea digitală de astăzi, securitatea nu mai este negociabilă. Cu VMware vSphere 7 Essentials Kit, mașinile virtuale și datele dvs. sunt bine protejate. Acesta oferă o arhitectură de securitate integrată care se extinde de la nivelul hardware la cel al aplicațiilor, asigurând o protecție completă pentru infrastructura dvs. IT.

Criptare integrată

Unul dintre cele mai notabile aspecte de securitate ale VMware vSphere 7 Essentials Kit este criptarea integrată. Acest lucru înseamnă că toate datele stocate în mediul virtual sunt criptate automat. Acest lucru vă protejează informațiile valoroase de accesul neautorizat și le face ilizibile chiar și în cazul în care ar fi furate.

Politici de securitate și conformitate

VMware vSphere 7 Essentials Kit vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a seta și de a aplica politici de securitate pentru a asigura conformitatea cu standardele corporative. Cu funcții precum Host Profiles și Auto Deploy, puteți aplica rapid și ușor configurații coerente pe mai multe gazde, facilitând astfel respectarea standardelor de conformitate și a reglementărilor de securitate.

Simplificați managementul IT cu VMware vSphere 7 Essentials Kit

Pe lângă performanță și securitate, VMware vSphere 7 Essentials Kit oferă, de asemenea, o serie de caracteristici care simplifică gestionarea mediului virtual. Aceste caracteristici reduc complexitatea și cheltuielile de gestionare, permițându-vă să vă concentrați pe ceea ce contează cu adevărat: Afacerea dumneavoastră.

Gestionare și operare automatizate

VMware vSphere 7 Essentials Kit include funcții de automatizare a proceselor de gestionare și operare care vă pot economisi timp și resurse. Cu funcții precum Auto Deploy, Host Profiles și Update Manager, puteți automatiza multe sarcini repetitive și vă puteți asigura că gazdele dvs. sunt întotdeauna actualizate.

Scalabilitate și pregătire pentru viitor

VMware vSphere 7 Essentials Kit este conceput pentru a fi scalabil și pregătit pentru viitor. Vă permite să vă extindeți și să vă actualizați infrastructura virtuală în funcție de necesități, fără a fi nevoie să investiți în hardware suplimentar. De asemenea, suportă cele mai recente tehnologii și standarde, astfel încât puteți fi sigur că infrastructura dvs. IT va putea să se dezvolte odată cu afacerea dvs. în viitor.

În general, kitul VMware vSphere 7 Essentials oferă o soluție de virtualizare robustă, sigură și ușor de gestionat, perfect adaptată la nevoile întreprinderilor mici. Datorită combinației de caracteristici puternice, securitate integrată și gestionare simplificată, este o alegere ideală pentru întreprinderile care doresc să își modernizeze și să își optimizeze infrastructura IT.

Alte linkuri către "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii