Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 7 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 STANDARD

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10544
  • VS7-STD-C
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
3.915,90 RON *

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"

VMware vSphere 7 Standard este o platformă de virtualizare lider în domeniu, care oferă securitate și suport complet pentru aplicațiile dumneavoastră. Cu vSphere 7, puteți rula orice sarcină de lucru într-un mediu virtualizat, puteți crește eficiența prin simplificarea Management și puteți reduce costurile prin recuperarea în caz de dezastru integrată.

VMware vSphere 7 Standard este o platformă de virtualizare puternică care vă poate ajuta afacerea să economisească costuri și să crească eficiența. Mai jos sunt prezentate câteva dintre principalele beneficii ale VMware vSphere 7 Standard:

1 . Eficiență sporită - VMware vSphere 7 Standard vă ajută să vă consolidați Server și să rulați mai multe aplicații pe un singur Server, ceea ce poate duce la o eficiență sporită și la economii de costuri.

2. Disponibilitate îmbunătățită - VMware vSphere 7 Standard vă ajută să obțineți o disponibilitate ridicată pentru aplicațiile dvs. cu funcții precum migrarea în direct, toleranța la erori și Distributed Resource Scheduler (DRS).

3. Securitate îmbunătățită - VMware vSphere 7 Standard oferă caracteristici de securitate, cum ar fi controlul accesului pe bază de roluri, sistemul de detectare/prevenire a intruziunilor (IDS/IPS) și firewall-uri virtuale pentru a vă proteja datele.

VMware vSphere 7 Standard este o platformă de virtualizare a serverelor, lider în industrie, care oferă caracteristici și capabilități complete pentru centrele de date de toate dimensiunile. Cu VMware vSphere 7 Standard vă puteți consolida aplicațiile pe un număr mai mic de servere, economisind costurile hardware, de alimentare, de răcire și Management. Iar cu toleranța la erori încorporată și protecția împotriva dezastrelor, puteți fi siguri că afacerea dumneavoastră va funcționa întotdeauna în siguranță.

 
Alte linkuri către "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.