Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 7 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 STANDARD

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10544
  • VS7-STD-C
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
3.524,90 RON * 3.915,90 RON * (9,98% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"

Prezentare generală a VMware vSphere 7 Standard

Bine ați venit în noua eră a virtualizării și a cloud computing-ului cu VMware vSphere 7 Standard, software-ul de virtualizare a serverelor de top din industrie. vSphere 7 Standard se bazează pe fundația solidă a versiunilor anterioare și aduce o serie de noi caracteristici și îmbunătățiri concepute pentru a simplifica gestionarea infrastructurii IT și pentru a reduce costurile operaționale, sporind în același timp fiabilitatea și performanța.

Fie că sunteți o mică întreprindere care caută modalități de optimizare a infrastructurii IT, fie că sunteți o întreprindere mare care trebuie să facă față cerințelor unei afaceri în creștere, vSphere 7 Standard are potențialul de a vă transforma în mod fundamental operațiunile IT.

Următorul nivel de virtualizare a serverelor

vSphere 7 Standard vă oferă posibilitatea de a consolida mai multe sisteme de operare și aplicații pe un singur server fizic. Acest lucru duce la o mai bună utilizare a resurselor, la reducerea costurilor hardware și la o gestionare mai ușoară a infrastructurii IT.

În plus, vSphere 7 Standard include îmbunătățiri în ceea ce privește programarea CPU, gestionarea memoriei și capacitățile de rețea care ajută la maximizarea performanței mașinilor virtuale și reduc nevoia de hardware fizic.

Optimizați operațiunile

Cu vSphere 7 Standard, puteți să automatizați operațiunile, să reduceți intervenția manuală și să creșteți eficiența. Prin automatizarea sarcinilor de rutină, cum ar fi provizionarea mașinilor virtuale, echilibrarea încărcăturii și planificarea capacității, puteți optimiza funcționarea mediului dumneavoastră IT și crește productivitatea.

Îmbunătățiți securitatea și reduceți riscurile

Securitatea datelor și a aplicațiilor dvs. este esențială, iar vSphere 7 Standard oferă un set robust de caracteristici de securitate pentru a vă asigura că mediul dvs. virtual este protejat de amenințări.

Îmbunătățiți securitatea datelor

vSphere 7 Standard oferă mai multe îmbunătățiri de securitate, inclusiv VM Encryption, Secure Boot pentru VM și gazde și capacități îmbunătățite de urmărire a auditului. Aceste caracteristici asigură securitatea datelor dvs. indiferent dacă acestea sunt în repaus sau în mișcare și vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a îndeplini cerințele de conformitate.

Reduceți riscurile

Prin asigurarea disponibilității aplicațiilor și datelor dvs., vSphere 7 Standard vă ajută să reduceți la minimum riscul de întrerupere a activității. Acesta oferă o gamă de caracteristici de disponibilitate, inclusiv vSphere High Availability (HA), Fault Tolerance și vMotion, pentru a ajuta la minimizarea timpilor de nefuncționare și a asigura continuitatea afacerii.

VMware vSphere 7 Standard este mai mult decât o simplă platformă de virtualizare. Este un instrument puternic care vă permite să vă optimizați mediul IT, să vă reduceți costurile de operare, să vă protejați datele și aplicațiile și să maximizați valoarea investiției IT. Cu setul său cuprinzător de funcții și cu fiabilitatea și performanța dovedite, vSphere 7 Standard este o alegere excelentă pentru întreprinderile de toate dimensiunile.

Gestionare și control simplificate

Cu vSphere 7 Standard, dețineți în permanență controlul asupra mediului dumneavoastră IT. Platforma oferă o interfață de gestionare centralizată și coerentă care se integrează perfect cu instrumentele de gestionare existente. Astfel, este mai ușor să vă gestionați infrastructura, indiferent dacă aceasta se află în propriul centru de date sau în cloud.

Interfață intuitivă

Interfața intuitivă și ușor de utilizat a vSphere 7 Standard permite administratorilor să creeze, să configureze și să gestioneze mașinile virtuale și alte resurse cu doar câteva clicuri. În plus, interfața de gestionare vCenter Server oferă o vedere unificată a întregii infrastructuri vSphere, ceea ce face mult mai ușoară gestionarea și monitorizarea resurselor.

Controale încorporate

vSphere 7 Standard include o varietate de mecanisme de control, inclusiv Policy-Based Management, care vă permite să alocați și să reglementați resursele pe baza nevoilor specifice ale aplicațiilor dumneavoastră. În plus, caracteristici precum Role-Based Access Control și vSphere Single Sign-On vă permit să controlați cu precizie setările de acces și permisiune, contribuind la consolidarea securității mediului dumneavoastră virtual.

Pregătiți pentru viitor cu VMware vSphere 7 Standard

Într-o epocă în care peisajul tehnologic evoluează constant, este esențial ca platforma dvs. de virtualizare să țină pasul cu cele mai recente tehnologii și standarde. VMware vSphere 7 Standard este conceput pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale mediilor IT moderne, asigurând în același timp siguranța investiției dvs. pentru viitor.

Suport pentru cele mai recente tehnologii

vSphere 7 Standard suportă cele mai recente generații de hardware x86, sisteme de operare și aplicații. De asemenea, oferă suport optimizat pentru cadrele de aplicații și limbajele de programare moderne, ceea ce o face platforma ideală pentru dezvoltarea și implementarea aplicațiilor moderne.

Pregătiți pentru viitor

Cu arhitectura sa avansată și suportul pentru tehnologii emergente, cum ar fi Kubernetes și containerizarea, vSphere 7 Standard este bine echipat pentru a răspunde cerințelor viitoarelor medii IT. Indiferent dacă intenționați să construiți un mediu cloud hibrid, să dezvoltați aplicații moderne sau să valorificați inteligența artificială și învățarea automată, vSphere 7 Standard este pregătit să vă ajute pe parcurs.

Cu VMware vSphere 7 Standard, puteți realiza întregul potențial al mediului dumneavoastră IT. Cu setul său cuprinzător de caracteristici și îmbunătățiri puternice, vSphere 7 Standard vă ajută să reduceți complexitatea IT, să creșteți eficiența operațională, să consolidați securitatea și să sporiți agilitatea - toate acestea cu o singură platformă coerentă. Profitați de puterea și flexibilitatea vSphere 7 Standard pentru a vă atinge obiectivele IT și pentru a vă impulsiona afacerea.

Alte linkuri către "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii