Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10602
 • WS17-PRO-C
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
803,90 RON * 891,90 RON * (9,87% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS"

VMware Workstation Pro 17 pentru Windows: Virtualizare puternică la locul de muncă

VMware Workstation Pro 17 pentru Windows este un software de virtualizare de ultimă generație care permite utilizatorilor să creeze și să ruleze mașini virtuale pe PC-urile lor cu Windows. În acest rezumat al produsului, vom evidenția caracteristicile și avantajele remarcabile ale acestui software.

Ce este VMware Workstation Pro 17 pentru Windows?

VMware Workstation Pro 17 este o soluție completă de virtualizare care le permite utilizatorilor să ruleze mai multe sisteme de operare pe un singur computer cu Windows. Puteți crea, testa și dezvolta mașini virtuale fără a avea nevoie de hardware fizic.

Avantajele VMware Workstation Pro 17 pentru Windows

 • Mai multe sisteme de operare: VMware Workstation Pro 17 vă permite să rulați mai multe sisteme de operare, cum ar fi Windows, Linux, macOS și altele, pe PC-ul dumneavoastră cu Windows. Acest lucru vă permite să dezvoltați și să testați aplicații în medii diferite.
 • Funcție de instantanee și restaurare: Puteți crea instantanee ale mașinilor virtuale pentru a salva starea unei mașini virtuale la un anumit moment. În caz de probleme, puteți restabili cu ușurință VM-ul la starea sa anterioară.
 • Clonare puternică: Software-ul oferă funcții puternice de clonare a mașinilor virtuale pentru a crea rapid copii ale mașinilor dvs. virtuale.

Flexibilitate și compatibilitate

 • Editor de rețea virtuală: VMware Workstation Pro 17 oferă un editor de rețea virtuală care vă permite să personalizați configurația de rețea a mașinilor dumneavoastră virtuale.
 • Integrare cu VMware Cloud: Vă puteți integra fără probleme mașinile virtuale în VMware Cloud și puteți beneficia de flexibilitatea cloud-ului.
 • Suport pentru grafica 3D: Software-ul suportă grafica 3D și vă permite să rulați aplicații cu utilizare intensivă a graficii în mașinile virtuale.

VMware Workstation Pro 17 pentru Windows în acțiune

Cu VMware Workstation Pro 17, utilizatorii pot:

 • Dezvoltarea și testarea: Dezvoltatorii pot testa diferite sisteme de operare și pot dezvolta aplicații în diferite medii.
 • Securitate: Software-ul permite izolarea sigură a mașinilor virtuale și protejează sistemul de operare gazdă.
 • Productivitate: Datorită capacității de a rula simultan mai multe sisteme de operare, VMware Workstation Pro 17 crește productivitatea și eficiența.

În general, VMware Workstation Pro 17 pentru Windows oferă o soluție de virtualizare puternică pentru utilizatorii care doresc să ruleze mai multe sisteme de operare pe PC-ul lor cu Windows. Datorită suportului pentru mai multe sisteme de operare, capacităților de snapshot și flexibilității, este alegerea ideală pentru dezvoltatori, testeri și profesioniști IT.

Alte linkuri către "VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS"
Comentariile clienților pentru "VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS"
14 iul. 2023

Exzellenter Kundenservice

Super Kundenservice, hatte ein kleines Problem und es wurde sofort gelöst. Die Lieferung war auch sehr schnell. Danke!

14 iul. 2023

Incredible Customer Service

I had a minor issue with the program installation and the support helped me immediately. Very friendly and competent team. I will definitely order again!

13 iul. 2023

Einfacher Kaufprozess

Die Bestellung war sehr einfach und ich habe meine Software schnell erhalten. Auch die Bezahlung war unkompliziert. Weiter so!

12 iul. 2023

Schnelle Lieferung und freundlicher Kundenservice

Ich war beeindruckt von der schnellen Lieferung der Software. Innerhalb kürzester Zeit hatte ich sie in meinen Händen. Das Wiresoft-Team war äußerst freundlich und hilfsbereit. Sie haben geduldig meine Fragen beantwortet und dafür gesorgt, dass ich die richtige Version für meine Bedürfnisse erworben habe. Ich kann Wiresoft definitiv weiterempfehlen.

Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii