Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10591
  • VS8-ESSL-KIT-C
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
2.326,90 RON *

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT"

VMware vSphere 8 Essentials Kit pentru întreprinderile mici

VMware vSphere 8 Essentials Kit este un kit de pornire care permite întreprinderilor mici să își virtualizeze și să își gestioneze în mod centralizat serverele fizice. Rezultatul constă în costuri hardware mai mici, o eficiență operațională mai mare și investiții inițiale reduse. Kitul include șase licențe CPU pentru vSphere Essentials (pentru trei servere, până la două procesoare pe server) și o licență pentru vCenter Server Essentials.

VMware a lucrat din greu pentru a elimina limitările fizice ale hipervizorului gratuit vSphere. De exemplu, limita de memorie în vSphere 5 este încă de 32 GB. Cu ESXi 6.5, nu mai există acum nicio limită hardware în afară de un maxim de două unități centrale de procesare fizice și opt vCPU pentru fiecare mașină virtuală. Rularea a două procesoare Xeon cu șase nuclee, cu 128 GB de RAM și o configurație RAID pe o singură mașină nu mai reprezintă o problemă. O mașină configurată în acest mod este o gazdă de virtualizare foarte puternică și nu necesită licențe plătite.

vSphere 8 Essentials Kit este conceput pentru întreprinderile mici care au nevoie de până la 3 gazde și 2 unități centrale de procesare fiecare pentru consolidarea serverelor. Include vSphere (numai ESXi) și vCenter Server pentru gestionarea centralizată a gazdelor și a mașinilor virtuale. Dacă aveți nevoie de caracteristici suplimentare, cum ar fi disponibilitatea ridicată, ar trebui să vă uitați la vSphere Essentials Plus Kit (semnul "plus" din denumire variază).

vSphere 8 Essentials Kit dintr-o privire

Desigur, software-ul plătit oferă mai multe funcții decât produsele gratuite. În acest caz, ediției gratuite vSphere îi lipsesc anumite instrumente și funcții, cum ar fi vMotion, Fault Tolerance sau vSAN. Toate aceste funcții necesită cel puțin trei noduri de server. Limitările asociate cu edițiile gratuite ale vSphere pot fi împărțite în două domenii: Hardware și set de caracteristici.

Prin urmare, viitoarele mașini virtuale care utilizează DirectPath I/O vor beneficia de mai multe funcții de virtualizare, cum ar fi vMotion, în loc să fie legate de gazda originală. Această caracteristică necesită noua versiune 20 de hardware virtual.

vSphere 8 Essentials Kit de scalare a grupurilor de scalare

VMware a prezentat următoarele versiuni majore ale vSphere și vSAN la Explore 2022 (fostul VMworld). Printre principalele caracteristici noi se numără Device Virtualization Extensions (DVX), o scalabilitate mai mare a vHardware 20, politici de configurare pentru grupuri de dispozitive, vTPM și seturi de date vSphere.

Alte linkuri către "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.