Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10545
  • VS7-ESP-KIT-C
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
12.924,90 RON * 14.359,90 RON * (9,99% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT"

Introducere în VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit

VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit este o soluție puternică, flexibilă și scalabilă, concepută special pentru a ajuta IMM-urile să își gestioneze și să își optimizeze resursele IT. Punând accentul pe simplitate, securitate și scalabilitate, acest kit permite întreprinderilor să își virtualizeze infrastructura și să își optimizeze operațiunile IT.

VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit este o soluție all-in-one pentru IMM-urile care au nevoie de o platformă robustă și sigură pentru a-și virtualiza infrastructurile. Acesta include toate caracteristicile vSphere 7 Essentials, dar oferă beneficii suplimentare, cum ar fi High Availability, vSphere Replication și vSphere vMotion. Cu aceste caracteristici îmbunătățite, organizațiile pot reduce la minimum timpul de nefuncționare, pot asigura integritatea datelor și pot simplifica întreținerea.

Virtualizare îmbunătățită

Kitul VMware vSphere 7 Essentials Plus oferă instrumente complete de virtualizare care permit utilizarea eficientă a resurselor. Acesta permite gestionarea centralizată a mașinilor virtuale (VM) și monitorizarea performanțelor acestora. Cu ajutorul vSphere Client, administratorii pot crea, configura, stoca și monitoriza VM-urile.

Securitate și protecție a datelor

Cu funcții precum vSphere Replication și Data Protection, kitul vSphere 7 Essentials Plus asigură securitatea și integritatea datelor. vSphere Replication permite replicarea ușoară și rentabilă a VM pentru protecția și recuperarea datelor. vSphere Data Protection oferă backup și recuperare a VM fără agent, pe bază de imagine.

Caracteristici avansate ale kitului VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit

Cu vSphere 7 Essentials Plus Kit, IMM-urile beneficiază de caracteristici avansate care depășesc virtualizarea standard.

vSphere High Availability și vMotion

Cu vSphere High Availability (HA), timpul de nefuncționare poate fi redus la minimum. HA monitorizează mașinile virtuale și gazdele și repornește automat mașinile virtuale pe o altă gazdă din cluster atunci când este detectată o defecțiune. vSphere vMotion permite migrarea fără întreruperi a mașinilor virtuale de pe un server pe altul, fără a provoca întreruperi.

Scalabilitate și performanță

Kitul vSphere 7 Essentials Plus este o soluție scalabilă care crește odată cu nevoile afacerii dvs. Suportă până la trei servere fizice (cu până la două procesoare pe server), permițând întreprinderilor să adauge resurse suplimentare pe măsură ce se dezvoltă. Cu funcții precum Distributed Resource Scheduler (DRS) și Storage DRS, resursele pot fi alocate și utilizate în mod eficient pentru a asigura o performanță optimă.

În general, kitul VMware vSphere 7 Essentials Plus oferă o soluție robustă și scalabilă care asigură o gestionare ușoară și o disponibilitate ridicată a infrastructurii IT. Cu acest kit, organizațiile își pot moderniza infrastructura, își pot eficientiza procesele IT și, în cele din urmă, își pot atinge obiectivele de afaceri mai eficient.

Simplificați gestionarea IT

Utilizarea VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit poate simplifica foarte mult gestionarea infrastructurii IT a unei organizații. Kitul integrează numeroase instrumente și funcții de gestionare care permit automatizarea sarcinilor, economisind timp și resurse.

vCenter Server pentru o gestionare simplificată

În vSphere 7 Essentials Plus Kit este inclus vCenter Server, un instrument de management centralizat care simplifică managementul gazdelor vSphere și al mașinilor virtuale. Cu ajutorul interfeței sale intuitive, administratorii pot monitoriza și gestiona cu ușurință VM-urile și resursele acestora, indiferent de numărul sau de locația lor. De asemenea, vCenter Server permite utilizarea vSphere vMotion și vSphere HA, maximizând disponibilitatea și eficiența resurselor IT.

Automatizare cu vSphere Auto Deploy

vSphere Auto Deploy este un alt instrument puternic din acest kit care permite automatizarea sarcinilor. Cu Auto Deploy, administratorii pot implementa și actualiza rapid gazdele vSphere, reducând semnificativ timpul petrecut cu aceste sarcini.

Kit VMware vSphere 7 Essentials Plus - Investiție în viitor

Introducerea VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit în organizația dumneavoastră reprezintă mai mult decât o simplă investiție în software. Este o investiție în viabilitatea viitoare a afacerii dumneavoastră, în performanța infrastructurii IT și în satisfacția angajaților dumneavoastră.

Flexibilitate și pregătire pentru viitor

Kitul vSphere 7 Essentials Plus oferă flexibilitatea de care organizațiile moderne au nevoie pentru a se adapta rapid la cerințele de afaceri în schimbare. Acesta permite o scalare fără probleme a resurselor IT pe măsură ce afacerea dumneavoastră crește. Cu suport pentru cele mai recente sisteme hardware și de operare, afacerea dvs. este pregătită pentru viitoarele actualizări tehnologice.

Maximizați eficiența IT

Cu instrumentele sale avansate de gestionare și automatizare, vSphere 7 Essentials Plus Kit ajută întreprinderile să sporească eficiența echipelor lor IT. Prin minimizarea timpilor de nefuncționare, automatizarea sarcinilor de rutină și optimizarea utilizării resurselor, echipa dvs. se poate concentra pe inițiative mai strategice.

În general, VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit oferă o soluție cuprinzătoare și pregătită pentru viitor pentru întreprinderile care doresc să își optimizeze infrastructura IT și să răspundă la cerințele economiei digitale. Acesta oferă instrumentele și caracteristicile potrivite pentru a maximiza eficiența, a simplifica gestionarea și, în cele din urmă, a sprijini succesul afacerii dumneavoastră.

Alte linkuri către "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii