Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10566
  • VS6-ESP-KIT-C
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
13.864,90 RON *

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"

În calitate de client al VMware, veți fi încântat să aflați că VMware a lansat cel mai recent produs al său, vSphere 6 Essentials Plus Kit. Acest nou produs este un upgrade față de versiunea anterioară și oferă mai multe caracteristici și beneficii pentru clienți. Kitul include vSphere 6 Essentials Plus licență, 1 an de suport și abonamentServices și un voucher pentru 50% reducere la instruire. Cu această nouă versiune, VMware continuă să adauge valoare clienților săi prin furnizarea de produse inovatoare care facilitează mai mult ca oricând gestionarea eficientă a afacerii dumneavoastră.

Unele dintre îmbunătățirile cheie din vSphere 6 includ:

-Performanță îmbunătățită: una dintre prioritățile de top ale VMware a fost îmbunătățirea performanței în această versiune. Acest lucru a fost realizat prin optimizarea căilor de cod și creșterea eficienței memoriei.Simplificat Management: Au fost adăugate noi caracteristici pentru a simplifica gestionarea, inclusiv integrarea PowerCLI cu Windows Powershell 5.0, o interfață de utilizatorClient bazată pe HTML5, caracteristici îmbunătățite de autodeploy și multe altele.Securitate îmbunătățită: Având în vedere că încălcările de date sunt în creștere, securitatea este mai importantă ca niciodată. vSphere 6 oferă mai multă securitate prin caracteristici precum criptarea mașinilor virtuale și bootare securizată.Flexibilitate: Cea mai recentă versiune oferă mai multă flexibilitate prin îmbunătățiri precum suportul pentru mașini virtuale mai mari (până la 64 de nuclee) și hard disk-uri virtuale de 2TB."

În general, noul VMware vSphere 6 Essentials Plus kit oferă îmbunătățiri semnificative față de versiunea anterioară, cu performanțe sporite, simplificare Management, securitate sporită și o mai mare flexibilitate. Dacă sunteți client al VMware, ar trebui să luați în considerare actualizarea la această ultimă versiune pentru a beneficia de toate aceste îmbunătățiri.

Căutați o modalitate de a profita la maximum de mediul VMware vSphere 6? Atunci ar trebui să investiți în kitul VMware vSphere 6 Essentials Plus. Acest kit cuprinzător oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a începe să utilizați VMware vSphere 6, inclusiv accesul la caracteristicile și funcțiile esențiale ale acestei platforme puternice de virtualizare.

Kitul VMware vSphere 6 Essentials Plus este ideal pentru întreprinderile mici care doresc să profite de tehnologia de virtualizare. Cu acest kit, puteți rula mai multe sisteme de operare pe un singur site Server și puteți crește eficiența și productivitatea în afacerea dumneavoastră. În plus, licențele VMware incluse facilitează începerea cu virtualizarea și extinderea pe măsură ce afacerea dumneavoastră se dezvoltă.

Pentru a afla mai multe despre beneficiile kitului VMware vSphere 6 Essentials Plus, contactați-ne astăzi Team. Vom fi bucuroși să vă răspundem la întrebările dumneavoastră despre această platformă de virtualizare puternică și să vă ajutăm cu propria implementare!

 

Alte linkuri către "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.