Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10534
 • ST7-ENTPL-C
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
26.690,90 RON * 29.655,90 RON * (10% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS"

VMware vSAN 7 Enterprise Plus - Soluția de stocare de ultimă generație pentru aplicații critice

VMware vSAN 7 Enterprise Plus este soluția de stocare definită prin software de top de la VMware, oferind organizațiilor o platformă completă pentru cele mai exigente cerințe de stocare. În acest articol veți afla de ce VMware vSAN 7 Enterprise Plus este cea mai bună alegere pentru a maximiza performanța, disponibilitatea și scalabilitatea infrastructurii dvs. de stocare.

Caracteristicile principale ale VMware vSAN 7 Enterprise Plus

 1. Hiperconvergență: VMware vSAN 7 Enterprise Plus oferă hiperconvergență la cel mai înalt nivel prin combinarea resurselor de calcul și de stocare într-un singur cluster. Acest lucru optimizează utilizarea resurselor și simplifică scalarea.
 2. Disponibilitateși reziliență ridicate: Platforma asigură o disponibilitate excepțional de ridicată a datelor dvs. prin oglindirea și distribuirea acestora pe mai multe noduri. Datele dvs. rămân protejate chiar și în cazul unor defecțiuni hardware.
 3. Îmbunătățirea performanței: VMware vSAN 7 Enterprise Plus oferă funcții avansate de optimizare a performanței pentru a vă asigura că aplicațiile dvs. rulează întotdeauna la viteză maximă.
 4. Securitate îmbunătățită: Funcțiile de securitate integrate vă protejează datele împotriva amenințărilor și a accesului neautorizat.

H2: Avantajele VMware vSAN 7 Enterprise Plus

 • Eficiență din punct de vedere al costurilor: Datorită hiperconvergenței și a opțiunii de a utiliza hardware Standard, puteți economisi costuri hardware considerabile.
 • Scalabilitate: VMware vSAN 7 Enterprise Plus vă permite să vă extindeți fără probleme infrastructura de stocare pentru a răspunde nevoilor în creștere ale organizației dumneavoastră.
 • Disponibilitatemaximă: Datorită funcțiilor de înaltă disponibilitate și reziliență, datele dvs. vor fi întotdeauna disponibile, asigurând continuitatea afacerii.

Viitorul infrastructurii dvs. de stocare cu VMware vSAN 7 Enterprise Plus

VMware vSAN 7 Enterprise Plus este soluția esențială pentru organizațiile care au nevoie de o soluție de stocare excepțională pentru aplicațiile critice. Cu această platformă, sunteți pregătit în mod ideal pentru provocările transformării digitale. Maximizați eficiența resurselor de stocare, creșteți disponibilitatea datelor și asigurați viitorul aplicațiilor dvs. de afaceri cu VMware vSAN 7 Enterprise Plus. Este soluția de stocare de ultimă generație care vă ajută să vă duceți infrastructura de stocare la nivelul următor și să rămâneți competitiv în lumea în continuă schimbare a IT-ului. VMware vSAN 7 Enterprise Plus reprezintă viitorul stocării definite prin software pentru aplicațiile critice.

Alte linkuri către "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii