Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10534
  • ST7-EPL-C
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
29.655,90 RON *

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS"

În calitate de client, ar trebui să fiți încântat de VMware vSan 7 Enterprise Plus. Acest produs oferă o serie de caracteristici și beneficii care pot îmbunătăți funcționarea centrului dumneavoastră de date. Mai jos sunt prezentate câteva puncte importante de luat în considerare:

În primul rând, VMware vSan 7 Enterprise Plus este conceput pentru a crește eficiența depozitării. Aceasta vă poate ajuta să consolidați resursele și să reduceți complexitatea. Acest lucru poate duce la economii de costuri și la îmbunătățirea performanțelor.

În al doilea rând, produsul acceptă atât mediile virtualizate, cât și implementările bazate pe Cloud. Acest lucru înseamnă că îl puteți utiliza atât pentru aplicații interne, cât și externe.

În al treilea rând, VMware vSan 7 Enterprise Plus asigură o disponibilitate ridicată pentru aplicațiile critice. În cazul unei întreruperi, serviciile sunt restabilite rapid, menținând continuitatea activității."

În calitate de client, știți că datele dumneavoastră sunt importante. Trebuie să fiți sigur că datele dumneavoastră sunt securizate și accesibile atunci când aveți nevoie de ele. VMware vSan 7 Enterprise Plus oferă securitatea și performanța de care aveți nevoie pentru ca afacerea dumneavoastră să funcționeze fără probleme.

VMware vSan 7 Enterprise Plus oferă, de asemenea, caracteristici avansate de securitate, cum ar fi criptarea și gestionarea cheilor, precum și îmbunătățiri de performanță, cum ar fi deduplicarea și compresia. Aceste caracteristici vă pot ajuta să vă protejați datele, îmbunătățind în același timp performanța. Cu VMware vSan 7 Enterprise Plus puteți fi siguri că atât datele, cât și afacerea dvs. sunt protejate.

Alte linkuri către "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS"
Comentariile clienților pentru "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.