Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL
Windows 11 Pro - noul sistem de operare Microsoft pentru utilizatorii profesioniști Cu noul Windows 11 Pro, utilizatorii care au cerințe deosebit de ridicate față de un sistem de operare au la dispoziție o multitudine de funcții și...
304,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE
Windows 11 Enterprise - cel mai complet sistem de operare Microsoft pentru utilizatorii profesioniști Cu noul Windows 11 Enterprise, companiile mari, care au cerințe deosebit de ridicate în ceea ce privește securitatea unui sistem de...
706,90 RON *

Securitatea îmbunătățită din Windows 11 Pro și Windows 11 Enterprise suportă, printre alte caracteristici de securitate, crearea de politici de grup pentru administrarea utilizatorilor și a dispozitivelor finale, precum și pentru controlul implementării actualizărilor, de exemplu, cu Windows Update for Business. Numai Windows 11 Enterprise Edition oferă securitate exclusivă bazată pe virtualizare și integritate a codului protejată de hipervizor. 

În plus, edițiile Windows 11 sunt în general prezentate în noul și atractivul "Float Design", cu o vizualizare revizuită a desktopului care îmbunătățește experiența utilizatorului, făcând ca executarea sarcinilor tipice să fie și mai intuitivă - cu multe îmbunătățiri de utilizare, cum ar fi meniul de start revizuit cu control central, integrarea echipelor în bara de sarcini, precum și opțiunea de vizualizare "Dark Mode". Dispozitivele finale cu funcționalitate tactilă beneficiază, de asemenea, de o utilizare optimizată - inclusiv cu un stilou digital - precum și de recunoașterea vocală îmbunătățită.

Cele două ediții Windows 11 Pro și Windows 11 Enterprise ale actualului sistem de operare Microsoft pot fi găsite deja ca software folosit în magazinul de software Wiresoft - cu marele avantaj al prețului lor mai mic în comparație cu produsele noi respective. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante funcționalități în comparație cu edițiile mai ușoare, precum și diferențele dintre Windows 11 Pro și Windows 11 Enterprise. Pentru informații suplimentare, contactați pur și simplu unul dintre membrii personalului nostru. Cumpărați Windows 11 în siguranță.

Edițiile Windows 11 Pro și Windows 11 Enterprise dintr-o singură privire

Windows 11, noul sistem de operare Microsoft pentru PC-uri, laptopuri și alte dispozitive mobile cu Windows, se concentrează din nou pe colaborarea independentă la nivel local între utilizatori și pe utilizarea datelor în cloud. În mod firesc, aspectul securității joacă un rol deosebit de important, ceea ce pune administrația în fața multor sarcini complexe.

Atât în edițiile Windows 11 Pro, cât și în cea Enterprise, atât utilizatorii, cât și administratorii beneficiază de funcții de securitate extinse, care protejează munca în echipă și accesul la servicii prin intermediul cloud-ului împotriva intrușilor și păstrează integritatea datelor. Este posibil ca acestea să includă din nou următoarele funcții deja cunoscute:

 • Hyper-V - această tehnologie de vizualizare Microsoft permite rularea altor sisteme de operare ca mașini virtuale. Principalele avantaje ale Hyper-V sunt atât utilizarea mai redusă a capacității serverelor, cât și o securitate mai mare, deoarece toate serviciile virtuale pot fi executate independent unele de altele; de asemenea, aplicațiile pot fi executate mai bine pe dispozitive terminale mai vechi.
 • BitLocker - această tehnologie este utilizată pentru criptarea securizată a discurilor dure, ceea ce este de o importanță eminentă, în special pentru dispozitivele mobile, care sunt adesea expuse riscului de a fi furate sau pierdute. BitLocker criptează în mod fiabil datele sensibile sau personale și le protejează astfel împotriva utilizării abuzive.
 • De asemenea, stick-urile USB și hard disk-urile externe pot fi criptate cu instrumentul "BitLocker To Go".
 • Windows Sandbox - Fără instalarea prealabilă a unui hard disk virtual, această aplicație poate fi utilizată pentru a porni o versiune virtualizată a Windows 11 pentru a testa programe necunoscute sau suspecte separat de computerul gazdă și, astfel, într-un mediu sigur.
 • Windows Defender Application Guard (WDAG) - Cu această aplicație, browserul poate fi utilizat și pentru navigare într-un fel de sandbox, izolând site-urile web nesigure, precum și fișierele Word, PowerPoint și Excel necunoscute și, în caz de îndoială, împiedicându-le să acceseze datele și aplicațiile dintr-o companie.

În Windows 11 Pro și Enterprise, administratorii dispun de funcționalități cuprinzătoare pentru a atribui drepturi diferențiate utilizatorilor individuali, precum și echipelor pentru colaborare, de exemplu, cu:

 • Politici de grup pentru gestionarea drepturilor de acces la date și dispozitive prin intermediul PC-urilor, precum și a conturilor de utilizator
 • Configurarea actualizărilor - de exemplu, cu termene limită de conformitate, precum și modul FEatures Kiosk, cu care fiecare angajat primește un cont de utilizator cu identitate separată
 • Aplicație Remote Desktop pentru acces de la distanță pentru conectarea la PC dintr-o locație îndepărtată
 • Microsoft Business Store pentru furnizarea de aplicații pentru grupuri de utilizatori dedicați

Numai Windows 11 Enterprise oferă maximul

În ceea ce privește funcționalitatea și performanța, ediția Enterprise Edition a Windows 11 oferă maximum - caracteristicile exclusive sprijină munca hibridă, în special în companiile și organizațiile mari. Ediția este disponibilă în 2 versiuni - adaptate la diferitele dimensiuni și la nevoile de securitate din ce în ce mai mari ale companiilor și organizațiilor mai mari:

Windows 11 Enterprise E3

Această ediție conține funcții de securitate și de control și funcții de gestionare și mai avansate decât Windows 11 Pro, de exemplu în ceea ce privește furnizarea sistemului de operare, cu actualizări controlate, precum și numeroase opțiuni pentru gestionarea dispozitivelor și aplicațiilor, gestionarea fără server a imprimantelor și o protecție mai largă împotriva celor mai recente amenințări de securitate.

Windows 11 Enterprise E5

Exclusiv inclus în această ediție Windows 11 este Microsoft Defender for Endpoint, care oferă întreprinderilor mari care utilizează în special securitatea endpoint o soluție holistică all-in-one cu funcții de gestionare și mai avansate - cu funcții precum:

 • Detectarea și răspunsul la protecția endpoint
 • Managementul riscurilor de securitate
 • Mobile Threat Defence pentru a detecta amenințările și riscurile mobile, cum ar fi phishing-ul mobil

În plus, Windows 11 Enterprise E5 Edition oferă organizațiilor informații esențiale despre cele mai recente amenințări, beneficiind de expertiza specială a unor experți de top în securitate, precum și de monitorizare avansată, inclusiv analize și suport pentru protejarea punctelor finale în cloud, prin evaluarea bazată pe riscuri, protecție comportamentală de ultimă generație și interfețe de programare a aplicațiilor (API) bogate în funcții pentru a reduce suprafața de atac, în special pentru amenințările cibernetice.

Mobile Threat Defense protejează împotriva programelor malware polimorfe și metamorfe, precum și împotriva amenințărilor fără fișiere și a celor bazate pe fișiere. Funcțiile de învățare automată detectează diferite atacuri, cum ar fi exploatările de tip zero-day. În plus, există opțiunea de a izola hardware-ul în timpul pornirii sistemului și a executării aplicațiilor prin intermediul comenzilor locale și de la distanță, precum și izolarea containerelor atunci când se utilizează Microsoft Edge, pentru a se proteja împotriva site-urilor web rău intenționate.

Noutăți generale în Windows 11 Pro și Enterprise - Cumpărați Windows 11

Pe lângă aplicațiile menționate mai sus, care sunt exclusive pentru edițiile Windows 11 Pro și Enterprise, noul sistem de operare Windows 11 - așa cum am menționat deja - oferă și alte câteva noutăți demne de menționat, care oferă o experiență de utilizare și mai bună, în special prin actualizarea aspectului general. De asemenea, au fost aplicate noi principii de proiectare, de exemplu:

 • Design plutitor: Interfața reproiectată a Windows 11 se deosebește de versiunile mai vechi datorită ferestrelor transparente, precum și a elementelor cu aspect plutitor, alături de noua imagine de fundal care amintește de o țesătură ondulată, ceea ce conferă desktopului un aspect tridimensional.
 • Segoe Fluent Icons: Windows 11 introduce, de asemenea, un nou font pentru pictogramele de sistem odată cu noul sistem de operare, care este menit să îmbunătățească inteligibilitatea simbolurilor și pictogramelor. Segoe Fluent respectă trei principii în reprezentarea glifelor: Minimal - glifele conțin doar acele detalii care sunt necesare pentru a comunica conținutul; Armonios - glifele se bazează pe forme geometrice simple și Evoluat: - glifele folosesc metafore moderne care sunt ușor de înțeles de către utilizatori.
 • Designul Sun Valley: La revizuirea meniului contextual, s-a acordat o atenție sporită și clarității, care se observă în special prin colțurile rotunjite în general. Animațiile la deschiderea ferestrelor etc. au fost, de asemenea, revizuite și par mai fluide. Pictogramele folderelor, precum și pictogramele Explorer au fost modernizate, iar instrumentele de administrare au fost redenumite Windows Tools. Browserul Microsoft Edge a primit, de asemenea, un design actualizat.
 • Modul întunecat este disponibil și în aplicațiile individuale - pentru o muncă mai concentrată pe ecran.

Pe lângă modificările vizuale, meniul Start și bara de activități au fost revizuite și din punct de vedere funcțional pentru a îmbunătăți claritatea și a face Windows 11 mai ușor de utilizat:

 • Meniul Start actualizat din Windows 11 nu mai afișează live tile-urile cunoscute din versiunile anterioare și care nu sunt populare pentru mulți utilizatori, ci este acum mai orientat către aspectul tabletelor și smartphone-urilor; acest lucru urmărește în continuare obiectivul unei interfețe de utilizator mai uniforme pe toate dispozitivele finale cu capacitate Windows și împinge o experiență de utilizare și mai continuă.
 • Bara de activități conține pictograme noi, este acum centrată în partea de jos a ecranului, dar poate fi grupată și în stânga-justificată, ca și până acum.
 • În plus, în bara de activități a fost integrată platforma de comunicare Teams, care a înlocuit Skype, care nu mai este disponibil în Windows 11. Cu un simplu clic, utilizatorii pot discuta între ei sau pot participa la o conferință video.
 • Funcțiile utilizate mai rar au dispărut acum din meniu, astfel încât funcțiile mai importante, care sunt utilizate mai des, să fie mai bine evidențiate.
 • În versiunea Windows 11, Infocentre separă centrul de notificări de setările rapide, ceea ce duce, de asemenea, la o mai mare claritate, iar calendarul este afișat atunci când faceți clic pe dată.
 • Widgeturile au revenit pe suprafața desktopului, din nou cu bara de știri pentru "știri și subiecte interesante"; pot fi utilizate și widgeturi de la terți.
 • Un nou mod tabletă este disponibil pentru dispozitivele cu ecran tactil, care nu numai că este mai clar, deoarece are o tastatură pe ecran îmbunătățită, dar include și funcții noi, precum și gesturi tactile.
 • Cu Windows 11, pot fi utilizate și aplicațiile Android, iar smartphone-ul poate fi conectat la acestea.
 • Alte funcții individuale interesante care sunt, de asemenea, disponibile pentru utilizatori în Windows 11 sunt noul instrument de tăiere pentru capturi de ecran, funcții suplimentare în calculator, modul îmbunătățit de economisire a energiei și colecția de instrumente Microsoft PowerToys, disponibilă opțional.

Pentru cele mai recente informații despre noile caracteristici ale Windows 11 în general, precum și despre funcționalitățile speciale ale edițiilor Pro și Enterprise, vă rugăm să contactați echipa Wiresoft.

Cumpărați Microsoft Windows 11 Editions Pro și Enterprise ca software folosit la Wiresoft

Cele două noi ediții Microsoft Windows 11 Pro și Enterprise sunt deja disponibile la Wiresoft ca software folosit la un preț redus. Beneficiați de aceste avantaje:

 • Cumpărați software original Microsoft cu o cheie de licență valabilă - și nu versiuni de testare cu utilizare limitată sau cu durată limitată.
 • Etichetarea unei ediții Windows 11 ca "software folosit" nu înseamnă că există restricții în ceea ce privește funcționalitatea software-ului.
 • Software-ul Windows 11 folosit, de tip Pro sau Enterprise Edition, a fost verificat de către Wiresoft pentru utilizarea sa completă înainte de revânzare.
 • Comercializarea și utilizarea de software Microsoft utilizat, cum ar fi Windows 11, este legală, deoarece este permisă de lege.
 • Prin cumpărarea unei licențe folosite de la Wiresoft achiziționați întotdeauna un produs Microsoft Windows 11 legal și în același timp original.

Dacă aveți întrebări despre Microsoft Windows 11 edițiile Pro și Enterprise, contactați-ne prin chat, prin telefon sau prin e-mail.