Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2016 Standard Edition Windows Exchange Server 2016 oferă o platformă de mesagerie fiabilă, cu ajutorul căreia pot fi gestionate în mod centralizat atât e-mailurile și contactele, cât și întâlnirile și sarcinile....
1.281,90 RON *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Windows Server 2016 este o platformă de mesagerie dovedită pentru gestionarea centralizată a e-mailurilor și a contactelor, precum și a programărilor și sarcinilor și versiunea de server a...
9.111,90 RON *

Microsoft Exchange Server 2016: Comunicare corporativă eficientă și sigură

Prezentare generală a Exchange Server 2016

Microsoft Exchange Server 2016 este o soluție puternică pentru comunicarea prin e-mail și gestionarea calendarului în cadrul companiilor. Odată cu introducerea sa, Microsoft a stabilit noi standarde în ceea ce privește ușurința de utilizare, securitatea și funcțiile de gestionare pentru sistemele de comunicare corporative.

Noile caracteristici din Exchange Server 2016

Exchange Server 2016 oferă caracteristici îmbunătățite față de predecesorii săi, inclusiv o arhitectură optimizată care reduce atât costurile, cât și complexitatea infrastructurii de e-mail, precum și un nou Outlook on the web (cunoscut anterior sub numele de Outlook Web App), ușor de utilizat.

Principalele caracteristici ale Exchange Server 2016

Experiență de utilizare îmbunătățită

Exchange Server 2016 pune accentul pe o experiență de utilizare simplificată, Outlook on the web oferind o interfață intuitivă și receptivă care funcționează la fel de bine pe diferite dispozitive.

Productivitate mobilă

Capacitățile mobile îmbunătățite permit utilizatorilor să își acceseze în siguranță e-mailurile și calendarele de oriunde, stimulând productivitatea în afara biroului.

Securitate și protecție îmbunătățite

Cu Exchange Server 2016, datele dvs. sunt mai bine protejate cu mecanisme de securitate avansate, cum ar fi filtrele anti-malware și anti-spam și noile funcții DLP (Data Loss Prevention).

Instrumente sofisticate de conformitate

Exchange 2016 facilitează aderarea la liniile directoare de conformitate cu ajutorul funcțiilor eDiscovery și "hold" încorporate, care simplifică gestionarea datelor pentru cerințele legale.

Gestionare eficientă

Pentru administratorii IT, Exchange Server 2016 oferă funcții de gestionare simplificate care permit o gestionare mai eficientă a infrastructurii Exchange.

Arhitectură simplificată

Arhitectura simplificată a serverului facilitează implementarea și întreținerea, sporind în același timp fiabilitatea și performanța sistemului.

Importanța lui Exchange Server 2016 în prezent

Relevanță continuă într-o lume hibridă

Exchange Server 2016 rămâne relevant, în special pentru organizațiile care preferă o configurație hibridă, cu o combinație de servicii on-premise și cloud.

Punte către cloud

Pentru multe organizații, Exchange 2016 oferă fundația pentru tranziția către serviciile cloud, oferind posibilitatea de a muta treptat funcționalitatea în cloud fără a pierde controlul asupra datelor.

Microsoft Exchange Server 2016 rămâne o platformă fiabilă și robustă pentru comunicațiile de întreprindere, caracterizată de funcțiile avansate de securitate, de mediul ușor de utilizat și de eficiența gestionării. Acest text de categorie oferă o perspectivă cuprinzătoare asupra capacităților și valorii Exchange Server 2016 pentru organizațiile moderne.

Categorii