Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2016 Standard Edition Windows Exchange Server 2016 oferă o platformă de mesagerie fiabilă, cu ajutorul căreia pot fi gestionate în mod centralizat atât e-mailurile și contactele, cât și întâlnirile și sarcinile....
1.422,90 RON *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Windows Server 2016 este o platformă de mesagerie dovedită pentru gestionarea centralizată a e-mailurilor și a contactelor, precum și a programărilor și sarcinilor și versiunea de server a...
10.122,90 RON *

Avantaje cu Microsoft Exchange Server 2016

Sistemul de comunicare Exchange Server 2016 este o componentă importantă a fiecărei companii moderne în controlul și gestionarea proceselor. Puternicul software de server contribuie în mod cuprinzător la creșterea eficienței în cadrul companiilor: toate contactele și e-mailurile pot fi gestionate în mod centralizat și arhivate în mod clar. De asemenea, facilitează lucrul în comun asupra documentelor, ceea ce include gestionarea versiunilor. Gestionarea diferențiată a drepturilor definește, de asemenea, accesul individual al angajaților la programări.

Microsoft Exchange Server 2016 oferă astfel un control maxim și, în același timp, transparență, precum și flexibilitate și productivitate. Prin simplificarea proceselor de lucru, software-ul face posibilă economisirea timpului și a costurilor, ceea ce sporește competitivitatea.

Cele mai importante inovații ale Exchange Server 2016 dintr-o privire

Versiunea Exchange Server 2016 conține o serie de inovații importante, precum și dezvoltări ulterioare ale versiunii anterioare Exchange Server 2013. Principalul obiectiv de dezvoltare a fost optimizarea arhitecturii serverului, în care numărul de roluri de server a fost redus la două: Mailbox și Edge Transport. În plus, scalarea a fost simplificată și a fost îmbunătățit suportul pentru diverse servicii cloud.

Outlook pe Web

Accesul web la Exchange Server, cunoscut anterior sub numele de "Outlook Web Access" sau "Outlook Web App", a fost revizuit în profunzime de Microsoft  și redenumit și "Outlook on the Web".

De asemenea, interfața web a fost optimizată astfel încât Outlook poate fi utilizat pe un smartphone sau o tabletă cu Android sau iOS fără a fi nevoie să instalați mai întâi aplicația Outlook. În plus față de browserele Microsoft Edge și Internet Explorer 11, Outlook funcționează fără restricții majore și cu Google Chrome, Safari și Firefox.

Funcția "Sweep" simplifică gestionarea e-mailurilor de la un anumit expeditor. De exemplu, acestea pot fi stocate pentru un număr definit de zile sau poate fi salvat doar cel mai recent mesaj.

Calendarul a primit, de asemenea, un nou aspect și noi caracteristici. Acestea includ memento-uri prin e-mail pentru evenimentele din calendar și posibilitatea de a sugera o oră diferită pentru invitațiile la întâlniri.

Căutare îmbunătățită

Arhitectura de căutare eDiscovery a fost, de asemenea, reînnoită în Exchange Server 2016; acum funcționează în mod asincron și descentralizat, utilizând mai multe servere. Ca urmare, căutarea este acum mult mai rapidă, iar sugestiile bazate pe contactele utilizate frecvent, pe e-mailurile din căsuța poștală și pe căutările anterioare apar atunci când se introduce un termen de căutare în Outlook 2016 sau Outlook on the Web. Filtrele contextuale, cum ar fi intervalele de date și expeditorii asociați, vă ajută să găsiți mai ușor informațiile pe care le căutați. Cu Outlook on the Web, este posibil să căutați în calendarele proprii sau ale altor persoane.

Scalabilitate îmbunătățită

Un alt avantaj al noii arhitecturi a Exchange Server 2016 este scalabilitatea îmbunătățită a căutării. Numărul de căsuțe poștale care pot fi căutate a fost mărit de la 5.000 la 10.000 pentru căsuțele poștale și căsuțele poștale de arhivă, astfel încât un total de 20.000 de căsuțe poștale pot fi căutate simultan.

Colaborare îmbunătățită

În Outlook 2016 sau Outlook on the Web, fișierele stocate în serviciile cloud Microsoft OneDrive for Business și SharePoint 2016 pot fi acum inserate într-un e-mail sub forma unui link, în loc de un fișier atașat, ca până acum. Drepturile de acces pot fi ajustate individual și setate automat. Destinatarul poate deschide fișierul legat direct ca pe un atașament.

Suport pentru cloud hibrid

Exchange Server 2016 suportă, de asemenea, scenarii hibride. Aceasta înseamnă că nu contează dacă o căsuță poștală se află pe un server local sau în cloud. Cutiile de e-mail locale pot fi, de asemenea, utilizate cu extensiile cloud Exchange Online Archiving și Azure Rights Management.

Prevenirea pierderii de date cu DLP

Prevenirea pierderilor de date (DLP), o extensie a regulilor de transport, a fost adăugată la securitatea datelor. DLP în Exchange Server 2016 ajută la protejarea datelor sensibile ale companiei împotriva accesului neautorizat. Prevenirea pierderii de date conține noi metode de clasificare și trimitere a informațiilor confidențiale fără a împiedica utilizatorii în fluxul lor de lucru. În cazul în care există riscul ca datele să fie interceptate, utilizatorii primesc un avertisment corespunzător atât în Outlook, cât și în versiunea web. De asemenea, DLP avertizează utilizatorii atunci când primesc e-mailuri manipulate sau e-mailuri cu atașamente care conțin programe malware.

Pentru a putea utiliza funcțiile DLP pentru Exchange Server 2016, trebuie să fie disponibilă o

Este necesară o licență de acces pentru client Enterprise (CAL).

Protocol standard MAPI peste HTTP

Protocolul implicit al Outlook pentru comunicarea cu Exchange este MAPI peste HTTP în Exchange Server 2016. MAPI over HTTP îmbunătățește fiabilitatea și stabilitatea conexiunilor Outlook și Exchange, precum și vizibilitatea erorilor de transport. În plus, Outlook stabilește o conexiune cu serverul mult mai rapid după o hibernare sau o schimbare de rețea. MAPI prin HTTP acceptă continuarea unei conexiuni întrerupte și nu este necesară reconectarea în cazul unor întreruperi scurte ale conexiunii.

Windows Exchange Server 2016 Standard Edition

Microsoft Exchange Server 2016 în ediția Standard Edition permite o comunicare flexibilă, transparentă și eficientă din punct de vedere al costurilor în cadrul unei companii. Acest lucru include, în primul rând, administrarea și arhivarea profesională comună a e-mailurilor, contactelor și întâlnirilor. Microsoft Exchange Server 2016 Standard suportă până la 5 baze de date de căsuțe poștale și, prin urmare, este ideal pentru companiile mici și mijlocii.

Arhitectura simplificată a funcționalității Exchange are două roluri: Rolul "căsuță poștală" oferă principala funcționalitate. Acesta primește solicitările clienților și deține baze de date. Rolul "Edge Transport", pe de altă parte, asigură o securitate suplimentară pentru transmiterea de e-mailuri între rețeaua internă și internet. Drepturile de virtualizare ale Microsoft Exchange Server 2016 Standard permit operarea a 2 mașini virtuale sau a 2 containere Hyper-V.

Windows Exchange Server 2016 Enterprise Edition

Cea mai importantă diferență față de ediția Standard în Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Edition este posibilitatea de a opera mult mai multe baze de date. Pot fi integrate și gestionate până la 100 de baze de date de căsuțe poștale pe server, cu o capacitate de până la 2 terabytes fiecare, astfel încât Enterprise este deosebit de potrivit pentru companiile și organizațiile sau instituțiile mari.

În plus, Exchange Admin Center oferă posibilitatea de a utiliza funcții precum grupurile Office 365 și prevenirea pierderilor de date. Prevenirea pierderii de date nu numai că împiedică transmiterea informațiilor confidențiale către persoane neautorizate, dar, datorită filtrului inteligent de mesaje (IMF) și tehnologiei de filtrare SmartScreen integrate, împiedică și mesajele potențial dăunătoare să ajungă într-o căsuță poștală.

În plus, utilizatorii beneficiază de o stocare centralizată a datelor, precum și de un control al nevoilor de stocare și al cerințelor de conformitate.

În comparație cu ediția Standard, ediția Enterprise Edition pentru Exchange Server are, de asemenea, drepturi de virtualizare mai extinse: permite operarea unui număr nelimitat de mașini virtuale și containere Hyper-V.

Acesta oferă, de asemenea, funcțiile Storage Spaces Direct, Storage Replica, precum și Shielded Virtual Machines, o nouă stivă de rețea și OneDrive for Business pentru actualizarea, editarea și partajarea datelor în timp real.

Cerințe de sistem pentru Windows Exchange Server 2016

Pentru a putea utiliza Windows Exchange Server 2016 pe deplin și fără probleme, trebuie să fie îndeplinite anumite cerințe de rețea, hardware, software și client.

De asemenea, este necesară instalarea programului Microsoft Outlook pentru comunicarea cu clienții prin intermediul biroului. Hardware-ul trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

Pot fi utilizate următoarele sisteme de operare: Windows Server 2008 R2 Standard (SP1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (SP1), Windows Server 2008 R2 Datacenter (RTM sau superior), Windows Server 2012 Standard sau Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard sau Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard sau Datacenter, Windows Server 2016 Standard sau Datacenter.

Cerințele pentru procesor sunt un procesor de înaltă performanță pe 64 de biți, alternativ un procesor AMD cu suport pentru platforma AMD64.

Hard disk: În plus față de cel puțin 30 GB de spațiu pe hard disk pe unitatea de instalare, sunt necesari 500 MB pentru instalarea fiecărui pachet de limbi de mesagerie unificată și, de asemenea, cel puțin 500 MB pentru baza de date a cozilor de așteptare.

Rezoluția minimă a ecranului: 1.024 x 768 pixeli

Ce versiuni de Windows Exchange Server 2016 sunt disponibile de la Wiresoft?

Puteți obține Microsoft Exchange Server 2016 de la Wiresoft în cele două ediții Standard și Enterprise. În timp ce ediția Standard este concepută pentru cerințele privind căsuțele poștale ale companiilor mici și mijlocii, precum și pentru utilizatorii de la domiciliu, ediția Enterprise răspunde nevoilor mai cuprinzătoare ale companiilor sau instituțiilor mai mari. În plus, utilizatorii de aici beneficiază de întreaga gamă de funcții ale versiunii Exchange Server 2016.

Acordarea licențelor pentru Windows Exchange Server 2016

Atunci când achiziționați Microsoft Exchange Server 2016 Edition, nu primiți un suport de date fizic de la Wiresoft, ci un kit de licență fără mediator pentru un singur utilizator (MLK).

După instalare, trebuie să vă înregistrați online pe site-ul Microsoft. Vă vom furniza toate datele necesare pentru înregistrare atunci când achiziționați produsul. În acest fel, beneficiați de actualizări regulate și sunteți mereu la zi.

Exchange Server 2016 include deja aplicația web Outlook on the Web pentru accesarea prin browser. Pentru a putea utiliza toate funcțiile versiunii desktop, trebuie să achiziționați Microsoft Outlook. De asemenea, puteți obține acest software client la un preț rezonabil de la Wiresoft.

Indiferent dacă alegeți Microsoft Exchange Server 2016 Standard sau Enterprise: Software-ul pentru servere Microsoft disponibil de la Wiresoft sunt exclusiv produse originale din regiunea europeană. Toate produsele software Wiresoft sunt licențe nefolosite complet legale achiziționate de către companii. Acestea au fost testate de Wiresoft pentru autenticitate absolută și funcționalitate deplină. Clienții noștri anteriori pot confirma acest lucru. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații dacă aveți întrebări despre nevoile dumneavoastră de software.