Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENTERPRISE
SQL Server 2014 Enterprise Microsoft SQL Server 2014 oferă o platformă de informații în cloud care ajută organizațiile să dea frâu liber unor informații revoluționare în întreaga organizație și să creeze rapid soluții și să disemineze...
23.629,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2014 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2014 STANDARD
SQL Server 2014 Standard Microsoft SQL Server 2014 este o versiune majoră a produsului, cu multe caracteristici noi: Fiabilitate pentru aplicațiile critice cu o disponibilitate mai mare, interogări ultrarapide și caracteristici avansate...
1.765,90 RON *

Lucrați eficient cu SQL Server 2014 Services

Sistemul SQL Server este alcătuit din mai multe componente, denumite de Microsoft Servicii, care facilitează atât aplicarea cuprinzătoare a funcțiilor, cât și administrarea. SQL Server 2014 conține următoarele componente de server:

  • Motorul bazei de date
  • Servicii de analiză
  • Servicii de raportare
  • Servicii de integrare
  • Servicii de date principale

Motorul bazei de date SQL Server

Motorul bazei de date SQL Server sau modulul bazei de date SQL Server oferă funcțiile de bază pentru SQL Server 2014. Acestea includ atât procesarea, cât și stocarea, replicarea și salvarea datelor. Acest modul de baze de date conține, de asemenea, diverse instrumente pentru administrarea și furnizarea de date relaționale și XML, precum și un server DQS (Data Quality Services), care funcționează, de asemenea, împreună cu serviciile de integrare.

Servicii de analiză

Această componentă de analiză a Microsoft SQL Server 2014 Standard oferă o serie de instrumente cu ajutorul cărora utilizatorii pot crea și gestiona interogări OLAP (Online Analytical Processing) - de exemplu, pentru analize de tendințe, previziuni de vânzări, calcule de buget sau rapoarte financiare. Aceasta include, de asemenea, aplicații de extragere a datelor pentru calcule statistice în vederea identificării de tendințe sau modele în datele analizate.

Servicii de raportare

Serviciile de raportare din SQL Server 2014 permit crearea de rapoarte într-o mare varietate de forme: fie sub formă de matrice, fie sub formă de grafic sau în formă liberă. Aceste rapoarte pot fi, de asemenea, gestionate și implementate ușor și eficient. Serviciile de raportare oferă, de asemenea, o platformă extensibilă pentru dezvoltarea propriilor aplicații de raportare.

Servicii de integrare

Cu ajutorul serviciilor de integrare (SSIS), SQL Server 2014 oferă un grup de instrumente grafice, precum și obiecte programabile care sunt utilizate pentru a muta, copia sau transforma datele. Cu rolurile fixe disponibile în baza de date a catalogului SSIS, serviciile de integrare reprezintă o mare ușurare, în special pentru administratori.

Servicii de date principale

Serviciile de date principale (pe scurt, MDS) oferă o soluție eficientă și sigură pentru gestionarea domeniilor, precum și a clienților, conturilor și produselor, asigurând în același timp securitatea tranzacțiilor. În acest scop, ierarhiile, precum și regulile de afaceri pot fi gestionate cu versiunile de date MDS. Un add-in special pentru Excel sprijină, de asemenea, serviciile de date principale.

Inovații importante cu SQL Server 2014 - pentru o analiză optimizată a datelor

Microsoft SQL Server 2014 pune la dispoziția utilizatorilor o platformă informatică capabilă să lucreze în cloud, care oferă o serie de instrumente și funcții importante cu ajutorul cărora companiile pot furniza soluții și aplicații fiabile pentru cloud. Printre acestea se numără funcționalitatea OLTP în memorie, precum și Column Store Index și StreamInsight, care sprijină, de asemenea, strategia de cloud hibrid cu SQL Azure, descrisă mai detaliat mai jos.

Instrumente de date SQL Server pentru Business Intelligence

Alte inovații în SQL Server 2014 sunt, pe lângă disponibilitatea și scalabilitatea ridicată, noile instrumente SQL Server Data Tools for Business Intelligence (SSDT). Șabloanele de proiecte BI sunt compatibile cu Visual Studio 2013, pe lângă Analysis Services, Integration Services și Reporting Services.

Tehnologia In-Memory cu OLTP în ediția Enterprise Edition

În noua versiune SQL, OLTP integrat în memorie - Online Transaction Processing - este deosebit de remarcabil în ediția Enterprise Edition. Această caracteristică - anunțată de Microsoft sub numele de "Project Hekaton" - este un adevărat turbo care contribuie la creșterea semnificativă a performanței SQL Server 2014. Aceasta este o bază de date in-memory care susține sarcinile de lucru OLTP integrate în Microsoft SQL Server 2014. OLTP în memorie completează capacitățile în memorie deja disponibile pentru depozitarea datelor și informațiile de afaceri.

Capabilitățile OLTP rezident în memorie disponibile cu Hekaton sporesc performanța aplicațiilor SQL Server fără a fi nevoie de o optimizare suplimentară. Hekaton este disponibil doar în versiunea Enterprise, astfel încât companiile care apreciază performanța rapidă ar trebui să opteze pentru această ediție.

Indicii xVelocity ColumnStore cu memorie optimizată și grupuri de disponibilitate AlwaysOn

De asemenea, numai în ediția Enterprise sunt disponibili indicii ColumnStore actualizabili, cu ajutorul cărora datele pot fi stocate, gestionate și recuperate într-un format de date bazat pe coloane.

Nu în ultimul rând, SQL Server 2014 oferă și aici grupuri de disponibilitate AlwaysOn, care acceptă până la 8 replici secundare, inclusiv 2 replici secundare sincrone.

Microsoft SQL Server 2014 - Cerințe de sistem

Memorie: min. 1 GB RAM, recomandat 4 GB sau mai mult

Procesor: min. 1 GHz pentru sistemele pe 32 de biți sau 1,4 GHz pentru sistemele pe 64 de biți, recomandat 2 GHz

Spațiu pe hard disk: min. 6 GB, în funcție și de componentele SQL Server 2014 instalate

Sistem de operare: Windows Server 2012 și Windows Server 2012 R2 în versiunile pe 32 și respectiv 64 de biți

Edițiile și licențele Windows SQL Server 2014 la Wiresoft

SQL Server 2014 este oferit de Wiresoft în două ediții principale care răspund diferitelor cerințe de caracteristici și performanțe ale organizațiilor și persoanelor fizice:

  • Ediția Enterprise a SQL Server 2014 este potrivită în special pentru aplicațiile critice care necesită performanțe puternice în memorie, precum și securitate, menținând în același timp o disponibilitate ridicată.
  • Ediția Standard a SQL Server 2014 oferă deja funcții complete pentru aplicațiile middle-tier și pentru stocarea datelor din depozitele de date (data marts).

Noul model de licențiere Microsoft pentru SQL Server 2014

Noul așa-numit metru de licență de la Microsoft se aplică, de asemenea, la versiunea SQL Server 2014.

Aceasta definește, în funcție de ediția respectivă a serverului, ce opțiuni de licențiere sunt oferite pentru a utiliza software-ul SQL.

În cazul versiunilor mai vechi ale serverelor Microsoft, anterior nu conta câte nuclee avea un procesor. În prezent, însă, numărul lor reprezintă baza pentru definirea cerințelor de licențiere pentru anumite ediții SQL Server. Motivul este numărul crescut de nuclee, care crește și mai mult performanța procesoarelor și, prin urmare, și sarcinile de lucru în creștere. Astfel, licențierea nucleelor corespunde într-un fel unei mai mari scalări a performanțelor.

Ediția standard a versiunii 2014 a SQL Server este - spre deosebire de alte ediții, cum ar fi Enterprise - nu numai disponibilă ca licență pentru 2 nuclee, ci și ca licență pentru fiecare server/CAL. Microsoft ia astfel în considerare cerințele mai mici ale companiilor mici și mijlocii în ceea ce privește performanța și scalabilitatea serviciilor. În acest fel, aceștia pot beneficia, de asemenea, de performanța și de funcțiile de cloud ale SQL Server 2014 și pot apela la alternativa de licențiere, de obicei mai ieftină, cu Server & CAL.

Pentru a afla ce formă de licențiere pentru SQL Server 2014 Standard Edition este cea mai potrivită pentru compania sau organizația dumneavoastră, trebuie să determinați și să analizați volumele de lucru tipice și, pe această bază, să selectați ediția corespunzătoare sau, în cazul Standard, forma de licență corectă. Acest lucru depinde, de asemenea, de numărul de angajați și de virtualizarea necesară a serviciilor. Deși licențierea serverului/CAL este adesea opțiunea cea mai rentabilă în acest caz, în unele cazuri poate fi avantajos să alegeți licențierea pe nuclee. Mai jos veți găsi o scurtă explicație a celor două opțiuni de licențiere pentru SQL Server 2014. Dacă aveți întrebări cu privire la forma cea mai favorabilă pentru compania sau cerințele dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați pentru consiliere.

Acordarea licențelor pentru SQL Server versiunea 2014 cu pachete 2-Core

Potrivit Microsoft, licențierea pe bază de bază a SQL Server 2014 se bazează pe următoarele criterii: O licență pentru un singur nucleu este întotdeauna valabilă pentru două nuclee - în loc de o licență pentru fiecare procesor, ca în trecut. Cu toate acestea, Microsoft a introdus un criteriu suplimentar, astfel încât numărul unic de nuclee pe procesor nu corespunde numărului de licențe de nuclee necesare, ci se aplică următoarele: numărul minim de nuclee este întotdeauna de 16, indiferent dacă un motor este echipat cu mai puține nuclee.

Astfel, trebuie să achiziționați întotdeauna cel puțin 16 licențe de nucleu, adică 8 pachete de licențe de 2 nuclee. În acest caz, nu sunt necesare licențe suplimentare sub formă de CAL. Prin urmare, motoarele cu un număr mai mic de nuclee decât 16 nu pot fi licențiate la un preț mai mic.

Licențiere server/CAL pentru SQL Server 2014 Standard

În cazul licențelor cu o licență de server plus licențe de acces client (CAL), sunt necesare aceste două componente: Serverul are nevoie mai întâi de propria licență pentru SQL Server Edition 2014 Standard. Aceasta include, de asemenea, drepturi de administrare, dar pentru ca un angajat să poată utiliza serviciile și funcțiile serverului, acesta trebuie să dețină o licență suplimentară de acces client. Aici puteți alege între CAL pentru un utilizator sau pentru un dispozitiv final - numit User sau Device CAL. Ambele sunt, de asemenea, disponibile de la Wiresoft la un preț special.

Microsoft SQL Server 2014 la un preț avantajos la Wiresoft

La Wiresoft puteți obține SQL Server 2014 atât în ediția Standard, cât și în ediția Enterprise ca licențe originale Microsoft. Beneficiați în special de avantajul de preț pe care Wiresoft vi-l acordă pentru aceste licențe și alte licențe software Microsoft. Toate produsele Microsoft oferite sunt licențe nefolosite care provin de la companii europene, pot fi utilizate 100% - și au fost achiziționate în mod absolut legal de către noi. Pentru că, în conformitate cu hotărârea Curții Europene de Justiție, este permisă revânzarea sau achiziționarea de produse software, cum ar fi licențele pentru servere. Acest lucru înseamnă că puteți fi siguri că achiziționați un pachet de licență complet utilizabil de la Wiresoft, a cărui autenticitate a fost verificată cu atenție de către noi. Mulți clienți au încredere în gama de licențe Wiresoft și în sfaturile de specialitate pe care le oferim. Dacă aveți întrebări cu privire la licențele specifice pentru Microsoft SQL Server 2014, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.