Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SQL SERVER 2014 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2014 STANDARD
SQL Server 2014 Standard Microsoft SQL Server 2014 este o versiune majoră a produsului, cu multe caracteristici noi: Fiabilitate pentru aplicațiile critice cu o disponibilitate mai mare, interogări ultrarapide și caracteristici avansate...
1.589,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENTERPRISE
SQL Server 2014 Enterprise Microsoft SQL Server 2014 oferă o platformă de informații în cloud care ajută organizațiile să dea frâu liber unor informații revoluționare în întreaga organizație și să creeze rapid soluții și să disemineze...
21.267,90 RON *

Microsoft SQL Server 2014: Eficiență și inovație pentru gestionarea datelor

Prezentare generală a SQL Server 2014

Microsoft SQL Server 2014 a marcat o etapă importantă în evoluția tehnologiilor de baze de date Microsoft. Conceput pentru a gestiona în mod eficient volume mari de date și pentru a susține aplicațiile critice pentru afaceri, SQL Server 2014 oferă caracteristici puternice care permit organizațiilor să își optimizeze infrastructura de baze de date și să își îmbunătățească analiza datelor.

Caracteristici și beneficii cheie

SQL Server 2014 a introdus caracteristici revoluționare axate pe performanță, disponibilitate și informații de afaceri. Printre acestea se numără tehnologia in-memory, integrarea îmbunătățită în cloud și caracteristici de securitate îmbunătățite.

Performanță și scalabilitate

Motor In-Memory OLTP

Motorul OLTP in-memory, una dintre noile caracteristici remarcabile ale SQL Server 2014, face posibilă creșterea vitezei de tranzacționare prin reducerea operațiilor de I/O pe disc care consumă mult timp. Acest lucru este deosebit de benefic pentru sistemele de tranzacții cu frecvență ridicată.

Guvernatorul de resurse

Guvernatorul de resurse din SQL Server 2014 oferă un control îmbunătățit asupra utilizării CPU și I/O. Acest lucru permite o mai bună gestionare a resurselor serverului, în special în mediile cu mai mulți utilizatori.

Disponibilitate ridicată și recuperare

Grupuri de disponibilitate AlwaysOn

Îmbunătățirile aduse tehnologiei AlwaysOn din SQL Server 2014 oferă opțiuni îmbunătățite pentru instanțele de cluster failover, asigurând o disponibilitate mai mare și capacități de recuperare în caz de dezastru.

Soluții de backup

Cu noile soluții de backup îmbunătățite, inclusiv backup-uri simplificate în cloud către Azure, organizațiile își pot face backup-ul datelor într-un mod și mai fiabil.

Informații de afaceri și analiză

Instrumente BI îmbunătățite

SQL Server 2014 integrează instrumente puternice de business intelligence care permit analize și rapoarte cuprinzătoare pentru a oferi informații valoroase despre datele de afaceri.

Depozitarea datelor

Capacitățile îmbunătățite de stocare a datelor din SQL Server 2014 îmbunătățesc viteza și scalabilitatea interogărilor bazei de date, ceea ce este important pentru seturile de date mari și complexe.

Integrare în cloud

Integrare Windows Azure

SQL Server 2014 a consolidat integrarea cu Windows Azure, permițând o soluție de gestionare a datelor în cloud hibrid fără probleme. Acest lucru facilitează pentru organizații extinderea resurselor bazelor de date și extinderea bazelor de date locale în cloud.

Rezumat: Importanța SQL Server 2014

SQL Server 2014 rămâne o componentă cheie pentru multe organizații care au nevoie de o platformă de date robustă, fiabilă și puternică. Cu capacitățile sale avansate de procesare a datelor și de analiză, acesta oferă o bază solidă pentru aplicațiile critice pentru afaceri. Deși acum sunt disponibile versiuni mai noi, SQL Server 2014 continuă să ofere suport și stabilitate pentru infrastructurile existente care au nevoie de o tehnologie dovedită.

Categorii