Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT SQL SERVER 2014 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2014 STANDARD
SQL Server 2014 Standard Microsoft SQL Server 2014 este o versiune majoră a produsului, cu multe caracteristici noi: Fiabilitate pentru aplicațiile critice cu o disponibilitate mai mare, interogări ultrarapide și caracteristici avansate...
1.589,90 RON *
MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENTERPRISE
SQL Server 2014 Enterprise Microsoft SQL Server 2014 oferă o platformă de informații în cloud care ajută organizațiile să dea frâu liber unor informații revoluționare în întreaga organizație și să creeze rapid soluții și să disemineze...
21.267,90 RON *

Microsoft SQL Server 2014 - un software puternic pentru gestionarea și virtualizarea completă a bazelor de date

Cu Microsoft SQL Server 2014 , companiile beneficiază de un sistem puternic de gestionare și stocare a datelor pentru a le pune la dispoziție atât online, cât și pentru aplicațiile desktop. SQL Server 2014 se concentrează în întregime pe tendința spre cloud - și, prin urmare, și pe o performanță corespunzător mai puternică. Operarea în mediile critice pentru afaceri a fost, prin urmare, optimizată în mod semnificativ, la care contribuie și funcțiile noi sau extinse in-memory și cloud BI; pe lângă scalabilitatea mai mare și posibilitatea de a crea sau de a susține scenarii cloud hibride. În acest context, versiunea SQL Server 2014 oferă o legătură mai puternică cu platforma cloud Azure, backup-ul și recuperarea în caz de dezastru fiind disponibile și cu Azure Virtual Machine. SQL Server 2014 poate fi utilizat alternativ la fața locului, pentru aplicații pur Azure sau pentru soluții cloud hibride.

La fel cum a fost introdus cu versiunea anterioară a sistemului de gestionare a bazelor de date relaționale de la Microsoft, licențierea SQL Server 2014 oferă din nou alternativa între licențele core-based (bazate pe puterea de calcul) și forma bazată pe server plus licențe de acces pentru utilizatori sau dispozitive (CAL).

Microsoft SQL Server 2014 este disponibil de la Wiresoft în edițiile Standard și Enterprise pentru o utilizare comercială cuprinzătoare. Deja în ediția Standard, SQL Server 2014 oferă funcții de bază de gestionare a datelor și BI, cu ajutorul cărora chiar și companiile de dimensiuni mai mici și cu o nevoie mai mică de virtualizare a aplicațiilor de servicii dispun de toate instrumentele esențiale de care au nevoie aplicațiile critice pentru afaceri.

SQL Server 2014 Enterprise Edition oferă utilizatorilor finali cel mai cuprinzător set de instrumente și funcții pentru a furniza aplicații SQL Server scalabile și cu disponibilitate ridicată.

Atât edițiile Standard, cât și Enterprise oferă soluții de server versatile pentru întreprinderi de toate dimensiunile, care necesită resurse IT minime, oferind în același timp eficiență maximă.

Lucrați eficient cu SQL Server 2014 Services

Sistemul SQL Server este alcătuit din mai multe componente, denumite de Microsoft Services, care facilitează atât aplicarea cuprinzătoare a funcțiilor, cât și administrarea. SQL Server 2014 conține următoarele componente de server:

  • Database Engine (Motorul bazei de date)
  • Analysis Services (Servicii de analiză)
  • Servicii de raportare
  • Integration Services (Servicii de integrare)
  • Servicii de date principale

Motor de baze de date SQL Server

Motorul bazei de date SQL Server sau modulul bazei de date SQL Server furnizează funcțiile de bază pentru SQL Server 2014. Acestea includ procesarea, precum și stocarea, replicarea și salvarea datelor. Acest modul de baze de date conține, de asemenea, diverse instrumente pentru administrarea și furnizarea de date relaționale și XML, precum și un server DQS (Data Quality Services), care lucrează, de asemenea, împreună cu Integration Services.

Servicii de analiză

Această componentă de analiză a Microsoft SQL Server 2014 Standard oferă o serie de instrumente cu ajutorul cărora utilizatorii pot crea și gestiona interogări OLAP (Online Analytical Processing) - de exemplu, pentru analize de tendințe, previziuni de vânzări, calcule de buget sau rapoarte financiare. Aceasta include, de asemenea, aplicații de data mining pentru calcule statistice în vederea identificării tendințelor sau modelelor în datele analizate.

Servicii de raportare

Serviciile de raportare din SQL Server 2014 permit crearea de rapoarte într-o mare varietate de forme: fie ca matrice, fie ca grafic sau în formă liberă. Aceste rapoarte pot fi, de asemenea, gestionate și implementate ușor și eficient. Serviciile de raportare oferă, de asemenea, o platformă extensibilă pentru dezvoltarea propriilor aplicații de raportare.

Servicii de integrare

Cu ajutorul serviciilor de integrare (SSIS), SQL Server 2014 oferă un grup de instrumente grafice, precum și obiecte programabile care sunt utilizate fie pentru a muta, copia sau transforma datele. Având în vedere rolurile fixe disponibile în baza de date din catalogul SSIS, Serviciile de integrare reprezintă o mare ușurare pentru administratori în special.

Servicii de date principale

Serviciile de date principale (pe scurt, MDS) oferă o soluție eficientă și sigură pentru gestionarea domeniilor, precum și a clienților, conturilor și produselor, asigurând în același timp securitatea tranzacțiilor. În acest scop, versiunile de date MDS pot fi utilizate pentru a gestiona ierarhii, precum și reguli de afaceri. Un add-in special pentru Excel suportă, de asemenea, serviciile de date principale.

Inovații importante cu SQL Server 2014 - pentru o analiză optimizată a datelor

Microsoft SQL Server 2014 pune la dispoziția utilizatorilor o platformă informatică capabilă să funcționeze în cloud, care oferă o serie de instrumente și funcții importante cu ajutorul cărora companiile pot furniza soluții și aplicații fiabile și pentru cloud. Printre acestea se numără funcționalitatea in-memory OLTP, precum și Column Store Index și StreamInsight, care susțin, de asemenea, strategia cloud hibrid cu SQL Azure, descrisă mai detaliat mai jos.

Instrumente de date SQL Server pentru Business Intelligence

Alte inovații în SQL Server 2014 sunt, pe lângă disponibilitatea ridicată și scalabilitatea, noile SQL Server Data Tools for Business Intelligence (SSDT). Șabloanele de proiecte BI suportă Visual Studio 2013, pe lângă Analysis Services, Integration Services și Reporting Services.

Tehnologie in-memory cu OLTP în ediția Enterprise

În noua versiune SQL, în ediția Enterprise se remarcă în mod deosebit tehnologia integrată in-memory OLTP - Online Transaction Processing - în memorie. Această caracteristică - anunțată de Microsoft sub numele de "Project Hekaton" - este un adevărat turbo care contribuie la creșterea semnificativă a performanței SQL Server 2014. Este vorba de o bază de date in-memory care susține sarcinile de lucru OLTP integrate în Microsoft SQL Server 2014. In-memory OLTP completează capacitățile in-memory deja disponibile pentru depozitarea datelor și business intelligence.

Capacitățile OLTP rezident în memorie disponibile cu Hekaton sporesc performanța aplicațiilor SQL Server fără a fi necesară o optimizare suplimentară. Hekaton este disponibil doar în versiunea Enterprise, astfel încât companiile care apreciază performanța rapidă ar trebui să opteze pentru această ediție.

Indici xVelocity ColumnStore optimizați pentru memorie și grupuri de disponibilitate AlwaysOn

De asemenea, sunt disponibili doar în ediția Enterprise indicii ColumnStore actualizabili, cu ajutorul cărora datele pot fi stocate, gestionate și recuperate într-un format de date bazat pe coloane.

Nu în ultimul rând, SQL Server 2014 oferă aici și grupurile de disponibilitate AlwaysOn, care suportă până la 8 replici secundare, inclusiv 2 replici secundare sincrone.

Microsoft SQL Server 2014 - Cerințe de sistem

Memorie: min. 1 GB RAM, recomandat 4 GB sau mai mult

Procesor: min. 1 GHz pentru sistemele pe 32 de biți sau 1,4 GHz pentru sistemele pe 64 de biți, recomandat 2 GHz

Spațiu pe hard disk: min. 6 GB, de asemenea, în funcție de componentele SQL Server 2014 instalate

Sistem de operare: Windows Server 2012 și Windows Server 2012 R2 în versiunile pe 32 de biți și, respectiv, pe 64 de biți

Edițiile și licențele Windows SQL Server 2014 la Wiresoft

SQL Server 2014 este oferit la Wiresoft în două ediții principale care răspund diferitelor cerințe de caracteristici și performanțe ale organizațiilor și persoanelor fizice:

  • Ediția Enterprise a SQL Server 2014 este deosebit de potrivită pentru aplicațiile critice care necesită performanțe puternice în memorie, precum și securitate, menținând în același timp o disponibilitate ridicată.
  • Ediția Standard a SQL Server 2014 oferă deja funcții cuprinzătoare pentru aplicațiile middle-tier și magazinele de date ale depozitelor de date (data marts).

Noul model de licențiere Microsoft pentru SQL Server 2014

Noul așa-numit sistem de măsurare a licențelor de la Microsoft se aplică și în cazul versiunii SQL Server 2014.

Aceasta definește, în funcție de ediția respectivă a serverului, ce opțiuni de licențiere sunt oferite pentru utilizarea software-ului SQL.

În cazul versiunilor mai vechi ale serverelor Microsoft, anterior nu conta câte nuclee avea un procesor. Acum, însă, numărul acestora stă la baza definirii cerințelor de licențiere pentru anumite ediții SQL Server. Motivul este numărul crescut de nuclee, care crește și mai mult performanța procesoarelor și, prin urmare, și sarcinile de lucru în creștere. Astfel, licențierea nucleelor corespunde, într-un anumit fel, scalării mai mari a performanțelor.

Ediția Standard a versiunii 2014 a SQL Server este - spre deosebire de alte ediții, cum ar fi Enterprise - nu numai disponibilă ca licență pe 2 nuclee, ci și cu licență pe server/CAL. În acest fel, Microsoft ia în considerare cerințele mai mici ale companiilor mici și mijlocii în ceea ce privește performanța și scalabilitatea serviciilor. În acest fel, acestea pot beneficia, de asemenea, de performanța și de funcțiile cloud ale SQL Server 2014 și pot apela la alternativa de licențiere, de obicei mai ieftină, cu Server & CALs.

Pentru a afla ce formă de licențiere pentru SQL Server 2014 Standard Edition este cea mai potrivită pentru compania sau organizația dumneavoastră, trebuie, prin urmare, să determinați și să analizați volumele de lucru tipice și, pe această bază, să selectați ediția corespunzătoare sau, în cazul Standard, forma de licență corectă. Acest lucru depinde, de asemenea, de numărul de angajați și de virtualizarea necesară a serviciilor. Deși licențierea server/CAL este adesea opțiunea cea mai rentabilă în acest caz, în unele cazuri poate fi avantajos să alegeți licențierea pe nuclee. Mai jos veți găsi o scurtă explicație a celor două opțiuni de licențiere pentru SQL Server 2014. Dacă aveți întrebări cu privire la forma cea mai favorabilă pentru compania sau cerințele dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați pentru consiliere.

Licențierea versiunii 2014 a SQL Server cu pachete de 2 nuclee

Potrivit Microsoft, licențierea SQL Server 2014 cu pachete de bază de nucleu se bazează pe următoarele criterii: O licență pentru un singur nucleu este întotdeauna valabilă pentru două nuclee - în loc de o licență pentru fiecare procesor, ca în trecut. Cu toate acestea, Microsoft a introdus un criteriu suplimentar, astfel încât numărul unic de nuclee pe procesor nu corespunde numărului de licențe pentru nuclee necesare; mai degrabă, se aplică următoarele: Numărul minim de nuclee este întotdeauna de 16, indiferent dacă un motor este echipat cu mai puține nuclee.

Astfel, trebuie să achiziționați întotdeauna cel puțin 16 licențe pentru nuclee, adică 8 pachete de licențe pentru 2 nuclee. În acest caz, nu sunt necesare licențe suplimentare sub formă de CAL-uri. Prin urmare, motoarele cu un număr mai mic de nuclee decât 16 nu pot fi licențiate la un preț mai mic.

Licențierea serverului/CAL pentru SQL Server 2014 Standard

În cazul acordării licențelor cu o licență de server plus licențe de acces pentru clienți (CAL), sunt necesare aceste două componente: Serverul are nevoie mai întâi de propria licență pentru SQL Server Edition 2014 Standard. Aceasta include și drepturi de administrare, dar pentru ca un angajat să poată utiliza serviciile și funcțiile serverului, acesta trebuie să aibă o licență suplimentară de acces client. Aici puteți alege între CAL pentru un utilizator sau pentru un dispozitiv final - numită User sau Device CAL. Ambele sunt de asemenea disponibile de la Wiresoft la un preț special.

Microsoft SQL Server 2014 la un preț avantajos la Wiresoft

La Wiresoft puteți obține SQL Server 2014 atât în edițiile Standard, cât și Enterprise ca licențe originale Microsoft. Beneficiați în special de avantajul de preț pe care Wiresoft vi-l acordă pentru aceste licențe și pentru alte licențe software Microsoft. Toate produsele Microsoft oferite sunt licențe nefolosite care provin de la companii europene, pot fi utilizate 100% - și au fost achiziționate absolut legal de către noi. Pentru că, în conformitate cu hotărârea Curții Europene de Justiție, este permisă revânzarea sau achiziționarea de produse software, cum ar fi licențele de server. Acest lucru înseamnă că puteți fi siguri că achiziționați de la Wiresoft un pachet de licențe complet utilizabil, a cărui autenticitate a fost verificată cu atenție de către noi. Mulți clienți au încredere în gama de licențe Wiresoft și în sfaturile de specialitate pe care le oferim. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări legate de licențele specifice pentru Microsoft SQL Server 2014.