Chat with us, powered by LiveChat
JURIDIC
Clienți de afaceri
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Trustmask
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DATACENTER MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DATACENTER
Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter Atunci când cumpărați Windows Server 2012, primiți o platformă de server puternică, construită pe baza experienței și cunoștințelor acumulate în construirea și funcționarea centrelor de date și...
6.402,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD
Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Cu Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Microsoft oferă o soluție pentru aplicații de server private și comerciale care poate fi ușor de instalat și întreținut. Versiunea de server a...
321,90 RON *

Microsoft Windows Server 2012 R2 Edițiile Datacenter și Standard la Wiresoft

Atât edițiile Standard, cât și Datacenter pentru Windows Server 2012 R2 sunt disponibile la Wiresoft. Acestea diferă în primul rând prin gradul diferit de virtualizare pe care îl oferă utilizatorilor; în ceea ce privește funcțiile pe care versiunea 2012 R2 le oferă ca atare, acestea sunt identice.

Windows Server 2012 R2 Standard Edition este conceput în primul rând pentru clienții care fie nu folosesc deloc virtualizarea, fie operează doar câteva mașini virtuale.

Windows Server 2012 R2 Datacenter Edition, pe de altă parte, conține toate funcțiile necesare pentru un mediu cloud privat virtualizat. Acest lucru face posibilă rularea oricărui număr de mașini virtuale în rolul Hyper-V pe serverul Windows utilizat.

Cele mai importante inovații ale Microsoft Windows Server 2012 R2 dintr-o privire

Noul sistem de operare pentru servere Windows Server 2012 Standard R2 oferă numeroase îmbunătățiri și funcții în domeniul rețelelor, al stocării și al administrării, precum și în special în ceea ce privește virtualizarea, platformele web și de aplicații; pe lângă accesul îmbunătățit și protecția informațiilor - inclusiv o infrastructură de desktop virtual.

De asemenea, în Windows Server 2012 R2, caracteristica de server dovedită IP Address Management (IPAM) sprijină mediile virtuale și funcționează și mai eficient cu System Center 2012 R2.

Cu Microsoft Windows Server 2012 R2 obțineți un sistem de servere fiabil și eficient, care impresionează prin numeroase optimizări, precum și prin noi caracteristici și programe:

  • Interfață de utilizator modernă, optimizată pentru ecrane tactile
  • Microsoft Windows Azure pentru backup în Azure Cloud
  • PowerShell 3.0 pentru administrarea eficientă a setărilor de sistem
  • Noul task manager oferă mai multă performanță prin procese optimizate
  • IIS (Internet Information Service 8.0) cu gestionarea certificatelor Extended Validation
  • SMB 3.0 permite un acces și mai rapid și mai bun la partajările de fișiere

Următoarele caracteristici ale versiunii Windows Server 2012 R2 merită să fie menționate în mod special:

Nivel mai ridicat de virtualizare cu Hyper-V

Windows Server 2012 R2 este chiar mai orientat către cloud decât versiunile anterioare. Cele mai importante și, de asemenea, cele mai multe inovații pe care le oferă Windows Server 2012 R2 în comparație cu versiunea precedentă sunt cuprinse în Hyper-V. Aici, în special, accesul la serverele virtuale a fost îmbunătățit. În special, accesul la serverele virtuale pe baza RDP a fost îmbunătățit, astfel încât eficiența VM Connect a fost optimizată în mod semnificativ. În Windows Server 2012 R2, sesiunile prin Remote Desktop Protocol (RDP) se execută prin intermediul gazdei, astfel încât nu mai este necesară o conexiune RDP directă la serverul virtual. Astfel, un server virtual poate fi activat mai rapid, în mod automatizat, și astfel funcționează și mai eficient.

O altă inovație importantă pentru System Center Virtual Machine Manager 2012 R2 este suportul pentru Windows Server 2012 R2 și Hyper-V Server 2012 R2. Ambele sisteme pot fi operate în paralel în System Center Virtual Machine Manager 2012 R2 și, astfel, serverele virtuale pot fi mutate între rețea și cloud. Astfel, un server poate fi salvat în cloud prin Windows Azure Online Backup, în timp ce Hyper-V funcționează împreună cu Windows Azure Virtual Machines.

Hyper-V lucrează în strânsă legătură cu noul Hyper-V Recovery Manager. Aceasta permite acum replicarea sau backup-ul în cloud al serverelor virtuale bazate pe Hyper-V (Hyper-V Replica) sau al mașinilor virtuale Windows Azure: permite, de asemenea, replicarea pe o a treia gazdă, în comparație cu Windows Server 2012, care permite doar două gazde.

Generația 2 de VM-uri

Mașinile virtuale - numite de Microsoft și VM Generation 2 - suportă noul standard UEFI pentru BIOS și funcția Secure Boot integrată în versiunea Windows Server 2012 R2. Iar cu ajutorul funcției Storage Quality of Service, administratorii pot controla acum, pe lângă lățimea de bandă a rețelei, și debitul de date pentru serverele virtuale.

Suportul pentru Linux ca server virtual a fost, de asemenea, îmbunătățit, astfel încât memoria dinamică poate fi utilizată și în clienții Linux.

Cu VM Connect, fișierele pot fi acum copiate și mutate prin tragere și fixare. Discurile hard disk virtuale (VHDX) pot fi mărite sau reduse în Windows Server 2012 R2 în timpul funcționării; serverele virtuale pot, de asemenea, să partajeze un hard disk virtual.

De asemenea, mutarea și copierea serverelor virtuale între gazdele Hyper-V este posibilă cu Live Migration în timpul funcționării la o viteză semnificativ mai mare. Această funcție a fost, de asemenea, optimizată pentru rețelele de 10 Gigabit/s din Windows Server 2012 R2 și, cu Remote Direct Memory Access (RDMA), oferă posibilitatea de a muta foarte rapid datele RAM între gazde; de asemenea, suportă compresia eficientă a acestora.

Dosare de lucru în Windows Server 2012 R2 cu Windows 8.1

WindowsServer 2012 R2 funcționează în mod natural împreună cu Windows 8.1. Acest lucru face posibil ca Work Folders să lucreze împreună cu Windows Server 2012 R2 și să facă schimb de date prin intermediul cloud-ului. Transferul către dosarele de lucru este criptat pentru a proteja datele sensibile de accesul neautorizat al unor terțe părți.

Deduplicarea datelor pe discurile hard disk virtuale

Cu Windows Server 2012 R2, fișierele duplicate pot fi găsite și eliminate nu numai pe serverele de fișiere, ci și pe discurile hard disk virtuale. Acest lucru poate economisi mult spațiu pe gazdele Hyper-V.

Discurile SSD și SATA sunt combinate în Storage Spaces

Cu ajutorul pool-urilor de stocare din Windows Server 2012 R2, discurile hard disk convenționale și SSD-urile pot fi combinate și utilizate împreună, ceea ce accelerează semnificativ performanța unui server de fișiere. Astfel, serverul analizează datele stocate și le plasează pe cele mai frecvent utilizate pe suporturile de date mai rapide.

Îmbunătățirea gestionării și a controlului accesului la date

În Microsoft Server 2012 R2, sistemul de fișiere NTFS a fost completat cu noul ReFS (Resilient File System). Acesta a fost dezvoltat exclusiv pentru stocarea datelor pe servere, pentru a maximiza disponibilitatea datelor și pentru a dimensiona în mod eficient seturi mari de date, asigurând în același timp integritatea datelor prin rezistența la corupție.

Cu ajutorul controlului dinamic al accesului, accesul la date este controlat cu ajutorul metadatelor. Noua caracteristică completează liniile de securitate Active Directory și protejează datele prin prevenirea accesului neautorizat în timpul deplasării acestora.

Cerințe de sistem pentru Windows Server 2012 R2

Următoarele cerințe minime sunt necesare pentru o funcționare sigură și fără probleme a Windows Server 2012 R2. Cerințele reale depind, de asemenea, de configurația sistemului respectiv și de alte aplicații instalate:

Platformă: Windows

Procesor: procesor de min. 1,4 GHz cu 64 de biți

RAM: cel puțin 512 MB

Spațiu pe hard disk: cel puțin 32 GB

Modelul de licențiere pentru Windows Server 2012 R2

Licența pentru Windows Server 2012 R2 este calculată în funcție de numărul de procesoare ale serverului fizic pe care este utilizat sistemul de operare - și virtual. O singură licență acoperă întotdeauna 2 procesoare fizice. Este licențiat pentru fiecare gazdă fizică de virtualizare. Fiecare licență pentru Windows Server 2012 R2 edițiile Datacenter și Standard este disponibilă doar ca pachet cu 2 procesoare, o licență acoperind 2 procesoare pe un server.

Prin urmare, nu este posibilă împărțirea licențelor între mai multe servere și nici nu este permisă alocarea unei licențe pentru o mașină virtuală. Modelul anterior de acordare a licențelor pe procesor se aplică doar până la Windows Server 2012 R2. Licențele pentru fiecare versiune superioară sunt acum calculate pe baza unui model bazat pe nucleu. Cele două ediții Windows Server 2012 R2 Standard și Datacenter diferă în ceea ce privește drepturile de virtualizare după cum urmează:

Licențiere pentru Windows Server 2012 R2 Standard Edition

licență a ediției Standard Edition conține drepturi de virtualizare pentru 2 mașini virtuale. Acest lucru corespunde nevoilor obișnuite ale companiilor mai mici în special, care fie nu au nevoie de virtualizare deloc, fie au nevoie doar de o cantitate mică. Numărul de drepturi poate fi mărit prin achiziționarea de ediții standard suplimentare. De exemplu, cu trei Server 2012 R2 Standard Editions puteți licenția corect un server cu 2 procesoare și 6 VM (mașini virtuale).

Acordarea licențelor pentru Windows Server 2012 R2 Datacenter Edition

Ediția Datacenter Edition nu este limitată la 2 mașini virtuale. La achiziționarea unei ediții Datacenter Edition, teoretic, un număr nelimitat de mașini virtuale pot rula pe serverul licențiat, practic în funcție de performanța hardware-ului utilizat. Prin urmare, este soluția potrivită pentru companiile și organizațiile care operează un grad ridicat de virtualizare sau care utilizează un mediu cloud hibrid.

Ce ediție a Windows Server 2012 R2 este cea mai potrivită pentru fiecare caz în parte depinde - ca să spunem așa - de numărul de servere virtuale pe care un utilizator dorește să le opereze.

În plus față de licența de server pentru cele două ediții Standard și Datacenter, utilizatorii au nevoie și de licențe de acces pentru clienți (CAL) - bazate pe utilizator sau pe dispozitiv - care sunt disponibile la un preț rezonabil la Wiresoft.

Cumpărați Windows Server 2012 R2 Editions la un preț rezonabil de la Wiresoft

Edițiile Windows Server 2012 R2 Standard și Datacenter sunt disponibile la prețuri mici la Wiresoft. În funcție de faptul că doriți să vă suplimentați licențele Windows Server 2012 R2 sau să vă licențiați serverele cu una dintre cele două ediții, Wiresoft vă oferă licențe nefolosite de la companii europene, achiziționate legal - la un preț imbatabil!

Atunci când achiziționați licențe Windows Server 2012 R2 de la Wiresoft, veți primi numai licențe originale, care au fost testate cu atenție de Wiresoft pentru autenticitate și funcționalitate fără cusur. Mulți clienți Wiresoft mulțumiți confirmă avantajul prețului cu licențele Wiresoft Microsoft. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți întrebări cu privire la necesitățile dumneavoastră de licențiere pentru edițiile Windows Server 2012 R2 Standard și Datacenter: