Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
Nu s-au găsit rezultate pentru filtrare!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD
Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Cu Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Microsoft oferă o soluție pentru aplicații de server private și comerciale care poate fi ușor de instalat și întreținut. Versiunea de server a...
290,90 RON *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DATACENTER MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DATACENTER
Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter Atunci când cumpărați Windows Server 2012, primiți o platformă de server puternică, construită pe baza experienței și cunoștințelor acumulate în construirea și funcționarea centrelor de date și...
5.763,90 RON *

Microsoft Windows Server 2012: Inovație și performanță

Introducere în Windows Server 2012

Windows Server 2012 este o componentă cheie a seriei Windows Server, care se bazează pe fundația solidă a predecesorilor săi și oferă caracteristici și performanțe îmbunătățite. Ca platformă de server, Windows Server 2012 este conceput pentru a crește eficiența departamentelor IT și pentru a sprijini pregătirea pentru cloud a organizațiilor.

Ce oferă Windows Server 2012?

Odată cu introducerea de noi tehnologii de management și virtualizare, Windows Server 2012 a avut un impact semnificativ asupra modului în care sunt dezvoltate și implementate sistemele de operare pentru servere.

Caracteristicile principale ale Windows Server 2012

Instrumente de gestionare cuprinzătoare

Server Manager și PowerShell au fost îmbunătățite semnificativ pentru a permite o gestionare mai eficientă a rolurilor și funcțiilor serverului.

Server Manager

Noul Server Manager din Windows Server 2012 simplifică gestionarea serverelor cu un tablou de bord clar care permite monitorizarea și gestionarea serviciilor și rolurilor pe mai multe servere.

Progrese în domeniul virtualizării

Hyper-V, platforma de virtualizare a Microsoft, a primit îmbunătățiri semnificative în Windows Server 2012, care permit o scalabilitate și o performanță mai mari.

Îmbunătățirile aduse la Hyper-V

Cea de-a treia versiune a Hyper-V din Windows Server 2012 a adus caracteristici precum virtualizarea rețelei și replicarea, care au pus bazele unor medii de virtualizare foarte disponibile și flexibile.

Noi opțiuni de stocare

Odată cu Windows Server 2012, tehnologiile de stocare au fost îmbunătățite pentru a răspunde nevoii de stocare rentabilă și foarte disponibilă.

Spații de stocare

Introducerea Storage Spaces permite organizațiilor să obțină redundanță și performanțe comparabile pe matrice de discuri non-SAN, ceea ce înainte era rezervat soluțiilor SAN mai scumpe.

Relevanța actuală a Windows Server 2012

Fiabilitate constantă

Chiar și după lansarea unor versiuni mai noi, Windows Server 2012 rămâne o alegere fiabilă pentru organizațiile care au nevoie de un sistem dovedit, cu funcționalități complete.

Suport continuu

Deși Microsoft a încheiat suportul general pentru Windows Server 2012, suportul extins este încă disponibil, ceea ce înseamnă că actualizările de securitate și patch-urile critice vor fi furnizate în continuare.

Windows Server 2012 a reprezentat un punct de cotitură în dezvoltarea serverelor Windows și a oferit o varietate de îmbunătățiri și caracteristici noi care sunt încă utilizate în prezent în multe organizații. Acest text de categorie oferă o prezentare generală a aspectelor importante ale Windows Server 2012 și a relevanței sale continue în peisajul IT.

Categorii