Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10452
 • 9EA-00122
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
1.189,90 RON * 1.320,90 RON * (9,92% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Core 2 Core 
Dispozitive 1x
Mașini virtuale Necesită licență de bază
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Dreptul de utilizare


Windows Server 2016 2 oferă toate premisele pentru a satisface pe deplin cerințele organizațiilor și companiilor mari pentru un grad ridicat de virtualizare în ceea ce privește utilizat și furnizat; este versiunea a 10. Pachetul 16 stă la baza licențierii cu ediția . Datacenter Core Server Services Server Windows Core Server Datacenter

Dacă aveți întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 2-Core

Windows Server 2016 Datacenter oferă toate cerințele pentru a satisface pe deplin cerințele organizațiilor și companiilor mari pentru un grad ridicat de virtualizare în ceea ce privește serverele utilizate și serviciile furnizate; este versiunea pentru servere a Windows 10. Pachetul 2-Core constituie baza pentru licențierea serverelor cu ediția Datacenter.

Cele mai importante fapte despre Microsoft Windows Server 2016 Datacenter pe scurt

Cu Windows Server 2016 Datacenter, companiile primesc un sistem de operare pentru servere fiabil, cu multe tehnologii și funcții puternice care sprijină virtualizarea aplicațiilor. Comparativ cu versiunea anterioară, această ediție Datacenter Edition oferă numeroase îmbunătățiri și optimizări, precum și multe caracteristici noi și exclusive care asigură, de asemenea, o mai bună securitate a infrastructurilor de rețea printr-o stabilitate mai mare, precum și o protecție optimizată împotriva defecțiunilor etc. Datorită interfeței familiare a Windows 10, utilizarea Windows Server 2016 Datacenter este aproape intuitivă.

Ce oferă Windows Server 2016 Datacenter Edition?

Un criteriu de decizie important pentru achiziționarea Windows Server 2016 Datacenter Edition este nevoia tot mai mare de virtualizare pentru dezvoltarea și operarea infrastructurilor hiperconvergente complexe. Această ediție Datacenter Edition oferă multe funcții exclusive în acest scop, de care pot beneficia companiile cu multe sisteme virtuale și cerințe ridicate în materie de IT, alături de sarcini de lucru mari. Printre acestea se numără Storage Spaces Direct (S2D) și Storage Replica, Shielded Virtual Machines (Shielded VM), Software Defined Networking (SDN) și noua stivă de protocoale, care sunt descrise în detaliu mai jos.

În Windows Server 2016 Datacenter, sunt disponibile și Microsoft Azure Services, care permit o legătură și mai strânsă a mediilor locale cu cloud-ul, cu funcții practice suplimentare.

Licențierea ediției Windows Server 2016 Datacenter cu software utilizat

Odată cu lansarea versiunii Windows Server 2016, licențierea Datacenter Edition se bazează doar pe nucleu: Se presupune un număr minim de 16 nuclee pentru fiecare server; nucleele suplimentare pot fi, de asemenea, licențiate cu pachetele corespunzătoare cu 2 nuclee - mai multe detalii mai jos.

Wiresoft oferă acest pachet de 16 nuclee pentru Windows Server 2016 Datacenter ca software folosit. În comparație cu produsele noi, cumpărătorii beneficiază în primul rând de un preț mai mic - fără restricții în ceea ce privește domeniul de aplicare a funcțiilor, de exemplu, în ceea ce privește utilizarea VM-urilor sau performanța - iar această versiune mai veche a serverului nu mai este, de obicei, oferită nouă. Informații detaliate despre domeniul de aplicare funcțional al Microsoft Windows Server 2016 Datacenter Edition, precum și despre condițiile exacte de acordare a licențelor pot fi găsite în următoarea prezentare generală.

Windows Server 2016 Datacenter Edition - toate avantajele și funcțiile exclusive

Cu Windows Server 2016 Datacenter Edition, marile companii care dezvoltă și implementează medii puternic virtualizate sau infrastructuri hiperconvergente primesc un software de server puternic care îndeplinește toate cerințele. Caracteristicile și funcțiile integrate utilizează tehnologii Microsoft inovatoare pentru a oferi aplicații stabile și fiabile.

Ediția Datacenter Edition nu este convingătoare doar în zona de rețea, ci oferă și multe avantaje în ceea ce privește securitatea și stocarea datelor. Astfel, are flexibilitatea necesară pentru a adapta infrastructurile IT mai complexe ale companiilor la cerințele de afaceri actuale și viitoare ale erei digitale. Ca urmare, permite implementarea unor platforme de stocare virtuală, web și de aplicații mai rentabile și a unor rețele definite prin software (SDN), completate de îmbunătățiri în ceea ce privește gestionarea și automatizarea serverelor, precum și securitatea și accesul la date.

În Windows Server 2016 Datacenter, multe caracteristici exclusive sprijină crearea unor structuri de rețea stabile, care pot rezista mai bine la sarcini și întreruperi mai mari, printre care: Shielded Virtual Machines, Storage Spaces Direct și Software Defined Networking (SDN), precum și Storage Replica și o nouă stivă de rețea (Protocol Stack), completate de inovații pentru failover clustering în Hyper-V, care sunt prezentate aici.

Mașini virtuale ecranate (Shielded VMs)

Mașinile virtuale ecranate oferă un nivel ridicat de protecție în rețele împotriva furtului sau utilizării abuzive a datelor critice utilizate în aplicațiile esențiale pentru afaceri atunci când acestea sunt externalizate într-un cloud public, de exemplu. În acest scop, mașinile virtuale protejate utilizează un Guarded Fabric, care este compus din Host Guardian Service (HGS) și din gazde protejate.

Rețele definite prin software (SDN)

Cu ajutorul rețelelor definite prin software, atât dispozitivele de rețea fizice (de exemplu, routere, switch-uri), cât și cele virtuale (de exemplu, gateway-uri) pot fi configurate la nivel central și gestionate în mod dinamic. De asemenea, SDN poate fi utilizată pentru a securiza rețelele și pentru a accelera aprovizionarea cu sarcini de lucru, iar rețelele definite prin software pot fi utilizate și pentru a defini și a scala politicile de control al rețelelor fizice și virtuale.

Storage Spaces Direct (S2D)

S2D sau Storage Spaces Direct permite ca stocarea datelor pe diferite servere Windows locale să fie combinate într-un cluster de stocare virtuală. S2D facilitează atât crearea, cât și gestionarea sistemelor de stocare definite prin software, scalabile și foarte disponibile.

Replica de stocare

În plus față de S2D, Storage Replica din Windows Server 2016 Datacenter este utilizată pentru a minimiza timpii de nefuncționare prin pregătirea pentru dezastre și pentru a exclude practic pierderea de date la nivelul sistemului de fișiere. Storage Replica suportă atât replicarea sincronă, în care datele sunt oglindite în locații fizice cu volume de siguranță, cât și replicarea asincronă, în care datele sunt oglindite între locații prin intermediul zonelor regionale care utilizează legături de rețea cu latențe mai mari.

Alte funcții de securitate

Cu noile straturi de securitate disponibile în Windows Server 2016, amenințările la adresa structurilor IT dintr-o companie sunt identificate și mai bine, iar contramăsurile adecvate sunt inițiate cu promptitudine. Protecția mașinilor virtuale a fost, de asemenea, sporită, printre altele, prin optimizarea controlului accesului și integrarea mai multor straturi de protecție, ceea ce a redus riscul de securitate.

Securitatea sporită în ediția Datacenter Server este asigurată și de abordarea Microsoft Zero Trust prin separarea dintre gazdă și mașina virtuală, resursele utilizate în mediile partajate fiind protejate de mașini virtuale protejate. Serviciul Microsoft Host Guardian identifică gazdele de încredere și, prin intermediul gestionării Just in Time și Just Enough, pot fi definite reguli pentru a limita accesul administratorilor.

Alte funcții ale Windows Server 2016 Datacenter Edition

Comparativ cu versiunea anterioară, Windows Server 2016 Datacenter oferă și mai multe posibilități de virtualizare a aplicațiilor printr-o mai bună integrare a containerelor. Acestea sunt completate de alte caracteristici, cum ar fi Nano Server și Azure Services, care sunt, de asemenea, descrise pe scurt.

În plus, utilizarea Windows Server 2016 Datacenter ca centru de date pentru gestionarea infrastructurilor IT este optimizată, printre altele, de noile roluri de server disponibile și de opțiunile suplimentare pentru atribuirea drepturilor de utilizator. De asemenea, Windows Server 2016 Datacenter poate fi lansat în aplicația de bază redusă pentru a îmbunătăți performanța pe hardware mai vechi, prin faptul că nu se afișează interfața grafică de birou.

Capacități de virtualizare cu Hyper-V

Ediția Datacenter a Windows Server 2016 include drepturi de virtualizare pentru un număr nelimitat de mașini virtuale și containere Hyper-V. Caracteristicile de stocare disponibile cu Hyper-V includ inițiatorul iSCSI pentru a utiliza protocolul SCSI pe o rețea IP, Storage Spaces Direct menționat mai sus, multipath I/O (MPIO) pentru o rezistență sporită printr-o mai bună echilibrare a încărcăturii și VM Storage Resiliency pentru a îmbunătăți disponibilitatea clusterelor Hyper-V prin creșterea toleranței la defecțiuni a sistemului de stocare.

Suport pentru containerele Windows Server sub Docker

Microsoft Windows Server 2016 suportă containere Windows Server Containers sau containere Hyper-V bazate pe software-ul open source Docker, facilitând implementarea aplicațiilor server și cloud prin intermediul virtualizării containerelor, inclusiv o implementare mai simplă.

Nano Server în Windows Server 2016

Nano Server este un sistem de operare pentru servere gestionat de la distanță care permite crearea de servere mult mai simple, deoarece utilizarea unui motor virtual poate economisi până la 90% din spațiul de stocare într-o structură de server de întreprindere. Nano Server este optimizat pentru Windows Server Containers sau Docker și, prin urmare, poate fi configurat pentru a găzdui containere Docker - pe lângă faptul că poate fi utilizat pentru servicii de server clasice, cum ar fi serverele de fișiere.

Utilizarea serviciilor Microsoft Azure cu Windows Server 2016 Datacenter

În versiunea Windows Server 2016 oferă o conexiune și mai strânsă între sistemul de operare și serviciile cloud Microsoft Azure pentru a conecta centrele de date distribuite în mod și mai eficient și mai fiabil în servere și clustere de înaltă performanță și cu disponibilitate ridicată. Marele avantaj al Azure este furnizarea unei infrastructuri hibride omogene - inclusiv caracteristici de securitate și gestionare.

Prezentare generală a altor aplicații și componente de server Microsoft care pot fi utilizate cu Windows Server 2016 Datacenter

Următoarea prezentare generală oferă o selecție de aplicații și componente de server care sunt disponibile cu Windows Server 2016 Datacenter Edition; acestea pot fi instalate cu Server Manager sau PowerShell.

Aplicații, inclusiv:

 • Microsoft SQL Server: Versiunea 2016, 2014 la 2012
 • Microsoft System Center: Virtual Machine Manager 2016, Data Protection Manager 2016, Operations Manager 2016
 • Managerul de configurare (1606)
 • SharePoint Server 2016
 • Exchange Server 2016
 • Project Server 2016
 • Server de integrare gazdă 2016
 • Visual Studio Team Foundation Server 2017
 • Skype for Business Server 2015 și
 • BizTalk Server 2016

Selectarea componentelor acceptate:

 • .NET Framework 4.6 și 3.5
 • PowerShell
 • Criptarea unității BitLocker și deblocarea rețelei
 • BranchCache
 • Serviciul de transfer inteligent în fundal (BITS)
 • Client pentru NFS (Network File System)
 • Cluster Failover
 • Gestionarea politicilor de grup

Cerințe minime de software și hardware pentru instalarea și operarea Windows Server 2016 Datacenter Edition

Pentru a asigura buna funcționare a Windows Server 2016 Datacenter Edition, hardware-ul utilizat trebuie să îndeplinească cerințele minime enumerate mai jos. Cerințele suplimentare depind de configurația sistemului sau de alte aplicații instalate.

 • Spațiu pe hard disk: 32 GB
 • Memorie de lucru (RAM): 512 MB
 • Instalare cu afișaj desktop: 2 GB
 • Partiție de sistem: 32 GB
 • Procesor: 64 Bit
 • Viteza procesorului: 1,4 GHz
 • Placă grafică: 1.024 x 768 pixeli, Super VGA
 • Placă de rețea: 1 adaptor Ethernet cu un debit minim în gama gigabit 1x

Licențierea serverului cu un pachet Windows Server 2016 Datacenter 16-Core

Atunci când se acordă licențe pentru un server cu software utilizat de Windows Server 2016 Datacenter Edition, trebuie respectate reglementările obișnuite prescrise de Microsoft privind licențele. Este necesar cel puțin un pachet de 16 nuclee pentru fiecare licență de bază a unui server și trebuie respectate orientările enumerate mai jos.

Prevederile Ghidului de licență Microsoft pentru licențierea Windows Server 2016

Odată cu lansarea versiunii Windows Server 2016, Microsoft și-a actualizat din temelii și modelul de licențiere. În prezent, numărul de nuclee ale hardware-ului fizic utilizat constituie baza de calcul a numărului de licențe pentru un server cu Datacenter Edition. Se aplică următoarele dispoziții:

 • O singură licență pentru un server acoperă 2 nuclee de procesare fizice.
 • Se aplică întotdeauna un număr minim de 8 nuclee pe procesor, chiar dacă hardware-ul existent are mai puțin de 8 nuclee.
 • Numărul minim de procesoare pe server fizic este de 2.
 • Prin urmare, există întotdeauna un număr minim de 16 nuclee, care sunt licențiate cu un pachet corespunzător de 16 nuclee.
 • În cazul în care un server are mai mult de 16 nuclee, acestea pot fi licențiate suplimentar cu pachete de 2 nuclee.
 • În plus, este necesar ca fiecare client - indiferent dacă este un utilizator sau un dispozitiv final - să fie, de asemenea, echipat cu o licență de acces client (CAL) valabilă pentru accesul la Windows Server 2016 Datacenter. CAL-urile pentru utilizatori și dispozitive pentru Windows Server 2016 sunt, de asemenea, disponibile de la Wiresoft ca software folosit.

În plus, versiunea 2016 a Windows Server include un drept de retrogradare pentru utilizarea versiunilor mai vechi corespunzătoare de Windows Server.

Drepturi de utilizare a Windows Server 2016 Datacenter într-un mediu de sistem de operare virtual

În cazul instanțelor din ediția Datacenter Edition a Windows Server 2016, se poate opera 1 instanță în execuție într-un mediu fizic de sistem de operare - în schimb, există un număr nelimitat de instanțe într-un mediu virtual de sistem de operare.

Cu condiția ca toate nucleele fizice ale unui server să fi fost licențiate, ediția Datacenter a Windows Server 2016 include drepturi de virtualizare nelimitate: ca urmare, pe serverul licențiat pot fi rulate orice număr de medii de sistem de operare și orice număr de containere Hyper-V.

Întrebări frecvente despre software-ul utilizat de Wiresoft Microsoft Windows Server 2016 Datacenter Edition ca

În general, spre deosebire de hardware, software-ul nu se uzează, iar cu software-ul folosit de la Wiresoft puteți fi siguri că oferă aceleași funcționalități și drepturi ca și o nouă licență de server. Prin urmare, nucleele de server pot fi licențiate cu un pachet de 16 nuclee folosit de Windows Server 2016 Datacenter în același mod ca și cu unul nou. Răspunsurile la toate celelalte întrebări obișnuite privind caracteristicile și drepturile de utilizare a licențelor Windows Server folosite pot fi găsite aici:

Există probleme juridice legate de vânzarea sau achiziționarea, precum și de utilizarea unui software Microsoft folosit, cum ar fi Windows Server 2016 16-Core Package?

La Wiresoft software second hand puteți fi sigur, în calitate de client, că nici achiziționarea unui pachet Windows Server 2016 Datacenter 16-Core Package și nici utilizarea oficială a acestuia nu încalcă vreo lege în vigoare. Jurisprudența actuală permite atât comerțul cu software Microsoft folosit, cât și utilizarea acestuia dacă provine din stocul de licențe al unei companii, așa cum este cazul Wiresoft Used Software. De asemenea, diverse hotărâri judecătorești au confirmat în mod clar acest fapt în repetate rânduri.

De unde provine software-ul folosit pentru Windows Server 2016 Datacenter 16-Core Package de la Wiresoft?

Pachetele de 16 nuclee pentru Windows Server 2016 Datacenter oferite de Wiresoft provin, așa cum am explicat mai sus, de la diverse companii care, de obicei, au cumpărat ele însele software-ul și, în mare parte, l-au folosit efectiv, iar mai târziu l-au vândut către Wiresoft. Motivele frecvente ale vânzării sunt trecerea la o versiune mai nouă de software sau utilizarea de hardware de server cu mai puține nuclee, astfel încât, ca urmare, sunt disponibile licențe de server excedentare. pachetele cu 16 nuclee sunt oferite întotdeauna ca software folosit în Wiresoft Shop, chiar dacă sunt nefolosite și pot fi folosite ca o licență nouă.

Există o securitate a cumpărătorului cu software-ul utilizat de Windows Server 2016 Datacenter?

Pachetul Windows Server 2016 Datacenter 16-Core sau orice alt software folosit de Wiresoft vă oferă, în calitate de client, siguranța obișnuită a cumpărătorului - pe de o parte, prin descărcarea imediată a pachetului software după finalizarea procesului de plată și, pe de altă parte, prin activarea imediată a licenței cu cheia de licență valabilă - la fel ca în cazul unui software nou.

Software-ul folosit de la Wiresoft are un alt avantaj?

Da, și sunt mai multe: În primul rând, clienții Wiresoft beneficiază de un preț mai mic atunci când achiziționează software folosit; acest lucru permite companiilor sau organizațiilor să își completeze inventarul de software într-un mod mai economic sau să îl actualizeze la cea mai recentă versiune decât cu un software nou. Pe de altă parte, programele mai vechi pentru servere Microsoft sunt foarte rar sau nu mai sunt oferite ca fiind noi, ceea ce devine o problemă în cazul licențelor suplimentare, dacă se dorește evitarea actualizării. Prin urmare, software-ul folosit de la Wiresoft poate contribui, de asemenea, la reducerea costurilor de operare, deoarece oferă, de asemenea, securitate de audit datorită înregistrării complete a tuturor cumpărătorilor!

Prin urmare, în magazinul de software Wiresoft nu veți găsi doar pachetul de 16 nuclee pentru Windows Server 2016 Datacenter Edition, ci și pachetul de 16 nuclee pentru alte ediții, precum și pentru versiuni mai noi de Windows Server, precum și pachete de 2 nuclee pentru licențele de bază ale Windows Server-ului dumneavoastră. Dacă doriți să folosiți cele mai recente tehnologii Microsoft pentru virtualizare, atunci puteți opta pentru versiunea superioară Windows Server 2019 Datacenter Edition, care este disponibilă și la mâna a doua la Wiresoft. În portofoliul nostru de software folosit, veți găsi, de asemenea, licențele de acces client (CAL) absolut necesare - pe lângă multe alte programe Microsoft - cu toate avantajele Wiresoft menționate. Dacă aveți întrebări cu privire la licențierea corectă a Windows Server 2016 Datacenter cu pachete de 16 nuclee, folosiți pur și simplu sfatul nostru competent în chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii