Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10110
 • 9EM-00653
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
242,90 RON * 268,90 RON * (9,67% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Core 2 Core Add-on
Dispozitive 1x
Mașini virtuale Necesită licență de bază
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Domeniul de aplicare a livrării Dreptul de utilizare


Suplimentați în mod flexibil cerințele de licență pentru Windows Server 2019 Standard  cu pachetele 2-Core de la Wiresoft! Ediția Standard a Windows Server 2019 a fost dezvoltată special pentru utilizarea în centre de date mai mici: în consecință, oferă suficiente posibilități de virtualizare, combinate cu o bună scalabilitate, performanțe puternice, precum și niveluri de securitate eficiente, așa cum este necesar pentru protecția fiabilă a datelor și aplicațiilor în mediile cu mai multe site-uriCloud.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Standard 2-Core

Suplimentați în mod flexibil nevoile de licențiere pentru Windows Server 2019 Standard cu pachetele 2-Core de la Wiresoft! Ediția Standard a Windows Server 2019 a fost dezvoltată special pentru utilizarea în centre de date mai mici: în consecință, oferă suficiente posibilități de virtualizare, combinate cu o bună scalabilitate, performanțe puternice, precum și straturi de securitate eficiente, așa cum este necesar pentru protecția fiabilă a datelor și aplicațiilor în mediile multi-cloud.

Sistemul de operare pentru servere Windows Server 2019 Standard combină rețelele fizice și virtuale pentru furnizarea de date și servicii prin intermediul serverelor bazate pe cloud, ceea ce îl face ideal pentru a răspunde nevoilor IT ale IMM-urilor. Cu Windows 10 ca sistem de operare, numeroase optimizări, precum și funcții noi și puternice, această ediție este astfel echipată cel mai bine pentru toate volumele de lucru.

Un factor decizional important pentru achiziționarea ediției Standard a Windows Server 2019 este reprezentat de opțiunile disponibile pentru virtualizare - inclusiv prin intermediul containerelor. Aceasta reprezintă funcții indispensabile, în special pentru companiile mai mici care doresc să ofere infrastructuri fiabile și în acest domeniu.

În ediția standard, Windows Server 2019 permite companiilor să conecteze mai strâns mediile on-premise cu cloud-ul, inclusiv prin intermediul Microsoft Azure Services, care oferă funcții hibride suplimentare, precum și straturi de securitate.

Licențele pentru Windows Server 2019 Standard Edition se bazează pe nuclee, cu un număr minim de 16 nuclee pe server. Serverele cu un număr mai mare de nuclee pot fi licențiate, de asemenea, în mod convenabil și flexibil cu pachete cu 2 nuclee.

Pachetul Windows Server 2019 Standard 2-Core poate fi găsit la Wiresoft ca software folosit - cu marele avantaj al unui preț semnificativ mai mic decât pentru bunurile noi corespunzătoare - și fără diferențe în toate caracteristicile tipice pe care această ediție le oferă în ceea ce privește funcțiile - în special în virtualizare -, securitatea și performanța. Informații detaliate despre toate caracteristicile și funcțiile Windows Server 2019 Standard Edition, precum și despre condițiile de licențiere Microsoft aplicabile pachetelor cu 2 nuclee sunt furnizate în următoarea prezentare generală.

Windows Server 2019 Standard pentru operarea mediilor multi-cloud

Ediția Windows Server 2019 Standard oferă, de asemenea, unele opțiuni de virtualizare care afectează, de asemenea, securitatea datelor și a aplicațiilor - la un nivel mai ridicat decât versiunea anterioară: la aceasta contribuie multe îmbunătățiri și adăugiri la funcțiile deja cunoscute acolo, precum și opțiunile de creare a unor platforme de infrastructură hiperconvergentă (HCI) definite prin software; acestea oferă și mai multe avantaje pentru virtualizarea serverelor și a desktopurilor prin implementarea și scalarea mai ușoară, precum și printr-o mai bună gestionabilitate.

Comparație: Ce caracteristici oferă Windows Server 2019 Standard?

Decizia de a achiziționa ediția Standard Edition a Windows Server 2019 este influențată, de obicei, de faptul că anumite funcții de virtualizare fie nu sunt disponibile, fie sunt disponibile doar în condiții de performanță limitată: Hyper-V, de exemplu, poate fi utilizat doar într-o măsură foarte limitată, același lucru este valabil și pentru mașinile virtuale protejate (VM), precum și pentru Storage Spaces Direct și replicarea stocării, precum și pentru SDN (Software Defined Networking) și SDS

(Software Defined Storage).

Opțiuni de virtualizare cu Windows Server 2019 Standard

Practic, Windows Server 2019 Edition Standard oferă o virtualizare limitată - prin urmare, este conceput mai mult pentru acele companii în care aceasta joacă un rol secundar. Prin urmare, numărul de mașini virtuale și de containere Hyper-V care pot fi operate este limitat și aici, iar limita de memorie RAM este de 24 TB, la fel ca în ediția mai extinsă. Pentru mai multe informații, a se vedea mai jos.

Replica de stocare

În Windows Server 2019 Standard Edition, funcția de stocare Storage Replica este disponibilă cu restricții, în timp ce Storage Spaces Direct nu este acceptat. Storage Replica acceptă atât replicarea sincronă, cât și cea asincronă a datelor și previne pierderea acestora la nivelul sistemului de fișiere: replicarea sincronă reflectă datele în locații fizice cu un volum de siguranță, iar replicarea asincronă îndeplinește această funcție între locații prin intermediul legăturilor de rețea cu o latență mai mare.

Alte caracteristici noi ale Windows Server 2019 Standard

De asemenea, în ediția Windows Server 2019 Standard sunt disponibile următoarele caracteristici cheie pentru analiză, utilizarea containerelor și unificarea infrastructurii hibride:

System Insights pentru o analiză completă a serverului

În Windows Server 2019, funcția de analiză predictivă System Insights este disponibilă în acest scop, care este susținută de un model de învățare automată pentru o funcționare mai eficientă. System Insights oferă o perspectivă cuprinzătoare asupra funcționării serverelor implementate la nivel local prin analiza indicatorilor de performanță și a evenimentelor, pentru a face predicții precise pentru gestionarea reactivă a instanțelor Windows Server, ceea ce poate reduce efortul și poate ajuta organizațiile să reducă costurile operaționale.

Suport pentru Kubernetes și Linux

Windows Server 2019 oferă, de asemenea, un suport cuprinzător pentru containere în ediția Standard Edition. Cu toate acestea, atunci când se utilizează containere Hyper-V, trebuie remarcat faptul că licența pentru ediția Standard Edition permite doar 2 containere, deoarece pentru acestea sunt permise doar 2 mașini virtuale (VM); de asemenea, nu este inclusă asistența pentru monitorizarea gazdei. Containerele Windows, pe de altă parte, pot fi operate în număr nelimitat.

În plus, Kubernetes și Linux beneficiază acum de un suport mai cuprinzător, astfel încât containerele Linux și Windows gestionate cu Kubernetes pot fi utilizate în paralel. În special pentru Kubernetes, în ediția standard sunt disponibile și noi funcții, cum ar fi crearea de rețele de containere.

Protecție sporită a datelor și a rețelei cu ajutorul serviciilor Azure

Cu Azure, funcțiile hibride sunt, de asemenea, disponibile în Windows Server 2019 Standard pentru a funcționa fără probleme atât într-un centru de date local, cât și în cloud. Azure oferă singur un cloud cu o infrastructură hibridă end-to-end cu capacități unificate de securitate, identitate și gestionare:

 • Azure Active Directory permite gestionarea și protecția universală a identităților care utilizează mai multe medii.
 • Cu Azure Arc, managementul Azure și serviciile Azure pot fi extinse la orice infrastructură.
 • Prin intermediul Windows Admin Center, serviciile Azure, cum ar fi Azure Backup, Azure Site Recovery și Azure Monitor, pot fi activate rapid și ușor.

Astfel, serviciile Azure Services din Windows Server 2019 Standard nu oferă doar o protecție îmbunătățită a Active Directory on-premise, ci și o sincronizare și o copie de rezervă mai ușoară a datelor.

Cerințe hardware pentru instalarea și operarea Windows Server 2019 Standard

Windows Server 2019 se bazează pe sistemul de operare Windows 10. Pentru a utiliza Windows Server 2019 Standard într-un mod nerestricționat și sigur, hardware-ul de bază trebuie să îndeplinească toate cerințele minime enumerate mai jos. Cerințele suplimentare depind, în plus, de configurația sistemului respectiv, precum și de alte aplicații instalate.

 • Spațiu pe hard disk: 32 GB
 • Memorie principală (RAM): 512 MB
 • Spațiu pe disc pentru afișarea serverului desktop: 2 GB
 • Procesor: arhitectură pe 64 de biți
 • Viteza procesorului: 1,4 GHz
 • Placă grafică: 1.024 x 768 pixeli, suport pentru Super VGA
 • Placă de rețea: Gigabit Ethernet, 1x

Acordarea licențelor cu Windows Server 2019 Standard 2-Core Package

Licențierea unui server cu Windows Server 2019 Standard Edition se realizează și pentru software-ul utilizat, în conformitate cu reglementările Microsoft privind licențele: Numărul de nuclee este utilizat ca bază pentru calcularea necesarului de licențe. Se aplică următoarele dispoziții.

Condiții generale de licență Microsoft pentru Windows Server 2019 Standard

Software-ul pentru servere, cum ar fi Windows Server 2019 Standard Edition, este întotdeauna licențiat pe baza hardware-ului fizic utilizat. În plus față de numărul de procesoare de bază fizice, se ia în considerare și numărul de servere virtuale. Fiecare licență de server acoperă 2 nuclee de procesor fizice. În conformitate cu reglementările Microsoft privind licențele, se ia întotdeauna ca bază un număr minim de 8 nuclee pe procesor, chiar dacă hardware-ul existent are mai puțin de 8 nuclee. În plus, se utilizează cel puțin 2 procesoare pentru fiecare server fizic, ceea ce duce la un număr minim de 16 nuclee.

Serverele care au un număr mai mare de nuclee decât 16 trebuie să fie licențiate suplimentar cu pachete cu 2 nuclee pentru Windows Server 2019 Standard.

Cerințe suplimentare de licențiere pentru Windows Server 2019 Standard

Într-un mediu Hyper-V, toate procesoarele trebuie să fie licențiate în funcție de nucleele procesorului fizic. Ediția Windows Server Standard vă dă dreptul să rulați maximum două instanțe Hyper-V pe licență de bază. În cazul în care sunt necesare mai multe instanțe Hyper-V în ediția Standard Edition, toate nucleele active trebuie să fie relicențiate în acest scop.

În plus față de licența Windows Server Standard, toți clienții - atât utilizatorii, cât și dispozitivele finale - care accesează Windows Server 2019 trebuie să fie, de asemenea, echipați cu propria licență de acces client (CAL). Aceste CAL pentru utilizatori și dispozitive sunt disponibile și la Wiresoft la un preț rezonabil la mâna a doua.

Întrebări frecvente despre software-ul utilizat de Wiresoft, cum ar fi Microsoft Windows Server 2019 Standard Edition

Funcționalitatea unui pachet cu 2 nuclee de Windows Server 2019 Standard oferit de Wiresoft ca software folosit nu diferă, în general, de cea a unei licențe de server noi, neutilizate, comparabile - deoarece software-ul, în general, nu se uzează. Mai jos găsiți răspunsul la alte întrebări tipice despre licențele Windows Server second-hand.

De unde provine software-ul folosit de Windows Server 2019 Standard 2-Core?

Software-ul folosit pe Windows Server 2019 Standard, cum ar fi Pachetul 2-Core, provine de la companii care, de obicei, l-au cumpărat mai întâi noi, nu întotdeauna, dar adesea l-au folosit și l-au vândut ulterior către Wiresoft. Prin achiziționarea ulterioară la Wiresoft sau prin oferta din magazinul Wiresoft, acesta este denumit software folosit, chiar dacă poate fi utilizat ca o licență nouă.

Este legală vânzarea, precum și achiziționarea și utilizarea de software Windows Server 2019 Standard folosit?

Da: Cu software-ul folosit Wiresoft, ca și cumpărător, puteți fi sigur că atât achiziția de Windows Server 2019 Standard 2-Core, cât și utilizarea regulată nu încalcă nicio lege valabilă: situația juridică determinantă permite atât comerțul cu software folosit de la Microsoft, cât și utilizarea acestuia, atâta timp cât provine din stocul de licențe al unei companii. Mai multe hotărâri judecătorești au confirmat în mod clar acest lucru în repetate rânduri.

Licențele Windows Server 2019 Standard 2-Core folosite vin, de asemenea, cu protecție pentru cumpărători?

Da: Pachetul Windows Server 2019 Standard 2-Core oferit de Wiresoft ca software folosit, precum și alte software-uri folosite, vă oferă, în calitate de cumpărător, aceeași siguranță și avantaje ca și în cazul unui software de server nou: Astfel, aveți siguranța obișnuită a cumpărătorului prin descărcarea imediată a software-ului după finalizarea achiziției și activarea imediată a licenței cu cheia de licență valabilă furnizată.

Are Wiresoft Used Software ca Windows Server 2019 Standard 2-Core are alte avantaje?

De asemenea, software-ul folosit Wiresoft oferă clienților noștri un mare avantaj economic datorită prețului său mai mic, deoarece aceștia îl pot folosi pentru a-și actualiza stocurile de software mai economic decât cu bunuri noi corespunzătoare. Astfel, software-ul utilizat de Microsoft, cum ar fi cel de la Wiresoft, poate contribui și la reducerea costurilor de operare, deoarece oferă și securitate de audit datorită dovezii complete a achiziției!

În magazinul de software Wiresoft nu veți găsi doar ediția Windows Server 2019 Standard 2-Core Package ca software folosit ieftin, ci și pachetul 16-Core Package pentru licențierea de bază a serverului dumneavoastră. Dacă aveți o cerință de virtualizare mai mare, veți găsi, de asemenea, Windows Server 2019 Datacenter Edition - precum și versiunile de pre-lansare corespunzătoare ale Windows Server 2019 - alături de licențele de acces client (CAL) necesare. Portofoliul Wiresoft de software folosit include, de asemenea, multe alte programe Microsoft - cu toate avantajele menționate. Dacă aveți întrebări legate de licențierea Windows Server 2019 Standard, nu ezitați să apelați la sfaturile noastre de specialitate prin chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii