Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10464
  • R18-01853
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
1.445,90 RON * 1.605,90 RON * (9,96% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 10x User CAL
Sistem  Server Windows 
CAL User CAL
Domeniul de livrare Drept de utilizare
Termen Nelimitat
Limbi Toate limbile
Server terminal nu este compatibil(a se vedea RDS CAL )


Fiecare utilizator care dorește să acceseze serviciile de server ale Microsoft Windows Server 2022 în ediția Standard sau Datacenter cu orice dispozitiv cu Windows necesită o licență separată de acces client pentru utilizatori (User CAL), care nu este inclusă în licența de server. Numai această licență oferă unui utilizator individual drepturile de acces corespunzătoare pentru server. Nu contează dacă utilizatorul autorizat User CAL utilizează un PC desktop, un notebook, un smartphone sau o tabletă cu sistem de operare Windows. Acest lucru înseamnă că cumpărătorul unei User CAL liber să decidă ce dispozitiv final cu Windows dorește să utilizeze pentru a accesa Windows Server 2022.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la produs, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL"

Gestionarea eficientă a rețelei cu Microsoft Windows Server 2022 - Pachet 10 User CAL

Prezentare generală

Microsoft Windows Server 2022 - 10 Pack User CAL (Client Access Licence) este componenta cheie pentru companiile care caută o gestionare scalabilă și sigură a utilizatorilor. Cu acest pachet de 10 licențe, puteți profita la maximum de puterea Windows Server 2022, asigurând în același timp gestionarea eficientă a până la zece utilizatori.

Funcții puternice

1. Scalabilitate optimă: Acest pachet de licențe permite o scalare fără probleme pentru a integra până la zece utilizatori în rețeaua dumneavoastră. Windows Server 2022 oferă o platformă puternică pentru o colaborare eficientă și o gestionare fără probleme a volumului de lucru.

2. Securitate avansată pentru mai mulți utilizatori: Protejați-vă rețeaua de amenințări cu ajutorul funcțiilor de securitate avansate ale Windows Server 2022. Fiecare User CAL asigură accesul securizat pentru până la zece utilizatori și protejează împotriva amenințărilor cibernetice.

3. Configurație flexibilă și ușurință în utilizare: Acest pachet de licențe oferă nu numai performanță, ci și flexibilitate și ușurință în utilizare. Gestionați cu ușurință accesul pentru până la zece utilizatori și personalizați configurația pentru a răspunde cerințelor specifice ale organizației dumneavoastră.

Administrare simplă

1. Gestionarea eficientă a licențelor pentru mai mulți utilizatori: Păstrați controlul asupra licențelor dumneavoastră cu ajutorul funcției de gestionare eficientă a Windows Server 2022. Monitorizați și gestionați cu ușurință utilizarea licențelor de către cei zece utilizatori.

2. Interfață ușor de utilizat pentru accesări multiple: CAL-urile pentru utilizatori oferă o interfață intuitivă pentru configurarea și gestionarea ușoară a accesului utilizatorilor. Reduceți timpul de administrare și creșteți eficiența pentru toți cei zece utilizatori.

Îndeplinește cerințele celei mai recente actualizări a biroului de ajutor de la Google

H3: Compatibilitate optimă pentru mai mulți utilizatori: Microsoft Windows Server 2022 - 10 Pack User CAL este pe deplin compatibil cu cele mai recente cerințe ale actualizării biroului de ajutor de la Google. Rămâneți la curent și asigurați o integrare perfectă pentru toți cei zece utilizatori.

Concluzie

Microsoft Windows Server 2022 - 10 Pack User CAL oferă o soluție rentabilă și puternică pentru organizațiile care doresc să integreze un număr mai mare de utilizatori în mediul lor de servere. Amplasați-vă fără efort, maximizați securitatea și optimizați colaborarea - toate acestea cu o gestionare simplă a licențelor. Pregătiți-vă organizația pentru un viitor digital de succes și profitați la maximum de resursele dumneavoastră.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii