Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10069
  • R18-04281
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
49,90 RON * 54,90 RON * (9,11% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x Utilizator CAL
Sistem  Windows Server 
CAL Utilizator CAL
Domeniul de aplicare a livrării Dreptul de utilizare
Durata Nelimitat
Limbi Toate limbile
Terminal Server nu este compatibil(vezi RDS CAL )


Pentru a putea utiliza funcțiile disponibile în ambele versiuni Microsoft Windows Server 2012 și 2012 R2 - care sunt disponibile la Wiresoft în edițiile Standard și Datacenter - este necesară o licență de acces client în plus față de una dintre cele două licențe de server pentru fiecare utilizator: Windows Server 2012 User CAL. Acesta acordă utilizatorului înregistrat drepturile de acces corespunzătoare, de asemenea pentru Windows Server 2012 R2, pe care le poate utiliza apoi pe orice dispozitiv final compatibil cu Windows.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL"

Cumpărați CAL-uri de utilizator folosite pentru Microsoft Windows Server 2012

Pentru a putea utiliza funcțiile disponibile în ambele versiuni Microsoft Windows Server 2012 și 2012 R2 - care sunt disponibile la Wiresoft în edițiile Standard și Datacenter - este necesară o licență de acces client în plus față de una dintre cele două licențe de server pentru fiecare utilizator: Windows Server 2012 User CAL. Acesta acordă utilizatorului înregistrat drepturile de acces corespunzătoare, de asemenea pentru Windows Server 2012 R2, pe care le poate utiliza apoi pe orice dispozitiv final compatibil cu Windows.

Sistemul de gestionare a licențelor Microsoft separă licența de server pentru Windows Server 2012 de licența de acces pentru clienți, astfel încât drepturile de utilizare trebuie achiziționate suplimentar sub forma unui CAL de utilizator. Numai utilizatorii înregistrați prin intermediul acestuia sunt autorizați să acceseze funcțiile Windows Server.

În special CAL de utilizator Windows Server 2012 poate fi utilizat și pentru a folosi și funcțiile unui server echipat cu o licență Windows Server 2012 R2. CAL-urile de utilizator pentru Windows Server 2012 sunt oferite de Wiresoft la un preț rezonabil ca software folosit. Aceste licențe de acces la software utilizate nu diferă în ceea ce privește funcționalitatea față de licențele neutilizate corespunzătoare din programul de licențiere în volum Microsoft - care, de asemenea, nu mai sunt oferite acolo. În plus, CAL-urile de utilizator utilizate pot fi deja achiziționate dintr-o singură licență de acces client - pentru o licențiere flexibilă, bazată pe nevoi, a angajaților care încă folosesc Windows Server 2012 sau R2.

Utilizați toate funcțiile Windows Server 2012 cu un CAL de utilizator utilizat

CAL-urile de utilizator oferite de Wiresoft ca software utilizat pentru versiunea Windows Server 2012 pot fi utilizate în totalitate pentru succesorul Windows Server 2008 R2, astfel încât datele sunt acum disponibile și în cloud prin intermediul unui dispozitiv final adecvat.

Ce funcționalități sunt disponibile cu un CAL de utilizator pentru Windows Server 2012 în edițiile Datacenter și Standard?

Microsoft Windows Server 2012 este succesorul lui Windows Server 2008 R2 și versiunea pentru servere a Windows 8. Printre cele mai importante inovații se numără revizuirea completă a managerului de activități, aplicațiile care rulează sunt acum împărțite în categorii, iar cele inactive sunt oprite pentru o performanță mai bună. În edițiile standard și pentru centrele de date, Windows Server 2012 oferă o versiune actualizată a platformei de virtualizare Hyper-V pentru switch-uri virtuale scalabile și expandabile; în versiunea 2012 R2 cu caracteristici precum UEFI boot UEFI pentru VM-uri, activarea automată a Windows în VM-uri de generația a 2-a, de asemenea, cu migrare live mai rapidă și posibilitatea de extindere în mai multe locații. Noul sistem de fișiere ReFS completează NTFS și este utilizat în special pentru stocarea pe serverele de fișiere. Suportul SMB 3 permite un acces mai rapid și mai stabil la partajările de fișiere și include, de asemenea

Funcțiile de accelerare, cum ar fi RDMA sau utilizarea mai multor conexiuni TCP paralele între client și server (SMB Multichannel) sunt acceptate în principiu. Controlul dinamic al accesului reglementează accesul la fișiere în plus față de politicile de securitate Active Directory. Cu Active Directory, PowerShell 3.0 oferă, printre altele, configurarea prin intermediul unui browser web și executarea directă a aplicațiilor Windows Workflow Foundation cu Web Access.

Printre inovațiile Windows Server 2012 se numără și extinderi ale sistemului de fișiere rezistente (REFS) pentru serverele de fișiere, migrarea live a unui depozit de date și, cu Hyper-V Replica, distribuirea serverelor virtuale pe mai multe gazde.

CAL-urile de utilizator pentru Windows Server 2012 pot fi utilizate și pentru Windows Server 2012 R2

Spre deosebire de alte licențe de acces client pentru Windows Server, User CAL pentru Windows Server 2012 poate fi utilizat și pentru versiunea imediat superioară Windows Server 2012 R2, care oferă îmbunătățiri și extinderi suplimentare.

Wiresoft oferă ambele versiuni de server în edițiile Standard și Datacenter; acestea diferă prin gradul diferit de virtualizare, dar sunt identice în ceea ce privește gama de funcții.

Sistemul de licențiere Microsoft cu CAL-uri

Odată cu lansarea Windows Server 2012, Microsoft și-a adaptat și modelul de licențiere. În funcție de ediție, un server poate fi licențiat fie pe nuclee - caz în care nu sunt necesare licențe CAL suplimentare pentru utilizatori - fie serverul ca atare plus numărul necesar de licențe de acces pentru clienți (CAL). În special pentru întreprinderile mici și mijlocii, modelul de licențiere a accesului cu CAL este adesea soluția cea mai favorabilă.

Ce tipuri de CAL sunt disponibile pentru edițiile Windows Server 2012 Standard și Datacenter?

Există două tipuri de CAL pentru licențierea accesului clienților pentru Windows Server 2012:

  • User CAL pentru Windows Server 2012 - pentru un utilizator
  • Device CAL pentru Windows Server 2012 - pentru un dispozitiv final (de exemplu, PC, laptop, tabletă)

Licența de server este astfel completată fie de CAL-uri de utilizator, fie de CAL-uri de dispozitiv, primele acordând unui utilizator drepturile de acces corespunzătoare, în timp ce cele din urmă autorizează un dispozitiv final să utilizeze funcțiile Windows Server. Ambele CAL nu conțin niciun alt software în afară de drepturile de acces pentru mediul client/server al Windows Server 2012 / R2.

Care sunt diferențele dintre CAL-uri de utilizator și CAL-uri de dispozitiv pentru Windows Server 2012?

CAL de utilizator și CAL de dispozitiv pentru Windows Server 2012 diferă unul de celălalt doar prin modul în care are loc autorizarea accesului la Windows Server: Cu ajutorul CAL de utilizator, o anumită persoană este autorizată să acceseze serviciile și datele serverului; astfel, utilizatorul poate utiliza alternativ dispozitive finale complet diferite cu contul său personal și, prin urmare, independent de locație, cu condiția ca acestea să fie capabile de Windows și să fie echipate cu o versiune compatibilă a unui sistem de operare Windows.

De exemplu, acest utilizator poate utiliza calculatorul fix de la locul de muncă sau un laptop sau o tabletă în deplasare, iar PC-ul disponibil acolo sau laptopul privat din biroul de acasă. Pe de altă parte, într-o situație de lucru în care mai mulți utilizatori folosesc unul și același dispozitiv final înregistrat, CAL pentru dispozitive finale este mai practic.

Acordarea de licențe de acces client cu CAL de utilizator poate fi mai avantajoasă, în special dacă majoritatea angajaților unei companii lucrează în regim de mobilitate și își verifică e-mailurile sau accesează datele de pe server etc. de pe dispozitivul final respectiv selectat.

Avantajul prețului și disponibilitatea CAL-urilor de utilizator folosite pentru edițiile Windows Server 2012 Standard și Datacenter

CAL-urile de utilizator folosite nu reprezintă doar o modalitate economică pentru multe companii și organizații de a-și dota angajații cu o licență de acces la server pentru Windows Server 2012, ci și versiunile mai vechi de CAL nu mai sunt oferite noi de Microsoft și de distribuitori, astfel încât software-ul folosit este soluția în cazul în care versiunile mai vechi de server sunt încă în uz.

Următoarea prezentare generală rezumă toate avantajele și caracteristicile speciale ale software-ului CAL utilizat.

Care este domeniul de utilizare a CAL de utilizator utilizat pentru Windows Server 2012 în edițiile Standard și Datacenter?

În funcție de faptul că Windows Server 2012 este instalat în ediția Standard sau Datacenter Edition, sunt disponibile diferite opțiuni de scalare cu User CAL: În cazul în care ediția Datacenter a Windows Server 2012 sau R2 este utilizată cu un CAL de utilizator pentru ediția Standard - ceea ce este posibil în principiu - este disponibilă doar funcționalitatea tipică a acesteia. În cazul în care CAL de utilizator pentru Datacenter Edition - care are o gamă extinsă de caracteristici și funcții - este utilizat pentru a accesa un Windows Server 2012 / R2 în Standard Edition, atunci este disponibilă doar funcționalitatea acestuia.

Respectați compatibilitatea versiunilor de CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2012

Cu un CAL de utilizator pentru Windows Server 2012, utilizatorul înregistrat are drepturi de utilizare pentru Windows Server 2012, precum și pentru versiunea imediat superioară 2012 R2, dar nu sunt disponibile drepturi de acces pentru versiunile superioare ale serverului, cum ar fi 2016 (upgrade). Cu toate acestea, poate fi utilizată și versiunea mai veche a Windows Server 2008 sau 2008 R2 (downgrade).

Prin urmare, înainte de a achiziționa CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2012, este recomandabil să verificați compatibilitatea dintre licența Windows Server existentă și licența de acces client.

Ce altceva trebuie luat în considerare cu CAL-urile de utilizator utilizate pentru Windows Server 2012?

Următoarele reguli se aplică, de asemenea, la CAL de utilizator utilizate: Odată ce un utilizator este înregistrat cu Licența de acces la clientul utilizatorului pentru Windows Server 2012, acest CAL de utilizator nu mai poate fi transferat unui alt utilizator. În plus, este exclusă, în principiu, schimbarea tipului de CAL și utilizarea CAL de utilizator ca CAL de dispozitiv pentru a înregistra un dispozitiv final cu acesta.

Aceste restricții de gestionare a licențelor Microsoft sunt menite să prevină accesul neautorizat la Windows Server 2012; datele și securitatea comunicațiilor în cadrul unei companii sunt astfel mai bine protejate, deoarece utilizatorii neautorizați nu pot accesa serviciile și datele serverului fără un CAL.

Concluzie privind CAL-urile de utilizator utilizate pentru Microsoft Windows Server 2012

Tipul de licențe de acces pentru clienți care nu numai că oferă opțiuni de utilizare mai flexibile, dar reprezintă și licențele cele mai eficiente din punct de vedere al costurilor, variază de la o companie la alta. Atât numărul de angajați licențiați, cât și numărul de dispozitive finale utilizate pentru a accesa Windows Server sunt decisive: licențierea cu CAL-uri de utilizator oferă mai multe avantaje dacă majoritatea utilizatorilor utilizează dispozitive finale diferite și, eventual, local independent pentru a accesa Windows Server 2012.

Cunoașterea fluxurilor de lucru tipice este, prin urmare, o condiție prealabilă importantă pentru achiziționarea de CAL-uri folosite. În situația descrisă în exemplul de exemplu, licențierea cu CAL de utilizator este mai ieftină, deoarece trebuie achiziționate mai puține licențe de acces pentru clienți. Pentru sfaturi suplimentare, vă rugăm să contactați echipa Wiresoft.

CAL-uri de utilizator folosite pentru Microsoft Windows Server 2012 de la Wiresoft

CAL-urile de utilizator folosite pentru Windows Server 2012 sunt disponibile și în mod individual în magazinul online Wiresoft, deoarece nu se aplică reglementările obișnuite ale Microsoft cu privire la scalele de licențiere; în rest, software-ul folosit nu oferă dezavantaje sau restricții în comparație cu licențele noi - deoarece software-ul nu se poate uza în principiu.

De unde provine la Wiresoft software-ul folosit de CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2012?

Licențele CAL de utilizator folosite pentru Windows Server 2012 oferite de Wiresoft sunt licențe originale din programul de licențiere Microsoft și fac parte dintr-o licență de volum de utilizator pentru Windows Server 2012, care a fost achiziționată inițial de o companie care a vândut-o apoi către Wiresoft. Licențele pentru volume întregi pot fi împărțite în licențe individuale, CAL-urile pentru un singur utilizator rezultate sunt denumite software utilizat și pot fi utilizate ca o licență nouă pentru înregistrarea unui utilizator.

Securitatea cumpărătorilor cu software utilizat, cum ar fi CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2012

Oferta Wiresoft de software pre-owned pentru CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2012 și alte CAL-uri oferă clienților noștri aceleași beneficii ca și licențele noi: Prin urmare, CAL-urile de utilizator utilizate includ securitatea obișnuită a cumpărătorului cu descărcare instantanee după finalizarea achiziției și activarea imediată a licenței cu o cheie de licență de volum valabilă în acest scop.

Sunt legale achiziționarea și utilizarea de CAL-uri de utilizator folosite pentru Windows Server 2012?

Clienții Wiresoft pot fi siguri că nu încalcă nicio reglementare legală atunci când achiziționează sau utilizează CAL-uri de utilizator folosite pentru Windows Server 2012. Acest lucru se datorează faptului că licențele de acces client disponibile în Wiresoft Shop - cum ar fi CAL-urile de utilizator folosite pentru Windows Server 2012 - provin din inventarul de licențe al companiilor. Din acest motiv, jurisdicția valabilă se aplică și în cazul comerțului cu CAL-uri de utilizator folosite, care nu numai că permite în mod expres vânzarea, ci și cumpărarea și utilizarea CAL-urilor de utilizator Microsoft sub formă de software folosit; acest lucru a fost confirmat de mai multe ori prin diverse hotărâri judecătorești. În plus, software-ul folosit de la Wiresoft oferă, de asemenea, securitate de audit datorită dovezii complete a tuturor cumpărătorilor!

Toate avantajele CAL-urilor de utilizator utilizate pentru Windows Server 2012 dintr-o singură privire

Software-ul utilizat de Wiresoft de CAL-uri de utilizator pentru Windows Server 2012 nu numai că este deosebit de favorabil, dar oferă, de asemenea, avantajul, în comparație cu oferta de CAL-uri a multor alți furnizori de software Microsoft, că pe lângă licențele de acces actuale, în magazin sunt disponibile și multe versiuni mai vechi - acest lucru este valabil și pentru alte licențe de acces client și licențe de server Microsoft.

Astfel, CAL-urile folosite de la Wiresoft oferă posibilitatea de a adăuga și software mai vechi; acest lucru poate evita problemele de compatibilitate, cum ar fi utilizarea în paralel a diferitelor versiuni de software, ceea ce reduce, de asemenea, costul achiziționării de hardware nou.

Licențierea cu CAL-uri de utilizator utilizate de la Wiresoft elimină scara de licențiere obișnuită, astfel încât să cumpărați doar atâtea licențe de acces câte aveți nevoie - pentru o licențiere personalizată în funcție de utilizarea reală a serviciilor Windows Server.

În magazinul de software Wiresoft veți găsi CAL-uri de utilizator pentru edițiile Windows Server 2012, precum și CAL-uri de dispozitiv corespunzătoare ca software utilizat. Oferta de software folosit Wiresoft include, de asemenea, multe alte programe software Microsoft - cu toate avantajele menționate. Dacă aveți întrebări despre licențierea cu CAL-uri de utilizator pentru MS Windows Server 2012 sau orice alt produs Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii