Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10422
  • R18-05121
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
370,90 RON * 410,90 RON * (9,73% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 5x Dispozitiv CAL
Sistem  Windows Server 
CAL Dispozitiv CAL
Domeniul de aplicare a livrării Dreptul de utilizare
Durata Nelimitat
Limbi Toate limbile
Terminal Server nu este compatibil(Vizualizați RDS CAL )


Pentru ca utilizatorii să poată utiliza toate serviciile Microsoft Windows Server 2016 disponibile în edițiile Standard și Datacenter, pe lângă licența de server pentru una dintre ediții, este necesară și o licență de acces client pentru dispozitive finale: Windows Server 2016 Dispozitiv CAL. Acest lucru conferă unui singur computer înregistrat (PC, laptop, tabletă etc.) drepturile de acces definite corespunzător.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL"

5 CAL-uri de dispozitiv pentru Microsoft Windows Server 2016 ca software utilizat

Pentru ca utilizatorii să poată utiliza toate serviciile Microsoft Windows Server 2016 disponibile în edițiile Standard și Datacenter, pe lângă licența de server pentru una dintre ediții, este necesară și o licență de acces client pentru dispozitivele finale: Windows Server 2016 Device CAL. Acest lucru conferă unui singur computer înregistrat (PC, laptop, tabletă etc.) drepturile de acces definite corespunzător.

În conformitate cu reglementările aplicabile gestionării licențelor Microsoft, în licența de server pentru Windows Server 2016 nu sunt incluse drepturi de utilizator, astfel încât acestea trebuie achiziționate separat sub forma unui CAL pentru dispozitive. Fiecare dispozitiv final înregistrat poate fi folosit de orice utilizator autorizat pentru a accesa funcțiile Windows Server.

CAL-urile pentru dispozitive pentru edițiile Windows Server 2016 Standard și Datacenter sunt disponibile de la Wiresoft la un preț rezonabil ca software folosit - acestea sunt disponibile și individual, pentru o licențiere flexibilă, bazată pe necesități, a dispozitivelor finale. Licențele de acces la software-ul utilizat pentru dispozitive finale au aceleași funcționalități ca și CAL-urile pentru dispozitive pentru Windows Server 2016 oferite ca produse noi prin intermediul programului obișnuit de licențiere în volum al Microsoft.

Utilizați toate caracteristicile Windows Server 2016 chiar și cu un CAL pentru dispozitive utilizat

Cu un Device CAL puteți utiliza - chiar și ca software utilizat - toate posibilitățile oferite de

Server versiunea 2016, succesorul Windows Server 2012: Nu numai că este compatibil cu Windows 10, dar este și pregătit pentru cloud, astfel încât este posibilă crearea unui server cloud pe care se poate face backup de date prin intermediul unui dispozitiv final cu acces autorizat.

Windows Server 2016 este disponibil de la Wiresoft în edițiile Standard și Datacenter, precum și CAL-urile necesare pentru fiecare dintre acestea. Printre altele, acestea au, de asemenea, Core & Nano Server Deployment și permit utilizarea de containere de virtualizare/Hyper-V Containers, precum și Windows Server Containers și Host Guardian Service. Ediția Datacenter Edition a Windows Server 2016 oferă, de asemenea, utilizarea unor caracteristici precum Software Defined Networking (SDN), precum și stive de rețea (Protocol Stack), Storage Spaces Direct (S2D), Storage Replica și Shielded Virtual Machines (Shielded VMs) cu un Device CAL corespunzător, caracteristici care sunt necesare în special în companiile cu sarcini de lucru extinse și mai multe sisteme virtuale.

Toate informațiile despre CAL-urile de dispozitiv software utilizate pentru Windows Server 2016 Standard și Datacenter dintr-o privire

Device CAL-urile oferite de Wiresoft ca software folosit nu diferă de noile Device CAL-uri corespunzătoare, acestea conțin aceleași opțiuni pentru a utiliza caracteristicile disponibile în edițiile Windows Server 2016 Standard și Datacenter. Prin urmare, CAL-urile pentru dispozitive, ca software utilizat, reprezintă o alternativă economică pentru multe companii și organizații pentru a dota dispozitivele finale existente cu Windows cu o licență de acces la server. Următoarea prezentare generală explică toate avantajele și caracteristicile speciale ale acestui software utilizat.

Gestionarea licențelor Microsoft pentru licențe CAL pentru Windows Server 2016

Microsoft Licence Management definește toate dispozițiile aplicabile în licențierea accesului suplimentar la dispozitivele finale pentru Windows Server 2016 în edițiile Standard și Datacenter, astfel încât utilizatorii să poată accesa e-mailurile, contactele și calendarele prin intermediul acestora. Deși fiecare licență de server conține licențe de acces, acestea sunt destinate administratorilor și nu pot fi utilizate pentru servicii tipice pentru utilizatori. Acestea sunt disponibile numai prin intermediul licențelor de acces client, cum ar fi Device CAL, care oferă dispozitivului final respectiv drepturile corespunzătoare, astfel încât orice utilizator poate utiliza funcțiile tipice ale Windows Server. În afară de drepturile de acces dedicate pentru mediul client/server al Windows Server 2016, Device CAL nu conține niciun software suplimentar.

Ce tipuri de CAL sunt disponibile pentru Windows Server 2016 Standard și Datacenter Edition?

Licențele de acces client pentru Windows Server 2016 sunt disponibile prin intermediul modelului de licențiere Microsoft în două tipuri de CAL:

  • Device CAL pentru Windows Server 2016 pentru un dispozitiv final dedicat (PC, laptop, tabletă, telefon)
  • User CAL pentru Windows Server 2016 - pentru un utilizator dedicat

Există diferențe între CAL pentru dispozitive și CAL pentru utilizatori pentru Windows Server 2016?

Practic, un CAL de dispozitiv pentru Windows Server 2016 oferă aceleași caracteristici și servicii ca un CAL de utilizator. Diferența constă doar în tipul respectiv de acces la Windows Server: Cu un Device CAL, un singur dispozitiv final poate fi utilizat de mai mulți utilizatori care accesează alternativ serviciile Windows Server prin intermediul acestuia; în funcție de numărul și de echipamentul stațiilor de lucru cu un computer și de fluxurile de lucru tipice, această situație poate exista în unele companii - spre deosebire de situația în care un utilizator utilizează în mod predominant dispozitive finale complet diferite cu un cont separat în acest scop.

Prin urmare, fiecare dispozitiv final cu Windows echipat cu un CAL de dispozitiv poate fi utilizat de diferiți angajați pentru a utiliza serviciile Windows. Un scenariu tipic este cel al companiilor care lucrează în schimburi, în care mai mulți angajați împart un singur dispozitiv final pentru a-și verifica e-mailurile etc.; în acest caz, sunt necesare mai puține licențe de acces la dispozitivul final decât CAL de utilizator.

Un dispozitiv final licențiat care poate fi utilizat în mișcare, cum ar fi un laptop și o tabletă, dar și un smartphone, poate fi astfel utilizat de către utilizatorul respectiv indiferent de locație - de exemplu, în biroul de acasă, pe drum sau în altă locație - pentru a accesa serverul Windows prin intermediul internetului. Prin urmare, Device CAL oferă, de asemenea, opțiuni de utilizare mobilă.

Ce opțiuni de utilizare sunt incluse în CAL-uri de dispozitiv pentru Windows Server 2016 în edițiile Standard și Datacenter?

În funcție de faptul că este instalată ediția Standard sau Datacenter Edition a Windows Server 2016, un CAL pentru dispozitive oferă funcționalități diferite.

Cu toate acestea, este posibil să se acceseze Windows Server în ediția Datacenter cu un CAL de dispozitiv pentru ediția Standard - cu diferența că este disponibilă funcționalitatea limitată tipică pentru ediția Standard. Numai Device CAL pentru Datacenter Edition oferă o gamă extinsă de servicii și funcții corespunzătoare licenței de server Datacenter Edition. În consecință, cu Device CAL pentru ediția Datacenter, numai funcționalitatea ediției Standard este disponibilă cu o licență Standard Server.

Rețineți compatibilitatea versiunilor pentru CAL-uri de dispozitiv pentru Windows Server 2016

Pe lângă posibilitatea de a utiliza funcționalitățile disponibile în funcție de ediție cu Device CAL pentru Windows Server 2016, acesta echipează un dispozitiv final cu drepturi de acces pentru versiuni mai vechi de Windows Server, cum ar fi 2013 (downgrade). În schimb, însă, un Device CAL pentru Windows Server versiunea 2016 nu poate fi utilizat pentru a accesa versiunea superioară 2019 (upgrade).

Prin urmare, cumpărătorii de CAL-uri pentru dispozitive pentru Windows Server 2016 trebuie să acorde întotdeauna atenție compatibilității dintre licența de server existentă și licențele de acces client, pe lângă caracteristicile disponibile pentru ediția respectivă.

Ce altceva trebuie luat în considerare atunci când se acordă licențe pentru Windows Server 2016 cu CAL-uri pentru dispozitive?

Un CAL pentru dispozitive pentru Windows Server 2016 licențiază exact un dispozitiv final și îl echipează cu drepturile de acces disponibile pentru fiecare ediție. Odată ce înregistrarea a fost finalizată, acest CAL al dispozitivului nu mai poate fi transferat către un alt dispozitiv final. De asemenea, nu este posibilă schimbarea tipului de CAL și utilizarea CAL dispozitiv ca CAL utilizator.

Aceste prevederi stabilite în gestionarea licențelor Microsoft au rolul de a preveni orice acces neautorizat la Windows Server 2016, care oferă, de asemenea, companiilor mai multă securitate în comunicare și pentru date, deoarece nu este posibil să se acceseze serviciile de e-mail sau datele serverului prin intermediul unui computer care nu dispune de Device CAL corespunzător.

Concluzie privind CAL-urile dispozitivelor

Prin urmare, ce tip de licență de acces client oferă mai multe posibilități sau opțiuni de licențiere mai favorabile într-o companie pentru a accesa Windows Server 2019 se decide de la caz la caz. Pe lângă numărul de dispozitive finale prin intermediul cărora este accesat Windows Server, numărul de utilizatori este, de asemenea, decisiv: în momentul în care mai mulți utilizatori folosesc în principal un singur dispozitiv final pentru a accesa Windows Server, licențierea cu Device CAL oferă mai multe avantaje.

Prin urmare, o cunoaștere exactă a proceselor proprii ale companiei este cel mai bun punct de plecare pentru alegerea tipului de CAL potrivit pentru Windows Server 2016. În circumstanțele de mai sus, licențierea cu Device CALs este mai ieftină pentru o companie decât licențierea cu User CALs, deoarece în acest caz trebuie achiziționate mai puține licențe de acces pentru clienți.

Software-ul folosit pe dispozitive CAL pentru Microsoft Windows Server 2016 este disponibil în magazinul online Wiresoft începând cu o singură licență

CAL-urile de dispozitiv folosite pentru edițiile Windows Server 2016 sunt, de asemenea, disponibile în mod individual în magazinul online Wiresoft - deoarece reglementările de licențiere Microsoft nu se aplică în ceea ce privește etapizarea; în rest, nu există dezavantaje sau restricții cu software-ul folosit - nu numai pentru că software-ul nu se poate uza în principiu, ci și în funcționalitatea sa generală.

De unde provin CAL-urile pentru dispozitive pentru Windows Server 2016, pe care Wiresoft le oferă ca software folosit?

Licențele Device CAL pentru Windows Server 2016 Editions oferite de Wiresoft ca software folosit sunt licențe originale, deoarece sunt disponibile și prin programul de licențiere Microsoft; cu diferența că acestea au făcut parte anterior dintr-o licență Device Volume Licence pentru Windows Server 2016, care a fost achiziționată pentru prima dată de o companie. Această licență de volum sau licențele de acces la dispozitive individuale care nu erau necesare au fost apoi achiziționate de Wiresoft, iar licențele de volum au fost dizolvate în licențe individuale. Astfel de CAL-uri individuale ale dispozitivelor sunt apoi desemnate ca software utilizat. În ciuda acestei denumiri, ele pot fi utilizate ca o licență neutilizată pentru a accesa Windows Server 2016, deoarece nu diferă de licențele noi nici în ceea ce privește restricțiile privind funcționalitatea, nici în ceea ce privește perioada de utilizare.

Securitatea cumpărătorului pentru software-ul utilizat al CAL-urilor de dispozitiv pentru Windows Server 2016

Oferta de software utilizat Wiresoft pentru Device CALs pentru Windows Server 2016 oferă clienților o opțiune sigură pentru licențierea accesului pentru Windows Server 2016! Acest lucru se datorează faptului că CAL-urile pentru dispozitive folosite de la Wiresoft includ, de asemenea, securitatea obișnuită a cumpărătorului, cu descărcare imediată după cumpărare, inclusiv activarea imediată a licenței cu o cheie de licență de volum valabilă.

Este legală achiziționarea și utilizarea de CAL-uri de dispozitiv folosite pentru Windows Server 2016?

Pentru clienții Wiresoft, achiziția de CAL-uri de dispozitiv folosite pentru Windows Server 2016, precum și utilizarea lor este sigură din punct de vedere legal, deoarece nu încalcă nicio reglementare legală. Acest lucru se datorează faptului că Device CAL-urile pentru Windows Server 2016 oferite în magazinul Wiresoft, precum și alte licențe de acces client, provin din stocul de licențe al companiilor. Din acest motiv, comerțul cu licențe CAL folosite se bazează pe jurisprudența aplicabilă, care permite în mod expres atât vânzarea, cât și achiziționarea și utilizarea licențelor Microsoft folosite; acest lucru a fost confirmat în mod clar în repetate rânduri de diverse hotărâri judecătorești.

Software-ul folosit Wiresoft oferă, de asemenea, securitate de audit datorită dovezii complete a tuturor cumpărătorilor anteriori!

Rezumat al avantajelor software-ului utilizat pentru CAL-uri de dispozitiv pentru Windows Server 2016

În calitate de software folosit, CAL-urile de utilizator pentru Windows Server 2016 de la Wiresoft reprezintă o alternativă la preț mai mic în comparație cu produsele noi comparabile de la furnizorii de software convenționali - acest avantaj se aplică și altor licențe de acces sau software folosit Microsoft Server.

Deoarece licențierea cu CAL-uri pentru dispozitive utilizate nu este restricționată de niveluri, care de altfel sunt deseori comune, puteți adapta numărul exact de dispozitive finale licențiate în funcție de utilizarea reală a serviciilor Windows Server în cadrul companiei dumneavoastră. În calitate de client Wiresoft, această licențiere flexibilă a accesului clienților la dispozitivele finale pentru Windows Server vă permite, de asemenea, să vă reduceți costurile de achiziție.

Licențele de utilizare Wiresoft reprezintă, de asemenea, o modalitate deosebit de practică de a vă completa stocul de software la un preț rezonabil, deoarece oferta include și mai multe versiuni ale unui software. Astfel, pot fi evitate problemele de compatibilitate, care ar putea fi cauzate de utilizarea în paralel a diferitelor versiuni de software, de exemplu, și pot fi reduse și costurile de achiziție de hardware nou. În plus față de Device CALs pentru edițiile Windows Server 2016, puteți găsi, de asemenea, CALs de utilizator corespunzătoare ca software folosit în magazinul de software Wiresoft.

Oferta de software folosit Wiresoft include, de asemenea, software Microsoft pentru multe alte domenii - cu toate avantajele menționate mai sus. Dacă aveți întrebări despre Device CALs pentru MS Windows Server 2016 sau orice alt produs Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii