Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL

MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL

4.228,95 RON *

incl. TVA.

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10391
 • 359-06865
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
25x Device CALs pentru SQL Server 2019 ca software utilizat Pentru a putea utiliza funcțiile...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL"

25x Device CALs pentru SQL Server 2019 ca software utilizat

Pentru a putea utiliza funcțiile oferite de Microsoft SQL Server 2019, un utilizator are neapărat nevoie de o licență de acces client corespunzătoare - de exemplu, SQL Server 2019 Device CAL; aceasta conține drepturile de acces pentru douăzeci și cinci de dispozitive finale individuale înregistrate. Acest lucru se datorează faptului că licența SQL 2019 Server pentru Standard Edition în varianta Server/CAL nu conține în sine drepturi de utilizator; acestea trebuie achiziționate separat, de exemplu, sub forma unei licențe de acces pentru un dispozitiv final. Acest dispozitiv CAL acordă permisiunea de a accesa serverul doar calculatorului echipat cu acesta.

Ca software folosit, SQL Server 2019 Device CALs de la Wiresoft nu numai că oferă marele avantaj că sunt disponibile și individual, dar și că au un preț mai mic decât ofertele comparabile de la furnizorii obișnuiți de licențe. Acestea au aceleași funcționalități ca și licențele Device Client Access Licences pentru SQL Server 2019 disponibile prin programul oficial de licențiere în volum al Microsoft.

Beneficiați de toate avantajele MS SQL Server 2019 cu un CAL de dispozitiv utilizat

SQL Server 2019 este în prezent cea mai recentă versiune a platformei de baze de date Microsoft. Companiile care utilizează sisteme de planificare a resurselor întreprinderii, software ERP sau sisteme CRM pot utiliza toate funcțiile importante de baze de date, raportare și analiză ale acestui sistem puternic de gestionare a bazelor de date relaționale care sunt necesare.

În funcție de ediție, SQL Server 2019 conține, pe lângă posibilitatea de grupare (alocare în grupuri) a datelor, și funcții de monitorizare pentru înregistrarea sistematică a acestora în timpul procesării interogărilor vizate ale bazei de date. Cu SQL Server 2019 Device CAL, utilizatorii de pe un dispozitiv final dedicat beneficiază de toate avantajele oferite de Intelligent Query Processing pentru interogări accelerate ale unor volume de date mai mari, precum și de noua funcție Big Data Cluster cu instrumente de învățare automată și PolyBase pentru procesarea optimizată a interogărilor Transact-SQL din surse de date externe.

Alte caracteristici ale SQL Server 2019:

 • Always Encrypted criptează în siguranță datele - atât clientul, cât și SGBD
 • Procesarea inteligentă a interogărilor optimizează interogările pentru seturi mari de date
 • Performanța inteligentă oferă o viteză de execuție mai mare pentru operațiunile din bazele de date
 • Instantaneele bazei de date documentează eventualele abateri
 • Ultimele statistici privind planul de interogare oferă o vizualizare actualizată a interogărilor
 • infrastructura Lightweight Query Profiling Infrastructure activată în mod implicit
 • Accelerated Database Recovery pentru o recuperare mai rapidă a bazelor de date după o repornire sau o revenire a tranzacției

CAL-uri de dispozitiv pentru SQL Server 2019 Standard Edition

Chiar și cu un Device CAL folosit de la Wiresoft, puteți utiliza pe deplin funcționalitățile și serviciile obișnuite ale SQL Server 2019 Standard Edition: Întreprinderile mici și mijlocii beneficiază în special de opțiunea de licențiere pe server/CAL, care constă în licența de server și un număr variabil de licențe de acces (licențe de acces client) pentru dispozitive.

Model de licențiere pentru SQL Server 2019 cu licențe de server plus CAL-uri

Opțiunea de licențiere a unui SQL Server 2019 plus Device CALs este în conformitate cu prevederile definite de Microsoft - acest model de licențiere este denumit licențiere Server/CAL. Prin urmare, gestionarea licențelor Microsoft face o diferență între licențele pentru servere și cele pentru dispozitivele sau utilizatorii finali individuali. Fiecare server pe care se execută o instanță SQL Server necesită mai întâi o licență Standard Server Licence 2019. Pentru accesul la SQL Server licențiat, este necesară în plus o licență de acces separată(Device CAL) pentru aceeași versiune de server sau o versiune superioară pentru fiecaredispozitiv final dedicat.

Doar Device CAL autorizează dispozitivul să utilizeze funcțiile SQL Server din versiunea 2019. O licență de acces client pentru dispozitive finale nu conține niciun software suplimentar care trebuie instalat, ci doar drepturile de acces în mediul client/server pentru SQL Server 2019.

Compatibilitatea versiunilor trebuie să fie luată în considerare pentru CAL-uri de dispozitiv pentru SQL Server 2019

Un Device CAL pentru SQL Server 2019 autorizează, de asemenea, accesul la SQL Server 2017 sau la o versiune mai veche (downgrade). Cu toate acestea, în cazul invers, nu este posibil să se utilizeze Device CAL al unei versiuni mai vechi de SQL Server, cum ar fi 2016, pentru a accesa o versiune superioară de SQL Server, cum ar fi 2019. Prin urmare, trebuie să vă asigurați că aveți versiunea corectă a CAL-urilor pentru dispozitive atunci când utilizați SQL Server 2019.

De ce există licențe de acces client pentru ediția SQL Server 2019 Standard?

Pentru ediția Standard Edition a SQL Server 2019, Microsoft oferă opțional, printre altele, licențiere bazată pe CAL pentru dispozitive (dispozitive finale). Licențierea accesului la server prin intermediul Device CAL este mai economică, în special pentru IMM-uri, pentru care SQL Server are performanțe mai scăzute, dar este suficient pentru nevoile lor. Pentru acest tip de utilizare a SQL Server 2019, modelul de licențiere Microsoft oferă două tipuri diferite de CAL:

 • SQL Server 2019 Device CAL: acesta oferă drepturi de acces la server pentru un dispozitiv final dedicat (PC, laptop, tabletă, mobil)
 • SQL Server 2019 User CAL: acesta echipează un utilizator dedicat cu drepturi de acces la server

Cumpărarea, de exemplu, a mai multor licențe de acces al clienților de dispozitive pentru a utiliza funcțiile SQL Server este, de obicei, mai ieftină decât licențierea serverului pe nuclee.

Ce caracteristici speciale trebuie luate în considerare atunci când se acordă licențe cu Device CAL pentru SQL Server 2019?

Un Device CAL este o licență cu ajutorul căreia un dispozitiv final (dispozitiv) foarte specific primește drepturi de acces pentru SQL Server 2019. Nu este posibilă modificarea ulterioară a dispozitivului final specificat în timpul înregistrării inițiale și nici modificarea tipului de atribuire - de la Dispozitiv la CAL utilizator. Aceste restricții sunt menite să prevină utilizarea abuzivă a CAL și oferă o mai mare securitate, deoarece utilizatorii neautorizați sau străini nu pot accesa serverul unei companii.

Care sunt avantajele Device CAL pentru SQL Server 2019?

În principiu, nu există nicio diferență în ceea ce privește domeniul de aplicare a funcțiilor între licența de acces al clienților pe bază de dispozitiv final și cea pentru utilizatori. Avantajele respective devin evidente prin tipul de accesări tipice ale SQL Server. Companiile care utilizează un server SQL diferă, de obicei, în ceea ce privește numărul sau tipul de stații de lucru utilizate pentru fluxurile de lucru comune: De exemplu, în anumite proiecte, mai mulți angajați pot împărți un singur computer sau îl pot folosi în schimburi, în timp ce într-un alt mediu de lucru, unul și același utilizator folosește în mod regulat dispozitive finale complet diferite pentru a accesa serverul SQL.

Faptul că licența de dispozitiv pentru SQL Server 2019 este legată exclusiv de un anumit dispozitiv final capabil de Windows - în loc de un utilizator pentru a utiliza dreptul de acces la SQL Server - are ca rezultat diferite tipuri de utilizare în funcție de tip: Dacă este vorba de un dispozitiv mobil, cum ar fi un laptop, utilizatorul respectiv îl poate folosi pentru a accesa SQL Server nu numai în cadrul companiei, de exemplu la locul de muncă, ci și în afara acesteia - de exemplu, în altă locație a companiei sau la biroul de acasă. În cazul unui PC, accesul are loc, în mod natural, întotdeauna în aceeași locație.

Concluzie

Ce tip de CAL pentru SQL Server 2019 oferă mai multe posibilități de utilizare într-o anumită companie diferă astfel în funcție de scenariul predominant al aplicației. Decizia privind tipul de licență de acces al clientului trebuie luată înainte de achiziție, deoarece, după cum s-a menționat deja, un CAL pentru dispozitiv pentru SQL Server nu poate fi schimbat ulterior într-un CAL pentru utilizator sau viceversa.

Nu numai numărul de angajați joacă un rol important, ci și modul principal în care sunt utilizate dispozitivele finale: În cazul în care mai mulți angajați folosesc alternativ același computer pentru a accesa SQL Server, fie intern, fie extern sau mobil, atunci licențierea cu Device CAL oferă mai multe avantaje. Prin urmare, CAL-urile pentru dispozitive sunt forma potrivită de acordare a licențelor în cazul în care mai mulți angajați accesează în mod regulat SQL Server alternativ prin intermediul unui singur dispozitiv final.

Cumpărați CAL-uri pentru dispozitive pentru Microsoft SQL Server 2019 de la o singură licență în magazinul online Wiresoft

CAL-urile pentru dispozitive pentru SQL Server 2019 sunt disponibile în magazinul online Wiresoft începând de la o singură licență pentru un singur utilizator - oferta ca software folosit este semnificativ mai ieftină decât o licență nouă comparabilă, fără ca starea de "folosit" a CAL-ului să însemne vreun dezavantaj în ceea ce privește capacitatea de utilizare, deoarece software-ul nu se poate uza.

Ce sunt utilizate CAL-uri de dispozitiv pentru SQL Server 2019?

CAL-urile pentru dispozitive pentru SQL Server 2019 oferite în magazinul online Wiresoft sunt licențe de acces originale, așa cum sunt disponibile ca parte a programului de licențiere Microsoft; cu diferența că acestea au făcut parte dintr-o licență de volum de SQL Server 2019 pentru dispozitive finale achiziționate de o companie care a revândut licențele de acces la dispozitive individuale nefolosite sau licența de volum către Wiresoft. Această fostă licență de volum a fost împărțită și convertită în licențe individuale, în acest proces, CAL-urile dispozitivelor au fost etichetate ca software folosit sau Software folosit. După cum s-a menționat deja, acest marcaj nu implică nicio uzură a software-ului Device CAL pentru SQL Server și nici nu implică vreo restricție în ceea ce privește funcționalitatea acestuia sau utilizarea sa pentru o perioadă nelimitată de timp.

Ce securitate oferă CAL-urile pentru dispozitive utilizate pentru SQL Server 2019?

Cumpărarea de software folosit, cum ar fi Device CALs pentru SQL Server de la Wiresoft, nu este doar mai ieftină pentru clienți, ci și sigură! Nu numai că primiți un singur CAL pentru dispozitiv pentru Microsoft SQL Server 2019 la un preț mai mic decât software-ul nou corespunzător, dar aveți și siguranța cumpărătorului prin descărcarea imediată după plată, plus activarea licenței cu cheia de licență de volum inclusă.

Device CAL-urile pentru SQL Server 2019 disponibile la Wiresoft provin din inventarele de licențe ale diferitelor companii. Prin urmare, se aplică jurisdicția obișnuită în cazul comerțului cu programe informatice folosite. Acest lucru aprobă în mod expres comerțul cu software folosit, lucru care a fost confirmat în mod clar în repetate rânduri de diverse hotărâri judecătorești.

Pentru dumneavoastră, în calitate de client, achiziționarea de Microsoft Device CALs pentru SQL Server 2019 sau a altor licențe de acces pentru clienți oferite de Wiresoft, precum și utilizarea ca software folosit înseamnă securitate juridică, deoarece nu se încalcă nicio prevedere legală. Și datorită dovezii complete a tuturor cumpărătorilor, CAL-urile utilizate de la Wiresoft sunt, de asemenea, rezistente la audit!

Avantajele dvs. atunci când cumpărați CAL-uri de dispozitiv folosite pentru SQL Server 2019

Oferirea de Device CALs pentru SQL Server 2019 sau alte CALs ca software folosit de la Wiresoft nu numai că le oferă clienților noștri o alternativă la costuri reduse față de alte oferte, dar le oferă și libertatea de a decide asupra numărului exact de Device CALs necesare pentru a licenția exact utilizarea serviciilor SQL Server, în loc de o ierarhizare mai puțin practică a licențelor, reducând astfel costul licențelor.

Gama largă de CAL-uri de software folosite din magazinul online Wiresoft include CAL-uri de dispozitiv, precum și CAL-uri de utilizator pentru SQL Server 2019 și versiuni mai vechi de licențe de acces pentru MS SQL Server, inclusiv licențe de server corespunzătoare. În acest fel, puteți evita achiziționarea de hardware nou sau orice probleme de compatibilitate care pot apărea. Beneficiați de o gamă largă de software folosit pentru diverse CAL-uri pentru SQL Server etc. la Wiresoft!

În magazinul de software Wiresoft veți găsi Device CALs pentru SQL Server 2019, precum și licențe de acces client pentru alte software Microsoft Server - întotdeauna la un preț avantajos ca software folosit și utilizabil imediat prin descărcare și activare imediată. Dacă aveți întrebări despre Device CALs pentru SQL Server 2019 sau orice alt produs Microsoft, apelați la sfaturile noastre de specialitate în chat sau prin e-mail sau telefon.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare