Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

  • SW10481
  • 359-01464
  • Valabil în permanență
  • Toate limbile
  • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
715,90 RON * 794,90 RON * (9,94% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 1x Dispozitiv CAL
Sistem  SQL Server 
CAL Dispozitiv CAL
Domeniul de aplicare a livrării ID-ul licenței + Codul de autentificare 
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile


Cu un CAL pentru dispozitive, utilizatorii pot accesa funcțiile și serviciile platformei de date relaționale fiabile de la Microsoft, disponibile în noul software SQL Server 2022 pentru anumite ediții - cum ar fi Standard - și pot oferi companiilor și organizațiilor o bază de date curentă, precum și funcții de analiză și raportare pentru o utilizare cuprinzătoare. SQL Server 2022 convinge prin performanțele sale puternice și prin furnizarea de interfețe de comunicare cuprinzătoare, precum și prin utilizarea clusterelor Big Data, inclusiv prin măsuri cuprinzătoare de securitate și protecție a datelor și a integrității acestora, precum și prin multe alte caracteristici care permit furnizarea acestora pentru diferite aplicații, inclusiv în cloud.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL"

Microsoft SQL Server 2022 Device CAL

Cu un Device CAL , utilizatorii pot accesa funcțiile și Services platformei de date relaționale fiabile de la Microsoft furnizate în noul software SQL Server 2022 pentru anumite ediții - cum ar fi Standard - baza de date curentă, precum și funcțiile de analiză și raportare pentru companii și organizații pentru o utilizare cuprinzătoare. SQL Server 2022 impresionează prin performanțele sale puternice și prin furnizarea de interfețe de comunicare cuprinzătoare, precum și prin utilizarea clusterelor Big Data, inclusiv măsuri complete de securitate și protecție a datelor și a integrității acestora, precum și multe alte caracteristici care permit furnizarea acestora pentru diverse aplicații, chiar și în Cloud.

Fiecare dispozitiv final compatibil cu Windows cu care utilizatorii accesează serviciile Server ale Microsoft SQL Server 2022 necesită o licență suplimentară de acces pentru client (Device CAL), deoarece aceasta nu este inclusă în licența SQL Server. Numai licența de acces client conferă unui dispozitiv final drepturile de acces necesare. În cele din urmă, nu contează dacă un Desktop PC, notebook, smartphone sau tabletă este licențiat cu Device CAL . Prin urmare, cumpărătorul Device CAL este liber să decidă ce dispozitiv final licențiat dorește să utilizeze pentru a accesa SQL Server 2022. În plus, o adresă Device CAL pentru o versiune anterioară a SQL Server nu poate fi utilizată pentru a accesa versiunea actuală a SQL Server versiunea 2022.

CAL-urile folosite Device pentru SQL Server 2022 pot fi deja precomandate la Wiresoft! Se așteaptă ca acestea să fie disponibile imediat după data oficială de lansare. Cu software-ul folosit de la Wiresoft beneficiați de un preț mai mic în comparație cu licențele noi de acces client SQL pentru dispozitive finale oferite în comerțul cu software, precum și de posibilitatea de a cumpăra doar numărul exact de Device CAL de care aveți nevoie pentru software-ul SQL 2022 Server!

SQL Server 2022 Device CAL - Beneficiați de toate noile avantaje ale MS SQL Server 2022

SQL Server 2022 este cea mai recentă versiune a sistemului fiabil de gestionare a bazelor de date relaționale de la Microsoft, care oferă companiilor și organizațiilor de diferite dimensiuni o gamă largă de baze de date, precum și funcții de analiză și raportare care sunt utilizate în mod obișnuit în planificarea resurselor întreprinderii și în sistemele CRM, precum și în software-ul ERP. SQL Server 2022 oferă un sistem de gestionare a bazelor de date relaționale puternic, compatibil cu Cloud, pentru aceste domenii de activitate, care poate fi adaptat în mod flexibil la provocările în creștere.

SQL Server 2022 - Tipic Services 

Cu un Device CAL , în funcție de ediția SQL Server 2022, angajații pot utiliza funcții cum ar fi gruparea (repartizarea pe grupe) a datelor, precum și funcții de monitorizare atunci când procesează interogări specifice ale bazei de date pentru colectarea sistematică. Utilizatorii cu un terminal licențiat beneficiază, de asemenea, de toate avantajele pe care le oferă Intelligent Query Processing în interogarea accelerată a unor volume de date și mai mari, inclusiv instrumente de învățare automată, precum și PolyBase pentru procesarea optimizată a interogărilor Transact-SQL din surse de date externe.

SQL Server 2022 - Cluster de date mari

Introducerea Big Data Cluster în MS SQL Server în special înseamnă că o gamă întreagă de instrumente de analiză puternice sunt din nou disponibile pentru gestionarea completă a Big Data în SQL Server versiunea 2022, inclusiv, de exemplu, procesarea inteligentă a interogărilor pentru procesarea accelerată și în același timp fiabilă a volumelor mari de date, inclusiv furnizarea acestora pentru diverse aplicații bazate pe Cloud. Astfel, volumele de lucru Big Data pot fi mutate în SQL Server, dar și bazele de date externe pot fi interogate direct.

Cu Big Data Clusters, clusterele scalabile de containere SQL Server, HDFS și Spark pot fi, de asemenea, furnizate prin intermediul Kubernetes. De asemenea, este posibil să se efectueze sarcini de inteligență artificială și de învățare automată în grupurile de stocare HDFS, prin care datele din diverse surse externe pot fi analizate, combinate cu date relaționale și stocate cu ajutorul instrumentului Data Lake. Pe lângă instrumentele de inteligență artificială, pot fi utilizate, de exemplu, Spark, R, Python și Java. Aplicațiile create în acest mod pot fi concepute ca containere, precum și aplicații pentru servicii web care accesează datele stocate într-un cluster Big Data.

Alte caracteristici includ, de asemenea, Transact-SQL pentru interogări paralele și pentru scrierea și procesarea datelor, precum și funcția Data Mart, care îmbunătățește performanța analizei datelor prin scalarea pe orizontală a clusterelor Big Data.

Pentru informații actualizate despre Services utilizabile cu o licență de acces client Device pentru SQL Server 2022, contactați unul dintre membrii echipei noastre la Wiresoft.

SQL 2022 Device CAL - Cum se face licențierea?

Pentru anumite ediții SQL Server 2022, ca o alternativă la licențierea pe bază de Core, licențierea Client-Access, de exemplu pentru dispozitive finale, este disponibilă și la Microsoft license management. Condiția prealabilă este ca CAL să fie valabil cel puțin pentru aceeași versiune sau pentru o versiune superioară pentru a putea utiliza serviciile Server pe un dispozitiv final compatibil cu Windows. Site-ul Device CAL 2022 conține doar drepturile de acces pentru mediul client/server SQL Server 2022 - și niciun software care trebuie instalat.

Modelul de licență al Microsoft va oferi probabil din nou două tipuri de CAL pentru anumite ediții de SQL Server 2022:

  • Device CAL pentru SQL Server 2022: în acest caz, un dispozitiv final dedicat (de exemplu, un PC, un laptop, o tabletă, un telefon) primește drepturile de acces
  • User CAL pentru SQL Server 2022: în acest caz, o persoană dedicată User primește drepturi de acces

SQL Server 2022 - Care sunt avantajele licențierii bazate pe CAL?

Pentru anumite ediții ale Microsoft SQL Server, companiile pot alege între licențierea pe bază de Core și CAL. În funcție de numărul de dispozitive finale care urmează să fie licențiate, achiziționarea de CAL poate fi o alternativă mai avantajoasă din punct de vedere financiar pentru clienți. Iar cu licențele de acces la Device utilizate de la Wiresoft nu mai există o scară de licențe prescrise și rigide și, prin urmare, cumpărați exact numărul de CAL-uri Device de care aveți nevoie și puteți achiziționa CAL-uri Deivce individuale suplimentare în orice moment.

SQL 2022 Device CAL - Utilizați compatibilitatea versiunilor pentru SQL Server 2022!

Device CAL pentru SQL Server 2022 este cea mai recentă licență de acces pentru clienți publicată de Microsoft. Dacă intenționați să utilizați software mai vechi Server în plus față de versiunea corespunzătoare SQL Server 2022, Device CAL SQL Server 2022 vă oferă avantajul unui downgrade, deoarece echipează, de asemenea, un dispozitiv final cu drepturile de acces pentru versiunile anterioare, cum ar fi 2019 și mai vechi. În schimb, dacă aveți un Device CAL valabil pentru versiuni anterioare ale SQL Server, nu puteți accesa SQL Server 2022 (upgrade).

SQL 2022 Device CAL - Care sunt condițiile de licențiere a SQL Server 2022?

După cum s-a menționat deja, Pro Device CAL un anumit dispozitiv final primește drepturile de acces pentru SQL Server 2022. Pentru CAL-urile utilizate, acestea sunt identice cu cele ale licențelor de acces pentru clienți noi. Cu toate acestea, Device CAL nu poate fi transferat pe un alt PC, laptop etc. odată ce înregistrarea a fost finalizată. De asemenea, este imposibil să se schimbe tipul CAL și să se utilizeze, de exemplu, Device CAL pentru a înregistra un User (User CAL). Cu toate acestea, este posibilă utilizarea în paralel a Device CALs și Device CALs pentru SQL Server 2022.

Prin aceste prevederi, administrația licenței Microsoft CAL dorește, de asemenea, să contribuie la prevenirea accesului necorespunzător la un SQL Server 2022 și la datele sale și să sporească securitatea acestora împotriva accesului neautorizat la dispozitive.

SQL Server 2022 Device CAL - Care sunt avantajele pentru SQL Server 2022?

Device CAL nu diferă de User CAL în ceea ce privește opțiunile de acces care sunt incluse atunci când se utilizează SQL Server 2022 Services.

Există doar diferențe în ceea ce privește gama de funcții ale diferitelor ediții SQL. Licența de acces client specifică dispozitivului (Device CAL) oferă doar alte avantaje datorită opțiunilor de acces la SQL Server reglementate în mod diferit: Dispozitivul final compatibil cu Windows cu licență Device CAL poate fi utilizat pentru accesul la server de către orice angajat al unei companii care este autorizat în acest sens. Device CAL oferă un avantaj mai mare în cazul în care dispozitivul final licențiat este utilizat alternativ de mai mulți angajați. Dispozitivele terminale mobile echipate cu Device CAL , cum ar fi un laptop sau o tabletă, pot fi utilizate de către utilizatorul respectiv la nivel local independent - de exemplu, la Home-Office sau pe drum - pentru accesarea serverului SQL.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre achiziția de licențe de acces client pentru Microsoft SQL Server 2022 ca software folosit sau alt software Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat. 

Alte linkuri către "MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii