Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10449
 • D87-07606
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
1.329,90 RON * 1.476,90 RON * (9,95% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Microsoft Visio 2021 este cea mai recentă versiune a software-ului profesional pentru vizualizarea unei game largi de procese și diagrame - atât în domeniul afacerilor, cât și în cel tehnic etc.; în special cu noile instrumente și formulare incluse în Visio 2021 Professional, pot fi prezentate în mod clar chiar și probleme sau seturi de date mai complexe decât până acum. Interfața intuitivă de birou, cunoscută și din programele MS Office și care a fost actualizată în noua versiune, facilitează în mod deosebit inițierea cu Visio 2021: chiar și utilizatorii noi se orientează rapid și pot utiliza imediat instrumentele și funcțiile pentru a converti datele și ideile pentru proiectele lor în diagrame și prezentări informative. Visio 2021 Professional poate fi utilizat și pe dispozitive cu suport tactil - atât cu un stilou digital, cât și cu un deget.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL"

Visio 2021 Professional - cea mai recentă versiune a versatilului software de vizualizare Microsoft

Microsoft Visio 2021 este cea mai recentă versiune a software-ului profesional pentru vizualizarea unei game largi de procese și diagrame - atât în domeniul afacerilor, cât și în cel tehnic etc.; în special cu noile instrumente și formulare conținute în Visio 2021 Professional, pot fi prezentate în mod clar chiar și probleme sau seturi de date mai complexe decât până acum.

Interfața intuitivă a desktop-ului, care este, de asemenea, cunoscută din programele MS Office și care a fost actualizată în noua versiune, facilitează în mod deosebit începerea utilizării Visio 2021: chiar și utilizatorii noi se orientează rapid și pot utiliza imediat instrumentele și funcțiile pentru a converti datele și ideile pentru proiectele lor în diagrame și prezentări informative. Visio 2021 Professional poate fi utilizat și pe dispozitive cu touch - atât cu un stilou digital, cât și cu un deget.

MS Visio 2021 Professional include, de asemenea, noi forme - pentru a crea descrieri detaliate ale fluxurilor de lucru și organigrame, dar poate fi folosit și pentru a reprezenta o gamă largă de sisteme tehnice și procesele lor - printre altele, sunt disponibile și diagrame de structură UML pentru a modela clase și interfețe, precum și fișiere DWG care pot fi importate cu ușurință din AutoCAD. Atunci când se utilizează Microsoft Azure Active Directory sau Exchange Server, datele pot fi, de asemenea, importate din Excel direct în forme.

Se știe deja că prețurile pentru edițiile MS Visio 2021, precum și pentru alte noi aplicații Microsoft vor fi majorate! Wiresoft oferă deja acest Microsoft Visio 2021 Professional Edition ca software folosit sub forma unei singure licențe ca versiune de achiziție - și la un preț semnificativ mai mic - trebuie doar să contactați echipa noastră și să aflați imediat când va fi disponibil pentru a fi descărcat.

Aflați mai multe despre toate celelalte aplicații Microsoft disponibile ca software de ocazie în magazinul online Wiresoft Software, pe care le puteți achiziționa și la preț redus, de exemplu programele compatibile cu Visio 2021 Professional. În următoarea prezentare generală veți găsi informații despre inovațiile și optimizările cunoscute până în prezent, precum și despre caracteristicile clasice ale noului MS Visio 2021 Professional Edition.

Cunoscute până acum: Iată care sunt inovațiile din Visio 2021 Professional Edition

Domeniul de aplicare funcțional al MS Visio 2021 Professional Edition ca licență de achiziție va fi similar cu cel al Visio Online Plan 2. Următoarele detalii au fost de asemenea anunțate de Microsoft: Vizualizarea desktopului a fost modernizată, inclusiv filele nou actualizate din panglică. Bineînțeles, Visio 2021 Professional include, de asemenea, actualizări ale formelor, șabloanelor și stilurilor, inclusiv un suport îmbunătățit pentru colaborarea în echipă: mai multe persoane pot lucra în același timp la o singură diagramă, care poate fi, de asemenea, legată de date. Visio Professional 2021 oferă, de asemenea, opțiuni extinse de gestionare a drepturilor asupra informațiilor, de exemplu pentru a preveni scurgerile de informații. În plus, Visio 2021 Professional oferă:

 • Noi șabloane pentru a ajuta utilizatorii să creeze diagrame Azure, inclusiv pentru topologii de rețea, configurarea calculatoarelor virtuale și multe alte operațiuni.
 • Odată cu noile forme de infrastructură pentru Amazon Web Services (AWS), șabloanele corespunzătoare pot fi utilizate acum și pentru diagrame.
 • Un conținut media mai bogat, inclusiv o bibliotecă curatoriată de imagini de arhivă, pictograme și multe altele, poate fi utilizat pentru reprezentările Visio.
 • Noi forme de planificare a locurilor de muncă care țin cont de orientările actuale privind spațiile de lucru. De asemenea, sunt incluse noi forme pentru vizualizarea scenelor de crimă, precum și diagrame wireframe pentru aplicațiile mobile.

Utilizați selecția mare de diagrame din MS Visio 2021 sau creați propriile forme

Visio 2021 Professional oferă o colecție extinsă de diagrame Visio cu ajutorul cărora pot fi reprezentate toate domeniile imaginabile. Pentru a facilita găsirea diagramei potrivite, acestea sunt aranjate în mod clar în funcție de așa-numitele șabloane, care conțin apoi formele individuale. Aceste forme pot fi completate cu text de către utilizator - fie prin inserare automată în timpul scrierii, fie prin conectarea la o foaie de calcul Excel sau la o bază de date Exchange: în cazul în care se utilizează MS SharePoint sau OneDrive Services, acestea pot fi, de asemenea, importate prin intermediul acestora. Multe dintre formele integrate sunt conforme cu standardele industriale, adică conțin informații obligatorii pentru utilizarea ulterioară.

Visio 2021 Professional conține peste 600 de forme, dintre care aproximativ 400 sunt forme "inteligente" care ajustează automat metadatele legate de ele atunci când sunt actualizate. De asemenea, vă puteți crea propriile forme în Visio 2021 Professional și le puteți salva ca formă principală, astfel încât acestea să fie disponibile din nou data viitoare când le folosiți.

În special Visio 2021 Professional oferă utilizatorilor o gamă întreagă de diagrame suplimentare, care probabil că vor fi disponibile exclusiv în această ediție:

 • Diagrame UML: Instrumentele UML integrate în Visio 2021 Professional pot fi utilizate și pentru a crea diagrame de comunicare, de componente și de implementare care vizualizează relațiile și componentele, cum ar fi cele ale porturilor și interfețelor. Limbajul de modelare grafică UML - Unified Modelling Language - a fost dezvoltat special pentru vizualizarea și documentarea componentelor software, de exemplu, precum și a specificațiilor și proiectelor: Diagramele de clasă UML prezintă vederi statice, inclusiv relațiile dintre obiectele unui sistem, iar diagramele de componente UML, pe de altă parte, sunt utilizate pentru a ilustra relațiile dintre componentele conexe, precum și structura unui cod. În plus, sunt incluse diagrame de implementare UML pentru reprezentarea configurației elementelor hardware și software, precum și diagrame de secvență UML pentru vizualizarea interacțiunilor dintre actori sau obiecte.
 • Diagrame de notare a bazelor de date: Numite și modele de relații între entități (model ER sau ERM), acestea pot fi utilizate pentru a crea un model grafic al unei baze de date.

Alte tipuri de diagrame în MS Visio 2021 Professional

Visio 2021 Professional oferă din nou multe tipuri diferite de diagrame și caracteristici, precum și suport pentru tipuri de fișiere suplimentare. În plus, diagramele practice de început permit o introducere mai rapidă în software-ul Visio în domeniile brainstorming, diagrame organizaționale și SDL (Specification and Description Language), care sunt utilizate în mod special în vizualizarea diagramelor de flux, a fluxurilor de lucru și a liniilor de timp, inclusiv sfaturi practice pentru începători, în special în ceea ce privește crearea acestora.

Formele conținute în Visio 2021 Professional pot fi, de asemenea, adaptate în mod creativ cu diverse instrumente: Se pot selecta gradații și transparențe, umbre, străluciri, oglinzi și efecte 3D și multe alte posibilități.

Visio 2021 oferă, de asemenea, suport optimizat pentru fișierele AutoCAD, astfel încât fișierele DWG sau DXF pot fi importate și redimensionate, inclusiv suprapunerea de forme fără întârziere. Obiectele din AutoCAD, cum ar fi planurile clădirilor și planurile de etaj, pot fi convertite în Visio Shape și apoi completate cu alte Visio Shapes.

Prezentare generală a tipurilor de diagrame din Visio 2021 Professional Edition

În Visio 2021 Professional, de exemplu, următoarele tipuri sau forme de diagrame utilizate frecvent sunt disponibile în numeroase variante:

 • Diagramele de flux vizualizează fazele individuale ale proceselor de afaceri sau ale procedurilor tehnice, inclusiv diagramele Swimlane, diagramele de flux interfuncționale (diagramele IDEF0 și diagramele BPMN) și diagramele proceselor de afaceri - acestea sunt utilizate în informatică de afaceri sau în managementul proceselor, printre alte domenii, pentru a explica procesele operaționale complexe. Diagramele pivot, diagramele cronologice și diagramele de bare 3D sunt, de asemenea, utilizate pentru a ilustra anumite aspecte.
 • Diagramele de flux ale proceselor sunt utilizate în domeniul tehnic pentru a vizualiza procesele și instalațiile chimice și industriale, în timp ce
 • Diagramele IT sunt utilizate, de exemplu, pentru directoare active și baze de date.
 • Organigramele, diagramele de secvență, diagramele de activitate și diagramele de stare clarifică structurile din cadrul organizațiilor, precum și pe cele implicate în interacțiuni sau, de asemenea, ciclul de viață al obiectelor.
 • Pe de altă parte, diagramele decazuri de utilizare și diagramele de comunicare vizualizează interacțiunile și diferitele faze ale proiectelor de afaceri.
 • Planurile de etaj și planurile clădirii ajută la planificarea spațiului într-o companie pentru a vizualiza utilizarea încăperilor, iar reprezentările tehnice conforme cu IEEE sunt, de asemenea, disponibile pentru serviciile de construcții.
 • Diagramele wireframe sunt utilizate în dezvoltarea aplicațiilor, de exemplu, pentru a clarifica interfața cu utilizatorul și funcțiile și conținutul individual.

Cerințe hardware pentru utilizarea Microsoft Visio 2021 Professional

Este de așteptat ca MS Visio 2021 Professional Edition să fie din nou disponibil atât în versiunea pe 32 de biți, cât și în cea pe 64 de biți și să poată fi utilizat doar împreună cu Windows 10 sau Windows Server 2019. Puteți afla mai multe detalii direct de la echipa Wiresoft, prin e-mail, telefon sau chat. Detalii suplimentare privind cerințele minime individuale pot fi găsite în următoarea prezentare generală:

 • Sisteme de operare: Windows 10, Windows Server 2019
 • Procesor: 1,6 GHz, dual core
 • RAM: 4 GB RAM (64 de biți) sau 2 GB RAM (32 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: 4,0 GB
 • Rezoluție afișaj/ecran: 1.280 x 768
 • Grafică: Placă grafică DirectX 10 pentru accelerarea hardware-ului grafic
 • Se preconizează că va fi necesar un cont Microsoft OneDrive, OneDrive for Business sau SharePoint pentru a utiliza funcțiile de utilizare a fișierelor Visio în cloud

Cumpărați Microsoft Visio 2021 Professional ca software folosit în magazinul Wiresoft Software Shop

Actuala ediție MS Visio 2021 Professional Edition este deja oferită în magazinul Wiresoft Software Shop ca licență unică folosită - și este disponibilă după data oficială de lansare. Ca software folosit, prețul este mai mic decât cel al unui software nou corespunzător acestei ediții. Beneficiați de aceste avantaje atunci când cumpărați software folosit pentru Microsoft Visio 2021 Professional de la Wiresoft:

 • La achiziționarea MS Visio 2021 Professional de la Wiresoft primiți o singură licență care a fost achiziționată și revândută anterior de o companie europeană. Prin revânzare, licența oferită de MS Visio 2021 Professional este marcată ca fiind folosită, fără ca "folosit" să implice vreo restricție în funcționalitatea acestui software sau că această licență a fost deja utilizată.
 • Această licență MS Visio 2021 Professional, precum și alte licențe Microsoft second-hand oferite de Wiresoft nu sunt nici versiuni de testare cu utilizare limitată sau cu durată limitată, nici nu conțin o cheie de licență deja activată, ci un produs software autorizat numai pentru dumneavoastră după achiziție.
 • În cazul în care un cumpărător inițial a instalat și activat acest software Microsoft Visio 2021 Professional, acest lucru a fost șters din nou odată cu vânzarea către Wiresoft, astfel încât licența de software în cauză este din nou disponibilă 100% gratuit.
 • Baza legală pentru revânzarea software-ului Microsoft Visio 2021 Professional folosit este legea aplicabilă, care permite vânzarea și cumpărarea, precum și utilizarea acestui software.
 • Toate aceste licențe folosite achiziționate de Wiresoft și oferite pentru revânzare au fost testate de noi pentru a se asigura că sunt pe deplin utilizabile înainte de vânzare.
 • Imediat după finalizarea cu succes a achiziției, aplicația MS Visio 2021 Professional vă este disponibilă prin intermediul Electronic Software Delivery (ESD).
 • Astfel, atunci când achiziționați o licență de la Wiresoft, puteți fi siguri că achiziționați și folosiți un produs Microsoft legal și original al ediției Professional a Visio 2021.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la achiziționarea licenței dvs. de Microsoft Visio 2021 Professional ca software folosit sau o altă ediție de MS Visio 2021, precum și versiuni mai vechi de MS Visio sau alte software Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii