Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10184
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
444,90 RON * 492,90 RON * (9,74% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015"

Windows 10 Enterprise LTSB 2015 - sistemul de operare Microsoft pentru companii

Windows 10 Enterprise LTSB 2015 oferă utilizatorilor un maxim de performanță și a fost conceput special pentru companiile mari - disponibil de la Wiresoft în loc de licență de volum, de asemenea, individual, la un preț redus!

Windows 10 Enterprise LTSB 2015 este sistemul de operare al acestei versiuni Microsoft, care conține cea mai mare gamă de funcții dintre toate edițiile - multe dintre ele sunt incluse exclusiv aici, inclusiv gestionarea extinsă a aplicațiilor și, de asemenea, accesul la Microsoft Long Term Servicing Branch, o formă specială de actualizare Windows, în care sunt instalate doar actualizări de securitate, dar nu și funcții.

Windows 10 Enterprise LTSB 2015 dispune de o interfață familiară, ușor de utilizat, cu aspectul tipic Microsoft, care poate fi personalizat în funcție de preferințele personale. Pentru cumpărători, Enterprise Edition are, de asemenea, avantajul deloc de neglijat că acest sistem de operare poate fi utilizat și pe sisteme hardware mai vechi, ceea ce pentru mulți utilizatori reprezintă o caracteristică importantă, decisivă pentru cumpărare. În Wiresoft Onlineshop puteți obține Windows 10 Enterprise LTSB 2015 ca o singură versiune, precum și alte Windows 10 ediții și multe alte programe Microsoft. Următoarea prezentare generală prezintă, pe lângă o prezentare generală, în special caracteristicile speciale ale Windows 10 Enterprise LTSB 2015.

Caracteristici speciale și exclusive ale Windows 10 Enterprise LTSB 2015

În comparație și cu ediții precum Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise LTSB 2015 oferă un plus de caracteristici și instrumente, care oferă o valoare adăugată decisivă în special pentru companiile mijlocii și mai ales mari, atât în ceea ce privește securitatea dispozitivelor finale și a datelor, cât și posibilitățile administratorilor în aplicarea politicilor de grup și gestionarea conturilor de utilizator. Toate detaliile specifice despre Windows 10 Enterprise LTSB 2015 mai jos:

 • DirectAccessDirectAccess permite utilizatorilor de la distanță să profite de conectivitatea resurselor de rețea fără o conexiune VPN, deoarece computerele client de la distanță rămân conectate la rețeaua corporativă printr-o conexiune criptată. De asemenea, administratorii IT pot gestiona toate computerele client prin intermediul DirectAccess. Utilizatorii mobili, în special, lucrează cel mai bine cu DirectAccess, chiar și într-un mediu cu mai multe locații. Odată configurate, notebook-urile lor se conectează automat la rețeaua corporativă prin intermediul internetului. DirectAccess facilitează, de asemenea, gestionarea politicilor de grup.
 • Windows ToGo Creator:  Windows To Go instalează Windows 10 Enterprise LTSB 2015 pe un stick USB sau pe un hard disk USB, astfel încât utilizatorii să aibă întotdeauna sistemul de operare la ei și, prin urmare, să îl poată utiliza pe un dispozitiv final terț. Toate datele rămân stocate pe suportul de date.
 • AppLockerCu AppLocker, pot fi definite reguli privind aplicațiile care au voie să ruleze pe un computer Windows 10 Enterprise. De asemenea, este posibilă includerea în lista albă a aplicațiilor de încredere.
 • BranchCacheCompaniile care utilizează o rețea WAN (wide area network) își pot optimiza lățimea de bandă cu BranchCache; pe lângă efortul redus de implementare, această funcție îmbunătățește și viteza.
 • Universal Write Filter - UWF: Cu acest filtru, datele nu mai sunt stocate permanent pe sistem, ci sunt transferate în memorie, unde sunt disponibile până la repornire. Această suprapunere virtuală este apoi ștearsă - chiar și atunci când un utilizator invitat se deconectează, de exemplu.
 • Credential Guard: Acest instrument de securitate securizează acreditările folosind tehnica de securitate bazată pe virtualizare, care izolează datele de restul sistemului de operare și oferă astfel o protecție mult mai bună.
 • Device Guard: Aceasta permite administratorilor să configureze stațiile de lucru astfel încât să poată fi rulate numai aplicațiile definite - ideal pentru configurarea calculatoarelor de tip chioșc. Prin crearea unei liste albe, numai aplicațiile care respectă politica de integritate a codului pot fi rulate, împiedicând astfel activarea programelor malware necunoscute anterior.
 • Windows 10 Long Term Servicing Branch - LTSB: Această caracteristică exclusivă Windows 10 Enterprise crește performanța unei mașini deoarece, spre deosebire de alte ediții Windows 10, actualizările nu sunt aplicate constant, ci doar la intervale mai lungi, făcând distincție între instalarea actualizărilor de securitate și cea a funcțiilor. LTSB este, de asemenea, cunoscut sub numele de Long Term Servicing Channel (LTSC). Utilizatorilor li se oferă doar actualizările și funcțiile lansate în această perioadă la aproximativ 2-3 ani și pot să le instaleze sau să le respingă.
 • Desktop Analytics: Serviciul bazat pe cloud este integrat în Microsoft Configuration Manager și oferă informații despre actualizările utile ale respectivilor clienți Windows. De asemenea, creează un inventar al aplicațiilor care rulează într-o companie și oferă informații despre compatibilitatea acestora cu cele mai recente actualizări ale funcțiilor Windows 10.

Alte caracteristici de afaceri etc. ale Windows 10 Enterprise LTSB 2015

În afară de aceste caracteristici exclusive, următoarele caracteristici sunt, de asemenea, incluse doar în Windows 10 Enterprise LTSB 2015, precum și în Pro:

Capacități de utilizare extinse

Windows 10 extinde capacitățile aplicației pentru utilizatori cu o serie de caracteristici, cum ar fi:

 • Remote Desktop AppCu Remote Desktop App, utilizatorii pot utiliza un alt dispozitiv terminal la distanță, la nivel local, ca și cum ar sta în fața propriului PC sau a tabletei: prin intermediul unei conexiuni gateway RDS, este afișată interfața desktop a acestuia, care poate fi utilizată inclusiv cu toate programele.
 • Modul chioșcCu modul chioșc, diferiți utilizatori pot utiliza un PC Windows 10 fără a avea acces la alte date critice sau la anumite funcții ale utilizatorului principal. Acest lucru permite configurarea unui cont de utilizator de chioșc separat pentru fiecare persoană autorizată, care pune la dispoziție datele și funcțiile definite numai pentru utilizatorul respectiv.
 • EnterpriseMode Internet Explorer (EMIE): Enterprise Mode reduce în mod semnificativ problemele de compatibilitate cu aplicațiile web mai vechi, permițându-le să ruleze pe Windows 10; în plus, Enterprise Mode Site List Manager oferă diverse opțiuni la redarea paginilor web.
 • Hyper-V Client: Windows 10 Enterprise LTSB 2015 include tehnologia Hyper-V pentru a rula mai multe sisteme de operare în propria mașină virtuală (VM). Acest lucru permite o mai bună utilizare a spațiului de stocare disponibil, iar gestionarea dinamică a memoriei facilitează rularea în paralel a mai multor mașini virtuale.

Capacități avansate de management

Administratorii au la dispoziție opțiuni optimizate pentru gestionarea utilizatorilor și a PC-urilor acestora cu Windows 10:

 • Politicile de grup sunt definite la nivel local prin intermediul editorului gpedit.msc și sunt gestionate în conformitate cu anumite specificații: Astfel, instalarea actualizărilor poate fi controlată în conformitate cu reguli definite, de exemplu, cu termene de conformitate care stabilesc când trebuie instalată o anumită actualizare cel târziu, dar și optimizarea memoriei prin Storage Sense poate fi configurată la nivel central pentru a șterge fișierele inutile.
 • Domain JoinDomain Join simplifică gestionarea PC-urilor și a conturilor de utilizator prin apartenența acestora la un domeniu din Active Directory. Alăturarea offline la domeniu permite administratorilor să adauge un computer la un domeniu offline - un avantaj pentru utilizatorii care lucrează în regim de mobilitate și care nu dispun de o conexiune la rețea prin intermediul unui controler de domeniu.
 • Business StoreWindows: Cu acces la Windows Business Store și utilizând Azure Active Directory, produsele software disponibile acolo pot fi achiziționate și implementate în mod centralizat pentru toate dispozitivele finale ale unei rețele.

Securitate sporită

Windows 10 a îmbunătățit, de asemenea, securitatea datelor și a utilizatorilor pentru a sprijini o muncă și mai liberă:

 • BitLocker: Această funcție securizează în mod special dispozitivele mobile, cum ar fi tabletele și laptopurile, în cazul în care acestea sunt furate sau pierdute. Datele sensibile sau personale de pe acestea sunt criptate în siguranță cu BitLocker, astfel încât să nu poată fi utilizate în mod necorespunzător. BitLocker To Go" poate fi utilizat și pentru a cripta stick-uri USB sau hard disk-uri externe.
 • Windows Defender System Guard: WDSG este un nivel special de protecție care protejează sistemul de operare Windows 10 de atacuri la pornire, atunci când programele antivirus obișnuite nu sunt încă activate.
 • Enterprise Data Protection (EDP): Această caracteristică a Windows 10 permite protecția direcționată a datelor de afaceri, de exemplu, pe un laptop, prin intermediul gestionării drepturilor din Active Directory, care este activă și atunci când datele sunt mutate într-o altă locație sau trimise ca atașament. De asemenea, EDP împiedică instalarea aplicațiilor nesigure.
 • Intelligent Security Graph: ISG analizează măsurile de securitate implementate într-o rețea corporativă și sugerează îmbunătățiri utile în cazul în care există deficiențe.

Alte caracteristici și funcționalități ale Windows 10 Enterprise LTSB 2015

Următoarele instrumente sunt, de asemenea, incluse în sistemele de operare Windows 10 sau reprezintă îmbunătățiri ale funcțiilor existente - pentru o experiență și mai bună și mai sigură pe Windows:

 • Windows Hello: Alternativa sigură la parole - conectați-vă folosind amprenta digitală sau prin recunoaștere facială, local sau cu un cont web.
 • SnapAssist: Acest instrument împarte în mod ideal suprafața de afișare disponibilă între ferestrele active - cu Corner Snap, pot fi afișate simultan până la patru ferestre.
 • CortanaAsistentul vocal Cortana este activat în mod implicit în Windows 10, dar poate fi, de asemenea, dezactivat, de exemplu, pentru a nu încărca bateria sau din motive de protecție a datelor.
 • Continuum: Aceasta permite ca lucrul sau jocurile să continue fără probleme în timp ce computerul local rulează pe un alt dispozitiv final. Pe tablete și smartphone-uri, toate funcțiile sunt disponibile prin intermediul tastaturii virtuale, iar afișajul desktop este adaptat automat la formatul respectiv.
 • ProtecțiaWindows informațiilor: Protecție împotriva scurgerilor de date fără restricții pentru utilizatori. WIP protejează nu numai datele, ci și aplicațiile, prin intermediul sistemului de criptare a fișierelor (EFS), împotriva furtului și manipulării.

Cerințe hardware pentru Windows 10 Enterprise LTSB 2015

Pentru ca Windows 10 Enterprise LTSB 2015 să poată fi utilizat cu ușurință pe un PC sau un laptop, cu o gamă mai largă de caracteristici încorporate, hardware-ul trebuie să îndeplinească anumite cerințe minime. Windowsdeși 10 Enterprise LTSB 2015 este disponibil într-o versiune pe 32 de biți și una pe 64 de biți, dacă este posibil - mai ales pe un computer mai nou - ar trebui instalată versiunea pe 64 de biți, astfel încât să poată fi utilizate toate programele și aplicațiile. Pentru a instala Windows 10 Enterprise, un computer trebuie să îndeplinească următoarele caracteristici tehnice:

 • Procesor sau SoC (System-on-a-Chip - pentru smartphone-uri): 1 GHz
 • RAM: 1 GB pentru sistemul de operare pe 32 de biți sau 2 GB RAM pentru sistemul de operare pe 64 de biți
 • Spațiu pe hard disk: 16 GB pentru sistemul de operare pe 32 de biți sau 20 GB pentru sistemul de operare pe 64 de biți
 • Grafică: Afișaj 800 x 600, DirectX 9, cu driver WDDM 1.0
 • Recunoașterea vocală Cortana: matrice de microfoane Hi-Fi
 • Cip TPM (v1.2) pentru suport pentru virtualizare (Intel VT-x sau AMD-V și Second Level Address Translation)

Windows 10 Enterprise LTSB 2015 cumpărați ieftin la Wiresoft în magazinul nostru online

Windows 10 Enterprise LTSB 2015 este în mod normal oferit doar sub formă de licență de volum de către Microsoft . Cu toate acestea, în magazinul online Wiresoft, puteți cumpăra sistemul de operare  Windows 10 Enterprise LTSB 2015 și ca licență unică - și la un preț deosebit de avantajos ca software folosit - cu o gamă identică de caracteristici.

Această licență oferită de noi pentru achiziționarea de Windows 10 Enterprise LTSB 2015 Edition face parte dintr-o licență de volum anterioară achiziționată de o întreprindere. Prin revânzarea acestuia, acesta a fost fragmentat și, în acest proces, transformat în licențe individuale, care apoi se califică drept software utilizat sau software uzat. Cu toate acestea, separarea sau desemnarea ca Softwarefolosit nu impune nicio restricție asupra funcționalității acestui Windows 10 Enterprise LTSB 2015 software de sistem de operare. 

Cumpărarea de software de la Wiresoft este întotdeauna sigură pentru dumneavoastră! Acest sistem de operare Windows 10 Enterprise LTSB 2015 disponibil în magazinul Wiresoft oferă nu numai un preț deosebit de avantajos, ci și siguranță în achiziție: prin descărcarea imediată a unei versiuni identice cu produsul original Microsoft. Activarea licenței Windows 10 Enterprise LTSB 2015 se face cu ajutorul cheii de licență de volum valabile incluse.

Achiziționarea de către dumneavoastră a Windows 10 Enterprise LTSB 2015 ca software uzat în magazinul de software Wiresoft nu ridică nicio problemă legală, deoarece comerțul cu astfel de software uzat este permis în mod clar de lege, fapt confirmat și de numeroase hotărâri judecătorești obligatorii din punct de vedere juridic și vizibile public.

Software-ul folosit oferă clienților noștri o alternativă ieftină pentru a putea utiliza Windows 10 Enterprise LTSB 2015 Edition. Puteți beneficia și dumneavoastră de oferta noastră ieftină de software!

În magazinul de software Wiresoft puteți găsi, pe lângă Windows 10 Enterprise LTSB 2015 Edition, și alte versiuni ale sistemelor de operare Windows, precum și alte programe Microsoft ca versiune de achiziție la preț redus pentru descărcare. Dacă aveți întrebări despre Windows 10 Enterprise LTSB 2015 sau orice alt software Microsoft, vă rugăm să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii