Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10138
 • MX3-00098
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
6.979,90 RON * 7.753,90 RON * (9,98% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + cheie de licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Cu ediția Enterprise a Visual Studio 2017 , utilizatorii au acces la o gamă largă de caracteristici puternice pentru a dezvolta aplicații pentru orice domeniu pe cele mai populare sisteme de operare, în timp ce instrumentele integrate fac ca fiecare etapă de la dezvoltare la lansare să fie și mai eficientă: Numai în ediția Visual Studio 2017 Enterprise  Edition este disponibilă funcția Live Unit Testing pentru C# și Visual Basic, pentru a atrage atenția asupra erorilor în timpul scrierii, precum și funcția IntelliTrace, care poate fi utilizată pentru a crea instantanee și a trece de la o stare la alta a unei aplicații - această ediție sprijină, de asemenea, munca colaborativă în special în cadrul echipelor mari.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"

Visual Studio 2017 Enterprise - ediția pentru dezvoltatorii exigenți ca versiune de achiziție

Ediția Enterprise a Visual Studio 2017 oferă utilizatorilor o gamă largă de caracteristici puternice pentru a dezvolta aplicații pentru orice domeniu pe principalele sisteme de operare, cu instrumente integrate care fac ca fiecare etapă de la dezvoltare la lansare să fie și mai eficientă: Doar în Visual Studio 2017 Enterprise Edition este disponibilă funcția Live Unit Testing pentru C# și Visual Basic pentru a alerta asupra erorilor pe măsură ce sunt scrise, precum și funcția IntelliTrace pentru a face instantanee și a trece de la o stare la alta a unei aplicații - în plus, această ediție sprijină în special lucrul colaborativ în echipe mai mari.

În Visual Studio 2017 Enterprise, dezvoltatorii au la dispoziție o gamă largă de limbaje, de la C și C++, precum și C#, la iOS, JavaScript, Python, ASP.NET și multe altele, inclusiv suport live pentru scrierea de cod: Funcțiile practice facilitează nu numai navigarea în analiză și depanare, ci și efectuarea de corecții și suprascrieri la depanare și refactorizare - un exemplu în acest sens este IntelliSense, precum și CodeLens, care afișează modificările aduse codului direct în editor.

Pentru cine este Visual Studio 2017 Enterprise Edition?

Visual Studio 2017 Enterprise Edition este destinat dezvoltatorilor profesioniști care doresc să dezvolte aplicații pentru desktop, mobil și web împreună cu alți angajați și să folosească posibilitățile extinse de analiză și corectare a codului. Visual Studio 2017 oferă aici avantajul că versiunea suportă și Windows 7. Datorită instalării cu economie de spațiu, software-ul poate fi utilizat și pe dispozitive finale mai vechi, ceea ce extinde domeniul de aplicare al aplicațiilor.

Cu Visual Studio 2017 Enterprise Edition disponibil de la Wiresoft ca software folosit, dezvoltatorii au posibilitatea de a dobândi toate avantajele software-ului Microsoft dovedit fără abonamentul obișnuit și în schimb sub forma unei versiuni de achiziție ca o singură licență. Pe lângă acest Visual Studio 2017 Enterprise Edition, în magazinul online Wiresoft Software puteți găsi și alte ediții sau versiuni, precum și programe Microsoft compatibile cu acesta, cum ar fi Windows 7, 8Windows și Windows 10, care este o condiție prealabilă pentru utilizarea anumitor funcții. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante optimizări și caracteristici exclusive ale Visual Studio 2017 Enterprise.

Caracteristici exclusive în Visual Studio 2017 Enterprise

Ediția Enterprise a Visual Studio 2017 este concepută pentru dezvoltatorii cu așteptări mai mari, care au nevoie în special de funcții eficiente de testare și depanare, inclusiv:

Testarea unitară live pentru Visual Studio 2017 Enterprise

Detectarea timpurie, precum și eliminarea erorilor din cod este una dintre sarcinile standard importante în programare. Testarea unitară în timp real face și mai sigură modificarea sau refactorizarea codului. Funcția este disponibilă exclusiv în Enterprise Edition pentru proiectele în C# și Visual Basic care se bazează pe .NET Core și, respectiv, .NET Framework. În timp ce un dezvoltator încă modifică codul, Live Unit Testing execută automat teste unitare în timp real pentru a determina dacă codul este acoperit în mod adecvat, asigurându-se în același timp că eventualele modificări nu provoacă regresii. Acoperirea codului cu Live Unit Testing este afișată grafic în timp real, astfel încât utilizatorii pot vedea imediat dacă și câte linii de cod sunt acoperite de teste; în plus, caracteristica include următoarele adăugiri și optimizări în ediția 2017:

 • Deja la deschiderea unei soluții, se afișează dacă funcția Live Unit Testing este activată sau dezactivată.
 • Prin integrarea funcției Live Unit Testing în Centrul de activități Visual Studio, veți vedea acum o indicație dacă este activată.
 • Live Unit Testing în Visual Studio 2017 Enterprise acceptă acum cadrele utilizate în mod obișnuit, cum ar fi xUnit, NUnit și MSTest.
 • Suportul integrat pentru .NET Core și .NET Standard a fost adăugat la Standard soluție în C# sau Visual Basic.
 • Testele pot fi depanate în contextul de execuție din fereastra de interfață, fără a fi nevoie să părăsiți editorul de cod.
 • Pictograma nou introdusă a paharului este utilizată pentru a distinge diferitele metode de testare a unităților vii.
 • Redenumirea funcției "Live Test Set - Include/Exclude" în "Live Unit Testing - Include/Exclude" elimină, de asemenea, problemele de înțelegere cunoscute din versiunea anterioară atunci când se utilizează această funcție.

IntelliTrace pentru Visual Studio 2017 Enterprise

IntelliTrace este special conceput pentru limbajele C#, C++ și Visual Basic pentru capturarea și urmărirea istoriei execuției codului, ceea ce economisește timp. Printre altele, acesta poate fi utilizat pentru a

În special depanarea pas cu pas, care era disponibilă doar pentru C# în versiunea anterioară, este acum disponibilă și pentru C++. Cu ajutorul funcțiilor "Events" și "Snapshots", dezvoltatorii pot trece instantaneu de la o stare la alta a unei aplicații (pentru aceasta este nevoie de Windows 10 Anniversary Update (1607)).

Utilizatorii pot crea instantanee și, de asemenea, pot naviga printre evenimente folosind "Pasul înapoi" și "Pasul înainte", care sunt afișate în fila "Evenimente" din fereastra instrumentului de diagnosticare. Atunci când navigați, depanarea bazată pe istoric este activată automat pentru un eveniment selectat.

Prezentare generală a altor caracteristici cheie din Visual Studio 2017 Enterprise

Versiunea 2017 a Visual Studio Enterprise include mai multe îmbunătățiri față de versiunea anterioară, precum și noi caracteristici pentru a face munca dezvoltatorilor și mai rapidă și mai eficientă. Încă din timpul instalării, administratorii pot decide ce aplicații sunt preferate: de exemplu, poate fi utilizat doar Core Editor sau și aplicațiile desktop .NET, Python etc. În plus

timpii de pornire la pornire, precum și la pornirea sesiunii și la încărcarea soluțiilor, precum și la detectarea șabloanelor pentru proiecte și elemente.

Limbi acceptate de Visual Studio 2017

Un punct forte al Visual Studio Enterprise 2017 este gama extrem de largă de limbi acceptate: Pe lângă cele mai vechi, cum ar fi Visual Basic, precum și C, C++, C#, TypeScript și Python pentru dezvoltarea rapidă de aplicații, sunt disponibile și limbajele web HTML și CSS, precum și ASP.NET Core pentru crearea de aplicații și servicii web și back-end-uri mobile, ASP.NET Razor, Java și JavaScript, respectiv F#, PHP și Objective-C pentru dezvoltarea de aplicații pentru iOS, etc.

În plus, Visual Studio 2017 include, de asemenea, îmbunătățiri ale editorilor pentru C++, C#, Visual Basic, F#, JavaScript și TypeScript, pe lângă optimizări ale instrumentelor de depanare a codului și de diagnosticare a problemelor pentru dezvoltarea de software cu .NET Core, ASP .NET Core și, de asemenea, Unity, precum și MS SQL Server, printre altele.

Suport pentru dezvoltarea Xamarin Mobile în Visual Studio 2017 Enterprise

Prin integrarea Xamarin, dezvoltarea de aplicații mobile pentru Windows, Android, precum și iOS pe această bază este acum posibilă în Visual Studio 2017. Printre caracteristicile tipice ale Xamarin se numără Xamarin Forms Previewer, care arată imediat efectele unei linii de cod asupra unei aplicații într-o previzualizare în direct. În plus, sunt incluse funcțiile Xamarin.Forms, Xamarin Profiler și Xamarin Test Recorder, precum și îmbunătățiri ale IntelliSense pentru XAML pentru Xamarin Forms.

IntelliSense în Visual Studio 2017 Enterprise

Funcția IntelliSense descrie API-urile în momentul în care sunt introduse și le completează automat, utilizând listele de completare IntelliSense încorporate, ceea ce accelerează procesele corespunzătoare. Indicațiile de instrumente indică problemele prin marcarea zonelor critice cu o linie ondulată. Listele oferă, de asemenea, acces rapid la membri, spații de nume și fragmente de cod, precum și la numele variabilelor, comenzilor și funcțiilor. În special în C#, listele de completare includ, printre altele, token-uri pentru "list member" și "complete word".

CodeLens în Visual Studio 2017 Enterprise

Funcția CodeLens oferă dezvoltatorilor posibilitatea de a naviga la funcții individuale fără a fi nevoie să părăsească codul pentru a face acest lucru, ceea ce economisește timp. CodeLens evidențiază, de asemenea, orice modificări de cod în editor și arată dacă un test a trecut în acea locație, precum și ultimul dezvoltator care a ajustat ceva acolo.

Noi refactorizări în Visual Studio 2017 Enterprise

Refacerea oferă o modalitate convenabilă de a actualiza sau de a îmbunătăți structura internă a codului fără a-i schimba comportamentul. Mai multe refactorizări sunt disponibile în Visual Studio 2017 Enterprise; acestea includ conversia instrucțiunilor If în instrucțiuni Switch, adăugarea de parametri, cum ar fi verificările NULL, și argumente, precum și generarea de suprascrieri; există, de asemenea, opțiunea de a adăuga separatori de cifre pentru literali - în special pentru literali numerici, schimbarea bazei de la "hexadecimal" la "binar" - etc.

Gestionarea codului sursă în Visual Studio 2017 cu Git

Cei care nu doresc să folosească soluția Azure DevOps a Microsoft pentru gestionarea codului sursă în Visual Studio 2017 Enterprise pot folosi în schimb Git for Remote Repository, aplicația Standard, utilizată pe scară largă pentru gestionarea versiunilor de fișiere, care permite, de asemenea, membrilor unei echipe mai mari să lucreze simultan la un proiect.

Visual Studio 2017 Edition oferă acum posibilitatea ca Git să utilizeze direct depozitele corespunzătoare prin intermediul butoanelor încorporate în IDE pentru a configura, edita și publica cod prin intermediul acestora. De asemenea, sunt incluse noi adăugiri, cum ar fi funcțiile "Push" și "Commit", precum și suportul SSH. Atunci când utilizează Azure DevOps Services, utilizatorii Visual Studio Enterprise se conectează, de asemenea, la depozitele Git sau GitHub, precum și la depozitele TFVC prin Team Explorer.

Cerințe hardware pentru Visual Studio 2017 Enterprise

Pentru a instala Visual Studio 2017 Enterprise, este necesară versiunea 4.5.2 a .NET Framework. Versiunea .NET Framework 4.7.2 necesară pentru a rula software-ul Visual Studio este instalată în timpul instalării. Anumite caracteristici pot necesita Windows 10. În plus, trebuie îndeplinite următoarele cerințe minime:

Cerințe de sistem:

Pentru a utiliza Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise, este necesară una dintre următoarele versiuni Windows:

 • Windows 10 (min. versiunea 1507) Acasă, Profesional, Educație, Întreprinderi
 • Windows Server 2016: Standard, Datacenter
 • Windows 8.1 (cu actualizarea 2919355): Core, Professional, Enterprise
 • Windows Server 2012 R2 (cu actualizarea 2919355): Essentials, Standard, Datacenter
 • Windows 7 SP1 (inclusiv cele mai recente actualizări): Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate

Alte cerințe:

 • Procesor: 1,8 GHz sau mai rapid; se recomandă un procesor dual-core sau mai bun
 • Memorie: 2 GB RAM, se recomandă 4 GB RAM (min. 2,5 GB dacă rulează pe un computer virtual)
 • Spațiu pe hard disk: până la 130 GB, în funcție de caracteristicile instalate, instalarea Standard necesită 20 - 50 GB de spațiu liber
 • Pentru a îmbunătăți performanța și viteza, este recomandat să instalați Visual Studio 2017, precum și Windows pe un SSD pentru a profita de viteza hard disk-ului
 • Placă grafică: DirectX 9, cu o rezoluție minimă de 1.280 x 720 (720p), recomandată 1.366 x 768 WXGA sau mai mare

Cumpărați Visual Studio 2017 Enterprise licență unică ca software folosit la magazinul online Wiresoft

Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise Edition este oferit în magazinul online Wiresoft ca o singură licență în versiunea de achiziție - și este disponibil ca software folosit la un preț deosebit de scăzut, prin urmare, nu este versiunea de abonament comercial. Această licență de Visual Studio 2017 Enterprise Edition provine dintr-o licență de volum corespunzătoare a unei companii care a fost achiziționată de Wiresoft, aceasta a fost dizolvată în acest proces și convertită în licențe individuale, oferindu-le astfel o nouă etichetă de "software folosit" sau "software uzat".

Licențele de Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise sau orice alt software Microsoft oferit la Wiresoft provin de la o companie situată în Europa, căreia i se aplică legislația UE. Nici împărțirea licenței pe volume, nici noua denumire de software folosit nu impune restricții asupra funcționalității software-ului Visual Studio 2017 Enterprise.

Cumpărarea de software cu Wiresoft este întotdeauna ieftină și sigură în același timp! Licența de Visual Studio 2017 Enterprise oferită de Wiresoft în magazin nu are un mare avantaj de preț față de cealaltă obligație de abonament prin achiziția unică, dar este imediat utilizabilă prin descărcarea instantanee și activarea licenței cu cheia de licență de volum valabilă inclusă. În plus, achiziționarea de software folosit, cum ar fi Visual Studio 2017 Enterprise sau alte software Microsoft, este, de asemenea, sigură din punct de vedere legal pentru clienții Wiresoft: comercializarea de software folosit este permisă în mod expres de lege, ceea ce a fost, de asemenea, confirmat în mod clar de hotărârile judecătorești corespunzătoare, astfel încât software-ul Wiresoft este, de asemenea, rezistent la audit.

Din toate aceste motive, licențele unice de software folosit, cum ar fi Visual Studio 2017 Enterprise, reprezintă o alternativă la preț redus pentru cumpărători la ofertele convenționale de licențe de software și, astfel, oferă o modalitate economică de a putea utiliza astfel de ediții exclusive ale programului.

În magazinul de software Wiresoft nu veți găsi doar acest Visual Studio 2017 Enterprise Edition, ci și alte versiuni și ediții ale acestui software, precum și sisteme de operare Microsoft corespunzătoare, cum ar fi 8Windows și Windows 10 - întotdeauna ca software folosit cu descărcare instantanee. Dacă aveți întrebări despre Visual Studio 2017 Enterprise sau despre orice alt program Microsoft, apelați la sfatul nostru competent în chat sau prin e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii