Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE

2.289,95 RON *

incl. TVA.

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10138
 • MX3-00098
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Visual Studio 2017 Enterprise - ediția pentru dezvoltatorii exigenți ca versiune de achiziție...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"

Visual Studio 2017 Enterprise - ediția pentru dezvoltatorii exigenți ca versiune de achiziție

Cu ediția Enterprise Edition a Visual Studio 2017, utilizatorii au la dispoziție o gamă largă de funcții puternice pentru a dezvolta aplicații pentru orice domeniu, pe cele mai comune sisteme de operare, în timp ce instrumentele integrate fac ca fiecare etapă de la dezvoltare la lansare să fie și mai eficientă: Doar în Visual Studio 2017 Enterprise Edition este disponibilă funcția Live Unit Testing pentru C# și Visual Basic, pentru a atrage atenția asupra erorilor pe măsură ce sunt scrise, precum și funcția IntelliTrace, care poate fi utilizată pentru a crea instantanee și a trece de la o stare la alta a unei aplicații - această ediție sprijină, de asemenea, munca colaborativă în special în echipele mari.

În Visual Studio 2017 Enterprise, dezvoltatorii au la dispoziție o gamă largă de limbaje, de la C și C++, precum și C# la iOS, JavaScript și Python, până la ASP.NET și multe altele, inclusiv suport live la scrierea codului: Funcțiile practice facilitează nu numai navigarea în timpul analizei și depanării, ci și efectuarea de corecții și suprascrieri în timpul depanării și refactorizării - IntelliSense este un exemplu reprezentativ în acest sens, precum și CodeLens, care afișează modificările aduse codului direct în editor.

Pentru cine este Visual Studio 2017 Enterprise Edition?

Visual Studio 2017 Enterprise Edition este destinat dezvoltatorilor profesioniști care dezvoltă, de asemenea, aplicații pentru desktop, mobile și web împreună cu alți angajați și care doresc să utilizeze posibilitățile sale extinse de analiză și corectare a codului. Visual Studio 2017 oferă avantajul că versiunea suportă și Windows 7 și, datorită instalării cu economie de spațiu, software-ul poate fi utilizat și pe dispozitive finale mai vechi, ceea ce extinde domeniul de aplicare al aplicațiilor.

Visual Studio 2017 Enterprise Edition disponibil de la Wiresoft oferă dezvoltatorilor posibilitatea de a achiziționa toate avantajele software-ului Microsoft dovedit fără abonamentul obișnuit și în schimb sub forma unei versiuni de achiziție ca licență unică. Pe lângă acest Visual Studio 2017 Enterprise Edition, în magazinul online Wiresoft Software puteți găsi și alte ediții sau versiuni, precum și programe Microsoft compatibile cu acesta, cum ar fi Windows 7, Windows 8 și Windows 10, care este o condiție prealabilă pentru utilizarea anumitor funcții. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante optimizări și caracteristici exclusive ale Visual Studio 2017 Enterprise.

Caracteristici exclusive în Visual Studio 2017 Enterprise

Ediția Enterprise a Visual Studio 2017 este destinată dezvoltatorilor cu cerințe mai ridicate, care au nevoie în special de funcții eficiente de testare și depanare, printre care:

Testarea unitară live pentru Visual Studio 2017 Enterprise

Detectarea și eliminarea timpurie a erorilor din cod este o sarcină standard importantă în programare. Testarea unitară în timp real face posibilă modificarea sau reproiectarea codului în condiții și mai sigure. Funcția este disponibilă exclusiv în Enterprise Edition pentru proiectele în C# și Visual Basic care se bazează pe .NET Core sau .NET Framework. Chiar și atunci când un dezvoltator modifică codul, Live Unit Testing rulează automat testele unitare în timp real, indicând dacă acestea acoperă în mod adecvat codul, asigurându-se în același timp că eventualele modificări nu provoacă regresii. Acoperirea codului cu Live Unit Testing este afișată grafic în timp real, astfel încât utilizatorii pot vedea imediat dacă și câte linii de cod sunt acoperite de teste; în plus, funcția din ediția 2017 conține următoarele adăugiri și optimizări:

 • Deja la deschiderea unei soluții, se afișează dacă funcția Live Unit Testing este dezactivată sau activată.
 • Prin integrarea funcției Live Unit Testing în Visual Studio Taskcenter, există acum o indicație dacă este activată sau nu.
 • Live Unit Testing în Visual Studio 2017 Enterprise suportă acum și cadrele utilizate frecvent, cum ar fi xUnit, NUnit și MSTest.
 • Suportul pentru .NET Core și .NET Standard este acum integrat și pentru soluțiile standard în C# sau Visual Basic.
 • Testele pot fi depanate în contextul de execuție din fereastra de interfață, fără a fi nevoie să părăsiți editorul de cod.
 • Pictograma nou introdusă a paharului este utilizată pentru a face distincția între diferitele metode de testare a unității Live Unit.
 • Redenumirea funcției "Live Test Set - Include/Exclude" în "Live Unit Testing - Include/Exclude" elimină, de asemenea, problemele de înțelegere cunoscute de la versiunea anterioară atunci când se utilizează această funcție.

IntelliTrace pentru Visual Studio 2017 Enterprise

IntelliTrace este special conceput pentru limbajele C#, C++ și Visual Basic pentru înregistrarea și urmărirea procesului de execuție a codului, ceea ce economisește timp. Printre altele, acesta poate fi utilizat pentru a

În special depanarea pas cu pas, care era disponibilă doar pentru C# în versiunea anterioară, este acum disponibilă și pentru C++. Cu ajutorul funcțiilor "Events" și "Snapshots", dezvoltatorii pot trece imediat de la o stare la alta a unei aplicații ( pentru aceasta este necesar Windows 10 Anniversary Update (1607)).

Utilizatorii pot crea instantanee și, de asemenea, pot naviga printre evenimente cu ajutorul funcțiilor "Pas înapoi" și "Pas înainte", care sunt afișate în fila "Evenimente" din fereastra instrumentului de diagnosticare. Atunci când navigați, depanarea bazată pe execuție este activată automat pentru un eveniment selectat.

Prezentare generală a altor caracteristici importante din Visual Studio 2017 Enterprise

În comparație cu versiunea anterioară, versiunea 2017 a Visual Studio Enterprise conține mai multe îmbunătățiri, precum și funcții noi pentru a face munca dezvoltatorilor și mai rapidă și mai eficientă. Încă din timpul instalării, administratorii pot decide ce aplicații sunt preferate: de exemplu, poate fi utilizat doar Core Editor sau și aplicațiile desktop .NET, Python etc. În plus

timpii de încărcare la începutul programului, precum și începerea sesiunilor și încărcarea soluțiilor, precum și recunoașterea șabloanelor pentru proiecte și elemente.

Limbi acceptate de Visual Studio 2017

Un punct forte al Visual Studio Enterprise 2017 este gama extrem de largă de limbi acceptate: Pe lângă cele mai vechi, cum ar fi Visual Basic, precum și C, C++, C#, TypeScript și Python pentru dezvoltarea rapidă de aplicații, sunt disponibile și limbajele web HTML și CSS, precum și ASP.NET Core pentru crearea de aplicații și servicii web, precum și back-end-uri mobile, ASP.NET Razor, Java sau JavaScript, dar și F#, PHP și, de asemenea, Objective-C pentru dezvoltarea de aplicații pentru iOS, etc.

În plus, Visual Studio 2017 conține, de asemenea, îmbunătățiri ale editorilor pentru C++, C#, Visual Basic, F#, JavaScript și TypeScript, precum și optimizări ale instrumentelor de depanare a codului și de diagnosticare a problemelor pentru dezvoltarea de software cu .NET Core, ASP .NET Core, Unity și MS SQL Server, printre altele.

Suport pentru dezvoltarea Xamarin Mobile în Visual Studio 2017 Enterprise

Prin integrarea Xamarin, dezvoltarea de aplicații mobile pentru Windows, Android și iOS este acum posibilă și pe această bază în Visual Studio 2017. Printre caracteristicile tipice ale Xamarin se numără Xamarin Forms Previewer, care arată imediat efectele unei linii de cod asupra unei aplicații într-o previzualizare în direct. În plus, sunt incluse funcțiile Xamarin.Forms, Xamarin Profiler și Xamarin Test Recorder, precum și îmbunătățiri ale IntelliSense pentru XAML pentru Xamarin Forms.

IntelliSense în Visual Studio 2017 Enterprise

Funcția IntelliSense descrie API-urile în momentul în care sunt introduse și le completează automat, utilizând listele de completare IntelliSense încorporate, ceea ce accelerează procesele corespunzătoare. Indicațiile de instrumente indică problemele prin marcarea punctelor critice cu o linie ondulată. Listele oferă, de asemenea, acces rapid la membri, spații de nume și fragmente de cod, precum și la numele variabilelor, comenzilor și funcțiilor. În special în C#, listele de completare includ token-uri pentru "List Member" și "Complete Word".

CodeLens în Visual Studio 2017 Enterprise

Funcția CodeLens oferă dezvoltatorilor opțiunea de a naviga către funcții individuale fără a fi nevoiți să părăsească codul, ceea ce economisește timp. CodeLens marchează, de asemenea, toate modificările de cod din editor și arată dacă un test a fost trecut în punctul respectiv, precum și numele ultimului dezvoltator care a ajustat ceva acolo.

Noi refactorizări în Visual Studio 2017 Enterprise

Refacerea oferă posibilitatea practică de a actualiza sau de a îmbunătăți structura internă a codului fără a-i schimba comportamentul. Mai multe refactorizări sunt disponibile în Visual Studio 2017 Enterprise; acestea includ conversia instrucțiunilor If în instrucțiuni Switch, adăugarea de parametri, cum ar fi verificările NULL, și argumente, precum și generarea de suprascrieri; există, de asemenea, opțiunea de a insera separatori de cifre pentru literali - în special pentru literali numerici, pentru a schimba baza de la "hexazecimal" la "binar" - etc.

Gestionarea codului sursă în Visual Studio 2017 cu Git

Cei care nu doresc să folosească soluția Azure DevOps proprie Microsoft pentru gestionarea codului sursă în Visual Studio 2017 Enterprise pot folosi în schimb Git pentru depozitul la distanță, standardul de gestionare a versiunilor de fișiere utilizat pe scară largă, care permite, de asemenea, membrilor unei echipe mai mari să lucreze simultan la un proiect.

Visual Studio 2017 Edition oferă acum opțiunea de a utiliza Git pentru a utiliza direct depozitele corespunzătoare prin intermediul butoanelor integrate în IDE pentru a configura, edita și publica cod prin intermediul acestora. De asemenea, sunt incluse noi adăugiri, de exemplu pentru funcțiile "Push" și "Commit", precum și suport SSH. Atunci când se utilizează Azure DevOps Services, Visual Studio Enterprise conectează, de asemenea, utilizatorii la depozitele Git sau GitHub, precum și la depozitele TFVC prin Team Explorer.

Cerințe hardware pentru Visual Studio 2017 Enterprise

Pentru a instala Visual Studio 2017 Enterprise, este necesară versiunea 4.5.2 a .NET Framework. Versiunea .NET Framework 4.7.2 necesară pentru a rula software-ul Visual Studio va fi instalată în timpul instalării. Anumite caracteristici pot necesita Windows 10. În plus, trebuie îndeplinite următoarele cerințe minime:

Cerințe de sistem:

Pentru a utiliza Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise, este necesară una dintre următoarele versiuni de Windows:

 • Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2012/ 2012 R2 /2016 /2019/ 2022
 • Windows Server 2016: Standard, Datacenter
 • Windows 8.1 (cu actualizarea 2919355): Core, Professional, Enterprise
 • Windows Server 2012 R2 (cu actualizarea 2919355): Essentials, Standard, Datacenter
 • Windows 7 SP1 (inclusiv cele mai recente actualizări): Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate

Cerințe suplimentare:

 • Procesor: 1,8 GHz sau mai rapid; se recomandă un procesor dual-core sau mai bun
 • Memorie: 2 GB RAM, se recomandă 4 GB RAM (min. 2,5 GB atunci când rulează pe un computer virtual)
 • Spațiu pe hard disk: până la 130 GB în funcție de caracteristicile instalate, instalarea standard necesită 20 - 50 GB spațiu liber
 • Pentru a îmbunătăți performanța și viteza, este recomandat să instalați Visual Studio 2017 și Windows pe un SSD pentru a profita de viteza hard disk-ului
 • Placă grafică: DirectX 9, cu o rezoluție minimă de 1.280 x 720 (720p), recomandată 1.366 x 768 WXGA sau mai mare

Cumpărați Visual Studio 2017 Enterprise licență unică ca software folosit în magazinul online Wiresoft

Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise Edition este oferit în magazinul online Wiresoft ca o singură licență în versiunea de achiziție - și este disponibil ca software folosit la un preț deosebit de avantajos, prin urmare nu este versiunea de abonament disponibilă în comerț. Această licență de Visual Studio 2017 Enterprise Edition provine dintr-o licență de volum corespunzătoare a unei companii care a fost achiziționată de Wiresoft, aceasta a fost dizolvată în acest proces și transformată în licențe individuale, primind astfel o nouă denumire de "software folosit" sau "software uzat".

Licențele de Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise sau alte programe Microsoft oferite la Wiresoft provin de la o companie cu sediul în Europa, căreia i se aplică legislația UE. Nici divizarea licenței de volum, nici noua etichetare ca software utilizat nu au ca rezultat vreo restricție în ceea ce privește funcționalitatea software-ului Visual Studio 2017 Enterprise.

Cumpărarea de software cu Wiresoft este întotdeauna ieftină și sigură în același timp! Licența Visual Studio 2017 Enterprise oferită de Wiresoft în magazin nu are un mare avantaj de preț în comparație cu cealaltă obligație de abonament datorită achiziției unice, dar poate fi utilizată imediat datorită descărcării imediate și activării licenței cu cheia de licență de volum valabilă inclusă. În plus, achiziționarea de software folosit, cum ar fi Visual Studio 2017 Enterprise sau alte software Microsoft, este, de asemenea, sigură din punct de vedere legal pentru clienții Wiresoft: Comerțul cu software folosit este permis în mod expres de lege, ceea ce a fost, de asemenea, confirmat în mod clar de hotărârile judecătorești corespunzătoare, prin urmare software-ul Wiresoft este, de asemenea, rezistent la audit.

Din toate aceste motive, licențele unice de software folosit, cum ar fi Visual Studio 2017 Enterprise, reprezintă o alternativă la preț redus pentru cumpărători la ofertele convenționale de licențe de software și, prin urmare, oferă o posibilitate economică de a putea utiliza astfel de ediții exclusive ale programului.

În magazinul de software Wiresoft nu veți găsi doar acest Visual Studio 2017 Enterprise Edition, ci și alte versiuni și ediții ale acestui software, precum și sisteme de operare Microsoft corespunzătoare, cum ar fi Windows 8 și Windows 10 - întotdeauna ca software folosit cu descărcare instantanee. Dacă aveți întrebări despre Visual Studio 2017 Enterprise sau despre un alt program Microsoft, apelați la sfaturile noastre competente în chat, prin e-mail sau telefonic.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare