Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PENTRU MAC
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PENTRU MAC

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10150
 • 77D-00092
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
580,90 RON * 643,90 RON * (9,78% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Visual Studio 2017 pentru Mac în ediția Professional Edition oferă utilizatorilor funcții puternice și îmbunătățiri de productivitate pentru IDE pentru a crea aplicații cross-platform pentru macOS, Android, iOS, tvOS sau watchOS - pentru mobil și desktop, precum și pentru web și cloud. Programul Microsoft include toate instrumentele de dezvoltare, depanare și refactorizare, inclusiv designeri grafici, funcții de completare a codului, precum și gestionarea codului sursă și controlul versiunilor.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PENTRU MAC"

Visual Studio for Mac 2017 - software profesional de dezvoltare pentru macOS în versiunea de achiziție

Visual Studio 2017 pentru Mac Professional Edition oferă utilizatorilor caracteristici puternice și îmbunătățiri de productivitate pentru IDE pentru a crea aplicații cross-platform pentru macOS, Android, iOS, tvOS sau watchOS - atât pentru mobil și desktop, cât și pentru web și cloud - cu toate instrumentele de dezvoltare, depanare și refactorizare pe care le oferă Microsoft, inclusiv designeri grafici, completare de cod, gestionare a codului sursă și control al versiunilor.

Pe lângă limbajele mai vechi pentru dezvoltatori, cum ar fi C și C++ și variante mai actuale, cum ar fi C#, Visual Studio pentru Mac 2017 suportă în mod natural și Apple Metal, iOS, JavaScript și alte standarde web comune. Suportul live încorporat pentru fiecare limbaj în parte accelerează scrierea codului, la fel cum funcțiile de depanare reduc timpul petrecut la dezvoltarea aplicației. Vizualizarea rapidă a structurii ajută dezvoltatorii să navigheze cu ușurință în structura unui cod, în timp ce o listă centralizată de erori utilizează analiza în direct a codului pentru a lista erorile de compilare și de construcție pe măsură ce tastați, precum și problemele specifice domeniului pentru anumite limbaje.

În Visual Studio for Mac Professional 2017 au fost îmbunătățite nu numai funcțiile centrale frecvente, cum ar fi IntelliSense, CodeLens și Refactoring, ci și navigarea și corectarea codului, care facilitează, de asemenea, munca dezvoltatorului, deoarece, printre altele, modificările aduse codului, referințele etc. sunt evidențiate imediat în editor.

Pentru ce tip de utilizatori este destinat Visual Studio 2017 pentru Mac Professional?

Ediția Visual Studio 2017 pentru Mac este destinată tocmai acelor dezvoltatori profesioniști care doresc să utilizeze funcțiile puternice ale software-ului Microsoft pe un sistem de operare Mac - fie singuri, fie chiar în echipă. Datorită suportului pentru Xamarin în Visual Studio 2017 pentru Mac, anumite cerințe minime se aplică și sistemelor de operare macOS, mai multe detalii mai jos.

Wiresoft oferă Visual Studio 2017 pentru Mac Professional la un preț deosebit de avantajos ca software folosit sub forma unei singure licențe, astfel încât dezvoltatorii pot beneficia de toate avantajele eficientei aplicații Microsoft pe propriul Mac și fără obligația de abonament. Pe lângă Visual Studio 2017 pentru Mac Professional, magazinul online Wiresoft Software oferă și alte versiuni de Visual Studio pentru Mac sub formă de licență unică în versiunea de achiziție, precum și multe alte programe Microsoft în versiunea macOS. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai recente caracteristici și adăugiri la Visual Studio 2017 pentru Mac.

Ce oferă Visual Studio 2017 pentru Mac?

Gata la lansare, ediția 2017 a Visual Studio pentru Mac se diferențiază de predecesorul său prin reducerea timpilor de pornire și o pornire mai rapidă pentru sesiuni și încărcarea soluțiilor. Recunoașterea șabloanelor pentru proiecte și articole este, de asemenea, mai rapidă decât înainte.

Scurtă prezentare a IDE pentru macOS

Visual Studio pentru Mac dispune de secțiuni distincte pentru gestionarea aplicațiilor, a setărilor și pentru crearea și depanarea codului: Bara de instrumente integrată în pagina de întâmpinare oferă acces direct la căutarea dosarelor de soluții deschise recent, precum și la funcțiile de deschidere și creare a proiectelor și de configurare a aplicației, dar și la vizualizarea erorilor. De asemenea, aici este prezent un flux de știri cu informații noi pentru dezvoltatori.

Limbaje și tipuri de dezvoltatori acceptate în Visual Studio 2017 pentru Mac

Visual Studio 2017 pentru Mac, la fel ca versiunea Windows, acceptă multe dintre tipurile de fișiere încorporate, cum ar fi .csproj, .fsproj și .sln, precum și EditorConfig. În mod specific, Visual Studio 2017 pentru Mac acceptă tipuri de dezvoltare precum aplicațiile web ASP.NET Core folosind C#, F#, aplicațiile de consolă .NET Core folosind C# sau F# și paginile construite cu Razor, pe lângă JavaScript și TypeScript. În plus, aceasta include aplicații sau jocuri Unity cross-platform în C#, precum și aplicații Android, iOS, tvOS și watchOS în Xamarin folosind C#, F# sau XAML și, de asemenea, aplicații Cocoa pentru desktop în C# sau F#, alături de standarde web precum HTML, CSS și JSON. Acest lucru înseamnă că dezvoltatorii Mac pot lucra întotdeauna în mediul de dezvoltare integrat care se potrivește cel mai bine nevoilor lor în orice moment.

Mulți dintre cei din Windows-Sunt, de asemenea, incluse în versiunea Mac, inclusiv platforma de compilare Roslyn utilizată pentru refactorizare și IntelliSense, MSBuild pentru sistemul de proiecte și motorul de construire și TextMate pentru editorul de surse. Utilizatorii de Mac pot folosi, de asemenea, aceleași motoare pentru depanarea aplicațiilor Xamarin și .NET Core, precum și designeri identici pentru Xamarin.iOS și Xamarin.Android.

Gestionarea codului sursă în Visual Studio 2017 pentru Mac cu Git

Visual Studio 2017 pentru Mac oferă două sisteme pentru gestionarea codului sursă: Pe lângă Subversion, în această versiune a programului a fost integrat în primul rând Git, aplicația gratuită Standard, care permite, de asemenea, ca mai mulți dezvoltatori dintr-o echipă să lucreze simultan la proiecte. Depozitele pot fi gestionate în Visual Studio 2017 pentru Mac direct prin intermediul butoanelor integrate în IDE, transferând și publicând astfel codul pentru un serviciu Git. Noile caracteristici Push și Commit, precum și suportul SSH, extind modalitățile prin care puteți utiliza Visual Studio 2017 pentru Mac pentru sarcini Git în IDE.

Totul la vedere cu CodeLens în Visual Studio 2017 pentru Mac Professional

Funcția CodeLens este special concepută pentru a ajuta dezvoltatorii să țină evidența instantanee a tot ceea ce se întâmplă în orice punct al unui proiect, chiar și fără a fi nevoie să părăsească codul pentru a face acest lucru. Cu CodeLens, aceștia pot naviga cu ușurință direct la caracteristicile individuale. În plus, CodeLens nu numai că arată toate modificările aduse codului în editor, dar și numele ultimului dezvoltator care a ajustat ceva și indică, de asemenea, dacă un test a fost trecut la un anumit punct.

Noi capabilități de refactorizare în Visual Studio 2017 pentru Mac

Refacerea este una dintre sarcinile Standard atunci când se dezvoltă cod, pentru a-l îmbunătăți ulterior, fără a-i schimba comportamentul. Visual Studio 2017 pentru Mac Professional oferă acțiuni contextuale și analiză a sursei, precum și alte refactorizări, cum ar fi suprascrierea, adăugarea de parametri (de exemplu, verificări NULL) și argumente.De asemenea, acum pot fi editați literali, în primul rând prin inserarea de separatori de cifre și, în special pentru literali numerici, și prin schimbarea bazei din "hexazecimal" în "binar". În plus, Visual Studio 2017 pentru Mac oferă opțiunea de a converti declarațiile if în declarații switch și de a elimina variabilele neutilizate.

Depanarea în Visual Studio 2017 pentru Mac - cu accent pe Xamarin

Visual Studio pentru Mac 2017 utilizează soft debuggerul Mono pentru depanare, acesta fiind integrat în timpul de execuție Mono pentru a depana codul gestionat pe toate platformele. În plus, software-ul are un depanator nativ pentru aplicațiile bazate pe Xamarin.iOS, Xamarin.Mac și Xamarin.Android. În acest scop, sunt incluse vizualizări rapide extinse pentru tipuri speciale, cum ar fi dimensiuni, coordonate și curbe Bézier, precum și șiruri de caractere, culori și URL-uri.

În mod special pentru aplicațiile Xamarin, Visual Studio 2017 pentru Mac are Xamarin Forms Previewer; prin intermediul acestuia, dezvoltatorii pot verifica instantaneu impactul unei linii de cod asupra unei aplicații într-o previzualizare live. De asemenea, pentru Xamarin Forms sunt incluse și îmbunătățiri ale IntelliSense pentru XAML, inclusiv suport pentru bindings, convertoare, precum și pentru proprietăți, controale și multe altele.

Control instantaneu cu IntelliSense în Visual Studio 2017 pentru Mac

Funcția IntelliSense completează automat API-urile pe măsură ce sunt tastate prin intermediul listelor de completare IntelliSense disponibile, ceea ce face ca procesele de dezvoltare să fie nu numai mai rapide, ci și mai precise. IntelliSense permite, de asemenea, o analiză mai rapidă a API-urilor în general, permițând restrângerea setului de valori în funcție de categorie. În acest scop, tooltipurile facilitează examinarea definițiilor API, indicând problemele pe măsură ce sunt introduse și evidențiind locurile corespunzătoare cu o linie ondulată.

Alte beneficii ale IntelliSense includ filtre pentru a elimina anumiți membri inutili din lista de completare. Mai exact, listele de completare IntelliSense pentru C# au simboluri precum "cuvânt complet" sau "membru al listei" și oferă, de asemenea, acces rapid la membri de un anumit tip, fragmente de cod și nume de variabile, funcții și comenzi, printre altele.

Cerințe hardware și alte cerințe pentru Visual Studio 2017 pentru Mac

Pentru a instala și a rula Visual Studio 2017 pentru Mac, se aplică cerințele minime enumerate mai jos; pentru proiectele Xamarin.iOS și Xamarin.Mac, se pot aplica cerințe suplimentare pentru sistemul de operare:

 • Sisteme de operare: macOS Mojave 10.14, macOS Sierra 10.12, Mac OS X El Capitan 10.11
 • Procesor: cel puțin 1,8 GHz sau mai rapid; se recomandă un procesor dual-core sau mai bun
 • Memorie: cel puțin 4 GB RAM; se recomandă 8 GB RAM
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 1 GB sau 5,6 GB, respectiv 5,6 GB

Cerințe suplimentare:

 • Pentru anumite caracteristici .NET Core: .NET Core SDK 1.1
 • Xamarin.Android: kit de dezvoltare Java (JDK) pe 64 de biți
 • Xamarin.iOS: Apple Xcode IDE, precum și iOS SDK, macOS Mojave 10.14 este necesar pentru Xcode 10.2
 • Xamarin.Forms: implementare pentru platformele Android și, respectiv, iOS, în funcție de cerințele de mai sus

Limbi acceptate:

 • Engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, portugheză (Brazilia), cehă, poloneză, turcă, rusă, chineză (simplificată și tradițională), japoneză, coreeană

Cumpărați o singură licență de Visual Studio 2017 pentru Mac de la magazinul online Wiresoft

Licența unică de Microsoft Visual Studio 2017 pentru Mac pentru Professional Edition este disponibilă în magazinul online Wiresoft ca software folosit la un preț special scăzut. Licența oferită spre vânzare provine dintr-o licență de volum a programului Visual Studio 2017 pentru Mac care a fost achiziționată anterior de o companie. Odată cu vânzarea către Wiresoft, aceasta a fost dizolvată și transformată în licențe individuale, fiind de asemenea etichetată ca "software folosit" sau "software uzat". Nici divizarea licenței de volum subiacente, nici noua denumire ca software utilizat a acestui software Visual Studio 2017 pentru Mac Professional nu conține restricții cu privire la domeniul de aplicare a funcțiilor sau la valabilitate.

Aceste licențe de Microsoft Visual Studio 2017 pentru Mac, precum și toate celelalte licențe individuale de software oferite de Wiresoft provin exclusiv de la companii cu sediul în Europa, care, prin urmare, sunt supuse legislației UE. Orice achiziție de software folosit de Visual Studio 2017 pentru Mac Professional sau orice alt program Microsoft din Magazinul de software Wiresoft nu reprezintă niciun risc de răspundere pentru clienții noștri, deoarece comerțul cu software folosit este permis în mod expres de lege, lucru care a fost confirmat în mod clar și de hotărârile judecătorești corespunzătoare. În plus, software-ul folosit de la Wiresoft este, de asemenea, rezistent la audit!

Prin urmare, cumpărarea de software de la Wiresoft este întotdeauna o achiziție sigură pentru dumneavoastră! Această licență de Visual Studio 2017 pentru Mac Professional oferită în magazinul Wiresoft Shop oferă, pe lângă marele avantaj al prețului absolut avantajos, și siguranță în achiziție prin descărcarea instantanee și activarea licenței cu cheia de licență de volum valabilă inclusă.

În plus, licența unică de software folosit, cum ar fi Visual Studio 2017 pentru Mac Professional, oferă cumpărătorilor o alternativă economică la ofertele obișnuite de software nou și oferă șansa de a utiliza ediții exclusive ale programului - chiar și în versiuni mai vechi. Prin urmare, puteți beneficia și dumneavoastră de oferta noastră de software folosit pentru produsele Microsoft la preț redus!

În magazinul de software Wiresoft, puteți găsi Visual Studio 2017 pentru Mac, precum și alte versiuni de Visual Studio pentru Mac și alte aplicații Microsoft pentru macOS ca software folosit pentru descărcare imediată. Dacă aveți întrebări despre Visual Studio 2017 for Mac Professional sau despre orice alt program Microsoft pentru macOS, nu trebuie decât să apelați la sfatul nostru competent prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PENTRU MAC"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PENTRU MAC"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii