Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016

MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016

990,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Windows 10 Enterprise LTSB 2016 - sistemul de operare Microsoft pentru companii Windows 10...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016"

Windows 10 Enterprise LTSB 2016 - sistemul de operare Microsoft pentru companii

Windows 10 Enterprise LTSB 2016 oferă utilizatorilor o performanță maximă și a fost conceput în special pentru companiile mari - disponibil și la Wiresoft la un preț redus în loc de licență de volum!

Windows 10 Enterprise LTSB 2016 este sistemul de operare din această versiune Microsoft care conține cea mai mare gamă de caracteristici dintre toate edițiile - multe dintre acestea sunt incluse exclusiv aici, inclusiv gestionarea extinsă a aplicațiilor, precum și accesul la Microsoft Long Term Servicing Branch, o formă specială de actualizare a Windows în care sunt instalate doar actualizări de securitate, dar nu și caracteristici.

Windows 10 Enterprise LTSB 2016 dispune de o interfață familiară, ușor de utilizat, cu aspectul tipic Microsoft de tip tile, care poate fi personalizat în funcție de preferințele personale. Enterprise Edition are și avantajul, care nu trebuie subestimat, că acest sistem de operare poate fi utilizat și pe sisteme hardware mai vechi, ceea ce reprezintă o caracteristică importantă pentru mulți utilizatori. Pe lângă Windows 10 Enterprise LTSB 2016 ca versiune unică, puteți obține și alte ediții Windows 10 și multe alte programe Microsoft în magazinul online Wiresoft. Pe lângă o prezentare generală, următoarea prezentare generală prezintă caracteristicile speciale ale Windows 10 Enterprise LTSB 2016.

Caracteristici speciale, exclusive ale Windows 10 Enterprise LTSB 2016

În comparație cu ediții precum Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise LTSB 2016 oferă un plus de caracteristici și instrumente care asigură o valoare adăugată decisivă pentru companiile mijlocii și mai ales mari, atât în ceea ce privește securitatea dispozitivelor finale și a datelor, cât și posibilitățile administratorilor de a aplica politicile de grup și de a gestiona conturile de utilizator. Toate detaliile specifice ale Windows 10 Enterprise LTSB 2016 mai jos:

 • DirectAccessCu DirectAccess, utilizatorii de la distanță pot utiliza conectivitatea resurselor de rețea chiar și fără o conexiune VPN, deoarece computerele client de la distanță rămân conectate la rețeaua corporativă printr-o conexiune criptată. De asemenea, administratorii IT pot gestiona toate computerele client prin intermediul DirectAccess. Utilizatorii mobili, în special, lucrează cel mai bine cu DirectAccess, chiar și într-un mediu cu mai multe locații. După configurare, notebook-urile lor se conectează automat la rețeaua companiei prin intermediul internetului. Politicile de grup pot fi, de asemenea, gestionate cu ușurință prin intermediul DirectAccess.
 • Windows ToGo Creator: Windows To Go instalează Windows 10 Enterprise pe un stick USB sau pe un hard disk USB, astfel încât utilizatorii să aibă întotdeauna sistemul de operare la ei și, prin urmare, să îl poată utiliza pe un dispozitiv final extern. Toate datele rămân stocate pe suportul de date.
 • AppLockerCu AppLocker, pot fi definite reguli privind aplicațiile care pot fi rulate pe un computer cu Windows 10 Enterprise LTSB 2016. De asemenea, este posibilă întocmirea unei liste albe a aplicațiilor de încredere.
 • BranchCacheCompaniile care utilizează o rețea WAN (wide area network) își pot optimiza lățimea de bandă cu BranchCache; pe lângă efortul redus de implementare, această funcție îmbunătățește și viteza.
 • Universal Write Filter - UWF: Cu acest filtru, datele nu mai sunt stocate permanent în sistem, ci sunt transferate în memoria principală, unde sunt disponibile până la o repornire. Această suprapunere virtuală este apoi ștearsă - de asemenea, de exemplu, atunci când un utilizator invitat se deconectează.
 • Credential Guard: Acest instrument de securitate securizează datele de conectare cu ajutorul tehnologiei de virtualizare "Virtualisation Based Security", prin care datele sunt stocate în mod izolat de restul sistemului de operare și sunt astfel mult mai bine protejate.
 • Device Guard: Oferă administratorilor opțiunea de a configura stațiile de lucru astfel încât să poată fi rulate numai aplicațiile definite - ideal pentru configurarea calculatoarelor de tip chioșc. Prin crearea unei liste albe, pot fi lansate numai aplicațiile care corespund politicii de integritate a codului, astfel încât nici măcar programele malware necunoscute anterior nu pot fi activate.
 • Windows 10 Long Term Servicing Branch - LTSB: Această caracteristică exclusivă a Windows 10 Enterprise sporește performanța unui computer deoarece, spre deosebire de alte ediții Windows 10, actualizările nu sunt efectuate în mod constant, ci doar la intervale mai mari de timp; se face o distincție între instalarea actualizărilor de securitate și cea a funcțiilor. LTSB este, de asemenea, cunoscut sub numele de Long Term Servicing Channel (LTSC). Utilizatorilor li se oferă doar actualizările și funcțiile publicate în această perioadă la fiecare 2-3 ani și pot fie să le instaleze, fie să le respingă.
 • Desktop Analytics: Serviciul bazat pe cloud este integrat în Microsoft Configuration Manager și oferă informații despre actualizările utile ale clienților Windows respectivi, creează, de asemenea, un inventar al aplicațiilor care rulează într-o companie și oferă informații despre compatibilitatea acestora cu cele mai recente actualizări ale funcțiilor Windows 10.

Alte caracteristici de afaceri etc. ale Windows 10 Enterprise LTSB 2016

În afară de aceste caracteristici exclusive, doar Windows 10 Enterprise LTSB 2016, precum și Pro includ și următoarele caracteristici:

Opțiuni extinse de utilizare

Windows 10 extinde posibilitățile de utilizare a aplicațiilor pentru utilizatori printr-o serie de caracteristici, cum ar fi:

 • Remote Desktop AppCu Remote Desktop App, utilizatorii pot utiliza un alt dispozitiv terminal la distanță, la nivel local, ca și cum ar sta în fața propriului PC sau a tabletei: prin intermediul unei conexiuni de tip gateway RDS, suprafața de birou a acestuia este afișată și poate fi utilizată, inclusiv toate programele.
 • Modul chioșcCu modul chioșc, diferiți utilizatori pot utiliza un PC cu Windows 10 fără a avea acces la alte date critice sau la anumite funcții ale utilizatorului principal. Astfel, pentru fiecare persoană autorizată poate fi creat un cont de utilizator de chioșc separat, care pune la dispoziție datele și funcțiile definite numai pentru utilizatorul respectiv conectat.
 • EnterpriseMode Internet Explorer (EMIE): Enterprise Mode reduce în mod semnificativ problemele de compatibilitate cu aplicațiile web mai vechi, astfel încât acestea pot fi rulate pe Windows 10; în plus, Enterprise Mode Site List Manager oferă diverse opțiuni la redarea paginilor web.
 • Hyper-V Client: Windows 10 Enterprise LTSB 2016 include tehnologia Hyper-V pentru a rula mai multe sisteme de operare în propria mașină virtuală (VM). Astfel, spațiul de memorie disponibil poate fi utilizat mai bine și, datorită gestionării dinamice a memoriei, mai multe mașini virtuale pot fi rulate în paralel fără probleme.

Opțiuni de gestionare îmbunătățite

Administratorii au la dispoziție opțiuni optimizate pentru gestionarea utilizatorilor și a PC-urilor acestora cu Windows 10:

 • Politicile de grup sunt definite la nivel local prin intermediul editorului gpedit.msc și sunt gestionate în conformitate cu anumite specificații: Astfel, instalarea actualizărilor poate fi controlată în conformitate cu reguli definite, de exemplu, cu termene de conformitate care stabilesc când trebuie instalată o anumită actualizare cel târziu, dar și optimizarea memoriei prin intermediul Storage Sense poate fi configurată la nivel central pentru a șterge fișierele inutile.
 • Domain JoinDomain Join simplifică gestionarea PC-urilor și a conturilor de utilizator prin apartenența la un domeniu din Active Directory. Alăturarea offline la domeniu permite administratorilor să adauge un computer la un domeniu offline - un avantaj pentru utilizatorii care lucrează în regim de mobilitate și care nu dispun de o conexiune la rețea prin intermediul unui controler de domeniu.
 • Windows Business StoreCu acces la Windows Business Store și utilizând Azure Active Directory, produsele software disponibile acolo pot fi achiziționate și implementate în mod centralizat pentru toate dispozitivele finale ale unei rețele.

Securitate mai mare

Windows 10 a îmbunătățit, de asemenea, securitatea datelor și a utilizatorilor pentru a sprijini o muncă și mai liberă:

 • BitLocker: Această funcție asigură securitatea dispozitivelor mobile, în special a tabletelor și a laptopurilor, în cazul în care acestea sunt furate sau pierdute. Datele sensibile sau personale de pe acestea sunt criptate în siguranță cu BitLocker, astfel încât să nu poată fi utilizate în mod abuziv. BitLocker To Go" poate fi utilizat și pentru a cripta stick-uri USB sau hard disk-uri externe.
 • Windows Defender System Guard: WDSG este un strat special de protecție care protejează sistemul de operare Windows 10 împotriva atacurilor încă de la pornire, atunci când programele obișnuite de protecție antivirus nu sunt încă activate.
 • Enterprise Data Protection (EDP): Această caracteristică a Windows 10 permite protecția direcționată a datelor de afaceri, de exemplu, pe un laptop, prin intermediul gestionării drepturilor din Active Directory, care este activă și atunci când acestea sunt mutate într-o altă locație de stocare sau trimise ca atașament. De asemenea, EDP previne instalarea de aplicații nesigure.
 • Intelligent Security Graph: ISG analizează măsurile de securitate existente într-o rețea de companie și sugerează îmbunătățiri sensibile în cazul în care există deficiențe.

Alte caracteristici și funcții Windows 10

Următoarele instrumente sunt, de asemenea, incluse în sistemele de operare Windows 10 sau reprezintă îmbunătățiri ale funcțiilor existente - pentru o experiență Windows și mai bună și mai sigură:

 • Windows Hello: Alternativa sigură la parole - conectați-vă folosind amprenta sau recunoașterea facială, local sau cu un cont web.
 • SnapAssist: Acest instrument împarte în mod ideal suprafața de afișare disponibilă între ferestrele active - cu Corner Snap, pot fi afișate simultan până la patru ferestre.
 • CortanaAsistentul vocal Cortana este activat în mod implicit în Windows 10, dar poate fi, de asemenea, dezactivat, de exemplu, pentru a economisi energia bateriei sau din motive de protecție a datelor.
 • Continuum: Aceasta permite ca munca sau joaca să continue fără probleme în timp ce computerul local rulează pe un alt dispozitiv final. Pe tablete și smartphone-uri, toate funcțiile sunt disponibile prin intermediul tastaturii virtuale, iar afișajul desktop este adaptat automat la formatul respectiv.
 • Windows Information Protection: Protecție împotriva scurgerilor de date fără restricții pentru utilizatori. WIP protejează nu numai datele, ci și aplicațiile, prin intermediul sistemului de criptare a fișierelor - EFS - împotriva furtului și manipulării.

Cerințe hardware pentru Windows 10 Enterprise LTSB 2016

Pentru a utiliza fără probleme Windows 10 Enterprise LTSB 2016 cu o gamă mai largă de funcții integrate pe un PC sau laptop, hardware-ul trebuie să îndeplinească anumite cerințe minime.  Windows  10 Enterprise LTSB 2016 este disponibil într-o versiune pe 32 de biți și una pe 64 de biți, dar dacă este posibil - mai ales pe un computer mai nou - ar trebui instalată versiunea pe 64 de biți pentru a putea utiliza toate programele și aplicațiile. Un computer trebuie să îndeplinească următoarele cerințe tehnice pentru a instala Windows 10 Enterprise LTSB 2016:

 • Procesor sau SoC (System-on-a-Chip - pentru smartphone-uri): 1 GHz
 • RAM: 1 GB pentru sistemul de operare pe 32 de biți sau 2 GB RAM pentru sistemul de operare pe 64 de biți
 • Spațiu pe hard disk: 16 GB pentru sistemul de operare pe 32 de biți sau 20 GB pentru sistemul de operare pe 64 de biți
 • Grafică: Afișaj 800 x 600, DirectX 9, cu driver WDDM 1.0
 • Recunoașterea vocală Cortana: matrice de microfoane Hi-Fi
 • Cip TPM (v1.2) pentru suport pentru virtualizare (Intel VT-x sau AMD-V și Second Level Address Translation)

Cumpărați Windows 10 Enterprise LTSB 2016 ieftin la Wiresoft în magazinul nostru online

Windows 10 Enterprise LTSB 2016 este de obicei oferit doar ca licență de volum de către Microsoft . Cu toate acestea, în magazinul online Wiresoft, puteți cumpăra și sistemul de operare Windows 10 Enterprise LTSB 2016 ca licență unică - și la un preț deosebit de avantajos ca software folosit - cu o gamă identică de caracteristici.

Această licență de Windows 10 Enterprise LTSB 2016 Edition pe care o oferim spre vânzare face parte dintr-o licență de volum anterioară care a fost achiziționată de o companie. Prin revânzare, acesta a fost împărțit și astfel transformat în licențe individuale, care se califică apoi drept software la mâna a doua sau software folosit. Cu toate acestea, divizarea sau desemnarea ca Softwarefolosit nu implică nicio restricție în ceea ce privește funcționalitatea acestui software de sistem de operare Windows 10 Enterprise LTSB 2016. 

Cumpărarea de software de la Wiresoft este întotdeauna sigură pentru dumneavoastră! Acest sistem de operare Windows 10 Enterprise LTSB 2016 disponibil în magazinul Wiresoft nu oferă doar un preț deosebit de avantajos, ci și siguranță la cumpărare: prin descărcarea imediată a unei versiuni identice cu produsul original Microsoft. Licența Windows 10 Enterprise LTSB 2016 este activată de cheia de licență de volum valabilă inclusă.

Achiziționarea de către dumneavoastră a Windows 10 Enterprise LTSB 2016 ca software uzat în magazinul de software Wiresoft nu ridică nicio problemă legală, deoarece comerțul cu astfel de software uzat este permis în mod clar de lege, fapt confirmat și de numeroase hotărâri judecătorești obligatorii din punct de vedere juridic și accesibile publicului.

Software-ul folosit oferă clienților noștri o alternativă ieftină pentru a putea utiliza Windows 10 Enterprise Edition. Puteți beneficia și dumneavoastră de oferta noastră ieftină de software!

În magazinul de software Wiresoft găsiți Windows 10 Enterprise Edition, precum și alte versiuni ale sistemelor de operare Windows și alte programe Microsoft ca versiuni de achiziție ieftină pentru descărcare. Dacă aveți întrebări despre Windows 10 Enterprise LTSB 2016 sau despre orice alt software Microsoft, contactați-ne prin chat, e-mail sau telefon.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare