Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL MAC 2019

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10142
 • 065-08677
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
306,90 RON * 339,90 RON * (9,71% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Microsoft Excel este cel mai bun program de calcul tabelar de până acum, cu care se pot efectua calcule matematice și comerciale complexe. Actuala versiune 2019 pentru Mac are, de asemenea, o serie de caracteristici noi în magazin: Pe lângă numeroasele îmbunătățiri, programul a fost completat cu un număr mare de funcții noi pentru a efectua analize logice și matematice de afaceri, pe lângă cele statistice, susținute și de utilizarea tabelelor pivot. O selecție largă de tipuri de diagrame, grafice și modele scalabile permite, de asemenea, prezentarea rezultatelor într-o manieră clară și semnificativă pentru crearea de rapoarte. Excel 2019 este susținut de PowerBI, serviciul puternic de analiză a afacerilor de la Microsoft, care permite, de asemenea, exportul direct de date în alte medii de sistem.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT EXCEL MAC 2019"

Microsoft Excel 2019 pentru Mac sub formă de licență convenabilă pentru un singur utilizator

Microsoft Excel este cel mai bun program de calcul tabelar de până acum, cu ajutorul căruia se pot efectua calcule matematice și comerciale complexe. Actuala versiune 2019 pentru Mac are, de asemenea, o mulțime de lucruri noi în magazin pentru acest lucru: Pe lângă numeroasele îmbunătățiri, programul a fost completat cu o varietate de funcții noi pentru a efectua analize logice și matematice de afaceri, pe lângă cele statistice specifice, susținute și de utilizarea tabelelor pivot. O selecție largă de tipuri de diagrame, grafice scalabile și modele permite prezentarea clară și semnificativă a rezultatelor pentru crearea de rapoarte. Excel 2019 este susținut de PowerBI, serviciul puternic de analiză a afacerilor de la Microsoft, care permite, de asemenea, exportarea datelor direct în alte medii de sistem.

Diverse instrumente grafice noi vă permit să evidențiați datele importante în culori sau să vă creați propriile formule și diagrame ad-hoc și să le utilizați imediat. Excel 2019 pentru Mac oferă, de asemenea, un suport tactil îmbunătățit pe tablete, ceea ce îl face mai ușor de utilizat, în special pe tablete sau smartphone-uri. Acest lucru face ca utilizarea noului instrument de desenat cu mâna liberă să fie și mai practică și mai ușoară. În plus, sunt disponibile opțiuni îmbunătățite pentru crearea de tabele și registre de lucru accesibile.

În magazinul online Wiresoft, puteți găsi cea mai recentă versiune Excel 2019 pentru Mac la un preț deosebit de scăzut, ca versiune pentru un singur utilizator, adică fără abonament software, precum și predecesorul său și toate celelalte programe Office. Mai jos este prezentată o prezentare generală a tuturor noilor caracteristici majore ale Excel 2019 pentru Mac.

Prezentare generală a celor mai importante caracteristici noi ale versiunii Excel 2019 pentru Mac

Noul Excel 2019 pentru Mac conține în versiunea de achiziție, pe lângă numeroasele îmbunătățiri ale versiunii anterioare, desigur, multe instrumente și caracteristici noi, dintre care unele au fost incluse anterior exclusiv în modelul de abonament al Office. Acestea sunt atât funcții tipice Excel, cât și funcții generale MS Office.

Funcții specifice tabelelor Excel în versiunea 2019

Legătura tabelelor pentru interogări avansate a fost simplificată în Excel 2019 pentru Mac cu următoarele caracteristici practice:

 • Funcția IF simplifică introducerea de funcții IF complicate: Acesta testează condițiile în cauză într-o ordine definită în prealabil. Cu funcția MAXWENNS, se specifică cel mai mare număr pentru un interval specificat care satisface cel puțin una dintre condițiile specificate; pentru cel mai mic număr, funcția MINWENNS este disponibilă în același mod.
 • În Excel 2019 pentru Mac, acum este posibilă și excluderea sau dezactivarea din nou a unor astfel de celule, rânduri sau coloane individuale dintr-o selecție care au fost selectate prea mult sau chiar accidental, ceea ce nu era posibil anterior.
 • Funcția PRIMA VALOARE compară o valoare inițială cu un număr de alte valori dintr-o listă. De îndată ce apare o potrivire, se returnează rezultatul definit de funcție; dacă nu se găsește nicio potrivire, se returnează valoarea pentru "else".
 • Noua funcție TEXT CHAIN prezintă avantaje față de funcția CHAIN anterioară, deoarece este mai scurtă și mai ușor de scris. Funcția TEXT CHAIN suportă acum și referințele la intervale, în timp ce anterior erau posibile doar referințele la o singură celulă sau la o celulă, permițând astfel includerea unui interval de celule sau a unor coloane întregi.
 • Funcția TEXT CHAIN permite combinarea textului din mai multe intervale, fiecare element fiind separat de un separator definit de utilizator. TEXT CHAINING poate fi, de asemenea, utilizat pentru a combina cuvinte individuale răspândite în celule într-o propoziție.

Optimizări PivotTable în Excel 2019 pentru Mac

PivotTable, instrumentul Excel eficient care poate fi utilizat pentru a analiza și evalua cantități mari de date cu Măsuri și KPI-uri, printre altele, și pentru a afișa clar rezultatele acestora - a fost îmbunătățit în versiunea 2019 cu mai multe caracteristici practice, pe lângă îmbunătățirile de utilizare:

 • Reîmprospătarea întârziată vă permite acum să efectuați mai multe modificări deodată în Power Pivot fără a fi nevoie să așteptați ca fiecare modificare să fie distribuită în întregul registru de lucru. Toate modificările sunt distribuite imediat după închiderea ferestrei Power Pivot.
 • Personalizarea tabelelor pivotante ca layout-uri implicite: Această caracteristică utilă din Excel 2019 pentru Mac vă permite nu numai să personalizați un tabel pivotant, ci și să salvați această personalizare ca layout implicit, inclusiv afișarea preferată a rezultatelor parțiale sau a rezultatelor generale, precum și layout-ul raportului, astfel încât să fie gata de utilizare data viitoare când îl folosiți.
 • Recunoașterea automată a relațiilor: Pe baza etapelor utilizate în mod obișnuit în timpul unei analize, această funcție creează automat relații între tabelele care au fost utilizate anterior într-un registru de lucru. De asemenea, Excel pentru Mac recunoaște și afișează când cel puțin două tabele trebuie să fie legate în timpul unei analize. Cu un simplu clic, relațiile în cauză sunt disponibile imediat.
 • În Excel 2019 pentru Mac, măsurile personalizate pot fi create acum direct în lista de câmpuri PivotTable și pot fi editate imediat.
 • Atunci când serverele OLAP (Online Analytical Processing) sunt utilizate pentru calcule prin intermediul tabelelor pivotante, interogarea lor este acum și mai rapidă, ceea ce face ca aceste tabele pivotante OLAP să fie disponibile și mai repede. Nu numai tabelele pivot conectate la Microsoft SQL Server Analysis Services pot fi utilizate, ci și date de la servere OLAP de la terți.
 • Redenumire inteligentă: Atunci când redenumiți tabelele și coloanele unui model de date dintr-un registru de lucru, Excel 2019 pentru Mac actualizează automat și toate tabelele și calculele corespunzătoare, inclusiv foile de lucru și formulele DAX.

Îmbunătățirea bibliotecii de diagrame și modele 3D

Pentru ca analizele și rapoartele să fie mai descriptive, Excel 2019 pentru Mac include noi tipuri de diagrame, precum și grafice model tridimensionale, pe care utilizatorii le pot folosi și pentru a ilustra rezultatele și funcțiile unor domenii specifice.

 • Noile diagrame de hărți din Excel 2019 pentru Mac sunt utile pentru a descrie clar valorile geografice în special. Sunt disponibile hărți ale continentelor, țărilor și chiar ale unor zone mai mici, cum ar fi districtele administrative și zonele de coduri poștale, pentru a arăta valorile statistice sau de altă natură și distribuția acestora.
 • Diagramele în pâlnie sunt deosebit de bune pentru a arăta distribuțiile unui proces în mai multe faze, cum ar fi vânzările sau achizițiile.
 • Noile modele 3D din Excel 2019, de exemplu, sunt deosebit de potrivite pentru a descrie relații complexe în trei dimensiuni, deoarece pot fi rotite la 360 de grade. Pe lângă selecția mare de reprezentări 3D disponibile din fabrică, le puteți crea chiar dumneavoastră. Modelele 3D din Excel 2019 pentru Mac sunt acceptate pe macOS 10.12, 10.13.4 și versiunile ulterioare.
 • Grafica vectorială scalabilă, cum ar fi fișierele SVG (Scalable Vector Graphics), poate fi, de asemenea, mărită sau micșorată și rotită, fără a pierde din calitatea imaginii.
 • Utilizarea gratuită a bibliotecii de imagini: Toate pictogramele, pictogramele, simbolurile, precum și imaginile 3D și fișierele SVG incluse în biblioteca pentru Excel 2019 pentru Mac pentru ilustrarea prezentărilor și a foilor de lucru pot fi utilizate în mod liber, fără a fi nevoie să plătiți taxe de licență.

Mai multe caracteristici noi în Excel și alte programe Office

O varietate de funcții practice sunt, de asemenea, disponibile în programele clasice Office- cum ar fi Excel 2019, care nu afectează doar designul, ci și inserarea sau editarea de grafice, precum și alte instrumente practice.

Noi opțiuni de vizualizare și funcții desktop în Excel pentru Mac

De asemenea, în Excel sunt incluse mai multe teme de fundal și de aplicații al căror scop este de a face munca pe ecranul Mac cât mai confortabilă posibil, fiind în același timp plăcută pentru ochi.

 • Astfel, acum pot fi selectate temele alb, gri închis și negru, acesta din urmă oferind cel mai puternic contrast.
 • Noua interfață de utilizator Ribbon: Afișajul anterior cu panglică a fost combinat în Office 2019 cu Windows- aspectul tipic de țiglă - dar în opțiunile de vizualizare, aspectul familiar din versiunea anterioară este încă disponibil pentru selecție.
 • Funcțiile utilizate frecvent sunt plasate în mod vizibil în noua vizualizare, astfel încât acestea să poată fi găsite imediat.

Instrumentul Freehand din Excel pentru Mac pentru scriere și schițare în Excel pentru Mac

Excel 2019 pentru Mac dispune acum și de noi funcții de mână liberă, care sunt completate de o selecție largă de efecte. Cu noul instrument Freehand Drawing, utilizatorii pot marca zonele selectate, dar, cel mai important, pot desena din mers formule, diagrame etc. și le pot importa imediat într-un registru de lucru. Utilizatorii au la dispoziție următoarele opțiuni:

 • Pixurile digitale sunt disponibile în diferite modele, grosimi și culori: există un creion pentru desen, un pix pentru scris și un marker pentru evidențierea pasajelor de text.
 • Efecte grafice uimitoare, cum ar fi curcubeu, galaxie, lavă, ocean, auriu, argintiu, precum și umbre, străluciri, efecte 3D etc., permit realizarea unor desene atrăgătoare, completate de șabloane predefinite care pot fi utilizate pentru a converti imaginile în desene cu linii, de exemplu, sau pentru a schimba culoarea de umplere.
 • Formulele matematice complexe pot fi inserate imediat într-un registru de lucru cu ajutorul funcției "Freehand FormulaInsert". Acest lucru se poate face și cu ajutorul mouse-ului - mergeți mai departe și Excel va converti desenul formulei în text. Utilizatorii care folosesc Excel pentru Mac pe un dispozitiv cu ecran tactil pot, de asemenea, să deseneze formule cu degetul în loc de stylus.
 • Selecția Lasso: Selectarea unei zone dintr-un desen cu mâna liberă pentru editare ulterioară nu necesită un Surface Pen, ci se poate face cu vârful unui deget.

Accesibilitatea este acum și mai practică de utilizat

De asemenea, disponibil ca o caracteristică practică în Excel 2019 pentru Mac: funcții noi, precum și funcții optimizate, sprijină pregătirea conținutului documentelor Excel astfel încât chiar și utilizatorii cu o înțelegere limitată să le poată citi și edita ulterior mai ușor. Prin activarea corecției erorilor de sprijin, îmbunătățirile sunt afișate direct în locurile relevante din document; următoarele instrumente includ:

 • O listă a standardelor de accesibilitate aplicabile la nivel internațional.
 • Sugestiile sunt afișate făcând clic pe "Revizuire" în secțiunea "Verificați accesibilitatea" și pot fi implementate imediat cu un singur clic.
 • Problemele de accesibilitate din document sunt, de asemenea, afișate imediat în timp ce lucrați, făcând clic pe funcția "Continuă verificarea accesibilității".

Alte caracteristici utile în versiunea Excel 2019 pentru Mac

Noile caracteristici menționate mai jos sunt disponibile în Excel, pe lângă alte programe din Office Suite 2019, și vă eficientizează munca:

 • Traducător:Cuvinte străine individuale, pasaje sau texte întregi într-o limbă străină pot fi traduse Excel și mai ușor. În loc să apelezi la un site web corespunzător prin browser pentru a le introduce, așa cum se întâmpla anterior, acest lucru este acum posibil direct în Excel. Funcția de traducere nou integrată, inclusiv recunoașterea automată a limbilor prin intermediul Microsoft Translator, conține un vocabular de peste 60 de limbi.
 • Protecția împotriva pierderilor de date: Integrarea în Excel a funcției DLP dovedite de Microsoft face posibilă căutarea în timp real a conținutului în conformitate cu liniile directoare definite, de exemplu, pentru a găsi date confidențiale, cum ar fi numerele de cont și de card de credit; de asemenea, acest lucru facilitează și mai mult conformitatea cu normele de protecție a datelor.

Cerințe de sistem pentru Excel 2019 pentru macOS

Pentru ca utilizatorii să instaleze și să ruleze Excel 2019 pentru Mac pe un dispozitiv Apple, acesta trebuie să îndeplinească specificațiile enumerate mai jos ca cerințe minime:

 • Sistem de operare: versiune validă a unuia dintre ultimele trei sisteme de operare macOS actuale
 • iPad și iPhone: iOS 8.0 sau o versiune ulterioară
 • Procesor: Intel
 • RAM: cel puțin 4 GB
 • Hard disk: cel puțin 3 GB spațiu disponibil
 • Placă grafică: 1.280 x 800 pixeli

Cumpărați Excel 2019 pentru Mac ca Office program independent de la Wiresoft

MS Excel 2019 pentru Mac face parte în mod implicit din pachetul Microsoft Office 2019 pentru macOS, dar, spre deosebire de mulți alți furnizori de software Microsoft, puteți cumpăra Excel 2019 pentru Mac în magazinul online Wiresoft și ca program de sine stătător, fără celelalte componente ale suitei Office 2019. Programul Excel pentru macOS pe care îl oferim este o versiune de achiziție cu drepturi depline. Ceea ce înseamnă pentru dumneavoastră este că, astfel, nu intrați în nicio obligație de abonament cu actualizări plătite. De asemenea, acest lucru înseamnă că, de asemenea, nu trebuie să respectați nicio limită de timp cu această versiune Mac pentru Excel 2019 în ceea ce privește perioada de utilizare. Această licență pentru un singur utilizator este identică cu programul Excel care este inclus în Office Suite 2019 pentru Mac.

Prin urmare, cumpărarea Excel 2019 pentru Mac de la Wiresoft economisește bani, ceea ce este avantajos nu numai pentru liber-profesioniști, ci și pentru companiile mai mici, cu câțiva angajați, care doresc să folosească exclusiv acest program clasic de calcul tabelar în mod profesional sau chiar și acasă, și nu au nevoie de întregul pachet Office.

Fie că este vorba de Excel, Word sau alte programe - toate licențele de software oferite în magazinul de software Wiresoft sunt produse originale Microsoft. De regulă, acestea sunt licențe pentru un singur utilizator care provin dintr-o licență de volum, sau au fost achiziționate de o companie și pot fi utilizate din nou în mod liber prin vânzarea lor către Wiresoft. Acest lucru înseamnă că acest lucru nu le limitează capacitatea de utilizare în ceea ce privește caracteristicile sau durata și nici nu înseamnă că dumneavoastră, în calitate de cumpărător, intrați într-o zonă gri din punct de vedere juridic. În calitate de distribuitor de software de renume, Wiresoft oferă doar versiuni complete ale programelor Microsoft care sunt 100% utilizabile pentru clienții noștri.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Excel pentru Mac sau despre orice alt program Office pentru Mac, sau dacă doriți să beneficiați de sfaturile noastre de experți, contactați-ne prin e-mail, telefon sau chiar aici, pe chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT EXCEL MAC 2019"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT EXCEL MAC 2019"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii