Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD MAC 2016

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10143
 • D48-01105
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
242,90 RON * 268,90 RON * (9,67% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Word este procesorul de text clasic, de neegalat, apreciat nu numai de utilizatorii de PC, ci și de cei de Mac. Posibilitățile sale extinse de creare și editare a textelor de toate tipurile nu lasă practic nimic de dorit. Versiunea   Word pentru Mac 2016 conține din nou un număr mare de instrumente și caracteristici care facilitează atât profesioniștilor, cât și începătorilor, crearea de documente de toate tipurile: De la rapoarte , contracte și scrisori de afaceri la documentație științifică, de la rapoarte școlare și lucrări de seminar la documente private - oferă șabloane adecvate și opțiuni de formatare pentru toate tipurile de text. De asemenea, pot fi inserate cu ușurință elemente grafice, cum ar fi tabele, diagrame și imagini. Business Word

Dacă aveți întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT WORD MAC 2016"

Microsoft Word for Mac 2016 - procesorul de text eficient pentru macOS

Word este programul clasic și de neegalat de procesare a textelor, apreciat nu numai de utilizatorii de PC, ci și de cei de Mac. Posibilitățile sale extinse de creare și editare a textelor de orice fel nu lasă practic nimic de dorit.

Versiunea Word pentru Mac 2016 conține încă o dată o varietate de instrumente și caracteristici care facilitează atât profesioniștilor, cât și începătorilor, crearea de documente de toate tipurile: De la rapoarte de afaceri, contracte și scrisori de afaceri la documentație științifică, de la rapoarte de studenți la lucrări de seminar și documente private - Word oferă șabloane și opțiuni de formatare adecvate pentru toate tipurile de text. În plus, pot fi inserate cu ușurință elemente grafice, cum ar fi tabele, diagrame și imagini.

Word pentru Mac 2016 și-a schimbat și aspectul: în locul numeroaselor categorii de șabloane anterioare, programul afișează cele mai importante patru funcții sub forma unor pictograme discrete în locul celor șapte vizualizări anterioare: "New", "Last used" și "Open", precum și "Account" pentru serviciile Microsoft Cloud, dintre care unele sunt disponibile și pentru utilizatorii de Mac.

Dacă până acum foile de stil erau afișate în ferestre libere, în versiunea 2016 a Microsoft Word pentru Mac acestea sunt acum situate în fereastra documentului, în bara laterală din partea dreaptă a ecranului. O altă caracteristică deosebit de utilă este faptul că un document Word mai mare poate fi deschis în două ferestre în același timp, permițând utilizatorului să supravegheze un alt document în timp ce editează un anumit pasaj de text și să îl modifice dacă este necesar.

Word 2016 pentru Mac a fost, de asemenea, optimizat în mod special pentru lucrul colaborativ, simultan, la un document de text în echipă. Prin intermediul serviciului cloud Microsoft OneDrive, pe care îl pot utiliza și utilizatorii de Mac, este posibilă punerea la dispoziție online a fișierelor Word în timp real. Înainte de încărcare, se pot atribui drepturi individuale de eliberare sau de utilizare pentru fiecare text, în special pentru a asigura protecția datelor sensibile, chiar și în rețea.

Word 2016 pentru Mac este disponibil în magazinul de software Wiresoft ca versiune de achiziție la un preț deosebit de scăzut, fără alte obligații de abonament. Mai jos veți găsi o prezentare generală a celor mai importante funcții pentru procesarea eficientă a textelor, pe care popularul software Office vi le oferă atunci când îl achiziționați.

Noi caracteristici speciale ale programului în Word pentru Mac 2016

Word 2016 pentru Mac include multe îmbunătățiri generale ale funcțiilor existente, precum și o serie întreagă de funcții noi. În special în funcțiile de teren, opțiunile de introducere îmbunătățite facilitează lucrul cu astfel de documente care conțin multe date schimbabile. Acestea pot fi actualizate automat în fișierele Word. Utilizatorii sunt familiarizați cu informațiile tipice mai simple din câmpuri, cum ar fi numerele de pagină, numerotarea și notele de subsol, dar cu noile funcții de câmp se pot utiliza și automatizări mai complexe, cum ar fi tabelele de conținut, precum și calcule matematice cu numere curente și altele:

 • DocProperty: În special în textele în care, de exemplu, numele produselor și al mărcilor sau alte denumiri care apar frecvent într-un document și care trebuie scrise întotdeauna în același mod, cum ar fi într-un manual de instrucțiuni sau în textele publicitare, funcția de câmpDocProperty facilitează lucrul cu textul. Termenii corespunzători pot fi introduși în mod centralizat în Word pentru Mac 2016 și introduși într-un document prin intermediul unei variabile de câmp și, de asemenea, pot fi modificați din nou.
 • DocVariable: Funcția de câmpDocVariable poate fi utilizată de Microsoft Visual Basic pentru limbajul de programare a aplicațiilor. Poate fi utilizată pentru a afișa conținutul unei variabile de document în document.
 • Baza de date: Cu baza de date, rezultatele unei interogări în baza de date pot fi introduse automat într-un tabel Word prin SQL (Structured Query Language). Câmpul bazei de date poate fi utilizat pentru a reporni interogarea în vederea actualizării conținutului tabelului.
 • CreateDate: Funcția de câmp CreateDate este utilizată pentru a introduce data și ora primei salvări a unui document Word sub numele curent. Aceste informații nu vor fi modificate în timpul editării ulterioare, ci vor fi păstrate.
 • Bibliografie: deosebit de util pentru textele cu referințe de surse extinse: Câmpul Bibliografie afișează o listă completă a surselor de date atribuite unui anumit document Word, ordonate alfabetic. Aceasta este formatată în conformitate cu formatul bibliografic selectat anterior.
 • IncludeText: Câmpul IncludeText poate fi utilizat pentru a insera o formulare standard într-un text care a fost definit anterior pentru câmpul respectiv. Acest lucru îl scutește pe utilizator de mai dificilele operații de copiere și lipire.
 • IncludePicture : Analog funcției de câmp IncludeText, IncludePicture poate fi utilizată pentru a insera grafice într-un document Word.
 • MacroButton: Câmpul MacroButton inserează în text o macrocomandă definită anterior; această funcție facilitează în special crearea de combinații de corespondență, precum și de formulare.

Alte caracteristici individuale noi în Word pentru Mac 2016

În plus față de noile funcții specifice Word, versiunea 2016 pentru Mac include, de asemenea, o serie de alte instrumente și funcții utile, toate menite să ajute utilizatorii de Mac să lucreze împreună la un document în special:

"Istoric versiuni" pentru o colaborare mai ușoară în cazul documentelor Word

În contextul proiectelor, mai mulți utilizatori lucrează adesea simultan la un document Word în cloud. Acest lucru îngreunează adesea urmărirea tuturor modificărilor care tocmai au fost efectuate de către ceilalți utilizatori. Funcția Istoric versiuni din Word pentru Mac 2016 facilitează urmărirea, permițând utilizatorului să vizualizeze istoricul versiunilor pentru orice document Word. Aceasta nu numai că include posibilitatea de a vizualiza stările de editare mai vechi, dar acestea pot fi redeschise pentru a fi reeditate.

Partajați mai ușor documentele Word

Word pentru Mac în versiunea 2016 facilitează și mai mult partajarea textului cu alți utilizatori. Pentru a face acest lucru, există acum o funcție de partajare în panglică. Acesta include mai multe opțiuni pentru a seta permisiuni individuale pentru fiecare document Word și destinatar - pe lângă permisiunile de doar citire, acestea includ și permisiunile de editare sau retrimitere, astfel încât datele sensibile dintr-un text pot fi protejate.

Utilizarea OneDrive în Word 2016 pentru Mac

OneDrive este soluția de stocare în cloud de la Microsoft pentru partajarea fișierelor Word pe web și punerea lor la dispoziția altor utilizatori. De asemenea, utilizatorii de Mac pot utiliza aplicația de sincronizare OneDrive pentru a stoca documente Word în OneDrive, astfel încât acestea să poată fi editate sau citite online pe alte dispozitive.

Protecția împotriva pierderilor de date

Data Loss Protection (DLP) este un instrument bine cunoscut și utilizat pe scară largă de Microsoft care nu numai că previne pierderea datelor sensibile, dar le protejează și împotriva accesului neautorizat. DLP poate fi utilizat și în versiunea Mac a Word 2016. Filtrele de conținut încorporate pot detecta date critice, cum ar fi numerele cărților de credit, într-un document și apoi nu numai că alertează utilizatorii cu privire la existența acestora, ci și împiedică partajarea lor cu alți utilizatori. Administratorii, în special, pot utiliza în mod eficient Data Loss Protection pentru a gestiona politici specifice utilizatorilor pentru crearea și eliberarea de informații sensibile care identifică și afișează imediat potențialele riscuri de securitate.

Cerințe de sistem pentru Word for Mac 2016

Vă rugăm să țineți cont de următoarele condiții privind cerințele hardware pentru Word 2016 pentru Mac: Acest software Word este disponibil numai în versiunea pe 64 de biți. Mai mult, Word 2016 pentru Mac în versiunea de achiziție nu poate fi utilizat pe un iPhone sau cu un sistem de operare iOS. Alte cerințe:

 • Sistem de operare: MacOS X, versiunea 10.10 (Yosemite) sau o versiune ulterioară
 • Procesor: Intel
 • Memorie de lucru: min. 4 GB RAM
 • Spațiu pe hard disk: min. 6 GB în format HFS+ (Mac OS Extended sau HFS Plus)
 • Afișaj: rezoluție minimă de 1.280 x 800

Cumpărați Word for Mac 2016 de la Wiresoft și ca program independent

De obicei, Word 2016 este oferit doar ca parte integrantă a pachetului Office pentru Mac și, prin urmare, este greu de găsit în magazine ca program independent. Dar la Wiresoft, în magazinul de software, puteți cumpăra și versiunea Mac a Word 2016 ca licență pentru un singur utilizator, precum și versiunile mai vechi ale programului Word și celelalte programe din suita Office pentru Mac. Atunci când cumpărați Word 2016 pentru Mac de la Wiresoft, pe lângă prețul mult mai mic pentru software-ul folosit, beneficiați și de toate avantajele următoare:

 • Wiresoft oferă Word Mac versiunea 2016 ca o licență de achiziție.
 • Încheierea unei obligații de abonament, care de obicei vă obligă să descărcați
 • actualizări costisitoare, nu este, prin urmare, necesară.
 • Perioada de utilizare a software-ului Word nu are o limită de timp.
 • Programul Word for Mac 2016 este identic cu Word, care face parte în mod normal din pachetul Office pentru Mac 2016.
 • Astfel, atunci când achiziționați Word 2016 pentru Mac de la Wiresoft Software Store, veți utiliza toate caracteristicile și beneficiile acestui program independent.

Prin urmare, versiunea de achiziție Word 2016 pentru Mac este avantajoasă din punct de vedere economic, în special pentru grupurile de utilizatori care doresc să utilizeze toate funcțiile programului de procesare a textelor, dar nu au nevoie de celelalte programe Office. În special lucrătorii independenți și companiile mici, dar și utilizatorii privați vor aprecia avantajele ofertei de software Wiresoft, dacă doresc să își acopere nevoile de programe Microsoft pentru Mac la un preț rezonabil.

Toate licențele de software Microsoft oferite în magazinul de software Wiresoft pentru Mac, precum și pentru Windows sunt exclusiv produse originale Microsoft, care sunt de obicei disponibile ca versiuni complete pentru un singur utilizator. Acestea fie fac parte dintr-o licență de volum a unei companii, fie au fost deja folosite de un fost utilizator, dar au fost eliberate din nou când au fost vândute către Wiresoft. Acest lucru înseamnă că orice instalare anterioară a programului software sau utilizare a licenței în cauză a fost astfel ștearsă din nou. Orice licență Word pentru Mac 2016 sau alt program Microsoft oferit în magazinul de software Wiresoft poate fi descărcat și instalat direct după plată și este apoi 100% utilizabil.

În calitate de comerciant serios de software, Wiresoft nu oferă în magazinul său online versiuni de test ale programelor Microsoft, care pot fi utilizate doar pentru o perioadă limitată de timp sau a căror gamă de funcții poate fi utilizată doar într-o măsură limitată, sau orice produse software a căror cheie de licență este utilizată și de persoane necunoscute.

Acest lucru înseamnă pentru dumneavoastră, în calitate de cumpărător, că nu veți suferi niciun fel de dezavantaje prin achiziționarea și utilizarea unui software second hand precum Word pentru Mac 2016, nici în ceea ce privește drepturile de utilizare, nici în ceea ce privește capacitatea de utilizare. Prin urmare, achiziționarea de produse software second-hand de la Wiresoft este complet legală și, de asemenea, este rezistentă la audit. Pentru siguranța dvs., fiecare licență Word for Mac sau orice altă licență de software de la Wiresoft a fost verificată în prealabil pentru a se asigura că este utilizabilă.

Dacă aveți orice alte întrebări legate de achiziționarea Microsoft Word 2016 pentru Mac sau a oricărui alt software Office pentru Mac, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat și să beneficiați de sfaturile noastre de specialitate.

Alte linkuri către "MICROSOFT WORD MAC 2016"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WORD MAC 2016"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii