Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT WORD MAC 2016

MICROSOFT WORD MAC 2016

396,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10143
 • D48-01105
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft Word pentru Mac 2016 - procesorul de text eficient pentru macOS Word este...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT WORD MAC 2016"

Microsoft Word pentru Mac 2016 - procesorul de text eficient pentru macOS

Word este programul clasic și de neegalat de procesare a textelor, apreciat nu numai de utilizatorii de PC, ci și de cei de Mac. Posibilitățile sale extinse de creare și editare a textelor de toate tipurile nu lasă practic nimic de dorit.

Versiunea Word pentru Mac 2016 conține, de asemenea, un număr mare de instrumente și funcții care facilitează atât profesioniștilor, cât și începătorilor, scrierea tuturor tipurilor de documente: De la rapoarte de afaceri, contracte și scrisori de afaceri la documentație științifică, de la rapoarte școlare și lucrări de seminar la documente private - Word oferă șabloane și opțiuni de formatare adecvate pentru toate tipurile de text. De asemenea, pot fi inserate cu ușurință elemente grafice, cum ar fi tabele, diagrame și imagini.

Word pentru Mac 2016 și-a schimbat și aspectul: în locul numeroaselor categorii de șabloane de până acum, programul afișează cele mai importante patru funcții sub forma unor pictograme discrete, în locul celor șapte afișări anterioare: "New", "Last used" și "Open", precum și "Account" pentru serviciile Microsoft Cloud, dintre care unele sunt disponibile și pentru utilizatorii de Mac.

În timp ce înainte foile de stil erau afișate în ferestre libere, acum, în versiunea 2016 a Microsoft Word pentru Mac, acestea se află în fereastra documentului, în bara laterală de pe marginea dreaptă a ecranului. O altă caracteristică deosebit de practică este faptul că un document Word mai mare poate fi deschis în două ferestre în același timp, permițând utilizatorului să urmărească un alt pasaj de text în timp ce îl editează și să îl modifice dacă este necesar.

De asemenea,Word 2016 pentru Mac a fost optimizat pentru lucrul simultan la un document de text în echipă. Prin intermediul serviciului cloud Microsoft OneDrive, pe care îl pot utiliza și utilizatorii de Mac, este posibilă punerea la dispoziție online a fișierelor Word în timp real. Înainte de încărcare, se pot atribui drepturi individuale de eliberare sau de utilizare pentru fiecare text, în special pentru a asigura protecția datelor sensibile online.

Word 2016 pentru Mac este disponibil în magazinul de software Wiresoft ca versiune de achiziție la un preț deosebit de avantajos, fără alte obligații de abonament. Mai jos veți găsi o prezentare generală a celor mai importante funcții de procesare eficientă a textelor, pe care popularul software de birou vi le oferă atunci când îl achiziționați.

Noi funcții speciale de program în Word pentru Mac 2016

Word 2016 pentru Mac conține multe îmbunătățiri generale ale funcțiilor existente, precum și o gamă întreagă de funcții noi. În special în cadrul funcțiilor de câmp, opțiunile de introducere extinse facilitează lucrul cu documente care conțin multe date variabile. Acestea pot fi actualizate automat în fișierele Word. Utilizatorii sunt familiarizați cu informațiile tipice mai simple din câmpuri, cum ar fi numerele de pagină, numerotarea și notele de subsol, dar cu noile funcții de câmp se pot utiliza și automatizări mai complexe, cum ar fi tabelele de conținut, precum și calcule matematice cu numere curente și altele:

 • DocProperty : În special în textele în care, de exemplu, numele produselor și al mărcilor sau alte denumiri care apar frecvent într-un document și care trebuie scrise întotdeauna în același mod, cum ar fi într-un manual de instrucțiuni sau în textele publicitare, funcția de câmp DocProperty facilitează lucrul cu textul. Termenii corespunzători pot fi introduși în mod centralizat în Word pentru Mac 2016 și introduși într-un document prin intermediul unei variabile de câmp și, de asemenea, pot fi modificați din nou.
 • DocVariable: Funcția de câmpDocVariable poate fi utilizată de Microsoft Visual Basic pentru limbajul de programare a aplicațiilor. Poate fi utilizată pentru a afișa conținutul unei variabile de document în document.
 • Bază de date: Cu Database, rezultatele unei interogări în baza de date pot fi introduse automat într-un tabel Word prin SQL (Structured Query Language). Câmpul bazei de date poate fi utilizat pentru a reporni interogarea în vederea actualizării conținutului tabelului.
 • CreateDate: Funcția de câmp CreateDate este utilizată pentru a introduce data și ora primei salvări a unui document Word sub numele curent. Aceste informații nu sunt modificate în timpul editării ulterioare, ci sunt păstrate.
 • Bibliografie: deosebit de util pentru textele cu referințe de surse extinse: Câmpul Bibliografie afișează o listă completă a surselor de date atribuite unui anumit document Word, ordonate alfabetic. Aceasta este formatată în conformitate cu formatul bibliografic selectat anterior.
 • IncludeText: Câmpul IncludeText poate fi utilizat pentru a insera o formulare standard într-un text care a fost definit anterior pentru acest câmp. Acest lucru îl scutește pe utilizator de mai dificilele operații de copiere și lipire.
 • IncludePicture : Analog funcției de câmp IncludeText, IncludePicture poate fi utilizată pentru a insera grafice într-un document Word.
 • MacroButton: Câmpul MacroButton inserează în text o macrocomandă definită anterior. Această funcție facilitează crearea de formulare și formulare de fuziune a corespondenței.

Alte funcții individuale noi în Word pentru Mac 2016

Pe lângă noile funcții specifice Word, versiunea 2016 pentru Mac conține și o serie de alte instrumente și funcții practice, toate menite să vină în sprijinul utilizatorilor de Mac, în special atunci când lucrează împreună la un document:

"Istoric versiuni" pentru o colaborare mai ușoară în cazul documentelor Word

În contextul proiectelor, mai mulți utilizatori lucrează adesea simultan la un document Word în cloud. Acest lucru îngreunează adesea urmărirea tuturor modificărilor care tocmai au fost efectuate de către ceilalți utilizatori. Funcția "Version History" din Word pentru Mac 2016 facilitează urmărirea, deoarece permite utilizatorului să vizualizeze un istoric al versiunilor pentru fiecare document Word. Acest lucru include nu numai posibilitatea de a vizualiza stările de editare mai vechi, dar acestea pot fi redeschise pentru a fi reeditate.

Partajați mai ușor documentele Word

Word pentru Mac în versiunea 2016 facilitează și mai mult partajarea textelor cu alți utilizatori. În acest scop, există acum funcția "Share" în panglică. Conține diverse opțiuni pentru atribuirea de permisiuni individuale pentru fiecare document Word și pentru fiecare destinatar - pe lângă drepturile de citire, acestea includ și drepturi de editare sau expediere, astfel încât datele sensibile dintr-un text pot fi protejate.

Utilizarea OneDrive în Word 2016 pentru Mac

OneDrive este soluția de stocare în cloud de la Microsoft pentru partajarea fișierelor Word pe web și punerea lor la dispoziția altor utilizatori. De asemenea, utilizatorii de Mac pot utiliza aplicația de sincronizare OneDrive pentru a salva documentele Word în OneDrive, astfel încât acestea să poată fi editate sau citite online pe alte dispozitive.

Protecția împotriva pierderilor de date

Data Loss Protection (DLP) este un instrument bine cunoscut și frecvent utilizat de Microsoft, care nu numai că previne pierderea datelor sensibile, dar le protejează și împotriva accesului neautorizat. DLP poate fi utilizat și în versiunea Mac a Word 2016. Filtrele de conținut integrate pot detecta date critice, cum ar fi numerele cărților de credit, într-un document și apoi nu numai că alertează utilizatorii cu privire la existența acestora, ci și împiedică transmiterea lor către alți utilizatori. Administratorii, în special, pot utiliza în mod eficient Data Loss Protection pentru a gestiona politicile specifice utilizatorilor pentru crearea și eliberarea de informații confidențiale care identifică și afișează imediat potențialele riscuri de securitate.

Cerințe de sistem pentru Word for Mac 2016

Vă rugăm să țineți cont de următoarele condiții privind cerințele hardware pentru Word 2016 pentru Mac: Acest software Word este disponibil numai în versiunea pe 64 de biți. Mai mult, Word 2016 pentru Mac în versiunea de achiziție nu poate fi utilizat pe un iPhone sau cu un sistem de operare iOS. Alte cerințe:

 • Sistem de operare: MacOS X, începând cu versiunea 10.10 (Yosemite)
 • Procesor: Intel
 • Memorie de lucru: min. 4 GB RAM
 • Spațiu pe hard disk: min. 6 GB în format HFS+ (Mac OS Extended sau HFS Plus)
 • Afișaj: rezoluție minimă de 1.280 x 800

Word for Mac 2016 poate fi achiziționat și ca program independent de la Wiresoft

În mod normal, Word 2016 este oferit doar ca o componentă fixă a unui pachet Office pentru Mac și, prin urmare, este greu de găsit ca program independent în magazine. Dar la Wiresoft, în magazinul de software, puteți cumpăra și versiunea Mac a Word 2016 ca licență pentru un singur utilizator, precum și versiunile mai vechi ale programului Word și celelalte programe din suita Office pentru Mac. Atunci când cumpărați Word 2016 pentru Mac de la Wiresoft, pe lângă prețul mult mai mic pentru software-ul folosit, beneficiați și de toate avantajele următoare:

 • Wiresoft oferă Word Mac versiunea 2016 ca licență de achiziție.
 • Încheierea unei obligații de abonament, care de obicei obligă la descărcarea
 • actualizări costisitoare, nu mai este necesară.
 • Perioada de utilizare a software-ului Word nu are o limită de timp.
 • Programul Word pentru Mac 2016 este identic cu Word, care face parte în mod normal din pachetul Office pentru Mac 2016.
 • Atunci când cumpărați Word 2016 pentru Mac din magazinul de software Wiresoft, utilizați toate posibilitățile și avantajele acestui program unic.

Prin urmare, versiunea de achiziție a Word 2016 pentru Mac este avantajoasă din punct de vedere economic, în special pentru grupurile de utilizatori care doresc să utilizeze toate funcțiile programului de procesare a textului, dar nu au nevoie de celelalte programe Office. Prin urmare, în special persoanele care desfășoară activități independente și întreprinderile mici, dar și utilizatorii privați, vor aprecia avantajele gamei de software Wiresoft dacă doresc să își acopere nevoia de programe Microsoft pentru Mac la un preț rezonabil.

Toate licențele de software Microsoft pentru Mac și Windows oferite în magazinul de software Wiresoft sunt exclusiv produse originale Microsoft, care sunt de obicei disponibile ca versiuni complete pentru un singur utilizator. Acestea fie fac parte dintr-o licență de volum a unei companii, fie au fost deja utilizate de un utilizator anterior, dar au fost eliberate din nou atunci când au fost vândute către Wiresoft. Aceasta înseamnă că orice instalare anterioară a programului software sau utilizare a licenței în cauză a fost ștearsă. Fiecare licență Word pentru Mac 2016 sau alt program Microsoft oferit în magazinul de software Wiresoft poate fi descărcat și instalat direct după plată și este apoi 100% utilizabil.

În calitate de comerciant serios de software, Wiresoft nu oferă în magazinul său online versiuni de test ale programelor Microsoft, care pot fi utilizate doar pentru o perioadă limitată de timp sau a căror gamă de funcții poate fi utilizată doar într-o măsură limitată, sau produse software a căror cheie de licență este utilizată și de persoane necunoscute.

Pentru dumneavoastră, în calitate de cumpărător, acest lucru înseamnă că nu veți suferi niciun dezavantaj în urma achiziționării sau utilizării unui software folosit, cum ar fi Word pentru Mac 2016, nici în ceea ce privește drepturile de utilizare, nici în ceea ce privește capacitatea de utilizare a acestuia. Achiziționarea de produse software folosite de la Wiresoft este, prin urmare, complet legală și, de asemenea, este dovedită prin audit. Pentru siguranța dvs., fiecare licență Word for Mac sau altă licență de software de la Wiresoft a fost verificată în prealabil în ceea ce privește utilizabilitatea sa reală.

Dacă aveți orice alte întrebări legate de achiziționarea Microsoft Word 2016 pentru Mac sau a oricărui alt software de birou pentru Mac, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat și să beneficiați de sfaturile noastre de specialitate.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT WORD MAC 2016"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare