Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL MAC 2016

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10141
 • D46-00945
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
242,90 RON * 268,90 RON * (9,67% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Excel 2016, programul clasic de calcul tabelar pentru o gamă largă de operații aritmetice, este disponibil și pentru Mac ca program independent. Deși această versiune actuală a programului nu oferă exact aceeași gamă de funcții ca și versiunea corespunzătoare pentru PC, ea dispune de toate funcțiile versiunii predecesoare 2013 și oferă acum, de asemenea, compatibilitate totală între ambele sisteme. Windows Excel Excel 2016 pentru Mac conține în continuare o gamă întreagă de funcții și instrumente noi care facilitează și mai mult munca profesională cu seturi de figuri și tabele complexe. Previziunile de vânzări și alte previziuni pot fi acum calculate, pot fi utilizate tabele pivot și pot fi create diagrame pivot.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"

Microsoft Excel pentru Mac 2016 - programul eficient de calcul tabelar pentru macOS

Excel 2016, programul clasic de calcul tabelar pentru o gamă largă de operațiuni de calcul, este disponibil și pentru Mac ca program independent. Deși această ultimă versiune a programului nu oferă exact aceeași gamă de funcții ca și versiunea corespunzătoare pentru PC, are toate caracteristicile versiunii anterioare Excel 2013 Windows și oferă acum și compatibilitate totală între cele două sisteme.

Cu toate acestea,Excel 2016 pentru Mac conține în continuare o gamă întreagă de funcții și instrumente noi care facilitează și mai mult munca profesională cu seturi de numere și tabele complexe. Previziunile de vânzări și alte previziuni pot fi acum calculate, pot fi utilizate tabele pivot și pot fi create diagrame pivot.

Excel 2016 pentru Mac a fost, de asemenea, optimizat pentru lucrul în echipă la documente de tip foaie de calcul și pentru a le face disponibile în timp real. Utilizatorii de Mac pot utiliza, de asemenea, serviciul Microsoft OneDrive pentru a edita fișiere Excel în cloud, fie că se află la birou, acasă sau în deplasare: Odată cu încărcarea, se pot atribui drepturi individuale de eliberare sau de utilizare pentru fiecare utilizator autorizat, astfel încât protecția datelor sensibile este, de asemenea, garantată în rețea.

Excel 2016 pentru Mac este disponibil în magazinul Wiresoft Software Shop ca licență unică la preț redus. Mai jos veți găsi o prezentare generală a celor mai importante funcții pe care popularul software de calcul vi le oferă atunci când îl achiziționați.

Noi funcții Excel în versiunea Mac 2016

Excel 2016 pentru Mac include următoarele îmbunătățiri ale funcțiilor existente, precum și instrumente complet noi, pe lângă numeroasele îmbunătățiri, în special în ceea ce privește tabelele pivot:

 • PROGNOSE.ETS: Această funcție calculează sau estimează o valoare viitoare pe baza valorilor existente (istorice) utilizând algoritmul ETS (netezire exponențială) în versiunea AAA. PROGNOSE.ETS permite, de exemplu, să se prevadă vânzările, nivelul stocurilor sau tendințele consumatorilor.
 • CHAINING: Această funcție permite acum ca mai multe celule din Excel să fie legate într-o altă celulă.
 • Funcția IF: Aceasta permite utilizatorilor să creeze o comparație logică între o valoare curentă și o valoare așteptată. Funcția What-If poate returna două rezultate: În cazul în care comparația este adevărată, se returnează primul rezultat; dacă comparația este falsă, se returnează al doilea rezultat. Funcția "Și dacă" poate fi utilizată pentru a evalua atât textul, cât și valorile. De asemenea, poate fi utilizat pentru a evalua erorile și operatorii matematici. În plus, mai multe funcții de tip "dacă" pot fi imbricate pentru a efectua comparații.

În timp ce lucrați pe o foaie Excel, instrumentele sensibile la context sunt o mare ușurare: odată cu selectarea anumitor elemente, în panglică pot fi afișate comenzi suplimentare. De exemplu, utilizatorii de Mac pot selecta o diagramă pentru ca filele "Chart Design" și "Format" să fie afișate și în panglică. În mod similar, funcțiile pot fi inserate făcând clic pe "Insert Function" în fila "Formulas" pentru a afișa zona "Formula Generator". Aici puteți nu numai să căutați funcții specifice și să le introduceți cu un clic, ci și să căutați sintaxa corectă. Această funcție oferă, de asemenea, un ajutor cuprinzător pentru funcțiile selectate. Pe lângă aceste funcții speciale de calcul, Excel pentru Mac 2016 include, de asemenea, o serie de alte instrumente care facilitează lucrul cu fișierele Excel:

 • Filtre de vizualizare: în special atunci când mai mulți utilizatori lucrează împreună la un document Excel, este adesea dificil să se țină evidența propriilor calcule. Utilizând vizualizarea filtrelor din Excel pentru Mac 2016, utilizatorii pot ascunde acum sortarea și filtrele altor angajați.
 • Filemaker: Versiunea Mac a Excel 2016 are, de asemenea, un avantaj special față de versiunea pentru PC: oferă acces direct la bazele de date Filemaker.
 • PivotCharts : Pentru prima dată, suportul pentru PivotCharts este, de asemenea, integrat în versiunea Mac a Excel 2016. Acest lucru înseamnă că diagramele pot fi acum derivate din tabelele pivotante (PivotTables).
 • Grafice recomandate: Această caracteristică utilă, inclusă și în Excel 2016 pentru Mac, oferă un ajutor foarte util în alegerea celui mai potrivit tip de grafic pentru o anumită foaie de calcul. Pentru a o activa, trebuie doar să evidențiați toate datele în cauză cu mouse-ul sau stylus-ul, iar funcția va sugera o selecție de tipuri de diagrame corespunzătoare în previzualizarea live pe baza datelor reale.
 • Formula Generator: Acest instrument este o ușurare binevenită, în special pentru începători, atunci când doresc să creeze o nouă formulă, deoarece explică în detaliu fiecare funcție individuală.

Noi funcții individuale comune în Office pentru Mac 2016

Excel 2016 pentru Mac include, de asemenea, o gamă întreagă de funcții și instrumente practice suplimentare pentru a-i ajuta pe utilizatorii de Mac în multe sarcini care apar în contextul registrelor de lucru Excel:

Introducerea formulei cu mâna liberă

Introducerea formulelor cu ajutorul instrumentului Freehand oferă posibilități practice de aplicare, în special în Excel 2016 pentru Mac: Utilizând mouse-ul sau o introducere tactilă, o formulă matematică poate fi creată cu mâna liberă și imediat inserată și utilizată într-un document Excel.

Partajarea mai ușoară a documentelor Excel

Versiunea 2016 a Excel pentru Mac face ca partajarea foilor Excel cu alți utilizatori să fie și mai rapidă și mai ușoară. În panglica din Excel 2016 pentru Mac, funcția "Share" este disponibilă în acest scop. În acesta, sunt disponibile o serie de opțiuni pentru fiecare document Excel: Se pot atribui drepturi individuale pentru fiecare destinatar în parte - nu numai pentru citire, ci și pentru editare sau expediere etc.

Utilizarea "Istoricului versiunilor" pentru colaborare în Excel 2016

Funcția "Istoric versiuni" este disponibilă și în Excel pentru Mac 2016. Aceasta oferă utilizatorilor un istoric al versiunilor pentru fiecare document Excel. Principalul avantaj al  "Version History" nu este doar faptul că acest instrument arată stările de editare mai vechi, ci și faptul că aceste versiuni pot fi deschise din nou pentru a fi reeditate. Acest lucru este mai ușor atunci când mai mulți utilizatori lucrează simultan la un document Excel în cloud și, de obicei, este dificil să se țină evidența tuturor acțiunilor efectuate de ceilalți.

Utilizarea OneDrive în Excel 2016 pentru Mac

OneDrive este un sistem de stocare în cloud de la Microsoft care poate fi utilizat pentru a partaja sau a pune la dispoziție fișiere pe web. Utilizatorii care doresc să utilizeze aplicația de sincronizare OneDrive și pe Mac o pot descărca și utiliza în Excel 2016 pentru Mac. Documentele Excel pot fi salvate în OneDrive și apoi pot fi disponibile pentru acces online oriunde și pentru o varietate de dispozitive.

Protecția împotriva pierderilor de date în Excel pentru Mac 2016

Data Loss Protection (DLP), instrumentul dovedit al Microsoft pentru prevenirea pierderilor de date și protejarea datelor sensibile, este, de asemenea, integrat în versiunea Mac a Excel 2016. Filtrele puternice de conținut detectează datele sensibile, cum ar fi numerele cărților de credit etc. și alertează utilizatorii cu privire la acestea sau împiedică partajarea lor într-un fișier Excel. Prin urmare, administratorii utilizează DLP în Excel 2016 pentru Mac în primul rând pentru a crea politici pentru crearea și partajarea de conținut care conține informații sensibile, astfel încât potențialele riscuri de securitate să fie detectate și indicate imediat.

Cerințe de sistem pentru Excel 2016 pentru Mac

Următoarele condiții se aplică la cerințele hardware pentru Excel 2016 pentru Mac: Programul este disponibil doar în versiunea pe 64 de biți. De asemenea, fiind o versiune de achiziție, Excel 2016 pentru Mac nu poate fi utilizat pentru iOS pe iPhone. Alte cerințe:

 • Procesor: procesor Intel
 • Sistem de operare: Mac OS X, cel puțin versiunea 10.10 (Yosemite) sau o versiune mai recentă
 • Memorie: cel puțin 4 GB RAM
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 6 GB în format HFS+ (de asemenea: Mac OS Extended sau HFS Plus)
 • Afișaj: cel puțin 1.280 x 800 rezoluție

Cumpărați Excel 2016 pentru Mac ca program independent de la Wiresoft

Excel este, de obicei, parte integrantă a unui pachet Office pentru Mac și, prin urmare, nu este oferit ca program independent în magazinele obișnuite. În magazinul de software Wiresoft puteți achiziționa Excel 2016 pentru Mac, precum și versiunile anterioare ale programului, dar și celelalte componente ale suitei Office pentru Mac, de asemenea ca licență pentru un singur utilizator. La achiziționarea Excel 2016 pentru Mac de la Wiresoft beneficiați, pe lângă prețul fabulos de mic pentru software folosit, și de toate aceste avantaje:

 • Excel 2016 Mac versiunea Mac oferită de Wiresoft este o licență de achiziție.
 • Prin urmare, nu trebuie să semnați un contract de abonament și, prin urmare, nu trebuie să descărcați
 • fără actualizări costisitoare de descărcat și, de asemenea
 • nicio limită de timp pentru perioada de utilizare.
 • Licența Excel 2016 pentru un singur utilizator disponibilă de la Wiresoft este identică cu programul Excel care face parte și din suita 2016 Office Suite pentru Mac.
 • Prin urmare, dacă achiziționați Excel 2016 pentru Mac ca un software independent, veți beneficia și pe termen lung.

Achiziționarea unei licențe de sine stătătoare Excel 2016 pentru Mac oferă toate aceste avantaje, în special pentru astfel de grupuri de utilizatori care doresc să utilizeze exclusiv toate avantajele acestui software de foaie de calcul bine dovedit și nu au nevoie de toate celelalte programe Office. Pe lângă freelanceri și utilizatori privați, și companiile mici beneficiază de gama de programe oferite de Wiresoft, dacă sunt în căutarea unei soluții ieftine și economice pentru achiziționarea de software.

Nu numai Excel pentru Mac 2016, ci și toate celelalte licențe de software pentru Mac pe care le puteți cumpăra în magazinul de software Wiresoft sunt exclusiv produse originale Microsoft. Programele Office pentru Mac sunt întotdeauna disponibile de la noi ca versiuni complete pentru un singur utilizator. Ca atare, fie au făcut parte dintr-o licență de volum mai mare a unei companii, fie au fost folosite de un proprietar anterior și au fost eliberate din nou prin vânzarea lor către Wiresoft. Aceasta a șters, de asemenea, orice instalare anterioară a unui program software sau utilizarea licenței. Licența Excel pentru Mac 2016 sau orice alt program Office poate fi descărcat și instalat imediat după plată fără alte formalități și este 100% utilizabil.

În calitate de comerciant serios de software, nici nu oferă astfel de programe de software în magazinul online, care sunt versiuni de testare și pot fi utilizate doar limitat în gama de funcții, sau au o perioadă limitată de utilizare.

Prin urmare, în calitate de cumpărător, nu veți suferi niciun dezavantaj atunci când utilizați un software folosit, cum ar fi Excel pentru Mac 2016, în ceea ce privește drepturile de utilizare sau capacitatea de utilizare. Achiziționarea unor astfel de produse software de la Wiresoft este absolut legală și, prin urmare, este rezistentă la audit. Mai mult, fiecarelicență Excel sau orice altălicență software a fost verificată în prealabil de Wiresoft pentru a se asigura că este utilizabilă.

Dacă aveți întrebări despre Excel 2016 pentru Mac sau despre achiziționarea oricărui alt software Office pentru Mac, nu trebuie decât să ne contactați prin e-mail, telefon sau chat și să beneficiați de sfaturile noastre de specialitate.

Alte linkuri către "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii