Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT EXCEL MAC 2016

MICROSOFT EXCEL MAC 2016

396,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10141
 • D46-00945
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft Excel pentru Mac 2016 - programul eficient de calcul tabelar pentru macOS Excel...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"

Microsoft Excel pentru Mac 2016 - programul eficient de calcul tabelar pentru macOS

Excel 2016, programul clasic de calcul tabelar pentru o gamă largă de operațiuni de calcul, este disponibil și pentru Mac ca program independent. Deși această versiune actuală a programului nu oferă exact aceeași gamă de funcții ca și versiunea corespunzătoare pentru PC, dispune de toate funcțiile versiunii predecesoare pentru Windows, Excel 2013, iar acum oferă, de asemenea, compatibilitate totală între cele două sisteme.

Excel 2016 pentru Mac conține în continuare o gamă întreagă de funcții și instrumente noi care facilitează și mai mult munca profesională cu seturi de numere și tabele complexe. Previziunile de vânzări și alte previziuni pot fi acum calculate, pot fi utilizate tabele pivot și pot fi create diagrame pivot.

Excel 2016 pentru Mac a fost, de asemenea, optimizat pentru lucrul în echipă la documente de tip foaie de calcul și pentru a le face disponibile în timp real. Utilizatorii de Mac pot utiliza, de asemenea, serviciul OneDrive de la Microsoft pentru a edita fișiere Excel în cloud, fie că se află la birou, acasă sau în deplasare: odată cu încărcarea, pot fi alocate drepturi individuale de eliberare sau de utilizare pentru fiecare utilizator autorizat, astfel încât protecția datelor sensibile este garantată și în rețea.

Excel 2016 pentru Mac este disponibil în magazinul Wiresoft Software Shop ca licență unică la preț redus. Mai jos veți găsi o prezentare generală a celor mai importante funcții pe care popularul software de calcul vi le oferă atunci când îl achiziționați.

Noi funcții Excel în versiunea Mac 2016

Pe lângă numeroasele îmbunătățiri, în special pentru tabelele pivot, Excel 2016 pentru Mac conține, de asemenea, următoarele îmbunătățiri ale funcțiilor existente, precum și instrumente complet noi:

 • PROGNOSE.ETS: Această funcție calculează sau estimează o valoare viitoare pe baza valorilor existente (istorice) utilizând algoritmul ETS (netezire exponențială) în versiunea AAA. PROGNOSE.ETS permite, de exemplu, să se prevadă vânzările, nivelul stocurilor sau tendințele consumatorilor.
 • CHAINING: Cu ajutorul acestei funcții, mai multe celule din Excel pot fi acum legate într-o altă celulă.
 • Funcția IF: Aceasta permite utilizatorilor să creeze o comparație logică între o valoare curentă și o valoare așteptată. Funcția IF poate produce două rezultate: Dacă comparația este adevărată, se afișează primul rezultat; dacă comparația este falsă, se afișează al doilea. Funcția IF poate fi utilizată pentru a evalua atât text, cât și valori. De asemenea, permite evaluarea erorilor și a operatorilor matematici. În plus, mai multe funcții de tip "dacă" pot fi imbricate pentru a efectua comparații.

În timp ce lucrați pe o foaie Excel, instrumentele legate de context sunt o mare ușurare: împreună cu selectarea anumitor elemente, pot fi afișate comenzi suplimentare în meniul panglicii. De exemplu, utilizatorii de Mac selectează o diagramă pentru a avea, de asemenea, filele "Chart design" și "Format" afișate în panglica de meniu. De asemenea, funcțiile pot fi inserate dând clic pe "Insert function" în fila "Formulas" pentru a afișa zona "Formula generator". Aici nu numai că este posibil să căutați anumite funcții și să le inserați cu un clic, dar și să căutați sintaxa corectă. Această funcție oferă, de asemenea, un ajutor cuprinzător pentru funcțiile selectate. În plus față de aceste funcții speciale de calcul, Excel pentru Mac 2016 conține și o serie de alte instrumente care facilitează lucrul cu fișierele Excel:

 • Filtre de vizualizare: În special atunci când mai mulți utilizatori lucrează împreună la un document Excel, este adesea dificil să se țină evidența calculelor proprii. Cu vizualizarea filtrelor din Excel pentru Mac 2016, utilizatorii pot ascunde acum sortarea și filtrele altor angajați.
 • Filemaker: Versiunea Mac a Excel 2016 are, de asemenea, un avantaj special față de versiunea pentru PC: oferă acces direct la bazele de date Filemaker.
 • PivotCharts : Pentru prima dată, suportul pentru PivotCharts este, de asemenea, integrat în versiunea Mac a Excel 2016. Acest lucru înseamnă că diagramele pot fi acum derivate și din tabelele pivotante.
 • Grafice recomandate: Această caracteristică utilă, inclusă și în Excel 2016 pentru Mac, oferă un ajutor foarte practic în selectarea celui mai potrivit tip de grafic pentru o anumită foaie de calcul. Pentru a o activa, selectați pur și simplu toate datele în cauză cu mouse-ul sau stylus-ul, iar funcția va sugera o selecție de tipuri de diagrame corespunzătoare în previzualizarea live pe baza datelor reale.
 • Generator de formule: Acest instrument este o ușurare binevenită, în special pentru începători, atunci când doresc să creeze o nouă formulă, deoarece explică în detaliu fiecare funcție individuală.

Noi funcții generale individuale în Office pentru Mac 2016

Excel 2016 pentru Mac conține, de asemenea, o gamă întreagă de funcții și instrumente practice suplimentare care sprijină utilizatorul Mac în multe sarcini care apar în contextul cărților de lucru Excel:

Introducerea formulei cu mâna liberă

Introducerea formulelor cu ajutorul instrumentului de mână liberă oferă posibilități practice de aplicare, în special în Excel 2016 pentru Mac: Cu ajutorul mouse-ului sau al comenzii tactile, o formulă matematică poate fi creată cu mâna liberă și imediat inserată și utilizată într-un document Excel.

Partajarea mai ușoară a documentelor Excel

În versiunea 2016 a Excel pentru Mac, este și mai rapid și mai ușor să partajați foi Excel cu alți utilizatori. În panglica din Excel 2016 pentru Mac, funcția "Share" este disponibilă în acest scop. Pentru fiecare document Excel sunt disponibile mai multe opțiuni: Se pot atribui drepturi individuale pentru fiecare destinatar în parte - nu numai pentru citire, ci și pentru editare sau expediere etc.

Utilizarea "Istoricului versiunilor" pentru colaborare în Excel 2016

Funcția "Version History" este disponibilă și în Excel pentru Mac 2016. Aceasta oferă utilizatorilor un istoric al versiunilor pentru fiecare document Excel. Marele avantaj al  "Version History" nu este doar faptul că acest instrument afișează stările de editare mai vechi, ci și faptul că aceste versiuni pot fi redeschise pentru editare. Acest lucru este mai ușor atunci când mai mulți utilizatori lucrează simultan la un document Excel în cloud și, de obicei, este dificil să se țină evidența tuturor acțiunilor efectuate de ceilalți.

Utilizarea OneDrive în Excel 2016 pentru Mac

OneDrive este un sistem practic de stocare în cloud de la Microsoft, cu ajutorul căruia fișierele pot fi partajate sau puse la dispoziție prin intermediul internetului. Utilizatorii care doresc să folosească aplicația de sincronizare OneDrive și pe Mac o pot descărca și o pot folosi în Excel 2016 pentru Mac. Documentele Excel pot fi salvate în OneDrive și sunt apoi disponibile pentru acces online oriunde și pentru o varietate de dispozitive finale.

Protecția împotriva pierderilor de date în Excel pentru Mac 2016

Data Loss Protection (DLP), instrumentul dovedit al Microsoft pentru prevenirea pierderilor de date și protejarea datelor sensibile, este, de asemenea, integrat în versiunea Mac a Excel 2016. Filtrele puternice de conținut recunosc datele sensibile, cum ar fi numerele cărților de credit etc. și alertează utilizatorii cu privire la acestea sau împiedică transmiterea lor într-un fișier Excel. Prin urmare, administratorii utilizează DLP în Excel 2016 pentru Mac în principal pentru a crea politici pentru crearea și partajarea conținutului care conține informații sensibile, astfel încât potențialele riscuri de securitate să fie recunoscute și afișate imediat.

Cerințe de sistem pentru Excel 2016 pentru Mac

Cerințele hardware pentru Excel 2016 pentru Mac sunt următoarele: Programul este disponibil doar în versiunea pe 64 de biți. În plus, Excel 2016 pentru Mac, ca versiune de achiziție, nu poate fi utilizat pentru iOS pe iPhone. Cerințe suplimentare:

 • Procesor: procesor Intel
 • Sistem de operare: Mac OS X, cel puțin versiunea 10.10 (Yosemite) sau o versiune mai recentă
 • Memorie de lucru: cel puțin 4 GB RAM
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 6 GB în format HFS+ (de asemenea: Mac OS Extended sau HFS Plus)
 • Afișaj: cel puțin 1.280 x 800 rezoluție

Cumpărați Excel 2016 pentru Mac ca program independent de la Wiresoft

Excel este, de obicei, parte integrantă a unui pachet Office pentru Mac și, prin urmare, nu este oferit ca program de sine stătător în magazinele obișnuite. În magazinul de software Wiresoft puteți achiziționa Excel 2016 pentru Mac, precum și versiunile anterioare ale programului, precum și celelalte componente ale suitei Office pentru Mac, de asemenea, ca licență pentru un singur utilizator. Prin achiziționarea Excel 2016 pentru Mac de la Wiresoft, beneficiați de toate aceste avantaje, pe lângă prețul fabulos de mic pentru software-ul folosit:

 • Excel Mac versiunea 2016 oferită de Wiresoft este o licență de achiziție.
 • Prin urmare, nu trebuie să vă abonați la un abonament și, prin urmare, nu trebuie să
 • descărcați actualizări costisitoare și, de asemenea
 • nicio limită de timp pentru perioada de utilizare.
 • Licența Excel 2016 pentru un singur utilizator disponibilă de la Wiresoft este identică cu programul Excel, care face parte și din suita Office 2016 pentru Mac.
 • Achiziționând Excel 2016 pentru Mac ca software pentru un singur utilizator, beneficiați, prin urmare, și pe termen lung.

Achiziționarea unei licențe de sine stătătoare Excel 2016 pentru Mac oferă toate aceste avantaje, în special pentru acele grupuri de utilizatori care doresc să utilizeze exclusiv toate avantajele acestui software de calcul tabelar testat și nu au nevoie de toate celelalte programe Office. Pe lângă liber-profesioniști și utilizatori particulari, și companiile mici beneficiază de gama de programe Wiresoft dacă sunt în căutarea unei soluții ieftine și economice pentru achiziționarea de software.

Nu numai Excel pentru Mac 2016, ci și toate celelalte licențe de software pentru Mac pe care le puteți cumpăra în magazinul de software Wiresoft sunt exclusiv produse originale Microsoft. Programele Office pentru Mac sunt întotdeauna disponibile la noi ca versiuni complete pentru un singur utilizator. Ca atare, fie au făcut parte dintr-o licență de volum mai mare a unei companii, fie au fost folosite de un proprietar anterior și au fost eliberate din nou prin vânzarea către Wiresoft. De asemenea, a fost ștearsă orice instalare anterioară a unui program software sau utilizare a licenței. Licența Excel pentru Mac 2016 sau orice alt program de birou poate fi descărcat și instalat imediat după plată fără alte formalități și este 100% utilizabil.

În calitate de comerciant serios de software, nici nu oferă în magazinul online astfel de programe de software care sunt versiuni de testare și care pot fi utilizate doar într-o măsură limitată din punct de vedere al funcționalității și nici nu au o perioadă limitată de utilizare.

Prin urmare, în calitate de cumpărător, nu veți suferi niciun dezavantaj atunci când utilizați un software folosit, cum ar fi Excel pentru Mac 2016, în ceea ce privește drepturile de utilizare sau capacitatea de utilizare. Achiziționarea unor astfel de produse software de la Wiresoft este absolut legală și, prin urmare, este, de asemenea, rezistentă la audit. În plus, fiecarelicență Excel sau altălicență software a fost verificată în prealabil de către Wiresoft în ceea ce privește utilizabilitatea.

Dacă aveți întrebări despre Excel 2016 pentru Mac sau despre achiziționarea oricărui alt software de birou pentru Mac, contactați-ne prin e-mail, telefon sau chat și beneficiați de sfaturile noastre de specialitate.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare