Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL MAC 2021

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10493
 • 065-04598
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
418,90 RON * 463,90 RON * (9,7% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Microsoft Excel este cel mai bun program de calcul tabelar de până acum, cu care se pot efectua calcule matematice și comerciale complexe. Actuala versiune 2021 pentru Mac are, de asemenea, o serie de caracteristici noi: Pe lângă numeroasele îmbunătățiri, programul a fost completat cu un număr mare de funcții noi pentru a efectua analize logice și matematice de afaceri, pe lângă cele statistice, susținute și de utilizarea tabelelor pivot. O selecție largă de tipuri de diagrame, grafice scalabile și modele permite, de asemenea, prezentarea rezultatelor într-un mod clar și semnificativ pentru crearea de rapoarte. Excel 2021 este susținut de PowerBI, serviciul puternic de analiză a afacerilor de la Microsoft, care permite, de asemenea, exportul direct de date în alte medii de sistem.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT EXCEL MAC 2021"

Microsoft Excel 2021 pentru Mac ca licență practică pentru un singur utilizator

Microsoft Excel este cel mai bun program de calcul tabelar pentru efectuarea de calcule matematice și comerciale complexe. Actuala versiune 2021 pentru Mac are, de asemenea, o serie de caracteristici noi: Pe lângă numeroasele îmbunătățiri, programul a fost completat cu un număr mare de funcții noi pentru a efectua analize logice și matematice de afaceri, pe lângă cele statistice, susținute și de utilizarea tabelelor pivot. O selecție largă de tipuri de diagrame, grafice și modele scalabile permite, de asemenea, prezentarea rezultatelor într-o manieră clară și semnificativă pentru crearea de rapoarte. Excel 2021 este sprijinit de PowerBI, puternicul serviciu de analiză a afacerilor de la Microsoft, care permite, de asemenea, exportul direct de date în alte medii de sistem.

Diverse instrumente grafice noi vă permit să evidențiați datele importante în culori sau să vă creați propriile formule și grafice ad-hoc și să le utilizați imediat. Excel 2021 pentru Mac oferă, de asemenea, un suport tactil îmbunătățit pentru tablete, ceea ce face mai ușoară utilizarea pe tablete sau smartphone-uri. Acest lucru face ca noul instrument de desen cu mâna liberă să fie și mai practic și mai ușor de utilizat. În plus, sunt disponibile opțiuni îmbunătățite pentru crearea de tabele și registre de lucru accesibile.

În magazinul online Wiresoft găsiți actualaversiune Excel 2021 pentru Mac la un preț deosebit de mic, ca versiune pentru un singur utilizator, adică fără abonament de software, precum și predecesorul său și toate celelalte programe Office. Mai jos este prezentată o prezentare generală a tuturor noilor caracteristici importante ale Excel 2021 pentru Mac.

Prezentare generală a celor mai importante caracteristici noi ale Excel 2021 pentru Mac

Noul Excel 2021 pentru Mac conține multe îmbunătățiri față de versiunea anterioară, precum și multe instrumente și funcții noi, unele dintre acestea fiind incluse anterior doar în modelul de abonament Office. Acestea sunt atât funcții tipice Excel, cât și funcții generale MS Office.

Funcții specifice tabelelor Excel în versiunea 2021

Legătura tabelelor pentru interogări avansate a fost optimizată în Excel 2021 pentru Mac cu următoarele funcții practice:

 • Funcția IF simplifică introducerea de funcții IF complicate: Condițiile în cauză sunt astfel testate într-o secvență definită în prealabil. Funcția MAXWENNS specifică cel mai mare număr pentru un interval definit care îndeplinește cel puțin una dintre condițiile specificate; pentru cel mai mic număr, funcția MINWENNS este disponibilă în același mod.
 • În Excel 2021 pentru Mac este acum posibilă și excluderea sau dezactivarea din selecție a unor celule, rânduri sau coloane individuale care au fost marcate prea mult sau chiar din greșeală, ceea ce nu era posibil înainte.
 • Funcția PRIMA VALOARE compară o valoare inițială cu un număr de alte valori dintr-o listă. De îndată ce apare o potrivire, se returnează rezultatul definit de funcție; dacă nu se găsește nicio potrivire, se returnează valoarea pentru "else".
 • Noua funcție TEXT CHAIN are avantajul față de funcția CHAIN anterioară de a fi mai scurtă și, de asemenea, mai ușor de introdus. De asemenea, acum acceptă referințe la intervale, în timp ce anterior erau posibile doar referințe la o singură celulă sau la o celulă, astfel încât acum pot fi luate în considerare și o serie de celule sau coloane întregi.
 • Funcția TEXT CHAIN permite combinarea textului din mai multe intervale, fiecare element fiind separat de un separator specificat de utilizator. TEXT CHAINING poate fi, de asemenea, utilizat pentru a combina cuvinte individuale distribuite în celule într-o propoziție.

Optimizări PivotTable în Excel 2021 pentru Mac

PivotTable, instrumentul Excel eficient cu ajutorul căruia pot fi analizate și evaluate cantități mari de date, printre altele, cu ajutorul măsurilor și al indicatorilor cheie de performanță, iar rezultatele pot fi afișate în mod clar - a fost completat în versiunea 2021 cu mai multe funcții practice, pe lângă îmbunătățirile aduse ușurinței de utilizare:

 • Actualizarea întârziată permite acum efectuarea mai multor modificări deodată în Power Pivot, fără a fi nevoie să se aștepte până când fiecare modificare individuală este distribuită în întregul registru de lucru. Toate modificările sunt distribuite imediat după închiderea ferestrei Power Pivot.
 • Personalizarea tabelelor pivotante ca layout-uri standard: Cu această funcție practică din Excel 2021 pentru Mac nu numai că este posibilă configurarea individuală a unui tabel pivot în funcție de ideile proprii, dar și salvarea acestor setări ca layout standard, inclusiv afișarea preferată a rezultatelor parțiale sau a rezultatelor generale, precum și a layout-ului raportului, astfel încât să fie disponibil imediat pentru următoarea utilizare.
 • Recunoașterea automată a relațiilor: Pe baza etapelor utilizate frecvent în timpul unei analize, această funcție creează automat relații între tabelele care au fost utilizate anterior într-un registru de lucru. Excel pentru Mac recunoaște și afișează, de asemenea, când cel puțin două tabele trebuie să fie legate în timpul unei analize. Cu un simplu clic, relațiile relevante sunt disponibile imediat.
 • În Excel 2021 pentru Mac, măsurile personalizate pot fi create acum direct în lista de câmpuri a tabelului pivotant și pot fi editate imediat.
 • Dacă serverele OLAP (Online Analytical Processing) sunt utilizate pentru calcule prin intermediul tabelelor pivotante, interogarea lor este acum și mai rapidă, astfel încât aceste tabele pivotante OLAP sunt disponibile și mai repede. Nu numai tabelele pivot conectate la Microsoft SQL Server Analysis Services pot fi utilizate, ci și date de la servere OLAP de la terți.
 • Redenumire inteligentă: Atunci când redenumiți tabelele și coloanele unui model de date dintr-un registru de lucru, Excel 2021 pentru Mac actualizează automat și toate tabelele și calculele corespunzătoare, inclusiv foile de lucru și formulele DAX.

Extinderea bibliotecii pentru diagrame și modele 3D

Pentru ca analizele și rapoartele să fie mai descriptive, Excel 2021 pentru Mac oferă noi tipuri de diagrame, precum și grafice cu modele tridimensionale, pe care utilizatorii le pot folosi și pentru a ilustra rezultatele și funcțiile unor domenii speciale.

 • Noile diagrame de hărți din Excel 2021 pentru Mac sunt practice pentru ilustrarea clară a valorilor geografice, în special. Sunt disponibile hărți ale continentelor, țărilor, dar și ale unor zone mai mici, cum ar fi districtele administrative și zonele de coduri poștale, pentru a arăta valorile statistice sau de altă natură și distribuția acestora.
 • Diagramele în pâlnie sunt deosebit de potrivite pentru a descrie distribuțiile unui proces în mai multe faze, de exemplu în vânzări sau achiziții.
 • Noile modele 3D din Excel 2021, de exemplu, sunt deosebit de potrivite pentru reprezentarea relațiilor complexe în trei dimensiuni, deoarece pot fi rotite la 360 de grade. Pe lângă selecția mare de reprezentări 3D disponibile imediat, acestea pot fi create de către utilizator. modelele 3D în Excel 2021 pentru Mac sunt acceptate începând cu MacOS 10.12, 10.13.4 și versiunile ulterioare.
 • Grafica vectorială scalabilă, cum ar fi fișierele SVG (Scalable Vector Graphics), poate fi, de asemenea, mărită sau redusă, precum și rotită, fără a se pierde calitatea imaginii.
 • Utilizarea gratuită a bibliotecii de imagini: Toate pictogramele, pictogramele, simbolurile, precum și imaginile 3D și fișierele SVG pentru ilustrarea prezentărilor și a foilor de lucru conținute în biblioteca Excel 2021 pentru Mac pot fi utilizate în mod gratuit, fără a fi necesară plata unor taxe de licență.

Mai multe funcții noi în Excel și în alte programe Office

În programele clasice de Office, cum ar fi Excel 2021, sunt disponibile și o varietate de funcții practice, care nu afectează doar designul, ci și inserarea sau editarea de grafice, precum și alte instrumente practice.

Noi opțiuni de vizualizare și funcții desktop în Excel pentru Mac

Excel include, de asemenea, diverse teme de fundal și de program, scopul fiind acela de a face ca lucrul pe ecranul Mac să fie cât mai plăcut și, în același timp, ușor de privit.

 • Astfel, acum pot fi selectate temele alb, gri închis și negru, acesta din urmă oferind cel mai puternic contrast.
 • Noua interfață de utilizator Ribbon: Afișajul anterior al panglicii a fost combinat în Office 2021 cu aspectul tipic pentru Windows - cu toate acestea, aspectul familiar din versiunea anterioară este încă disponibil pentru selecție în opțiunile de vizualizare.
 • Funcțiile utilizate frecvent sunt plasate în mod vizibil în noua vizualizare, astfel încât acestea să poată fi găsite imediat.

Instrumentul Freehand din Excel pentru Mac pentru scriere și schițare în Excel pentru Mac

 Excel 2021 pentru Mac dispune acum și de noi funcții de mână liberă, care sunt completate de o selecție largă de efecte. Cu noul instrument Freehand Drawing, utilizatorii pot marca zonele selectate, dar mai ales pot desena formule, diagrame etc. în mod spontan și le pot importa imediat într-un registru de lucru. Utilizatorii au la dispoziție următoarele opțiuni:

 • Pixurile digitale sunt disponibile în diferite modele, grosimi și culori: există un creion pentru desen, un pix pentru scris și un marker pentru evidențierea pasajelor de text.
 • Efecte grafice uimitoare, cum ar fi curcubeu, galaxie, lavă, ocean, auriu, argintiu, dar și umbre, străluciri, efecte 3D etc., permit realizarea unor desene care să atragă atenția, completate de șabloane predefinite cu ajutorul cărora imaginile pot fi transformate în desene cu linii sau se poate schimba culoarea de umplere, de exemplu.
 • Formulele matematice complexe pot fi inserate imediat într-un registru de lucru cu ajutorul funcției "Freehand FormulaInsert". Acest lucru se poate face și cu ajutorul mouse-ului - trebuie doar să începeți să tastați și Excel convertește desenul formulei în text. Utilizatorii care folosesc Excel pentru Mac pe un dispozitiv cu ecran tactil pot, de asemenea, să deseneze formule cu degetul în loc de stilou.
 • Selecția Lasso: Nu este nevoie de Surface Pen pentru a selecta o zonă dintr-un desen cu mâna liberă pentru editare ulterioară - acest lucru se poate face și cu vârful degetului.

Accesibilitatea este acum și mai practică de utilizat

O caracteristică practică este disponibilă și în Excel 2021 pentru Mac : funcții noi și optimizate susțin pregătirea conținutului documentelor Excel astfel încât utilizatorii cu o înțelegere limitată să le poată citi și edita mai ușor. Prin activarea corecției erorilor de sprijin, îmbunătățirile sunt afișate direct în punctele relevante din document; sunt incluse următoarele instrumente:

 • O listă a standardelor de accesibilitate aplicabile la nivel internațional.
 • Sugestiile sunt afișate făcând clic pe "Verificați" în secțiunea "Verificați accesibilitatea" și pot fi implementate imediat cu un singur clic.
 • Făcând clic pe funcția "Continuă verificarea accesibilității", problemele de accesibilitate din document sunt, de asemenea, afișate imediat în timpul lucrului.

Alte caracteristici utile ale Excel versiunea 2021 pentru Mac

Noile funcții enumerate mai jos sunt disponibile în Excel, pe lângă alte programe din suita Office 2021 și fac munca și mai eficientă:

 • Translator: Cuvinte străine individuale, pasaje sau texte întregi într-o limbă străină pot fi acum traduse și mai ușor în Excel. În loc să apelezi la un site web corespunzător prin intermediul unui browser pentru a le introduce, așa cum se întâmpla anterior, acest lucru este acum posibil direct în Excel. Funcția de traducere nou integrată, inclusiv recunoașterea automată a limbilor prin intermediul Microsoft Translator, conține un vocabular de peste 60 de limbi.
 • Protecția împotriva pierderilor de date: Integrarea în Excel a funcției DLP dovedite de Microsoft face posibilă căutarea în timp real a conținutului în conformitate cu liniile directoare definite, de exemplu pentru a găsi date confidențiale, cum ar fi numerele de cont și de card de credit; acest lucru facilitează și mai mult respectarea normelor de protecție a datelor.

Cerințe de sistem pentru Excel 2021 pentru macOS

Pentru ca utilizatorii să instaleze și să ruleze Excel 2021 pentru Mac pe un dispozitiv Apple, acesta trebuie să îndeplinească următoarele specificații ca cerințe minime:

 • Sistem de operare: versiune validă a unuia dintre ultimele trei sisteme de operare macOS actuale
 • Procesor: Intel sau Apple Silicon (M1)
 • Memorie: cel puțin 4 GB
 • Hard disk: cel puțin 10 GB spațiu disponibil
 • Placă grafică: 1.280 x 800 pixeli

Cumpărați Excel 2021 pentru Mac ca program de birou independent de la Wiresoft

MS Excel2021 pentru Mac face parte în mod implicit din suita Microsoft Office 2021 pentru macOS, dar, spre deosebire de mulți alți furnizori de software Microsoft, puteți cumpăra Excel 2021 pentru Mac din magazinul online Wiresoft ca program de sine stătător, fără celelalte componente ale suitei Office 2021. Programul Excel pentru macOS pe care îl oferim este o versiune de achiziție cu drepturi depline. Pentru dumneavoastră, acest lucru înseamnă că nu aveți obligația de a vă abona la actualizări cu plată. Aceasta înseamnă, de asemenea, că, cu această versiune Mac pentru Excel 2021, nu trebuie să respectați nicio restricție de timp în ceea ce privește perioada de utilizare. Această licență pentru un singur utilizator este identică cu programul Excel inclus în Office Suite 2021 pentru Mac.

Prin urmare,achiziționarea   a Excel 2021 pentru Mac de la Wiresoft economisește bani, ceea ce este avantajos nu numai pentru liber-profesioniști, ci și pentru companiile mai mici, cu câțiva angajați, care doresc să folosească acest program clasic de calcul tabelar doar în mod profesional sau acasă și nu au nevoie de întregul pachet office.

Fie că este vorba de Excel, Word sau alte programe - toate licențele de software oferite în magazinul de software Wiresoft sunt produse originale Microsoft. De regulă, acestea sunt licențe pentru un singur utilizator care provin dintr-o licență de volum sau au fost achiziționate de o companie și pot fi utilizate din nou în mod liber prin vânzarea lor către Wiresoft. Acest lucru înseamnă că acest lucru nu limitează capacitatea de utilizare a acestora în ceea ce privește funcțiile sau durata și nici nu înseamnă că dumneavoastră, în calitate de cumpărător, intrați într-o zonă gri din punct de vedere juridic. În calitate de distribuitor serios de software, Wiresoft oferă doar versiuni complete ale programelor Microsoft care sunt 100% utilizabile pentru clienții noștri.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Excel pentru Mac sau despre orice alt program Office pentru Mac, sau dacă doriți să beneficiați de sfaturile noastre de specialitate, contactați-ne prin e-mail, telefon sau chiar aici, pe chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT EXCEL MAC 2021"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT EXCEL MAC 2021"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii