Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT 2021

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10488
 • 079-02577
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
418,90 RON * 463,90 RON * (9,7% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibil


Microsoft PowerPoint este un program software clasic pentru conceperea de vizualizări convingătoare ale informațiilor și pentru crearea de prezentări vii. Cu PowerPoint 2021, cea mai recentă versiune a software-ului Office este disponibilă pentru crearea de prezentări profesionale la locul de muncă, la școală și la universitate. Profesioniștii, dar și începătorii, sunt susținuți de instrumente ușor de utilizat pentru a compila subiecte și conținuturi în mod informativ și, în același timp, impresionant pe slide-uri și pentru a le transmite printr-o prezentare plină de viață.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT POWERPOINT 2021"

Microsoft PowerPoint 2021 ca program de sine stătător

Microsoft PowerPoint este un program software clasic pentru conceperea de vizualizări convingătoare ale informațiilor și pentru crearea de prezentări vii. Cu PowerPoint 2021 este disponibilă cea mai recentă versiune a software-ului Office testat pentru crearea de prezentări profesionale la locul de muncă, la școală și la universitate. Profesioniștii, dar și începătorii, sunt susținuți de instrumente ușor de utilizat pentru a compila subiecte și conținuturi în mod informativ și, în același timp, impresionant pe slide-uri și pentru a le transmite printr-o prezentare plină de viață.

Interfața de utilizare nou revizuită și ușor de utilizat a Microsoft PowerPoint 2021 și permite o introducere rapidă în program, iar selecția mare de șabloane și opțiuni de design permite crearea de diapozitive de prezentare cu un aspect individual.

Noul PowerPoint 2021 suportă, de asemenea, utilizarea optimizată pentru atingere pe tablete, precum și utilizarea stilourilor digitale - o mențiune specială trebuie făcută aici pentru noul instrument de desen cu mâna liberă, cu ajutorul căruia se pot folosi în mod spontan propriile schițe.

Prin interconectarea cu Microsoft OneDrive, PowerPoint 2021 poate fi utilizat și în echipe prin intermediul cloud-ului. Standardele înalte de securitate garantează o colaborare fără probleme. În plus, acest lucru facilitează și mai mult decât înainte crearea de prezentări accesibile.

PowerPoint2021 este în mod normal disponibil doar ca o componentă fixă a versiunii Office corespunzătoare, dar la Wiresoft puteți cumpăra software-ul separat. Pentru a putea utiliza PowerPoint 2021 pe computer sau pe un alt dispozitiv final, sistemul de operare Windows 10 este o cerință obligatorie. În plus față de versiunea actuală PowerPoint 2021, puteți achiziționa și versiuni mai vechi și alte programe Office la prețuri deosebit de mici, ca versiune pentru un singur utilizator, fără abonament software, în magazinul online Wiresoft. Următoarea prezentare detaliată arată toate caracteristicile noi și interesante din PowerPoint 2021.

Prezentare generală a noilor caracteristici PowerPoint în versiunea 2021

PowerPoint 2021 conține nu numai numeroase îmbunătățiri și îmbunătățiri față de instrumentele anterioare, cum ar fi funcțiile extinse de zoom și utilizarea graficii SVG și 3D, ci și câteva caracteristici noi.

Funcții PowerPoint specifice pentru prezentări impresionante

PowerPoint 2021 oferă câteva funcții practice noi care fac prezentările, în special cele de prezentare, și mai pline de viață și mai interesante:

 • Cu ajutorul funcției morph, se creează tranziții netede între diapozitivele individuale, iar obiectele individuale sau textul pot fi, de asemenea, animate.
 • Funcțiile de zoom creează, de asemenea, prezentări mai dinamice: Cu ajutorul zoomului pe diapozitive, prezentatorii pot naviga liber între anumite diapozitive, secțiuni și părți ale unei prezentări fără a le întrerupe vizual. Efectul de zoom creează astfel impresia de continuitate.
 • De asemenea, este posibilă utilizarea zoom-ului pentru a evidenția doar detaliile de pe diapozitive.
 • Cu ajutorul zoomului de rezumat, întreaga prezentare poate fi rezumată pe un singur diapozitiv pentru a crea efecte dinamice.
 • Prezentările pe ecran pot fi susținute și cu ajutorul stiloului digital Surface Pen sau cu orice alt stilou care poate fi utilizat prin Bluetooth: De asemenea, acest lucru facilitează foarte mult schimbarea diapozitivelor; de asemenea, poate fi folosit pentru a evidenția zone individuale ale unui diapozitiv în timpul prezentării pentru a atrage atenția asupra lor.
 • Funcțiile de înregistrare oferă posibilitatea de a înregistra comentarii video și audio, precum și gesturi pentru introducerea digitală cu mâna liberă. Toate funcțiile disponibile sunt aranjate în mod clar în fila "Recording" din panglică.
 • Atunci când exportați o prezentare ca fișier video, rezoluția 4K de înaltă rezoluție este acum disponibilă și pentru selecție, pentru filme foarte clare.

Noi tipuri de diagrame și modele 3D

În plus față de graficele și modelele anterioare integrate în PowerPoint, versiunea 2021 oferă o gamă de diagrame suplimentare, precum și modele tridimensionale, care extind și mai mult posibilitățile de ilustrare a prezentărilor:

 • Noile modele 3D integrate pot fi rotite la 360° și redimensionate: Utilizatorii pot, de asemenea, să creeze ei înșiși un astfel de conținut tridimensional și să îl insereze într-un fișier PowerPoint.
 • Prin aplicarea tranziției morfologice, modelele 3D pot fi, de asemenea, animate.
 • Grafica vectorială scalabilă disponibilă în prezent - cunoscută și sub numele de fișiere SVG (Scalable Vector Graphics) - are avantajul, ca și modelele 3D, de a putea fi mărită, redusă și rotită după cum se dorește, fără pierderea calității imaginii, și de a putea fi prelucrată ulterior cu filtre.
 • Datele geografice pot fi transformate în câteva etape într-o diagramă cartografică, de exemplu, pentru a ilustra anumite distribuții statistice într-o zonă.
 • Noile diagrame pâlnie pot fi utilizate pentru a ilustra fazele proceselor într-un mod deosebit de clar.

Funcții generale

Pe lângă aceste noi instrumente și caracteristici, PowerPoint 2021 oferă și o serie întreagă de alte inovații, care, în primul rând, sprijină desenul cu mâna liberă și facilitează conceperea de documente de prezentare accesibile și, de asemenea, fac ca utilizarea programului să fie și mai eficientă în general.

Noi opțiuni în PowerPoint pentru vizualizarea și caracteristicile desktopului

Designul Office a fost, de asemenea, îmbunătățit în PowerPoint 2021 cu următoarele caracteristici, care pot fi activate în funcție de alegere:

 • PowerPoint 2021 conține acum modele suplimentare care favorizează în special concentrarea în timpul lucrului prin înlocuirea culorilor ferestrelor, altfel tipice pentru program, cu tonuri acromatice: Albul, de exemplu, oferă o vedere foarte luminoasă, în timp ce griul închis și mai ales negrul cu modul întunecat au un efect deosebit de redus și sunt ușor de privit.
 • Aspectul anterior tipic și familiar al panglicii a fost combinat în PowerPoint 2021 cu aspectul de țiglă, așa cum arată și sistemul de operare Windows 10. Acum, elementele și funcțiile utilizate frecvent sunt evidențiate mai puternic, astfel încât acestea să poată fi găsite mai rapid. De asemenea, filele pot fi aranjate în mod diferit, iar panglica poate fi ascunsă complet, astfel încât funcțiile să fie disponibile doar prin intermediul barei de meniu generale.

Instrumentul Freehand și alte caracteristici grafice în PowerPoint 2021

În PowerPoint 2021, este disponibil un instrument puternic de mână liberă, care poate fi operat nu numai cu ajutorul stiloului și al controlului tactil, ci și cu ajutorul mouse-ului, de exemplu, pentru a desena în mod liber diagrame și formule și a le insera imediat într-o prezentare, sau pentru a evidenția pasajele de text în culori, așa cum este posibil de ceva timp în Word. PowerPoint are, printre altele, următoarele caracteristici și efecte:

 • Pentru marcare și desenare se poate utiliza un sortiment de stilouri digitale diferite, de diferite grosimi și culori: un creion pentru schițe, un stilou pentru scris normal și popularul marker, care subliniază în culori cuvintele etc. În plus, sunt disponibile stilouri cu efect metalic, precum și alte efecte grafice cu nume descriptive precum galaxie și curcubeu, lavă, ocean, argintiu și auriu.
 • Cu ajutorul instrumentului "Freehand" și al funcției "Freehand FormulaInsert", pot fi create și mai multe formule matematice complexe, care pot fi inserate în mod liber într-o prezentare.
 • Uneori doriți să folosiți doar un anumit detaliu al unei imagini fără fundalul deranjant, care trebuie apoi îndepărtat. Decuparea este și mai ușoară în PowerPoint 2021, deoarece programul detectează automat zona de fundal. Corecțiile pot fi făcute cu ajutorul creionului integrat pentru a adăuga sau elimina părți.
 • De asemenea, cu ajutorul creionului se pot selecta anumite zone ale unui tabel pentru a le utiliza doar pe acestea într-un grafic.

Crearea de prezentări accesibile în PowerPoint

În PowerPoint 2021 , pe lângă opțiunile îmbunătățite anterior, sunt disponibile și noi funcții de optimizare a conținutului prezentării la crearea de diapozitive, astfel încât acestea să fie mai ușor de citit și de înțeles pentru spectatorii cu deficiențe de vedere.

 • Atunci când este activată corecția erorilor de suport, PowerPoint 2021 face sugestii de îmbunătățire pe baza unor standarde valabile la nivel internațional. Dând clic pe "Verificare", programul face sugestii, care sunt acceptate și implementate automat cu un nou clic.
 • De exemplu, instrumentul de corectare a erorilor semnalează lipsa textului alternativ în obiectele vizuale, precum și contrastul insuficient al culorilor în grafice și imagini: Prin vizualizarea "în scală de gri", PowerPoint simulează vizualizarea lor pentru o persoană daltonistă.
 • Atunci când se utilizează șabloanele de diapozitive PowerPoint predefinite, sunt integrate automat astfel de titluri de diapozitive care conțin o structură de titlu.
 • În acest caz, funcția de inteligență artificială QuickStarter oferă, de asemenea, un ajutor practic pentru începerea unei noi prezentări, deoarece sprijină utilizatorii în structurarea acesteia, precum și în cercetarea tematică. După introducerea unui subiect, QuickStarter afișează o listă de subteme corespunzătoare și sugerează un set adecvat de diapozitive pentru fiecare dintre ele. Pe baza cercetărilor din Bing, sunt create diapozitive cu conținut corespunzător, care pot fi selectate făcând clic pe ele. În etapa următoare, se poate adăuga un aspect adecvat, inclusiv grafica de fundal, astfel încât baza pentru următoarea prezentare să fie gata în câteva minute.

Colaborare mai ușoară pe documente PowerPoint

În cazul în care mai multe persoane lucrează la o prezentare, modificările sau comentariile acestora, inclusiv numele autorului, pot fi afișate și, de asemenea, anulate. Pentru a face acest lucru, o copie a prezentării trebuie să fie publicată în cloud pe OneDrive sau SharePoint. De îndată ce toate persoanele implicate și-au adăugat modificările sau comentariile, originalul și copia pot fi comparate și ambele versiuni pot fi fuzionate.

Cerințe de sistem pentru PowerPoint 2021

 • Sisteme de operare: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 /2022
 • Procesor: min. 1,6 GHz
 • Spațiu pe hard disk: min. 16 GB (32 de biți) sau 20 GB (64 de biți)
 • RAM: min. 2 GB RAM (32 biți) sau 4 GB RAM (64 biți) - recomandat: 4 GB
 • Placă grafică: min. 1.280 x 768 pixeli, min. DirectX 9 cu WDDM 2.0 - recomandat: DirectX 10

Cumpărați PowerPoint 2021 ca un singur program din suita Office la un preț redus la Wiresoft

MS PowerPoint este o parte clasică a suitei Microsoft Office și, în mod normal, este disponibil doar împreună cu celelalte programe Office. La Wiresoft puteți cumpăra, de asemenea, PowerPoint 2021 ca un program independent - spre deosebire de majoritatea celorlalți furnizori de software Microsoft.

Avantajul dumneavoastră: PowerPoint PowerPoint Single User Licence nu vă obligă la un abonament pe termen lung și, prin urmare, costisitor, nici la actualizări sau la restricții de utilizare. Prin urmare, este de două ori mai avantajos să cumpărați PowerPoint 2021 de la Wiresoft ca un singur program, mai ales dacă doriți să utilizați programe non-Office.

Achiziționațisoftware sigur cu Wiresoft: Licența PowerPoint pentru un singur utilizator pe care o cumpărați aici provine adesea dintr-o licență de volum sau este un așa-numit software folosit - de aici prețul nostru deosebit de avantajos! Din punct de vedere al funcționalității, acesta este complet identic cu programul PowerPoint, care este inclus și în Office Suite 2021 . De asemenea, puteți fi siguri că nici dumneavoastră și nici noi nu ne aflăm într-o zonă gri din punct de vedere juridic în ceea ce privește vânzarea sau achiziționarea unui astfel de software! Fiecare program Microsoft, folosit sau nefolosit, a fost testat de către Wiresoft pentru o utilizare reală și fără cusur și, prin urmare, este 100% utilizabil pentru o perioadă nelimitată după achiziționare și descărcare.

În calitate de distribuitor serios de software, Wiresoft oferă doar versiuni complete, identice cu programele disponibile la Microsoft. Acest lucru înseamnă că utilizatorii privați, freelancerii și companiile mici pot beneficia de toate avantajele PowerPoint 2021 și pot economisi bani în același timp. În magazinul de software Wiresoft puteți cumpăra nu numai PowerPoint, ci și toate celelalte programe Office în mod individual, precum și multe alte programe Microsoft.

Dacă aveți întrebări despre PowerPoint 2021 sau despre orice alt program Office, apelați la sfaturile noastre de specialitate prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT POWERPOINT 2021"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT POWERPOINT 2021"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii