Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL 2016

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10124
 • 065-08572
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
301,90 RON * 333,90 RON * (9,58% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Excel 2016, programul clasic al Microsoft pentru crearea de calcule complexe, oferă din nou o mulțime de funcții și instrumente în versiunea actuală pentru a ușura munca zilnică cu cifre și tabele și pentru a putea efectua chiar și calcule complexe. Printre noile funcții se numără One-Click Forecasting pentru determinarea și afișarea tendințelor, un Power Query extins pentru includerea unor surse de date precum SAP Business Objects, Hadoop sau Salesforce, precum și funcții PowerPivot îmbunătățite cu ajutorul cărora datele pot fi analizate și mai rapid.

Pentru întrebări suplimentare cu privire la produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT EXCEL 2016"

Microsoft Excel 2016 - programul de calcul eficient pentru un singur utilizator

Excel 2016, programul clasic al Microsoft pentru crearea de calcule complexe, oferă din nou în versiunea actuală o serie de funcții și instrumente pentru a ușura munca zilnică cu numere și tabele și pentru a putea efectua calcule complexe. Printre noile caracteristici se numără One-Click Forecasting pentru determinarea și afișarea tendințelor, un Power Query îmbunătățit pentru a include surse de date precum SAP Business Objects, Hadoop sau Salesforce și funcții PowerPivot îmbunătățite pentru a analiza datele și mai rapid.

În plus, Excel 2016 a fost optimizat și pentru lucrul colaborativ pe documente și punerea la dispoziție a acestora în timp real. Prin integrarea OneDrive și SharePoint, utilizatorii pot lucra împreună la fișiere Excel în cloud, fie că se află la birou, acasă sau în deplasare: cu un singur clic, acestea sunt transferate imediat în cloud, inclusiv drepturile individuale de eliberare sau de utilizare, pentru a proteja datele sensibile chiar și în rețea.

În plus, asistenții inteligenți, cum ar fi "Insights", care face legătura între Excel și Microsoft Bing Search, și "Tell Me", care sprijină utilizatorii în selectarea funcțiilor adecvate pentru editarea documentelor, facilitează și mai mult lucrul cu Excel 2016.

În plus, pentru Excel 2016 sunt disponibile și noi modele Office: "Dark Gray" are contraste deosebit de puternice, în timp ce modelul "Colored" oferă un aspect modern.

Funcționarea tactilă îmbunătățită face, de asemenea, mult mai ușoară utilizarea Excel pe dispozitivele finale corespunzătoare.

Microsoft Excel 2016 este disponibil în afara suitei Office ca licență unică la preț redus în Wiresoft Software Shop. Următoarea prezentare generală vă arată ce oferă un software de calcul dovedit unui utilizator atunci când este achiziționat.

Funcții noi în Excel 2016

Excel 2016 include, printre altele, următoarele îmbunătățiri ale funcțiilor existente, precum și instrumente complet noi:

 • PROGNOSE.ETS : În versiunile anterioare ale Excel, puteau fi create numai previziuni liniare. Cu noua funcție PROGNOSE.ETS, este acum posibilă generarea de previziuni viitoare alternative pe termen scurt (inclusiv cele mai bune și cele mai proaste cazuri) pe baza algoritmilor de netezire exponențială (ETS) și punerea lor la dispoziție sub forma unei fișe de previziuni.
 • Grafice interactive în tabele pivot: În special în cazul tabelelor pivot complexe, funcțiile de business intelligence nou integrate permit o mai bună imagine de ansamblu în calcule. În plus față de opțiunea de grupare a valorilor temporale pe trimestre sau luni, acestea includ, de asemenea, navigația drill-down cunoscută din cadrul Procesării analitice online (OLAP).
 • FuncțiaLET: Cu această funcție, Excel 2016 îmbunătățește simultan performanța de calcul și crește lizibilitatea și combinabilitatea, permițând numirea intervalelor individuale dintr-o formulă.
 • Vizualizarefiltru: Utilizând noua vizualizare filtru, este posibil să se ascundă toate sortarea și filtrele altor angajați în timpul lucrului în comun pentru a îmbunătăți claritatea proprie a unui fișier Excel.

În plus, aceste formule sunt disponibile și în Excel 2016:

 • PRIMA VALOARE: Această formulă se comportă în mod similar cu SVERWEIS, dar, spre deosebire de aceasta din urmă, nu mai necesită o listă de referințe.
 • TEXTCHAINS concatenează numere sau texte într-un text, separatorul poate fi specificat în formulă. În comparație cu CHAIN, celulele goale pot fi ignorate, iar pauzele de linie pot fi ancorate direct în formulă.
 • TEXT CHAIN: înlocuiește funcția anterioară CHAIN.
 • WENNS face superflue formulele IF imbricate. Acum este suficient să legăm toate condițiile împreună.
 • MAXWENNS este utilizat pentru a determina valoarea maximă dintr-o serie de numere în anumite condiții.
 • MINWENNS efectuează calculele corespunzătoare pentru valorile minime.

Noi tipuri de diagrame în Excel 2016

De asemenea, Excel 2016 oferă acum șase noi tipuri de diagrame integrate în Office pentru a ilustra în mod clar diverse calcule. Acestea sunt următoarele diagrame:

 • Cascadă: această diagramă cu bare poate fi utilizată pentru a arăta în mod transparent modul în care o valoare inițială continuă să se modifice prin diferite valori pozitive și negative.
 • Histogramă : Acest tip este utilizat pentru a arăta distribuția de frecvență a anumitor clase. Pentru a o utiliza cu noul Excel 2016, tot ce trebuie să faceți este să selectați seturile de date corespunzătoare pentru a avea o histogramă populată automat cu clase.
 • Treemap: O diagramă treemap poate fi utilizată pentru a afișa în mod clar proporțiile într-o structură ierarhică.
 • Pareto: Diagrama Pareto este o histogramă extinsă pentru a arăta atât valoarea absolută, cât și proporția relativă. Pe de o parte, coloanele sunt aranjate în funcție de mărime, iar pe de altă parte, ponderea procentuală respectivă dintr-o valoare totală este reprezentată de o a doua axă.
 • Sunburst: Diagrama Sunburst vizualizează datele ierarhice sub forma unor inele concentrice. Acesta arată relațiile dintre ierarhii, care sunt reprezentate prin distribuții corespunzătoare pe inele.
 • Boxplot: Denumit și boxplot sau box & whiskers, este utilizat în principal pentru a vizualiza analiza statistică sub formă de cuartile, mediane, precum și "outliers".

Sprijinul în selectarea celui mai potrivit tip de grafic pentru un calcul este oferit de funcția "Grafice recomandate" inclusă în Excel 2016. Pentru a o utiliza, selectați pur și simplu datele relevante cu mouse-ul și veți primi o selecție de sugestii de potrivire ca o previzualizare în direct cu date reale.

Noi funcții individuale interprograme în Office 2016

Excel 2016 include, de asemenea, o serie de alte instrumente utile și asistenți care sunt disponibile și în alte programe din suita Office 2016 pentru a ajuta utilizatorii să lucreze eficient în toate aplicațiile.

Expertul Insights

Expertul "Insights" este disponibil direct în Excel 2016 pentru a-i ajuta pe utilizatori să găsească explicații sau informații suplimentare despre termeni sau informații conținute într-o foaie de calcul. În loc să accesați internetul pentru a căuta rezultate de căutare corespunzătoare, este suficient să marcați cu mouse-ul o expresie specifică - un clic activează Căutarea inteligentă susținută de Bing direct în Excel, iar "Insights" afișează rezultatele căutării pe partea laterală a ferestrei Excel.

Asistentul "Tell Me"

Acest asistent din meniul Excel sprijină în special utilizatorii fără cunoștințe prealabile la executarea funcțiilor. Recunoscut după pictograma sa sub forma unui bec, acesta facilitează utilizarea Excel 2016: asistentul oferă un câmp de căutare în acest scop, care se activează prin simpla tastare acolo a unuia sau mai multor termeni care indică ceea ce dorește utilizatorul să facă într-un document Excel. "Spune-mi" arată unde se află funcția corespunzătoare în panglică și, dacă este necesar, oferă asistență suplimentară pentru a efectua acțiunea respectivă. Acest lucru face ca Excel să fie mai ușor de utilizat, în special pentru începători.

Introducerea formulei cu mâna liberă

Introducerea formulei Freehand este o funcție deosebit de practică pentru Excel 2016, cu ajutorul căreia se pot introduce formule matematice direct într-un document. Utilizând mouse-ul sau o intrare tactilă, acestea sunt create mai întâi cu mâna liberă și incluse direct ca text într-un registru de lucru.

Partajarea mai ușoară a documentelor Excel

Foile de calcul Excel și pot fi partajate cu alți utilizatori chiar mai rapid și mai ușor în versiunea 2016 a Excel: Funcția "Share" inclusă în panglică oferă în acest scop o serie de opțiuni pentru documentul respectiv: cu un simplu clic, pot fi determinați destinatarii individuali și pot fi atribuite drepturi individuale: de citire sau de editare, etc.

"Version History" pentru o colaborare mai eficientă în Excel

Din cauza posibilității de a lucra simultan la un document Excel - așa cum se întâmplă adesea în cloud, de exemplu - este adesea dificil să se țină evidența participantului care face în prezent ce modificări și când. În acest scop, funcția "Istoric versiuni" oferă istoricul versiunilor pentru fiecare document, în care stările de editare mai vechi sunt nu numai afișate, ci și puse din nou la dispoziție pentru reeditare.

Utilizarea OneDrive în Excel 2016

OneDrive, soluția versatilă de stocare în cloud de la Microsoft pentru partajarea de fișiere bazată pe web, poate fi utilizată acum în Excel 2016. Odată cu integrarea OneDrive, utilizatorii pot stoca acolo documentele Excel, astfel încât acestea să rămână disponibile de oriunde și de pe orice dispozitiv. Cu OneDrive, colaborarea independentă la nivel local pentru fișierele Excel este posibilă.

Protecția împotriva pierderilor de date în Excel 2016

Prin integrarea sistemului Microsoft Data Loss Protection (DLP), funcțiile sale pot fi utilizate și în documentele Excel pentru a preveni pierderea de date și a proteja datele sensibile. În special, administratorii utilizează DLP pentru a stabili politici pentru crearea și partajarea de conținut care conține informații sensibile demne de protecție, astfel încât, atunci când este detectat un potențial risc de securitate, utilizatorii sunt alertați sau chiar împiedicați să partajeze. Serviciile DLP sunt disponibile în Excel 2016 prin SharePoint Online și OneDrive for Business.

Cerințe de sistem pentru Excel 2016:

La fel ca și versiunea corespunzătoare Office, MS Excel este disponibil într-o versiune pe 32 de biți și una pe 64 de biți; prin urmare, cerințele hardware individuale, cum ar fi memoria, pot fi diferite:

 • Sisteme de operare: cel puțin Windows 7 sau o versiune mai recentă, Windows Server 2012 R2 sau Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2
 • Procesor: procesor x64 sau x86 bit cu cel puțin 1 GHz și SSE2
 • Memorie: cel puțin 1 GB RAM (versiunea pe 32 de biți), 2 GB RAM (versiunea pe 64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 3,0 GB spațiu liber
 • Afișaj: rezoluție minimă de 1024 x 768
 • Placă grafică: placă grafică DirectX 10 pentru accelerarea hardware a graficii

Cumpărați Excel 2016 ca program unic în versiunea pentru un singur utilizator de la Wiresoft

Atunci când cumpărați Excel 2016, beneficiați de toate aceste avantaje, pe lângă prețul fabulos de mic al Software-ului folosit cu Wiresoft: MS Excel face întotdeauna parte dintr-un pachet Microsoft Office, deci nu este de obicei disponibil ca program independent. Cu toate acestea, puteți cumpăra Excel 2016, precum și alte versiuni ale programului de la magazinul online Wiresoft ca o singură aplicație Office, spre deosebire de mulți alți vânzători, unde software-ul Microsoft este disponibil doar în versiunile oficiale de achiziție ca parte a unei suite.

Versiunea Excel 2016 oferită de Wiresoft este o licență de achiziție care nu vă obligă să semnați un angajament de abonament care să vă oblige să descărcați actualizări costisitoare și nici nu impune o limită de timp pentru perioada în care o puteți utiliza. Prin urmare, cumpărarea de software Excel 2016 standalone vă va aduce beneficii pe termen lung, chiar și în viitor. Astfel, achiziționarea acestei licențe Excel 2016 pentru un singur utilizator este o soluție ieftină și economică, în special pentru grupurile de utilizatori care doresc să folosească toate avantajele unui software de foaie de calcul dovedit, dar care nu au nevoie de un alt program Office. De oferta noastră de software beneficiază în special liber-profesioniștii și companiile mici, dar și utilizatorii privați.

Licența Excel 2016 pentru un singur utilizator oferită spre vânzare la Wiresoft este identică cu software-ul Excel inclus în suita corespunzătoare 2016 Office Suite de la Microsoft. Nu numai Excel 2016, ci și toate celelalte licențe software oferite în magazinul Wiresoft Software Shop sunt exclusiv produse originale Microsoft. Programele individuale Office pot fi achiziționate aici ca versiune completă pentru un singur utilizator. De obicei, acestea au fost deja folosite de un proprietar anterior sau provin din licențe de volum mai mare ale unei companii. Orice instalare anterioară a unui astfel de program utilizat anterior sau a licenței asociate a fost ștearsă odată cu vânzarea către Wiresoft, astfel încât Excel 2016 sau un alt program Office corespunzător este 100% utilizabil din nou și, prin urmare, poate fi reinstalat fără alte formalități.

Astfel, nu aveți niciun dezavantaj în ceea ce privește drepturile de utilizare sau capacitatea de utilizare a acestora atunci când achiziționați astfel de produse de la Used Software. Deoarece achiziționarea unor astfel de produse software de la Wiresoft este complet legală, după plată le puteți descărca imediat și le puteți folosi fără restricții. Pentru siguranța dumneavoastră, fiecare licență Excel de la Wiresoft a fost verificată în prealabil pentru a se asigura că este utilizabilă. De asemenea, Wiresoft, în calitate de comerciant serios de software, nu oferă software care poate fi utilizat doar pentru o perioadă limitată de timp sau versiuni de testare, care sunt limitate doar în ceea ce privește gama de funcții sau care conțin licențe care sunt utilizate și de către terți.

Dacă aveți întrebări despre Excel 2016 sau despre achiziționarea altor programe MS Office , puteți beneficia de consultanța noastră competentă prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT EXCEL 2016"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT EXCEL 2016"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii