Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2016

MICROSOFT EXCEL 2016

64,95 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10124
 • 065-08572
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft Excel 2016 - programul de calcul eficient pentru un singur utilizator Excel 2016...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT EXCEL 2016"

Microsoft Excel 2016 - programul de calcul eficient pentru un singur utilizator

Excel 2016, programul clasic al Microsoft pentru crearea de calcule complexe, oferă din nou în versiunea actuală o serie de funcții și instrumente care facilitează munca zilnică cu cifre și tabele și permit efectuarea chiar și a calculelor complexe. Printre noile caracteristici se numără One-Click Forecasting pentru determinarea și afișarea tendințelor, un Power Query extins pentru includerea unor surse de date precum SAP Business Objects, Hadoop sau Salesforce, precum și funcții PowerPivot îmbunătățite cu ajutorul cărora datele pot fi analizate și mai rapid.

Excel 2016 a fost, de asemenea, optimizat pentru lucrul în colaborare pe documente și furnizarea acestora în timp real. Prin integrarea OneDrive și SharePoint, utilizatorii pot edita în comun fișiere Excel în cloud, fie că se află la birou, acasă sau în deplasare: cu un singur clic, acestea sunt transferate imediat în cloud, inclusiv drepturile individuale de eliberare sau de utilizare, pentru a proteja datele sensibile chiar și în rețea.

În plus, asistenții inteligenți, cum ar fi "Insights", care face legătura între Excel și căutarea Microsoft Bing, și "Tell Me", care sprijină utilizatorii în selectarea funcțiilor adecvate pentru editarea documentelor, facilitează și mai mult lucrul cu Excel 2016.

În plus, pentru Excel 2016 sunt disponibile și noi modele de birou: "Dark Grey" are contraste deosebit de puternice, în timp ce modelul "Coloured" oferă un aspect modern.

Funcționarea tactilă îmbunătățită face, de asemenea, mult mai ușoară utilizarea Excel pe dispozitivele finale corespunzătoare.

Microsoft Excel 2016 este disponibil în afara suitei Office ca licență individuală la preț redus în magazinul de software Wiresoft. Următoarea prezentare generală vă arată ce oferă un software de calcul dovedit unui utilizator atunci când este achiziționat.

Funcții noi în Excel 2016

Excel 2016 conține, printre altele, următoarele îmbunătățiri ale funcțiilor existente, precum și instrumente complet noi:

 • PROGNOSE.ETS : În versiunile anterioare ale Excel, până acum puteau fi create numai previziuni liniare. Cu noua funcție PROGNOSE.ETS, este acum posibilă generarea de previziuni viitoare alternative pe termen scurt (inclusiv cele mai bune și cele mai proaste cazuri) pe baza algoritmilor de netezire exponențială (ETS) și punerea lor la dispoziție sub forma unei fișe de previziuni.
 • Grafice interactive în tabele pivot: În special în cazul tabelelor pivot complexe, funcțiile de business intelligence nou integrate permit o mai bună imagine de ansamblu în calcule. Pe lângă posibilitatea de a grupa valorile temporale pe trimestre sau luni, acestea includ și navigația drill-down cunoscută în cadrul procesării analitice online (OLAP).
 • Funcția LET: Cu această funcție, performanța de calcul este îmbunătățită în Excel 2016, precum și lizibilitatea și combinabilitatea, deoarece se pot numi zone individuale dintr-o formulă.
 • Vizualizarefiltru: Prin intermediul noii vizualizări filtru, este posibil să se ascundă toate sortarea și filtrele altor angajați în timpul lucrului în comun, pentru a îmbunătăți claritatea propriului fișier Excel.

În plus, aceste formule sunt disponibile și în Excel 2016:

 • PRIMA VALOARE: Această formulă se comportă în mod similar cu VERWEIS, dar, spre deosebire de aceasta din urmă, nu mai necesită o listă de referințe.
 • TEXTCHAINS concatenează numere sau texte într-un text; separatorul poate fi specificat în formulă. În comparație cu CHAIN, celulele goale pot fi ignorate, iar pauzele de linie pot fi ancorate direct în formulă.
 • TEXT CHAIN: înlocuiește funcția anterioară CHAIN.
 • WHEN face ca formulele WHEN imbricate să fie de prisos. Acum este suficient să legăm toate condițiile împreună.
 • MAXWENNS este utilizat pentru a determina valoarea maximă dintr-o serie de numere în anumite condiții.
 • MINWENNS efectuează calculele corespunzătoare pentru valorile minime.

Noi tipuri de diagrame în Excel 2016

În Excel 2016, șase noi tipuri de diagrame integrate în Office sunt acum disponibile pentru a ilustra diverse calcule. Acestea sunt următoarele diagrame:

 • Cascadă : Această diagramă cu bare poate fi utilizată pentru a arăta în mod transparent modul în care o valoare inițială continuă să se modifice prin diferite valori pozitive și negative.
 • Histogramă : Acest tip este utilizat pentru a arăta distribuția de frecvență a anumitor clase. Pentru a o utiliza cu noul Excel 2016, este suficient să marcați seturile de date corespunzătoare pentru ca o histogramă să fie depusă automat cu clase.
 • Treemap: Cu o diagramă treemap, proporțiile dintr-o structură ierarhică pot fi afișate în mod clar.
 • Pareto: Diagrama Pareto este o histogramă extinsă pentru a arăta atât valoarea absolută, cât și proporția relativă. Pe de o parte, coloanele sunt aranjate în funcție de mărime, iar pe de altă parte, ponderea procentuală respectivă dintr-o valoare totală este reprezentată de o a doua axă.
 • Sunburst: Diagrama Sunburst vizualizează datele ierarhice sub forma unor inele concentrice. Acesta arată relațiile dintre ierarhii, care sunt reprezentate prin distribuții corespunzătoare pe inele.
 • Box plot: Denumit și boxplot sau box & whiskers, este utilizat în principal pentru a vizualiza evaluările statistice sub formă de cuartile, mediane, precum și "outliers".

Sprijinul în selectarea celui mai potrivit tip de grafic pentru un calcul este oferit de funcția "Grafice recomandate" inclusă în Excel 2016. Pentru a o utiliza, trebuie doar să marcați cu mouse-ul datele relevante și veți primi o selecție de sugestii de potrivire ca o previzualizare în direct cu date reale.

Noi funcții individuale interprograme în Office 2016

Excel 2016 include, de asemenea, o serie de alte instrumente practice și asistenți care sunt disponibile și în alte programe din suita Office 2016 pentru a ajuta utilizatorii să lucreze eficient în toate aplicațiile.

"Expertul Insights

Expertul "Intelligent Lookup" - "Insights" în limba engleză - este la dispoziția utilizatorilor direct în Excel 2016 pentru a obține o explicație sau informații suplimentare despre termenii sau informațiile conținute într-un tabel. În loc să accesați internetul pentru a căuta rezultate adecvate, este suficient să marcați cu mouse-ul o anumită expresie - cu un clic, căutarea inteligentă susținută de Bing este activată direct în Excel, iar "Insights" afișează rezultatele căutării pe partea laterală a ferestrei Excel.

Asistentul "Spune-mi"

Acest asistent - în germană: "Sie wünschen" - din panglica Excel vine în sprijinul utilizatorilor cu puține sau deloc cunoștințe prealabile la executarea funcțiilor. Recunoscut după pictograma sa sub forma unui bec, acesta facilitează utilizarea Excel 2016: asistentul oferă un câmp de căutare care se activează prin simpla tastare a unuia sau mai multor termeni care indică ceea ce dorește utilizatorul să facă într-un document Excel. "Spune-mi" arată unde se află funcția corespunzătoare în panglică și, dacă este necesar, oferă sprijin suplimentar pentru realizarea acțiunii în cauză. Acest lucru facilitează utilizarea Excel de către începători.

Introducerea formulei cu mâna liberă

Introducerea formulei Freehand este o funcție practică, în special pentru Excel 2016, cu ajutorul căreia se pot introduce formule matematice direct într-un document. Utilizând mouse-ul sau o intrare tactilă, acestea sunt create mai întâi cu mâna liberă și apoi integrate direct ca text într-un registru de lucru.

Partajarea mai ușoară a documentelor Excel

Foile de calcul Excel și pot fi partajate cu alți utilizatori chiar mai rapid și mai ușor în versiunea 2016 a Excel: Funcția "Share" inclusă în panglică oferă o serie de opțiuni pentru documentul respectiv în acest scop: cu un clic, pot fi determinați destinatarii individuali și pot fi atribuite drepturi individuale: pentru citire sau și pentru editare etc.

"Version History" pentru o colaborare mai eficientă în Excel

Din cauza posibilității de a lucra simultan la un document Excel - așa cum se întâmplă adesea în cloud, de exemplu - este adesea dificil să se țină evidența participantului care face în prezent ce modificări și când. În acest scop, funcția "Istoric versiuni" oferă istoricul versiunilor pentru fiecare document, în care stările de editare mai vechi sunt nu numai afișate, ci și puse din nou la dispoziție pentru reeditare.

Utilizarea OneDrive în Excel 2016

OneDrive, soluția versatilă de stocare în cloud de la Microsoft pentru partajarea de fișiere bazată pe web, poate fi utilizată acum și în Excel 2016. Prin integrarea OneDrive, utilizatorii pot salva acolo documentele Excel, astfel încât acestea să rămână disponibile de oriunde și de pe orice dispozitiv final. Cu OneDrive, este posibilă și colaborarea independentă la nivel local pentru fișierele Excel.

Protecția împotriva pierderilor de date în Excel 2016

Prin integrarea sistemului Microsoft Data Loss Protection (DLP), funcțiile sale pot fi utilizate și în documentele Excel pentru a preveni pierderea de date și a proteja datele sensibile. În special, administratorii utilizează DLP pentru a stabili politici pentru crearea și partajarea de conținut care conține informații sensibile care trebuie protejate, astfel încât, atunci când este identificat un potențial risc de securitate, utilizatorii sunt notificați sau împiedicați să partajeze. Serviciile DLP sunt disponibile în Excel 2016 prin intermediul SharePoint Online și OneDrive for Business.

Cerințe de sistem pentru Excel 2016:

La fel ca versiunea Office corespunzătoare, MS Excel este disponibil într-o versiune pe 32 de biți și una pe 64 de biți; cerințele hardware individuale, cum ar fi memoria, pot fi diferite:

 • Sisteme de operare: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2012/ 2012 R2 /2016 /2019 /2022
 • Procesor: procesor x64 sau x86 bit cu cel puțin 1 GHz și SSE2
 • RAM: cel puțin 1 GB RAM (versiunea pe 32 de biți), 2 GB RAM (versiunea pe 64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 3,0 GB spațiu liber
 • Afișaj: rezoluție minimă de 1024 x 768
 • Placă grafică: placă grafică DirectX 10 pentru accelerarea hardware a graficii

Cumpărați Excel 2016 ca un singur program în versiunea pentru un singur utilizator de la Wiresoft

Atunci când cumpărați Excel 2016, beneficiați de toate aceste avantaje, pe lângă prețul fabulos de mic al Software-ului folosit cu Wiresoft: MS Excel face întotdeauna parte dintr-un pachet Microsoft Office, deci nu este de obicei disponibil ca program independent. Cu toate acestea, puteți cumpăra Excel 2016, precum și alte versiuni de programe de la Wiresoft în magazinul online ca o singură aplicație Office - spre deosebire de mulți alți furnizori, unde software-ul Microsoft este disponibil doar în versiunile oficiale de achiziție ca parte a unei suite.

Versiunea Excel 2016 oferită de Wiresoft este o licență de achiziție, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă angajați într-un angajament de abonament care să vă oblige să descărcați actualizări costisitoare și nici nu trebuie să respectați o limită de timp pentru perioada de utilizare. Prin urmare, atunci când achiziționați Excel 2016 ca program software independent, veți beneficia și pe termen lung. Astfel, achiziționarea acestei licențe Excel 2016 pentru un singur utilizator este o soluție ieftină și economică, în special pentru grupurile de utilizatori care doresc să folosească toate avantajele unui software de calcul tabelar dovedit, dar care nu au nevoie de un alt program de birou. De oferta noastră de software beneficiază în special liber-profesioniștii și companiile mici, dar și utilizatorii privați.

Licența Excel 2016 pentru un singur utilizator oferită spre vânzare la Wiresoft este identică cu software-ul Excel inclus în suita Office 2016 corespunzătoare de la Microsoft. Nu numai Excel 2016, ci și toate celelalte licențe software oferite în magazinul de software Wiresoft sunt exclusiv produse originale Microsoft. Puteți cumpăra aici programele Office individuale ca versiune completă pentru un singur utilizator. De obicei, acestea au fost deja folosite de un proprietar anterior sau provin din licențe pentru volume mai mari ale unei companii. Orice instalare anterioară a unui astfel de program utilizat anterior sau a licenței asociate a fost din nou ștearsă odată cu vânzarea către Wiresoft, astfel încât Excel 2016 sau un alt program Office corespunzător este din nou utilizabil 100% și poate fi reinstalat fără alte formalități.

Aceasta înseamnă că nu veți suferi niciun dezavantaj în ceea ce privește drepturile de utilizare sau capacitatea de utilizare a acestora atunci când achiziționați un astfel de software folosit. Deoarece achiziționarea unor astfel de produse software de la Wiresoft este complet legală, după plată le puteți descărca imediat și le puteți folosi fără restricții. Pentru siguranța dumneavoastră, fiecare licență Excel de la Wiresoft a fost verificată în prealabil pentru a se asigura că este utilizabilă. În calitate de distribuitor de software de renume, Wiresoft nu oferă software care poate fi utilizat doar pentru o perioadă limitată de timp, sau versiuni de testare cu funcționalitate limitată sau licențe care pot fi utilizate și de către terți.

Dacă aveți întrebări despre Excel 2016 sau despre achiziționarea altor programe MS Office, puteți beneficia de consultanța noastră competentă prin e-mail, telefon și chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT EXCEL 2016"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare