Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2013

MICROSOFT EXCEL 2013

322,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10033
 • 065-07304
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Microsoft Excel 2013 ca versiune de achiziție Versiunea actuală a puternicului și...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT EXCEL 2013"

Microsoft Excel 2013 ca versiune de achiziție

Versiunea actuală a puternicului și doveditului program de calcul tabelar Microsoft Excel 2013 convinge prin numeroasele sale caracteristici noi și practice, care ridică analiza datelor la un nou nivel. Utilizatorii din mediul de afaceri, dar și studenții și elevii, beneficiază de funcțiile puternice de procesare a datelor, precum și de diversele opțiuni de prezentare informativă a acestora în funcție de diferite aspecte. Interfața intuitivă și prietenoasă a Microsoft Excel 2013 permite chiar și utilizatorilor neexperimentați să se familiarizeze rapid și ușor cu programul.

Unul dintre punctele de atracție ale Excel 2013 este funcția de previzualizare flash: aceasta recunoaște automat modelele din tabele și face sugestii pentru adăugări automate. În plus, Microsoft Excel 2013 oferă nu numai noul format de fișier Strict Open XML cu extensia .xlsx, ci și un mod de compatibilitate pentru a asigura utilizarea documentelor Excel mai vechi.

Din punct de vedere tehnic, versiuneaExcel 2013 are avantajul de a funcționa în continuare sub Windows 7 sau Windows Server 2008. Acest lucru înseamnă că software-ul poate fi utilizat și pe calculatoare mai vechi - un avantaj în special pentru utilizatorii privați și pentru cei care desfășoară activități independente, dar și pentru companiile mai mici care caută o soluție economică pentru a-și acoperi nevoile de software.

Excel 2013 oferă, de asemenea, opțiunea de a utiliza Microsoft SkyDrive pentru a salva online foile de lucru și foile Excel, astfel încât acestea să fie disponibile și în cloud și să poată fi partajate și editate de alți utilizatori prin intermediul SharePoint.

Excel 2103 este disponibil de la Wiresoft la un preț rezonabil ca program independent în versiunea de achiziție. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante caracteristici și îmbunătățiri ale Excel 2013.

Excel 2013 - Prezentarea celor mai importante inovații

Software-ul dovedit de foaie de calcul dispune de noi instrumente în versiunea Standard 2013, care îi sprijină și mai bine pe utilizatori în procesarea și analizarea unor cantități mari de date. De exemplu, Excel 2013 recunoaște modelele în timpul procesării seturilor de date, sugerează diagrame adecvate și oferă instrumente pentru procesarea directă.

Experții facilitează utilizarea Excel 2013

Chiar și setările de bază ale Excel 2013 sunt concepute în așa fel încât funcțiile să fie clar dispuse și, datorită unei serii de presetări, multe configurații pot fi adoptate automat la crearea de noi foi de calcul, ceea ce înseamnă economie de timp în lucrul cu software-ul. Utilizatorii vor găsi șabloane pentru formulare și rapoarte, dar și pentru bugete, calendare și altele.

Programul recunoaște, de asemenea, modelele recurente în prelucrarea datelor și le pune la dispoziție în mod automat. În plus, oferă reprezentări și mai convingătoare ale datelor pentru a facilita interpretarea acestora din puncte de vedere individuale și așa mai departe:

 • Analiză rapidă: Cu opțiunea de analiză imediată a datelor, este deja posibilă, în doar doi pași, crearea imediată a unui grafic sau a unui tabel din datele disponibile. Previzualizarea afișează datele selectate într-o formatare condiționată, de exemplu, sub formă de linii strălucitoare sau diagrame.
 • Previzualizare Flash: Asistentul Flash Fill preia restul muncii imediat ce recunoaște operațiunea pe care urmează să o efectueze un utilizator. Utilizatorul introduce apoi restul datelor în întregime, urmând modelul pe care l-a recunoscut în date. Acest lucru permite completarea coloanelor de date într-o singură etapă.
 • Recomandări pentru grafice: Această funcție Excel recomandă tipurile de diagrame care sunt cele mai potrivite pe baza datelor disponibile și le prezintă într-o manieră comparativă. Utilizatorii trebuie doar să selecteze graficul care se potrivește cel mai bine cu prezentarea preferată. Secțiuni de date din tabel: Acest instrument face mult mai ușoară urmărirea datelor din interogare și din alte foi de calcul Excel. Felii de date, care anterior erau disponibile doar în datele PivotTable, sunt mult mai ușor de configurat și de utilizat, afișând filtrul curent în orice moment, astfel încât utilizatorii știu întotdeauna ce date analizează separat.
 • O fereastrăseparată pentru fiecare registru de lucru: În loc să faceți clic înainte și înapoi între două file, fiecare registru de lucru poate fi afișat în propria fereastră în Excel 2013. Astfel, este mult mai ușor să lucrați la două registre de lucru în același timp, în special atunci când folosiți un al doilea monitor.

Analiza puternică a datelor în Excel 2013

Mai presus de toate, Excel 2013 oferă instrumente și funcții puternice pentru procesarea și utilizarea eficientă a datelor:

 • Expertul PivotTables : crearea unui PivotTable este acum și mai ușoară cu Excel 2013, deoarece programul face mai multe sugestii cu privire la modul în care pot fi rezumate datele selectate, acestea fiind completate de o previzualizare a aspectului, astfel încât utilizatorii nu trebuie decât să selecteze tipul corespunzător reprezentării pe care o doresc.
 • Crearea de tabele pivotantecomplexe: În Excel 2013 este acum posibil să se creeze tabele pivotante bazate pe mai multe tabele, în care se pot crea și relații între tabelele individuale.
 • Utilizați lista de câmpuri atunci când creați diferite modele de tabele pivotante: Cu o singură listă de câmpuri, în Excel 2013 este acum posibil să se creeze aspectul unui tabel pivot pentru care se pot utiliza nu numai unul, ci și mai multe tabele. Lista de câmpuri simplifică următorii pași: Găsirea câmpurilor care urmează să fie utilizate pentru un tabel pivot, adăugarea mai multor tabele prin trecerea la un nou model de date Excel și navigarea prin toate tabelele corespunzătoare.
 • Power Query: Utilizatorii MS Office Professional Plus 2013 pot folosi Power Query pentru a face conexiuni între datele din sursele de date disponibile public și cele interne ale unei organizații.
 • Includeți alte surse de date: În Excel 2013, datele pot fi, de asemenea, importate din alte surse sub formă de tabele sau tabele pivot; de exemplu, acum pot fi utilizate fluxuri de date precum OData, Windows Azure DataMarket și SharePoint, precum și cele de la furnizorii OLE DB.
 • Interogări MDX: Această caracteristică permite crearea de relații între tabele din diferite surse, care pot include tabelele legate de un cub de procesare analitică online (OLAP), pentru analiză fără a fi nevoie să le consolidăm într-un singur tabel.
 • Funcția cronologie: În loc să puteți grupa datele din tabelele pivot sau din diagramele pivot numai după valorile de dată, ca până acum, în Excel 2013 este acum posibil să le filtrați interactiv și să le afișați pe o cronologie pentru diferite perioade de timp.
 • Drilldown, Drillup și Crossdrill: Aceste funcții facilitează navigarea la diferitele niveluri ale ierarhiilor PivotTable sau PivotChart: De exemplu, cu Drilldown, nivelurile detaliate pot fi afișate într-un mod mai diferențiat, în timp ce cu Drillup este posibilă navigarea la un nivel superior.

Noul format de fișier Excel Strict Open XML

Excel 2013 are, de asemenea, un nou format de fișier numit "Strict Open XML Workbook" cu extensia .xlsx, în care datele pot fi acum deschise și salvate. Tabelele formatate cu .xlsx oferă, printre altele, avantajul că sunt citite și scrise și valorile de dată ISO8601, astfel că problema anului bisect pentru anul 1900, cunoscută din versiunile anterioare, a fost rezolvată.

Instrumente noi pentru diagrame în Excel 2013

În plus față de butonul "Grafice recomandate" deja descris, care sugerează diagrame care sunt de preferință potrivite pentru afișare pe baza selecției curente de date, Excel 2013 conține, de asemenea, o serie de alte funcții pentru editarea diagramelor. Acestea includ, de asemenea, trei butoane de diagramă nou integrate care facilitează și mai mult modificarea elementelor tipice, cum ar fi titlul, legenda și formatul:

 • Simbolul plus poate fi utilizat pentru a seta elementele individuale ale diagramei. În plus, pot fi afișate și alte opțiuni.
 • Simbolul perie oferă opțiuni de setare pentru diferite stiluri și culori ale graficelor.
 • Simbolul de filtrare poate fi utilizat pentru a selecta ulterior datele care urmează să fie afișate în diagrama existentă.
 • Etichete de date: Acum pot fi inserate texte în anumite puncte de date, care nu numai că pot fi actualizate, dar pot rămâne și atunci când se schimbă tipul de grafic. Acestea pot fi, de asemenea, legate de punctele de date prin linii de ghidare.
 • Animație de grafice: Modificările aduse datelor sursă pot fi acum animate și urmărite și în Excel 2013.

Utilizați Excel 2013 cu funcții online

Prin utilizarea serviciilor online Microsoft SkyDrive și SharePoint, Excel 2013 oferă, de asemenea, câteva funcții web specifice. Acest lucru deschide, de asemenea, posibilități complet noi de colaborare, de exemplu, permițând salvarea online a foilor de lucru etc. și partajarea acestora în mod specific:

 • Colaborare în timp real: Indiferent de locație sau de dispozitivul final utilizat, toți participanții pot lucra împreună la o foaie de lucru în timp real.
 • Partajareafoilor de lucru Excel prin Lyn c: Utilizatorii Lync utilizează, de asemenea, fișiere Excel în timpul unei întâlniri online și le pot partaja cu alți participanți.
 • Puneți datele Excel la dispoziție pe un site web: Utilizatorii pot încorpora fișe de lucru sau părți ale acestora într-o pagină web. Astfel, acestea sunt disponibile pentru alți angajați care pot deschide și utiliza datele cu programul Excel.

Cerințe de sistem pentru Microsoft Excel 2013

Software-ul Office Excel 2013 este disponibil pentru descărcare în două versiuni: pe 32 de biți și pe 64 de biți. Versiunea pe 64 de biți este instalată automat, dar numai versiunea pe 32 de biți poate fi instalată pe un sistem de operare pe 32 de biți cu un procesor x86.

În funcție de versiunea selectată, cerințele hardware individuale - de exemplu, pentru memoria principală - pot fi diferite. Trebuie respectate următoarele cerințe minime:

 • Sisteme de operare: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2008/ 2012/ 2012 R2 /2016 /2019/ 2022
 • Procesor: cel puțin 1 GHz, x86 sau procesor pe 64 de biți
 • Memorie de lucru: cel puțin 1 GB (32 de biți) sau 2 GB (64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 3 GB
 • Rezoluția imaginii: min. 1.024 x 576, placă grafică cu accelerare Direct X10

Cumpărați Excel 2013 de la Wiresoft ca un singur program la un preț rezonabil

În magazinul de software Wiresoft puteți cumpăra Excel 2013 ca versiune la preț redus - fără obligația de abonament. În plus față de prețul fabulos pentru un software folosit, care provine dintr-o licență de volum, beneficiați astfel de toate aceste avantaje:

 • Excel 2013 este disponibil de la Wiresoft ca software pentru un singur utilizator - fără celelalte programe Office.
 • Această licență de software Excel făcea parte dintr-o licență de volum mai mare, care este altfel folosită doar în companii; ca așa-zis software folosit, este deci considerabil mai ieftin la Wiresoft!
 • Când a fost vândut către Wiresoft, software-ul Excel - dacă a fost utilizat - a fost dezinstalat de pe fostul computer, astfel încât licența este 100% liberă și utilizabilă din nou.
 • Fiecare software Excel folosit a fost verificat de Wiresoft înainte de vânzare pentru a se asigura că poate fi folosit din nou fără probleme.
 • În calitate de distribuitor serios de software, Wiresoft nu oferă versiuni de testare valabile pentru o perioadă limitată de timp sau cu funcționalitate limitată.
 • La fiecare achiziție de licență din magazinul Wiresoft, nu numai că puteți fi siguri că achiziționați un produs Microsoft original, dar și că achiziția dumneavoastră se face în conformitate cu reglementările legale valabile pentru comercializarea de software folosit.

Pentru toate întrebările legate de achiziționarea Microsoft Excel 2013, precum și a altor produse Microsoft Office, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, telefon sau aici în chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT EXCEL 2013"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare