Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL 2013

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10033
 • 065-07304
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
94,90 RON * 103,90 RON * (8,66% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + Licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibil


Versiunea actuală a puternicului și doveditului program de calcul tabelar Microsoft Excel 2013 convinge prin numeroasele sale caracteristici noi și practice, care ridică analiza datelor la un nou nivel. Business-Utilizatorii, dar și studenții și elevii, beneficiază de funcțiile puternice de procesare a datelor, precum și de diversele opțiuni de prezentare informativă a acestora în funcție de diferite aspecte. Interfața intuitivă și ușor de utilizat a Microsoft Excel 2013 permite chiar și utilizatorilor neexperimentați să se familiarizeze rapid și ușor cu programul.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT EXCEL 2013"

Microsoft Excel 2013 ca versiune de achiziție

Programul de calcul tabelar Microsoft Excel 2013, dovedit și puternic, convinge în versiunea actuală prin numeroasele sale caracteristici noi și practice, care ridică analiza datelor la un nou nivel. Utilizatorii din mediul de afaceri, dar și studenții și elevii beneficiază de funcțiile puternice de procesare a datelor, precum și de diversele posibilități de a le prezenta informativ în funcție de diferite aspecte. Interfața intuitivă și prietenoasă a Microsoft Excel 2013 permite chiar și utilizatorilor neexperimentați să se familiarizeze rapid și ușor cu programul.

Unul dintre punctele de atracție ale Excel 2013 este funcția de previzualizare fulger: aceasta detectează automat modelele din tabele și face sugestii pentru adăugiri automate. În plus, Microsoft Excel 2013 oferă nu numai noul format de fișier Strict Open XML cu extensia .xlsx, ci și un mod de compatibilitate pentru a asigura utilizarea documentelor Excel mai vechi.

Din punct de vedere tehnic, versiuneaExcel 2013 are avantajul de a funcționa în continuare pe Windows 7 sau Windows Server 2008. Acest lucru înseamnă că software-ul poate fi utilizat și pe calculatoare mai vechi - un avantaj în special pentru utilizatorii privați și pentru persoanele care desfășoară activități independente, dar și pentru companiile mai mici care caută o soluție economică pentru a-și acoperi nevoile de software.

Excel 2013 oferă, de asemenea, opțiunea de a utiliza Microsoft SkyDrive pentru a stoca online foile de lucru și foile Excel, astfel încât acestea să fie disponibile și în cloud și să poată fi partajate și editate de alți utilizatori prin intermediul SharePoint.

Excel 2103 este disponibil de la Wiresoft la un preț rezonabil ca program independent în versiunea de achiziție. Următoarea prezentare generală prezintă cele mai importante caracteristici și îmbunătățiri ale Excel 2013.

Excel 2013 - Prezentarea celor mai importante inovații

Software-ul dovedit de foaie de calcul are în versiunea 2013 Standard noi instrumente care sprijină și mai bine utilizatorii în procesarea și analiza unor cantități mari de date. Astfel, Excel 2013 recunoaște tiparele în timpul procesării seturilor de date, sugerează diagrame adecvate și oferă instrumente pentru procesarea directă.

Experții facilitează utilizarea Excel 2013

Chiar și setările de bază ale Excel 2013 sunt concepute în așa fel încât funcțiile să fie clar aranjate și, datorită unei serii de presetări, multe configurații pot fi aplicate automat la crearea de noi foi de calcul, ceea ce înseamnă economie de timp în lucrul cu software-ul. Astfel, utilizatorii vor găsi șabloane pentru formulare și rapoarte, dar și pentru bugete, calendare și altele.

De asemenea, programul recunoaște modelele recurente în procesarea datelor și le pune la dispoziție în mod automat. În plus, oferă reprezentări și mai convingătoare ale datelor pentru a facilita interpretarea lor din puncte de vedere individuale și așa mai departe:

 • Analiză rapidă: cu opțiunea de analiză imediată a datelor, este deja posibilă crearea imediată a unui grafic sau a unui tabel din datele disponibile, în doar doi pași. Previzualizarea afișează datele selectate într-o formatare condiționată, de exemplu, sub formă de linii strălucitoare sau de grafic.
 • Flash Preview: Asistentul Flash Fill Assistant preia restul muncii odată ce a identificat operațiunea pe care urmează să o efectueze un utilizator. Utilizatorul introduce apoi datele rămase în întregime, urmând modelul pe care l-a identificat în date. Acest lucru permite completarea coloanelor de date într-o singură etapă.
 • Recomandări privind graficele: Această funcție Excel recomandă tipuri de diagrame pe baza datelor disponibile care se potrivesc cel mai bine și le prezintă într-o manieră comparativă. Utilizatorii trebuie doar să selecteze graficul care se potrivește cel mai bine cu prezentarea preferată. Secțiuni de date din tabel: Acest instrument face mult mai ușoară urmărirea datelor din interogare și din alte foi de calcul Excel. Anterior disponibile doar în datele PivotTable, feliile de date sunt mult mai ușor de configurat și de utilizat, afișând filtrul curent în orice moment, astfel încât utilizatorii să știe întotdeauna ce date vizualizează separat.
 • O fere astrăseparată pentru fiecare registru de lucru: În loc să faceți clic înainte și înapoi între două file, Excel 2013 permite ca fiecare registru de lucru să fie afișat în propria fereastră. Astfel, este mult mai ușor să lucrați la două registre de lucru în același timp, în special atunci când folosiți un al doilea monitor.

Analiza puternică a datelor în Excel 2013

Cel mai important, Excel 2013 oferă instrumente și caracteristici puternice pentru a manipula și utiliza eficient datele:

 • Expertul PivotTables : crearea unui PivotTable este acum și mai ușoară cu Excel 2013, deoarece programul face mai multe sugestii cu privire la modul de rezumare a datelor selectate, acestea fiind completate de o previzualizare a aspectului, astfel încât utilizatorii trebuie doar să selecteze tipul corespunzător care corespunde reprezentării dorite.
 • Crearea de tabele pivotantecomplexe: În Excel 2013, acum este posibilă crearea de tabele pivotante bazate pe mai multe tabele, în care se pot crea și relații între tabelele individuale.
 • Utilizarea listei de câmpuri în timpul creării diferitelor modele de tabele pivotante: Cu o singură listă de câmpuri, în Excel 2013 este acum posibil să se creeze aspectul unui tabel pivot pentru care se pot utiliza nu numai unul, ci și mai multe tabele. În acest fel, lista de câmpuri simplifică următorii pași: Găsirea câmpurilor care trebuie utilizate pentru un tabel pivot, adăugarea mai multor tabele prin trecerea la un nou model de date Excel și navigarea prin toate tabelele corespunzătoare.
 • Power Query: MS Office Professional Plus 2013 Utilizatorii pot utiliza Power Query pentru a face conexiuni între datele din sursele de date disponibile public și cele interne ale unei organizații.
 • Includeți alte surse de date: De asemenea, Excel 2013 poate importa date din alte surse sub formă de tabele sau PivotTables; de exemplu, acum poate utiliza fluxuri de date precum OData, Windows Azure DataMarket și SharePoint, precum și cele de la furnizorii OLE DB.
 • Interogări MDX: Această caracteristică permite stabilirea de relații între tabele din diferite surse, care pot include tabelele legate de un cub de procesare analitică online (OLAP), în vederea analizei, fără a fi necesară consolidarea acestora într-un singur tabel.
 • Funcția cronologie: În loc să puteți grupa datele din tabelele pivot sau din diagramele pivot numai după valorile de dată, ca până acum, în Excel 2013 este acum posibil să le filtrați interactiv și să le afișați pe o cronologie pentru diferite perioade de timp.
 • Drilldown, Drillup și Crossdrill: Aceste caracteristici facilitează navigarea la diferitele niveluri ale ierarhiilor PivotTable sau PivotChart: De exemplu, Drilldown poate fi utilizat pentru a afișa niveluri detaliate într-un mod mai diferențiat, în timp ce Drillup poate fi utilizat pentru a naviga la un nivel superior.

Noul format de fișier Excel Strict Open XML

Excel 2013 dispune, de asemenea, de un nou format de fișier numit registru de lucru Strict Open XML cu extensia .xlsx, în care datele pot fi deschise și salvate. Printre altele, tabelele formatate cu .xlsx oferă avantajul că sunt citite și scrise și valorile de dată ISO8601, ceea ce a rezolvat și problema anului bisect pentru anul 1900, cunoscută din versiunile anterioare.

Instrumente noi pentru diagrame în Excel 2013

În plus față de butonul "Grafice recomandate" deja descris, care sugerează diagrame care sunt de preferință potrivite pentru afișarea datelor pe baza selecției curente de date, Excel 2013 conține, de asemenea, o serie de alte funcții pentru editarea diagramelor. Printre acestea se numără trei butoane de diagramă nou integrate, care facilitează și mai mult modificarea elementelor tipice, cum ar fi titlul, eticheta și formatul:

 • Pictograma plus poate fi utilizată pentru a ajusta elementele individuale ale diagramei. De asemenea, pot fi afișate opțiuni suplimentare.
 • Pictograma perie oferă opțiuni de setare pentru diferite stiluri și culori de diagrame.
 • Pictograma de filtrare poate fi utilizată pentru a selecta ulterior datele care urmează să fie afișate în graficul existent.
 • Etichete de date: Acum pot fi inserate texte în anumite puncte de date, care nu numai că pot fi actualizate, dar sunt păstrate și atunci când se schimbă tipul de grafic. Acestea pot fi, de asemenea, legate de punctele lor de date prin intermediul unor linii conducătoare.
 • Animație de grafice: Modificările aduse datelor sursă pot fi acum animate și urmărite în Excel 2013.

Utilizați Excel 2013 cu funcții online

Prin utilizarea serviciilor online Microsoft SkyDrive și SharePoint, Excel 2013 oferă, de asemenea, câteva funcții web specifice. Acest lucru deschide, de asemenea, posibilități complet noi de colaborare, de exemplu, permițând salvarea online a foilor de lucru etc. și partajarea lor în mod decisiv:

 • Colaborare în timp real: indiferent de locație sau de dispozitivul final utilizat, toți participanții pot lucra împreună la o foaie de lucru în timp real.
 • Partajareafoilor de lucru Excel prin Lyn c: Utilizatorii Lync utilizează, de asemenea, fișiere Excel în timpul unei întâlniri online și le pot partaja cu alți participanți.
 • Partajați datele Excel pe o pagină web: Utilizatorii pot încorpora fișe de lucru sau părți ale acestora pe o pagină web. Astfel, acestea sunt disponibile pentru ca alți angajați să le deschidă și să le utilizeze cu programul lor Excel.

Cerințe de sistem pentru Microsoft Excel 2013

Software-ul Office Excel 2013 este disponibil pentru descărcare în două versiuni: 32 și 64 de biți. Versiunea pe 64 de biți este instalată automat, dar numai versiunea pe 32 de biți poate fi instalată pe un sistem de operare pe 32 de biți cu un procesor x86.

În funcție de versiunea selectată, cerințele hardware individuale - de exemplu, pentru memoria RAM - pot fi diferite. Trebuie respectate următoarele cerințe minime:

 • Sisteme de operare: Windows 7 până la Windows 10, Windows Server 2008 până la 2012 R2
 • Procesor: cel puțin 1 GHz, x86 sau procesor pe 64 de biți
 • Memorie: cel puțin 1 GB (32 de biți) sau 2 GB (64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 3 GB
 • Rezoluția imaginii: cel puțin 1.024 x 576, placă grafică cu accelerare Direct X10

Cumpărați Excel 2013 ca un singur program la un preț redus la Wiresoft

În magazinul de software Wiresoft puteți cumpăra Excel 2013 ca versiune la preț redus - fără obligația de abonament. Astfel beneficiați, pe lângă prețul fabulos pentru un software folosit, care provine dintr-o licență de volum, de toate aceste avantaje:

 • Excel 2013 îl primiți de la Wiresoft ca software pentru un singur utilizator - fără celelalte Office-programe.
 • Această licență de software Excel făcea parte dintr-o licență de volum mai mare, deoarece acestea sunt folosite doar în companii; fiind așa-numitul software folosit, este mult mai ieftin la Wiresoft!
 • Atunci când a fost vândut către Wiresoft, software-ul Excel - dacă a fost utilizat - a fost dezinstalat de pe fostul computer, astfel încât licența este 100% liberă și utilizabilă din nou.
 • Fiecare software Excel folosit a fost verificat de Wiresoft înainte de vânzare pentru a se asigura că poate fi folosit din nou fără probleme.
 • În calitate de distribuitor serios de software, Wiresoft nu oferă versiuni de încercare care sunt valabile pentru o perioadă limitată de timp sau care au o funcționalitate limitată.
 • La fiecare achiziție de licență din magazinul Wiresoft, nu numai că puteți fi siguri că achiziționați un produs Microsoft original, dar și că achiziția dumneavoastră se face în conformitate cu reglementările legale valabile pentru comerțul cu software folosit.

Pentru toate întrebările legate de achiziționarea Microsoft Excel 2013, precum și a altor produse Microsoft Office, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, telefon sau aici în chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT EXCEL 2013"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT EXCEL 2013"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii