Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL 2019

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10125
 • 065-04598
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
246,90 RON * 272,90 RON * (9,53% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcați
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibil


Microsoft Excel este și în versiunea actuală 2019 softul de foaie de calcul de neegalat până în prezent pentru crearea de calcule comerciale și statistice complexe, completat de o multitudine de funcții care permit, de asemenea, calcule matematice logice, dar și de afaceri, precum și utilizarea tabelelor pivot. Rezultatele analizei pot fi prezentate în mod informativ și clar, utilizând o gamă largă de tipuri de diagrame. Excel în acest scop, 2019 funcționează împreună cu PowerBI, serviciul puternic de analiză a afacerilor de la Microsoft, care permite, de asemenea, exportul direct al datelor în alte medii.

Pentru întrebări suplimentare despre produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT EXCEL 2019"

Microsoft Excel 2019 ca o singură licență

Microsoft Excel este și în versiunea actuală 2019 softul de foaie de calcul de neegalat până în prezent pentru crearea de calcule comerciale și statistice complexe, completat de o varietate de funcții care permit, de asemenea, calcule matematice logice, dar și de afaceri, precum și utilizarea tabelelor pivot. Rezultatele analizei pot fi prezentate în mod informativ și clar printr-o selecție largă de tipuri de diagrame. Excel 2019 face acest lucru prin colaborarea cu PowerBI, serviciul puternic de analiză a afacerilor de la Microsoft, care permite, de asemenea, exportarea datelor direct în alte medii.

Cu Microsoft Excel 2019, sunt posibile calcule și mai extinse sau chiar mai complexe prin intermediul formulelor extinse și al noilor funcții la înlănțuirea și selectarea datelor. Datele importante pot fi codificate prin culori pentru a le evidenția. Noile diagrame oferă mai multe opțiuni de reprezentare grafică.

Microsoft Excel Online este disponibil pentru a fi utilizat cu toate browserele principale, permițând utilizatorilor să creeze foi de calcul, să editeze date în timp real și să partajeze date cu alte persoane. Suportul tactil îmbunătățit face ca Excel să fie mai ușor de utilizat pe tablete și smartphone-uri.

În plus, există instrumente noi, cum ar fi desenul cu mâna liberă și modalități îmbunătățite de a crea cu ușurință foi de calcul și registre de lucru accesibile.

Cu ajutorul serviciilor cloud, partajarea documentelor cu alți utilizatori pentru colaborare este destul de simplă.

Apropo, pentru a utiliza Excel 2019 pe computer sau pe alt dispozitiv, trebuie să instalați Windows 10. În magazinul online Wiresoft, puteți obține nu numai versiunea curentă Word Excel 2019, ci și predecesorul său și, în plus, alte programe Office la un preț deosebit de scăzut ca versiune pentru un singur utilizator, fără abonament la software. Toate noile caracteristici importante din Word 2019 pot fi găsite în următoarea prezentare generală.

Prezentare generală a noilor caracteristici Excel din versiunea 2019

Excel 2019 conține nu numai îmbunătățiri ale versiunii anterioare, ci și multe caracteristici noi, dintre care unele erau incluse anterior doar în modelul de abonament Office 365 - acestea sunt acum disponibile și în versiunea de achiziție.

Funcții specifice tabelelor Excel

Pentru corelarea tabelelor cu interogări avansate, Excel 2019 a fost îmbunătățit cu câteva noi caracteristici utile:

 • TEXT CHAIN: La prima vedere, această funcție nu aduce nimic semnificativ nou în comparație cu funcția CHAIN anterioară, dar, spre deosebire de aceasta din urmă, este mai scurtă și, de asemenea, mai ușor de introdus. În plus, funcția TEXT CHAIN acceptă și referințe la intervale, în timp ce anterior erau posibile doar referințe la o singură celulă. Acest lucru înseamnă că TEXT CHAIN poate include, de asemenea, un interval de celule sau coloane întregi.
 • Funcția TEXT CHAIN permite combinarea de text din mai multe intervale, fiecare element fiind separat de un separator specificat de utilizator. Acest lucru permite, de exemplu, combinarea într-o propoziție a cuvintelor care sunt împărțite în celule.
 • IFS: Această funcție simplifică introducerea de funcții IF complicate prin testarea condițiilor respective în ordinea specificată anterior. În acest scop, funcția MAXWENNS specifică cel mai mare număr dintr-un interval definit care îndeplinește cel puțin unul dintre criterii; același lucru este valabil și pentru funcția MINWENNS pentru cel mai mic număr.
 • Deselectați: În versiunile anterioare ale Excel, nu era posibilă excluderea din nou a unor celule, rânduri sau coloane individuale dintr-un interval selectat anterior. În Excel 2019, utilizatorii pot acum să deselecteze rândurile redundante care au fost selectate prea mult sau incorect, de exemplu.

Optimizări pentru PivotTable

PivotTable, puternicul instrument Excel pentru analiza și evaluarea unor cantități mari de date, inclusiv prezentarea clară a rezultatelor în documente, a fost îmbunătățit în versiunea 2019 cu mai multe funcții practice:

 • Scheme implicite personalizate pentru tabelul pivotant: această caracteristică vă permite acum să configurați un tabel pivotant în mod individual, în funcție de propriile idei, inclusiv afișarea rezultatelor parțiale și a rezultatelor generale, precum și forma dorită a structurii raportului, apoi să salvați aceste valori implicite ca o structură implicită, astfel încât să fie disponibilă imediat data viitoare.
 • Detectarea automată a relațiilor: Această caracteristică se bazează pe pașii utilizați în mod obișnuit în analize prin crearea automată a relațiilor între tabelele deja utilizate pentru modelul de date al unui registru de lucru. De exemplu, Excel recunoaște când cel puțin două tabele trebuie să fie legate pentru o analiză și avertizează utilizatorul. Cu un singur clic, relațiile respective sunt disponibile.
 • Măsurile personalizate pot fi create și editate direct în lista de câmpuri PivotTable din Excel 2019, precum și șterse.
 • Tabelele pivotante OLAP pot fi create și mai rapid: Atunci când se utilizează servere OLAP (Online Analytical Processing) pentru PivotTables, interogarea este acum și mai rapidă. Acest lucru este valabil nu numai pentru tabelele pivot conectate la Microsoft SQL Server Analysis Services, ci și pentru alte servere OLAP de la terți.
 • Redenumire inteligentă: În Excel 2019, atunci când tabelele și coloanele dintr-un model de date sunt redenumite într-un registru de lucru, Excel actualizează automat și toate tabelele și calculele asociate corespunzătoare, inclusiv toate foile de lucru și formulele DAX, ori de câte ori se face o modificare.
 • Power Query: Prin optimizarea conectorilor existenți, precum și a celor noi - cum ar fi conectorul SAP Hana - datele din diferite surse pot fi importate în Excel 2019 și mai rapid și mai ușor în timpul proceselor ETL (Extract, Transform & Load).

Noi diagrame și modele 3D

Pentru analize și rapoarte, o serie de diagrame suplimentare sunt acum disponibile în Excel 2019, precum și modele tridimensionale pentru a acoperi și mai multe zone în timpul evaluărilor.

 • Hărți cartografice: Această nouă caracteristică din Excel 2019 face posibilă afișarea și a valorilor geografice. Astfel, distribuțiile statistice ale datelor pot fi indicate rapid și clar pe o hartă în funcție de zonă - de la vederi globale la regiuni geografice, la districte administrative sau chiar la coduri poștale.
 • Diagrame în pâlnie: Această formă de diagramă poate descrie în mod viu distribuția și datele de procesare ale unui proces în mai multe faze, de exemplu în procesele de vânzare sau de achiziție a clienților.
 • Modele 3D: O noutate în Excel 2019 sunt modelele tridimensionale pentru ilustrarea rapoartelor - aici, utilizatorii pot fie să aleagă din diferite reprezentări disponibile imediat, care pot fi, de asemenea, rotite la 360°, fie să le creeze ei înșiși și să le insereze imediat într-un document.
 • Grafică vectorială scalabilă: Fișierele SVG (Scalable Vector Graphics) oferă avantajul că pot fi mărite, reduse sau chiar rotite fără a pierde calitatea imaginii. Prin urmare, includerea graficii vectoriale în Excel 2019 este deosebit de practică pentru prezentări.

Funcții generale

Pe lângă funcțiile specifice Excel, există și o serie de alte funcții în Excel 2019 care sunt disponibile și în alte programe Office.

Opțiuni noi în vizualizări și funcții desktop

 • Noi teme: Temele anterioare au fost extinse în Excel pentru a include gri închis și alb, precum și negru. Negrul oferă cel mai puternic contrast.
 • Interfața de utilizator cu panglică: Afișajul de tip panglică, familiar până acum, a fost combinat cu aspectul de tip "tile" tipic sistemului de operare Windows 10. Elementele și funcțiile utilizate frecvent sunt plasate în mod vizibil, astfel încât să fie disponibile mai rapid pentru utilizatori. Desigur, este posibil să personalizați această vizualizare și, de exemplu, să afișați doar aspectul panglicii.

Instrument de scris și desenat cu mâna liberă

De asemenea, în Excel 2019 sunt acum disponibile o serie de noi funcții și efecte de mână liberă. Noul instrument Freehand Drawing poate fi utilizat nu numai prin introducerea cu stiloul și prin operare tactilă, ci și cu ajutorul mouse-ului, pentru a marca zone sau pentru a introduce și edita formule sau diagrame desenate de unul singur.

 • În acest scop, sunt disponibile pixuri digitale de diferite grosimi și culori: un creion pentru desen, un pix pentru scris și un marker pentru evidențierea pasajelor de text. Pixurile metalice și efectele de mână liberă, cum ar fi curcubeu, galaxie, lavă, ocean, auriu, argintiu și altele, extind posibilitățile de proiectare.
 • Funcția Freehand FormulaInsert permite, de asemenea, utilizatorilor să insereze formule matematice complexe într-un registru de lucru.
 • Selecție Lasso: Vârfurile degetelor pot fi utilizate pentru a selecta o anumită zonă a unui desen cu mâna liberă pentru a o edita. Acest lucru este posibil și cu stiloul Surface.

Accesibilitate optimizată

În Excel 2019 sunt disponibile, de asemenea, funcții îmbunătățite, precum și funcții noi pentru a optimiza conținutul pentru a facilita citirea și editarea pentru utilizatorii cu dizabilități. Corecția erorilor de sprijin sugerează îmbunătățiri aici după activare, caracteristicile integrate includ următoarele:

 • Utilizarea de standarde valabile la nivel internațional.
 • Dând clic pe "Check" (Verificare) la rubrica "Check accessibility" (Verificare accesibilitate), programul face sugestii care pot fi implementate imediat cu un singur clic.
 • Funcția Cue-Audio sprijină în mod activ utilizatorul prin intermediul feedback-ului audio cu efecte sonore și indicii audio, de exemplu, atunci când anumite caracteristici sunt modificate (involuntar) sau, de asemenea, ca o confirmare atunci când se trimite un e-mail sau când conținutul a fost introdus și șters.

Alte caracteristici din Excel 2019

De asemenea, alte caracteristici noi facilitează și mai mult lucrul în echipă cu Excel:

 • Modificările din registrele de lucru partajate pot fi afișate și, de asemenea, anulate mai rapid, dacă este necesar; de asemenea, persoanele implicate sunt menționate.
 • Traducător: Traducerea cuvintelor individuale, a pasajelor sau a textelor întregi este acum și mai ușoară în Excel: Dacă înainte utilizatorii trebuiau să apeleze la un site web prin intermediul browserului pentru a le traduce, acum acest lucru este posibil direct în Excel datorită funcției de traducere integrate și recunoașterii automate a limbii. În Microsoft Translator sunt disponibile mai mult de 60 de limbi.
 • Integrarea DLP (Data Loss Protection) facilitează și mai mult respectarea normelor de protecție a datelor, permițând căutarea în timp real a conținutului pe baza unor politici definite anterior pentru tipuri de date deosebit de sensibile, cum ar fi numerele de cont și de card de credit etc.

Cerințe de sistem pentru Excel 2019

 • Sistem de operare: Windows 10 - absolut necesar!; Windows Server 2019
 • Procesor: Min. 1,6 GHz
 • Spațiu pe hard disk: Min. 16 GB (32 biți) sau 20 GB (64 biți)
 • RAM: Min. 2 GB RAM (32 Bit) sau 4 GB RAM (64 Bit) - recomandat: 4 GB RAM
 • Placă grafică: Min. 1.280 x 768 pixeli, Min. DirectX 9 cu WDDM 2.0 - recomandat: DirectX 10

Cumpărați Excel 2019 ca Office program unic ieftin la Wiresoft

MS Excel este o parte indispensabilă, parte integrantă a suitei Microsoft Office. La Wiresoft, nu trebuie să achiziționați Excel 2019 ca parte a suitei corespunzătoare Office, ci puteți cumpăra software-ul ca un singur program - spre deosebire de mulți alți furnizori de software.

Avantajul dvs.: Cu licența pentru un singur utilizator, nu trebuie să vă angajați într-un abonament costisitor pe termen lung sau să acceptați o limită de timp pentru utilizare. Prin urmare, merită să cumpărați Excel 2019 de la Wiresoft ca program independent, deoarece astfel nu trebuie să descărcați nicio actualizare plătită.

Această licență de sine stătătoare Excel pentru un singur utilizator este identică din punct de vedere al funcționalității cu Excel, care este, de asemenea, inclus în Office Suite 2019. Acest lucru înseamnă că și companiile mai mici sau liber-profesioniștii pot beneficia de avantajele Excel 2019 și pot economisi bani în acest proces - deoarece software-ul independent este deosebit de accesibil la Wiresoft în acest scop.

Nu numai Excel, ci și toate celelalte licențe de software Microsoft pe care le puteți cumpăra în magazinul de software Wiresoft sunt produse originale Microsoft. Adesea, acestea provin dintr-o licență de volum sau au fost relansate de o companie, ceea ce nu le limitează capacitatea de utilizare și nici nu intră într-o zonă gri din punct de vedere juridic. Odată cu vânzarea către Wiresoft, software-ul instalat anterior a fost șters și, prin urmare, este din nou liber și poate fi utilizat de un alt utilizator. În plus, ca un retailer de software de renume, Wiresoft oferă doar versiuni complete care sunt nelimitate și 100% utilizabile.

Dacă aveți întrebări legate de Excel 2019 sau de orice alt program Office, puteți beneficia de asemenea de sfaturile noastre de specialitate prin e-mail, telefon și chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT EXCEL 2019"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT EXCEL 2019"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii