Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2013

MICROSOFT PUBLISHER 2013

148,00 RON *

incl. TVA.

Disponibil ca o descărcare instantanee


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10132
 • 021-10257
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
Publisher 2013 - programul Microsoft DTP standalone ca versiune de achiziție Publisher 2013...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT PUBLISHER 2013"

Publisher 2013 - programul Microsoft DTP standalone ca versiune de achiziție

Publisher 2013 este o versiune mai veche a versatilului program de DTP de la Microsoft pentru proiectarea profesională a unor publicații cu aspect interesant pentru orice scop: Pe lângă o selecție mare de șabloane de documente pentru toate utilizările tipice, Publisher oferă, de asemenea, funcții intuitive care pot fi utilizate pentru a crea materiale publicitare atractive din punct de vedere vizual și imprimabile, atât pentru uz comercial, cât și pentru uz privat: Pe lângă invitații și fluturași, pot fi concepute și scrisori de afaceri și de serie, mailuri, precum și prezentări, rapoarte și broșuri sau chiar cataloage mai mari - pentru a numi doar formatele tipice care sunt deja incluse ca șabloane.

Instrumentele ușor de înțeles și de utilizat din file, care sunt structurate clar în funcție de domenii funcționale specifice, sprijină utilizatorii, de la începători la profesioniști, cu instrumente practice și caracteristici care facilitează, de exemplu, editarea imaginilor - combinate într-o interfață de utilizare tipic Microsoft, ușor de utilizat, pentru o muncă eficientă. Prin urmare, Publisher face inutilă achiziționarea costisitoare a unui alt program DTP, iar software-ul poate fi utilizat rapid și de către utilizatorii neexperimentați.

Versiunea Publisher 2013 oferă din nou o serie de adăugiri practice și funcții noi care fac proiectarea publicațiilor și mai intuitivă:

 • Căutarea centralizată a imaginilor - pe desktop, prin intermediul catalogului ClipArt de pe Office.com sau de pe internet și inserarea imediată într-un document.
 • Fișierele de imagine sunt afișate în mod clar într-o coloană din zona de proiectare și pot fi glisate și aruncate pe o pagină de machetare sau schimbate.
 • Imaginile pot fi folosite și ca fundaluri - sunt disponibile diverse opțiuni de design pentru a adapta formatul.
 • Textele pot fi, de asemenea, evidențiate vizual prin efecte precum umbrele și reflexiile, efectele de iluminare și șanfrenarea.

MS Publisher 2013 este disponibil doar ca parte a anumitor versiuni superioare de Office și nu este integrat în Home & Business și Office 2013 Home & Student, de exemplu. Utilizatorii unei astfel de ediții pot cumpăra Publisher 2013 de la Wiresoft ca program independent. Deoarece versiunea Publisher 2013 este, de asemenea, compatibilă cu sistemele de operare Microsoft mai vechi, începând cu Windows XP, utilizatorii care doresc să continue să folosească această versiune sau una dintre versiunile ulterioare pe hardware-ul lor vor beneficia de achiziționarea de software folosit.

Pe lângă Publisher 2013, în magazinul online Wiresoft puteți achiziționa și versiuni mai noi și multe alte programe office speciale la prețuri deosebit de mici, ca versiuni pentru un singur utilizator. Următoarea prezentare generală oferă o introducere mai detaliată și o prezentare a funcțiilor și caracteristicilor din Publisher 2013.

Cele mai importante inovații ale Publisher 2013 dintr-o privire

Pe lângă optimizările și adăugările la funcțiile deja incluse, versiunea Publisher 2013 oferă, de asemenea, diverse caracteristici noi, care au extins și mai mult gama de opțiuni de proiectare.

Datorită selecției mari de șabloane de machetare, chiar și utilizatorii neexperimentați se pot apropia deja destul de mult de o anumită idee de design. Pentru a găsi șablonul potrivit, se poate folosi căutarea pe office.com. După ce a fost găsită macheta potrivită, aceasta poate fi adaptată în mod flexibil și apoi salvată ca un nou șablon personalizat, astfel încât să fie disponibilă imediat pentru o nouă publicare. Publisher 2013 oferă, de asemenea, următoarele caracteristici generale, care oferă opțiuni suplimentare pentru designul imprimabil:

 • Machetele create pot fi salvate pentru imprimare în cele mai comune formate de fișier - pe lângă formatul PDF, utilizat de obicei, acum sunt posibile și JPG și XPS. JPG oferă noi posibilități pentru imprimarea online și, în special, pentru imprimarea fotografiilor, în funcție de furnizor: Prin urmare, fiecare pagină a unei publicații poate fi salvată, de asemenea, ca imagine JPEG, dacă este necesar.
 • Folosiți Publisher pe un dispozitiv cu funcție tactilă: Publisher Version 2013 este, de asemenea, conceput pentru a fi utilizat pe o tabletă, astfel încât utilizatorii pot folosi degetul sau stiloul digital în locul mouse-ului pentru a accesa toate funcțiile și a crea fără efort machete.
 • Prin intermediul serviciului cloud Microsoft OneDrive, aceștia au acces la documentele de machetare de oriunde și pot să le partajeze și să le folosească împreună cu colegii prin actualizări în timp real. Standardele înalte de securitate ale OneDrive protejează datele împotriva accesului neautorizat sau a pierderii.
 • Căutarea centralizată a imaginilor oferă o imagine de ansamblu mai bună atunci când se utilizează grafică sau ilustrații - include nu numai imaginile disponibile la nivel local, ci și catalogul ClipArt de pe Office.com și căutările pe internet.

Funcții individuale interesante în Publisher 2013

În plus, următoarele funcții și caracteristici ușurează munca în Publisher - cu noi efecte și instrumente utile:

Editarea și schimbul de imagini în zona de proiectare

Unele etape de lucru necesită editarea simultană a mai multor imagini. Publisher le listează sau le afișează clar într-o coloană separată în zona de proiectare. Prin glisare și fixare, acestea pot fi mutate în poziția dorită în documentul de machetare sau schimbate. Acolo, funcțiile de zoom, panoramare și decupare sunt disponibile pentru editarea imaginilor fără a modifica prea mult aspectul documentului, iar cu ajutorul noilor instrumente precise de aliniere a acestora, formele, imaginile și textul pot fi formatate și plasate cu precizie.

Noi modalități de a crea fundaluri de imagine

Imaginile ca fundaluri de design pe o pagină deschid noi posibilități de design cu Publisher 2013. Cu doar câteva clicuri, acestea pot fi selectate și inserate cu precizie. Mai multe opțiuni sunt disponibile pentru a adapta o fotografie la formatul documentului: Imaginea poate fi extinsă sau utilizată de mai multe ori sub formă de plăci, umplând astfel complet fundalul.

Mai multe efecte noi pentru imagini și text

Publisher 2013 oferă multe efecte de imagine noi, cu ajutorul cărora o fotografie poate fi completată sau modificată cu o umbră, reflexii, dar și diverse efecte de lumină, precum și margini moi, șabloane și vederi 3D. Cele mai multe dintre aceste efecte sunt disponibile și pentru texte, pentru a crea documente care să iasă în evidență față de aspectul uniform al multor alte medii de imprimare și să atragă atenția cititorilor.

Utilizarea casetelor de text pentru publicații cu mai multe pagini

Atunci când creați broșuri de mai multe pagini cu Publisher 2013, inserarea unui text mai lung care este, de asemenea, intercalat cu imagini și casete de informații este deosebit de ușoară prin conectarea câmpurilor de text individuale împreună. Acest lucru înseamnă că textul este distribuit automat în toate cadrele de text atunci când este copiat. În cazul în care încă nu există suficient spațiu, acest lucru este indicat printr-o pictogramă corespunzătoare în câmpul respectiv. Acest lucru împiedică trecerea cu vederea a unor componente importante ale textului. Această funcție este, de asemenea, deosebit de utilă în cazul în care textele continuă să fie modificate după ce au fost lipite, deoarece fluxul este ajustat în mod automat și flexibil.

Partajați online documentele Publisher

Pentru a se asigura că un document creat cu Publisher 2013 este disponibil și altor angajați pentru a fi editat sau comentat, utilizatorii pot utiliza serviciul cloud Microsoft OneDrive pentru a-l stoca online; destinatarii autorizați primesc acces la document pentru editare printr-un link, ceea ce face ca stocarea să fie deosebit de sigură și protejează datele împotriva pierderilor. OneDrive oferă actualizări fiabile în timp real și standarde de securitate ridicate pentru o colaborare eficientă.

Cerințe de sistem pentru Microsoft Publisher 2013

Programul Office Publisher 2013 este disponibil în două versiuni: 32 de biți și 64 de biți. În funcție de acest lucru, cerințele hardware individuale diferă - de exemplu, pentru spațiul de lucru și spațiul pe hard disk. Se aplică următoarele cerințe minime pentru calculator:

 • Sisteme de operare: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2012/ 2012 R2 /2016 /2019 /2022
 • Procesor: procesor x86 sau x64 bit cu cel puțin 1 GHz și SSE2
 • RAM: 1 GB (32 de biți) sau 2 GB (64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 3,0 GB
 • Afișaj: rezoluție minimă de 1024 x 768
 • Placă grafică: placă grafică DirectX 10 pentru accelerarea hardware a graficii
 • Funcțiile tactile sunt optimizate pentru Windows 8

Cumpărați programul DTP Publisher 2013 de la Wiresoft ca versiune unică la prețuri mici

MS Publisher este parte integrantă a anumitor ediții MS Office - cu toate acestea, programul nu este inclus în Home & Business și Home & Student. În magazinul online Wiresoft puteți cumpăra Publisher 2013 și individual, ca software folosit - spre deosebire de mulți alți dealeri care oferă de obicei doar ultima versiune. Un alt avantaj este faptul că licența pentru un singur utilizator a Publisher 2013 oferită aici nu este o versiune de abonament cu durată limitată, ci vă aparține după cumpărare. Acest lucru înseamnă că achiziția de software Publisher 2013 de la Wiresoft este de două ori mai rentabilă pentru dumneavoastră!

Fiecare achiziție de software de la Wiresoft nu este doar deosebit de avantajoasă pentru dumneavoastră, ci și sigură: licența Publisher 2013 pentru un singur utilizator, pe care o achiziționați ca software folosit, provine dintr-o licență de volum anterioară a unei companii mai mari, care este însă complet identică, din punct de vedere al funcțiilor, cu programul Publisher 2013, care este inclus și în anumite pachete Office 2013. Prin urmare, divizarea licenței de volum și etichetarea rezultată ca software folosit nu are niciun efect asupra funcționalității acestuia; în plus, software-ul nu este supus uzurii.

Wiresoft vinde numai versiuni complete ale programului Publisher 2013 sau alte versiuni sau programe Office care sunt identice cu versiunile originale oferite de Microsoft.

Prin cumpărarea de software Publisher 2013 second-hand nu riscați nimic din punct de vedere juridic cu Wiresoft, deoarece comerțul cu software second-hand este permis în mod expres de lege, fapt confirmat de mai multe ori prin diverse hotărâri judecătorești.

Acest software Publisher 2013 utilizat poate fi instalat pe PC-ul dumneavoastră după finalizarea procesului de achiziție și descărcare și poate fi activat și utilizat imediat cu cheia de activare multiplă (cheie de licență de volum) furnizată.

Cumpărarea de software folosit de la Wiresoft este o soluție avantajoasă din punct de vedere economic pentru clienții noștri, pentru a putea utiliza fie versiuni mai vechi de programe, fie programe Microsoft care, în mod normal, nu sunt disponibile individual. Multe companii folosesc deja oferta de software folosit de la Wiresoft, dar și liber-profesioniștii și utilizatorii privați apreciază selecția mare de versiuni de programe - și, de asemenea, economisesc bani la cumpărare!

În magazinul de software Wiresoft, veți găsi, de asemenea, versiuni mai vechi ale Publisher 2013, precum și multe alte programe Office de ocazie la vânzare. Dacă aveți întrebări legate de MS Publisher 2013 sau de orice alt program Microsoft, apelați pur și simplu la consultanța noastră competentă prin e-mail, telefon sau chat.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT PUBLISHER 2013"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare