Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT PUBLISHER 2013

Disponibil ca o descărcare instantanee

 • SW10132
 • 021-10257
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
94,90 RON * 103,90 RON * (8,66% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Versiunea Versiunea completă
Dispozitive 1x
Domeniul de aplicare a livrării Descărcare + licență
Mediu Descărcare
Timp de execuție Nelimitat
Limbi Toate limbile
Timp de livrare  Câteva minute
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Server terminal Compatibil


Publisher 2013 este o versiune mai veche a versatilului program DTP de la Microsoft pentru proiectarea profesională a unor publicații cu aspect interesant pentru orice scop: Pe lângă o selecție mare de documente-șablon pentru toate utilizările tipice, Publisher oferă, de asemenea, funcții intuitive care pot fi utilizate pentru a crea materiale publicitare atractive din punct de vedere vizual și imprimabile, atât pentru uz profesional, cât și pentru uz privat: Pe lângă cărți de invitație și pliante, pot fi proiectate scrisori de afaceri și seriale, mailuri, precum și prezentări, rapoarte și broșuri sau chiar cataloage mai mari - doar pentru a numi formatele tipice care sunt deja incluse ca șabloane.

Pentru întrebări suplimentare cu privire la produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT PUBLISHER 2013"

Publisher 2013 - programul Microsoft DTP standalone ca versiune de achiziție

Publisher 2013 este o versiune mai veche a versatilului program DTP de la Microsoft pentru a proiecta în mod profesionist publicații cu aspect interesant pentru orice scop: În acest scop, Publisher oferă o gamă largă de documente-șablon pentru toate utilizările tipice, precum și funcții ușor de utilizat, care pot fi folosite pentru a crea materiale publicitare atractive din punct de vedere vizual și, în același timp, imprimabile, atât în sectorul privat, cât și în cel comercial: Pe lângă invitații și fluturași, pot fi concepute și scrisori de afaceri și de serie, mailuri, precum și prezentări, rapoarte și broșuri sau chiar cataloage mai mari - pentru a numi doar formatele tipice care sunt deja incluse ca șabloane.

Instrumentele ușor de înțeles și ușor de utilizat din file, care sunt structurate clar în funcție de domenii funcționale specifice, sprijină utilizatorii, de la începători la profesioniști, cu instrumente practice și caracteristici care facilitează, de exemplu, editarea imaginilor - combinate într-o interfață de utilizator tipic Microsoft, ușor de utilizat, pentru o muncă eficientă. Prin urmare, Publisher face inutilă achiziționarea costisitoare a unui alt program DTP, iar software-ul poate fi utilizat rapid și de către utilizatorii neexperimentați.

Versiunea Publisher 2013 oferă din nou o serie de adăugiri practice și funcții noi care fac proiectarea publicațiilor și mai intuitivă:

 • Căutarea centralizată a imaginilor - pe desktop, prin intermediul catalogului ClipArt de pe Office.com sau de pe internet și inserarea instantanee într-un document.
 • Fișierele de imagine sunt afișate în mod clar într-o coloană din zona de proiectare și pot fi glisate și aruncate pe o pagină de machetare sau schimbate.
 • Imaginile pot fi folosite și ca fundaluri - sunt disponibile diverse opțiuni de design pentru a personaliza formatul.
 • Textele pot fi, de asemenea, evidențiate vizual prin efecte precum umbre și reflexii, efecte de iluminare și bisturiu.

MS Publisher 2013 este disponibil doar ca o componentă a anumitor versiuni superioare Office și, de exemplu, nu este integrat în Home & Business și Office 2013 Home & Student. Utilizatorii unei astfel de ediții pot achiziționa în mod convenabil Publisher 2013 de la Wiresoft ca un program independent. Deoarece versiunea Publisher 2013 este suportată și de sistemele de operare Microsoft mai vechi de la Windows XP sau mai târziu, utilizatorii care doresc să continue să folosească această versiune sau una dintre versiunile ulterioare pe hardware-ul lor vor beneficia de cumpărarea de software folosit.

În plus față de Publisher 2013, puteți achiziționa versiuni mai noi și multe alte programe speciale Office la prețuri deosebit de mici ca versiuni pentru un singur utilizator în magazinul online Wiresoft. Următoarea prezentare generală oferă o introducere mai detaliată și o prezentare a funcțiilor și caracteristicilor din Publisher 2013.

Cele mai importante inovații ale Publisher 2013 dintr-o privire

Pe lângă optimizările și adăugările la funcțiile deja incluse, versiunea Publisher 2013 oferă, de asemenea, diverse inovații, prin care gama de opțiuni de design a fost extinsă și mai mult.

Datorită selecției mari de șabloane de machetare, chiar și utilizatorii neexperimentați se pot apropia deja destul de mult de o anumită idee de design. Pentru a găsi șablonul potrivit, se poate folosi căutarea pe office.com. După ce a fost găsită macheta potrivită, aceasta poate fi adaptată în mod flexibil și apoi salvată ca un nou șablon personalizat, astfel încât să fie disponibilă imediat pentru o nouă publicare. În plus, următoarele caracteristici generale sunt disponibile în Publisher 2013, care oferă opțiuni suplimentare pentru designul imprimabil:

 • Machetele create pot fi salvate pentru imprimare în cele mai comune formate de fișier - pe lângă cel mai comun format PDF, acum sunt posibile și JPG și XPS. JPG oferă noi posibilități pentru imprimarea online și, în special, pentru imprimarea fotografiilor, în funcție de furnizor: Prin urmare, fiecare pagină a unei publicații poate fi salvată, de asemenea, ca imagine JPEG, dacă este necesar.
 • Utilizarea Publisher pe un dispozitiv cu funcție tactilă: Publisher versiunea 2013 este, de asemenea, conceput pentru a fi utilizat pe o tabletă, astfel încât utilizatorii pot utiliza de asemenea degetul sau stiloul digital în locul mouse-ului pentru a accesa toate funcțiile și a crea fără efort machete.
 • Prin intermediul serviciului cloud OneDrive al Microsoft, aceștia pot accesa documentele de prezentare de oriunde și le pot partaja și utiliza cu colaboratorii prin actualizări în timp real. Standardele înalte de securitate ale OneDrive protejează datele împotriva accesului neautorizat sau a pierderilor.
 • Căutarea centralizată a imaginilor oferă o imagine de ansamblu mai bună atunci când se utilizează grafică sau ilustrații - include nu numai imaginile disponibile la nivel local, ci și catalogul ClipArt de pe Office.com și căutările pe internet.

Funcții individuale interesante în Publisher 2013

În plus, următoarele funcții și caracteristici ușurează munca în Publisher - cu noi efecte și instrumente utile:

Editarea și schimbarea imaginilor în zona de proiectare

Unele etape de lucru necesită editarea simultană a mai multor imagini. Publisher le listează sau le afișează clar într-o coloană separată în zona de proiectare. Acestea pot fi apoi trase și lăsate în poziția dorită în documentul de machetare sau schimbate. Noile instrumente de zoom, panoramare și decupare vă permit să editați imagini fără a modifica aspectul documentului, iar noile instrumente de aliniere precisă vă permit să formatați și să plasați cu precizie forme, imagini și text.

Noi modalități de a crea fundaluri de imagine

Imaginile ca fundaluri de design pe o pagină deschid noi posibilități de design cu Publisher 2013, permițându-le să fie selectate și inserate cu precizie în doar câteva clicuri. Mai multe opțiuni sunt disponibile pentru a adapta o fotografie la formatul documentului: Imaginea poate fi extinsă sau utilizată de mai multe ori ca și plăci, umplând astfel complet fundalul.

Mai multe efecte noi pentru imagini și text

Publisher 2013 oferă multe efecte de imagine noi, care pot fi folosite pentru a adăuga sau modifica o fotografie cu o umbră, reflexii, dar și diverse efecte de strălucire, precum și margini moi, șabloane și vizualizări 3D. Cele mai multe dintre aceste efecte sunt disponibile și pentru text, permițându-vă să creați documente care se disting de aspectul uniform al multor alte medii de imprimare și să atrageți atenția cititorilor.

Utilizarea casetelor de text pentru publicații cu mai multe pagini

Atunci când creați broșuri de mai multe pagini cu Publisher 2013, inserarea unui text mai lung, care este, de asemenea, intercalat cu imagini și casete de informații, este deosebit de ușoară prin legarea caselor de text individuale între ele. Acest lucru înseamnă că textul este distribuit automat în toate cadrele de text atunci când este copiat. În cazul în care încă nu există suficient spațiu, acest lucru este indicat printr-o pictogramă corespunzătoare în câmpul respectiv. Acest lucru împiedică trecerea cu vederea a unor componente importante ale textului. Această funcție este, de asemenea, deosebit de utilă în cazul în care textele sunt încă în curs de modificare după inserare, deoarece fluxul este ajustat automat în mod flexibil.

Partajați online documentele Publisher

Pentru a se asigura că un document creat cu Publisher 2013 este disponibil și altor angajați pentru a fi editat sau comentat, utilizatorii pot utiliza serviciul cloud Microsoft OneDrive pentru a-l stoca online; destinatarii autorizați primesc acces la document pentru editare printr-un link, ceea ce face ca stocarea să fie deosebit de sigură și protejează datele împotriva pierderilor. OneDrive oferă actualizări fiabile în timp real și standarde de securitate ridicate pentru o colaborare eficientă.

Cerințe de sistem pentru Microsoft Publisher 2013

Programul Office Publisher 2013 este disponibil în două versiuni: 32 de biți și 64 de biți. În funcție de acest lucru, cerințele hardware individuale diferă - de exemplu, pentru spațiul de lucru și spațiul pe hard disk. Se aplică următoarele cerințe minime pentru calculator:

 • Sisteme de operare: min. Windows XP (SP3, 32 de biți), până la Windows 10 / Windows Server 2003 (SP2, 32 de biți) până la Windows Server 2019 (SP1, 32 de biți/64 de biți)
 • Procesor: procesor x86 sau x64 bit cu cel puțin 1 GHz și SSE2
 • RAM: 1 GB (32 de biți) sau 2 GB (64 de biți)
 • Spațiu pe hard disk: cel puțin 3,0 GB
 • Afișaj: rezoluție minimă de 1024 x 768
 • Placă grafică: placă grafică DirectX 10 pentru accelerarea hardware a graficii
 • Funcțiile tactile sunt optimizate pentru Windows 8

Programul DTP Publisher 2013 de la Wiresoft cumpărați ieftin ca o singură versiune

MS Publisher este parte integrantă a anumitor ediții MS Office - cu toate acestea, programul nu este inclus în Home & Business și Home & Student. În magazinul online Wiresoft puteți cumpăra Publisher 2013 și individual, ca software folosit - spre deosebire de mulți alți dealeri care oferă de obicei doar ultima versiune. Avantajul dumneavoastră suplimentar: Licența pentru un singur utilizator a Publisher 2013 oferită aici nu este nici ea o versiune de abonament cu durată limitată, ci vă aparține după cumpărare. Astfel, achiziția de software Publisher 2013 de la Wiresoft este de două ori mai avantajoasă pentru dumneavoastră!

Fiecare achiziție de software de la Wiresoft nu este doar deosebit de avantajoasă pentru dumneavoastră, ci și sigură: Licența Publisher 2013 pentru un singur utilizator, pe care o achiziționați ca software folosit, provine dintr-o licență de volum anterioară a unei companii mai mari, care este însă complet identică în gama sa de funcții cu programul Publisher 2013, care este inclus și în anumite pachete Office 2013. Prin urmare, împărțirea licenței de volum și etichetarea rezultată ca software folosit nu are niciun efect asupra funcționalității acestuia și, în plus, software-ul nu este supus uzurii.

Wiresoft vinde numai versiuni complete ale Publisher 2013 sau alte versiuni sau programe care sunt compatibile cu versiunea Office Care sunt identice cu versiunile originale oferite de Microsoft.

Prin achiziția de software Publisher 2013 folosit, nu vă asumați niciun risc legal cu Wiresoft, deoarece comerțul cu software folosit este permis în mod expres de lege, fapt confirmat de mai multe ori prin diverse hotărâri judecătorești.

Acest software Publisher 2013 utilizat poate fi instalat pe PC-ul dumneavoastră după ce procesul de achiziție și descărcare este finalizat și poate fi activat și utilizat imediat cu cheia de activare multiplă (cheie de licență de volum) furnizată.

Cumpărarea de software folosit de la Wiresoft este o soluție avantajoasă din punct de vedere economic pentru clienții noștri, pentru a putea utiliza fie versiuni mai vechi de programe, fie programe Microsoft care în mod normal nu sunt disponibile individual. Multe companii folosesc deja oferta de software folosit de la Wiresoft, dar și liber-profesioniștii și utilizatorii privați apreciază selecția mare de versiuni de programe - și economisesc bani la cumpărare!

În magazinul de software Wiresoft Software Shop veți găsi nu numai acest lucru, ci și versiuni mai vechi ale Publisher 2013, precum și multe alte programe folosite Office la vânzare. Dacă aveți întrebări despre MS Publisher 2013 sau despre orice alt program Microsoft, apelați pur și simplu la consultanța noastră competentă prin e-mail, telefon sau chat.

Alte linkuri către "MICROSOFT PUBLISHER 2013"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT PUBLISHER 2013"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii