Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Ajutor pentru instalare
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h

 • SW10395
 • 359-06320
 • Valabil în permanență
 • Toate limbile
 • EU
P Veți obține Puncte bonus
DESCĂRCARE SOFTWARE + LICENȚĂ
2.012,90 RON * 2.235,90 RON * (9,97% salvat)

incl. TVA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Cu fiecare achiziție de la Wiresoft veți sprijini Kinderschutzbund.


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALII  
Cantitate 5x Device CAL
Sistem  Server SQL 
CAL Device CAL
Domeniul de livrare ID de licență + Cod de autentificare 
Timp de execuție Nelimitat
Limbaje Toate limbile


În plus față de licențierea Microsoft SQL Server 2016 în ediția Standard, sunt necesare licențe suplimentare de acces client, de exemplu sub forma unor SQL Server 2016 Device CAL, pentru utilizare; acestea oferă unui singur dispozitiv final înregistrat drepturi de acces la SQL Server. Acest lucru se datorează faptului că în cazul licențelor Server/CAL pentru SQL 2016 Server în ediția Standard, licența de server nu conține drepturi de utilizare suplimentare; acestea trebuie achiziționate separat, de exemplu, pentru un dispozitiv final, sub forma unui Device CAL. Pentru fiecare dispozitiv final se atribuie un singur Device CAL, care conferă doar computerului echipat cu acesta permisiunea de a accesa serverul.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la produs, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Informații despre produs "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL"

5x CAL-uri de dispozitiv pentru MS SQL Server 2016 ca software utilizat

În plus față de licențierea Microsoft SQL Server 2016 în ediția Standard, sunt necesare licențe suplimentare de acces pentru clienți, de exemplu, sub formă de SQL Server 2016 Device CALs; acestea oferă cinci dispozitive finale individuale înregistrate drepturi de acces la SQL Server. Acest lucru se datorează faptului că, în cazul licențelor Server/CAL pentru SQL 2016 Server în ediția Standard, licența de server nu include alte drepturi de utilizator; acestea trebuie achiziționate separat, de exemplu, pentru un dispozitiv final sub forma unui CAL pentru dispozitive. Pentru fiecare dispozitiv final se emite un singur CAL pentru dispozitiv, care dă permisiunea de a accesa serverul doar calculatorului echipat cu acesta.

SQL Server 2016 Device CALs ca software folosit de la Wiresoft nu numai că au un mare avantaj de preț față de ofertele comparabile din comerțul cu software, dar sunt disponibile și individual. În același timp, acestea au aceleași funcționalități ca și licențele Device Client Access Licenses pentru SQL Server 2016 disponibile în cadrul programului oficial Microsoft Volume Licensing Program.

Beneficiați de toate avantajele oferite de MS SQL Server 2016 chiar și cu un CAL de dispozitiv utilizat

Ediția SQL Server 2016 Standard oferă caracteristici atât pentru proiectarea, cât și pentru gestionarea platformelor de baze de date hibride și scalabile. Caracteristicile incluse în această versiune sprijină, printre altele, executarea aplicațiilor inteligente de misiune critică. Utilizatorii cu un CAL pentru dispozitive vor beneficia de integrarea Hadoop și cloud, de analiza R și de capabilități avansate de interogare, în timp ce securitatea îmbunătățită a SQL Server 2016 sprijină operațiunile eficiente și sigure ale întreprinderii. Alte caracteristici și îmbunătățiri noi includ:

 • Performanță optimizată a serverului, inclusiv capabilități în memorie, tabele temporale pentru istoricizarea datelor, depozit de coloane în memorie și depozit de interogări
 • SQL Server R Services, inclusiv limbajul statistic R pentru executarea accelerată a scripturilor R direct pe SQL Server
 • Servicii de date principale pentru gestionarea și furnizarea eficientă a seturilor de date principale
 • SQL Server Reporting Services pentru crearea de rapoarte mobile sau paginate
 • Servicii de analiză pentru a furniza date analitice pentru rapoartele serviciilor de afaceri și de raportare
 • Securitate îmbunătățită cu RLS (Row-Level Security), criptare permanentă și mascare dinamică a datelor
 • Suport îmbunătățit pentru cloud prin integrarea Stretch Databases
 • Suport pentru soluțiile convenționale OLAP (Online Analytical Processing)
 • Transact-SQL pentru o performanță maximă a serverului SQL
 • PolyBase pentru procesarea interogărilor Transact-SQL din surse de date externe

CAL-uri de dispozitiv pentru SQL Server Standard-Ediția 2016

Un Device CAL folosit de la Wiresoft are aceleași funcționalități ca și unul nefolosit anterior pentru a putea utiliza serviciile SQL Server 2016 Standard-Edition: Acest lucru înseamnă că întreprinderile mici și mijlocii beneficiază în special de licențierea prin server/CAL, care, după cum s-a menționat deja, necesită un anumit număr de licențe de acces client pentru dispozitive, în plus față de licența de server.

Licențierea SQL Server 2016 cu licențe de server plus CAL-uri

Opțiunea alternativă de licențiere a SQL Server 2016 cu o licență de server plus Device CALs este definită de Microsoft în regulamentul de licențiere: acest model de licențiere este denumit acolo licențiere Server/CAL. Gestionarea licențelor Microsoft face distincție între licențierea de bază a unui SQL Server și licențierea suplimentară a dispozitivelor finale individuale sau a utilizatorilor. Cu licențierea Server/CAL, fiecare server pe care rulează o instanță SQL Server necesită o licență Standard Server License 2016, iar pentru accesul la SQL Server licențiat în acest mod, este necesară o licență de acces separată(Device CAL) pentru fiecare dispozitiv final dedicat, care este proiectat pentru o versiune de server identică sau superioară.

Numai CAL pentru dispozitive dă dreptul unui PC, laptop etc. să utilizeze funcțiile SQL Server din versiunea 2016; CAL-urile incluse cu licența de server oferă doar drepturi de administrator! Această licență de acces client pentru dispozitive finale nu conține niciun software care trebuie instalat, ci constă doar în drepturi de acces în mediul client/server pentru SQL Server 2016.

Trebuie respectată compatibilitatea versiunilor SQL Server 2016 și a CAL-urilor pentru dispozitive

Cu un Device CAL pentru SQL Server 2016, un dispozitiv final primește drepturi de acces nu numai pentru SQL Server 2016, ci și pentru versiuni mai vechi de SQL Server, de exemplu 2014 (downgrade). Cu toate acestea, Device CAL pentru SQL Server 2016 nu poate fi utilizat pentru a accesa o versiune SQL Server superioară, cum ar fi 2019 (actualizare). Prin urmare, atunci când achiziționați CAL-uri de dispozitiv pentru SQL Server 2016, trebuie să vă asigurați că licența de server și licența de acces sunt compatibile.

De ce există o licențiere alternativă pentru SQL Server 2016 Standard edition cu CAL-uri?

Pentru Standard-Edițiile SQL Server în versiunea 2016, Microsoft oferă licențe bazate pe CAL pentru dispozitive (puncte finale) sau utilizatori, pe lângă licențele de bază. Acest tip de licență de acces la server se adresează în primul rând IMM-urilor, pentru care SQL Server are adesea performanțe mai scăzute, dar este suficient pentru nevoile lor. Achiziționarea de licențe de acces pentru clienți cu mai multe dispozitive este, de obicei, mai puțin costisitoare decât licențierea serverului pe nuclee.

În plus față de licența de server, modelul de licențiere Microsoft oferă două tipuri de CAL pentru accesul la SQL Server 2016:

 • SQL Server 2016 Device CAL: aceasta oferă drepturi de acces la server pentru un dispozitiv endpoint dedicat (PC, laptop, tabletă, telefon)
 • SQL Server 2016 User CAL: oferă drepturi de acces la server unui utilizator dedicat

De ce trebuie să fiu conștient atunci când acord licențe cu CAL-uri de dispozitiv pentru SQL Server 2016?

Cu Device CAL, un anumit dispozitiv final(Device) primește drepturi de acces pentru SQL Server 2016. Odată ce înregistrarea a fost finalizată, aceasta nu mai poate fi modificată ulterior. În principiu, nu este posibilă schimbarea tipului de CAL - de la CAL dispozitiv la CAL utilizator sau invers. Aceste restricții au scopul de a preveni utilizarea abuzivă a CAL, iar acest sistem de licențiere oferă, de asemenea, o mai mare securitate, deoarece împiedică accesul utilizatorilor neautorizați sau al terților la serverul unei companii.

Care sunt beneficiile CAL pentru dispozitive pentru SQL Server 2016?

Funcționalitatea unei licențe CAL pentru dispozitiv nu diferă în principiu de licența de acces client bazată pe utilizator. Cu toate acestea, avantajele respective pot fi observate în tipul de accesări tipice sau cele mai frecvente ale SQL Server: companiile în care este utilizat un SQL Server pot fi diferite atât în ceea ce privește numărul de stații de lucru implicate, cât și fluxurile de lucru obișnuite în care este utilizat SQL Server: În special în IMM-uri, angajații împart un singur computer pentru proiecte corespunzătoare sau îl folosesc în schimburi, în timp ce utilizatorii din alte medii de lucru accesează în mod regulat serverul SQL prin intermediul unor dispozitive finale complet diferite.

Deoarece Licența de dispozitiv pentru SQL Server 2016 este legată de un singur dispozitiv final compatibil cu Windows- și nu de un anumit utilizator pentru a obține acces la SQL Server, aceasta oferă diferite opțiuni de utilizare: Dacă dispozitivul final licențiat este, de exemplu, un laptop sau o tabletă care este utilizat în deplasare, utilizatorul respectiv poate accesa SQL Server nu numai la locul de muncă din cadrul companiei, ci și local, în mod independent - de exemplu, pe drum sau acasăOffice. Atunci când se utilizează Device CAL prin intermediul unui PC, accesul la SQL Server are loc, în mod natural, numai la sediul companiei.

Concluzie

Prin urmare, tipul de CAL pentru SQL Server 2016 care permite opțiuni de implementare mai cuprinzătoare este determinat de scenariul aplicațiilor obișnuite dintr-o companie. Este important să știți acest lucru, deoarece decizia privind tipul respectiv de licență de acces client pentru SQL Server 2016 trebuie luată odată cu achiziția, deoarece sistemul de licențiere Microsoft nu prevede posibilitatea schimbării ulterioare a unui CAL de dispozitiv într-un CAL de utilizator sau invers și, prin urmare, exclude acest lucru.

Trebuie să se țină cont de utilizarea principală a dispozitivelor finale licențiate, precum și de numărul de angajați: dacă unul și același computer este utilizat alternativ de diferiți angajați pentru a accesa SQL Server, atunci licențierea Device CAL oferă mai multe avantaje, indiferent dacă dispozitivul final este utilizat intern, extern sau mobil.

Cumpărați Device CALs pentru Microsoft SQL Server 2016 începând de la o singură licență în magazinul online Wiresoft

Device CALs pentru MS SQL Server 2016 sunt, de asemenea, disponibile în magazinul online Wiresoft ca licențe pentru un singur utilizator - reglementările obișnuite de licențiere în volum nu se aplică software-ului folosit, fără ca "folosit" să însemne dezavantaje în ceea ce privește capacitatea de utilizare a Device CALs, deoarece software-ul nu se poate uza.

Ce sunt utilizate CAL-uri de dispozitiv pentru SQL Server 2016?

Licențele de acces pentru dispozitive pentru SQL Server 2016 de la Wiresoft sunt licențe de acces pentru dispozitive finale, deoarece sunt disponibile și în cadrul programului de licențiere Microsoft; diferența față de acestea este că au făcut parte dintr-o licență de volum pentru dispozitive finale pentru SQL Server 2016, care a fost achiziționată anterior de o companie, iar licențele de acces individuale pentru dispozitive care nu erau necesare pentru această companie sau licența de volum completă au fost revândute către Wiresoft. În cazul Wiresoft, licența de volum a fost împărțită și convertită în licențe individuale, marcând CAL-urile pentru dispozitive ca software utilizat sau Software utilizat. După cum s-a menționat deja, CAL-urile de dispozitiv folosite sunt pe deplin utilizabile în ciuda acestui marcaj, deoarece nu există uzură a software-ului sau orice altă restricție în ceea ce privește funcționalitatea sau durata de viață utilă.

Ce securitate oferă cumpărătorii de CAL-uri pentru dispozitive utilizate pentru SQL Server 2016?

Cumpărarea de software folosit, cum ar fi Device CALs pentru SQL Server de la Wiresoft, nu numai că oferă clienților o alternativă accesibilă, dar este la fel de sigură! Astfel, obțineți chiar și un singur Device CAL pentru Microsoft SQL Server 2016 nu numai la un preț mai mic decât software-ul "nou" comparabil, dar aveți, de asemenea, siguranța obișnuită a cumpărătorului după finalizarea procesului de plată prin descărcarea instantanee, precum și activarea imediată a licenței cu cheia de licență de volum inclusă.

De unde provin CAL-urile pentru SQL Server 2016? Licențele de acces la dispozitive pentru SQL Server 2016 disponibile la Wiresoft provin din inventarele de licențe ale diferitelor organizații și companii. Prin urmare, în acest caz se aplică jurisdicția obișnuită, care permite în mod explicit comerțul cu software folosit, fapt confirmat în mod clar și de mai multe hotărâri judecătorești.

Pentru dumneavoastră, în calitate de client Wiresoft, achiziția de Device CAL-uri folosite pentru SQL Server 2016, precum și orice altă licență de acces client oferită de noi, precum și utilizarea acestora înseamnă securitate juridică, deoarece nici noi, nici dumneavoastră nu încălcăm prevederile legale. Datorită dovezii complete a tuturor cumpărătorilor din partea Wiresoft, CAL-urile folosite sunt, de asemenea, la fel de sigure pentru audit!

Avantajele dvs. atunci când cumpărați CAL-uri folosite pentru SQL Server 2016

Software-ul folosit de la Wiresoft pentru Device CALs pentru SQL Server 2016 sau alte licențe de acces oferă astfel clienților noștri o alternativă cu adevărat ieftină la ofertele multor alți furnizori, dar mai ales nu există nicio restricție privind numărul exact de Device CALs necesare, astfel încât utilizarea efectivă a serviciilor SQL Server poate fi licențiată exact - spre deosebire de eșalonarea inflexibilă a CALs - ceea ce reduce costurile pentru licențierea serverului.

Magazinul online Wiresoft oferă la Used Software licențe de acces nu numai Device CAL, ci și User CAL pentru SQL Server 2016 - precum și alte versiuni de licențe de acces pentru MS SQL Server, inclusiv licențele de server corespunzătoare. În acest fel, evitați costurile de achiziție a unui hardware mai nou sau eventualele probleme de compatibilitate datorate unor versiuni diferite de software.

Pe lângă Device și alte CAL-uri pentru SQL Server 2016, puteți găsi licențe pentru alte software Microsoft Server, inclusiv CAL-urile necesare, în magazinul de software Wiresoft - cu toate avantajele Wiresoft pentru software-ul folosit. Dacă aveți întrebări despre Device CALs pentru SQL Server 2016 sau orice alt produs Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Alte linkuri către "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL"
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Categorii