Chat with us, powered by LiveChat
PRODUS ORIGINAL AUTORIZAT
EXPEDIERE ÎN TERMEN DE 24 DE ORE
ASISTENȚĂ PRIN CHAT, E-MAIL ȘI TELEFON
LINIE TELEFONICĂ GRATUITĂ +4969 - 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL

MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL

3.353,95 RON *

incl. TVA.

Gata pentru expediere imediată, timp de livrare 24h


Sunteți un client de afaceri
sau aveți întrebări de natură juridică?

Sunt aici pentru tine.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10397
 • 359-06320
 • Beneficii

  - Livrare rapidă
  . - Produs original autorizat
  . - Expediere în termen de 24 de ore
  . - Suport prin chat, e-mail și telefonic
  .
25x Device CAL-uri pentru MS SQL Server 2016 ca software utilizat În plus față de licența...mai mult
Informații despre produs "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL"

25x Device CAL-uri pentru MS SQL Server 2016 ca software utilizat

În plus față de licența Microsoft SQL Server 2016 în ediția Standard Edition, sunt necesare licențe suplimentare de acces pentru clienți pentru utilizare, de exemplu sub forma de SQL Server 2016 Device CALs; aceasta oferă douăzeci și cinci de dispozitive finale individuale, înregistrate, drepturi de acces la SQL Server. Acest lucru se datorează faptului că, în cazul licențelor Server/CAL pentru SQL 2016 Server în ediția Standard, licența de server nu conține drepturi de utilizare suplimentare; acestea trebuie achiziționate separat, de exemplu, pentru un dispozitiv final sub forma unui CAL pentru dispozitive. Pentru fiecare dispozitiv final se emite un singur CAL pentru dispozitiv, care dă permisiunea de a accesa serverul doar calculatorului echipat cu acesta.

SQL Server 2016 Device CALs ca software folosit de la Wiresoft nu numai că au un mare avantaj de preț față de ofertele comparabile din comerțul cu software, dar sunt disponibile și individual. Acestea au aceleași funcționalități ca și licențele de acces client pentru dispozitive pentru SQL Server 2016 disponibile în cadrul programului oficial de licențiere în volum al Microsoft.

Beneficiați de toate avantajele MS SQL Server 2016 chiar și cu un CAL pentru dispozitiv folosit

SQL Server 2016 Standard Edition oferă funcții atât pentru proiectarea, cât și pentru gestionarea platformelor de baze de date hibride și scalabile. Caracteristicile incluse în această versiune sprijină, printre altele, executarea aplicațiilor inteligente critice pentru afaceri. Cu un CAL pentru dispozitive, utilizatorii beneficiază de integrare Hadoop și cloud, analize R și opțiuni de interogare extinse; securitatea îmbunătățită a SQL Server 2016 sprijină procesele eficiente și sigure ale companiei. Alte caracteristici noi și îmbunătățiri includ:

 • Performanță optimizată a serverului, inclusiv funcții în memorie, tabele temporale pentru istoricul datelor, stocare de coloane în memorie și stocare de interogări
 • SQL Server R Services incl. limbajul statistic R pentru executarea accelerată a scripturilor R direct pe SQL Server
 • Servicii de date de bază pentru administrarea și furnizarea eficientă a seturilor de date de bază
 • SQL Server Reporting Services pentru crearea de rapoarte mobile sau paginate
 • Servicii de analiză pentru a furniza date analitice pentru rapoartele serviciilor de afaceri și de raportare
 • Securitate îmbunătățită cu RLS (Row-Level Security), criptare permanentă și mascare dinamică a datelor
 • Suport îmbunătățit pentru cloud prin integrarea Stretch Databases
 • Suport pentru soluțiile convenționale OLAP (Online Analytical Processing)
 • Transact-SQL pentru o performanță maximă a serverului SQL
 • PolyBase pentru procesarea interogărilor Transact-SQL din surse de date externe

CAL-uri de dispozitiv pentru SQL Server Standard Edition 2016

Un Device CAL folosit de la Wiresoft are aceleași funcționalități ca și unul nefolosit anterior pentru a putea utiliza serviciile SQL Server 2016 Standard Edition: Acest lucru înseamnă că întreprinderile mici și mijlocii beneficiază în special de licențierea prin Server/CAL, care, după cum s-a menționat deja, necesită un anumit număr de licențe de acces client pentru dispozitive, pe lângă licența de server.

Licențierea SQL Server 2016 cu licențe de server plus CAL-uri

Opțiunea alternativă de licențiere pentru SQL Server 2016 cu o licență de server plus CAL-uri pentru dispozitive este definită de Microsoft în reglementările privind licențele: acest model de licențiere este denumit acolo licențiere Server/CAL. Gestionarea licențelor Microsoft face distincție între licențierea de bază a unui SQL Server și licențierea suplimentară a dispozitivelor finale individuale sau a utilizatorilor. În cazul licențelor Server/CAL, fiecare server pe care este executată o instanță SQL Server necesită o licență Standard Server 2016, iar pentru accesul la SQL Server licențiat în acest mod, o licență de acces separată(Device CAL) pentru fiecaredispozitiv final dedicat, care este proiectat pentru o versiune de server identică sau superioară.

Numai CAL-ul pentru dispozitive autorizează un PC, un laptop etc. să utilizeze funcțiile SQL Server din versiunea 2016; CAL-urile incluse în licența de server oferă doar drepturi de administrator! Această licență de acces client pentru dispozitive finale nu conține niciun software care trebuie instalat, ci constă doar în drepturi de acces în mediul client/server pentru SQL Server 2016.

Trebuie respectată compatibilitatea versiunilor SQL Server 2016 și a CAL-urilor pentru dispozitive

Cu un Device CAL pentru SQL Server 2016, un dispozitiv final primește drepturi de acces nu numai pentru SQL Server 2016, ci și pentru versiuni mai vechi de SQL Server, de exemplu 2014 (downgrade). Cu toate acestea, Device CAL pentru SQL Server 2016 nu poate fi utilizat pentru a accesa o versiune SQL Server superioară, cum ar fi 2019 (upgrade). Prin urmare, atunci când achiziționați Device CAL pentru SQL Server 2016, trebuie să acordați atenție compatibilității dintre licența de server și licența de acces.

De ce există o licențiere alternativă pentru SQL Server 2016 Standard Edition cu CAL-uri?

Pentru edițiile standard ale SQL Server în versiunea 2016, Microsoft oferă, de asemenea, licențe bazate pe CAL pentru dispozitive (dispozitive finale) sau utilizatori, pe lângă licențele de bază. Cu acest tip de licență de acces la server, sunt luate în considerare în special IMM-urile, al căror SQL Server are adesea o performanță mai mică, dar care este suficientă pentru nevoile lor. În acest caz, achiziționarea mai multor licențe de acces client pentru mai multe dispozitive este, de obicei, mai ieftină decât licențierea serverului pe nuclee.

În plus față de licența de server, modelul de licențiere Microsoft oferă două tipuri de CAL pentru accesul la SQL Server 2016:

 • SQL Server 2016 Device CAL: aceasta oferă drepturi de acces la server pentru un dispozitiv final dedicat (PC, laptop, tabletă, telefon)
 • SQL Server 2016 User CAL: oferă drepturi de acces la server unui utilizator dedicat

Ce trebuie să am în vedere atunci când acord licențe cu CAL-uri de dispozitiv pentru SQL Server 2016?

Cu Device CAL, un anumit dispozitiv final(dispozitiv) primește drepturi de acces pentru SQL Server 2016. Odată ce înregistrarea a fost finalizată, aceasta nu mai poate fi modificată ulterior. În principiu, nu este posibilă schimbarea tipului de CAL - de la CAL dispozitiv la CAL utilizator sau invers. Aceste restricții sunt menite să prevină utilizarea abuzivă a CAL, iar acest sistem de licențiere oferă, de asemenea, mai multă securitate, deoarece împiedică accesul utilizatorilor neautorizați sau străini la serverul unei companii.

Care sunt avantajele Device CAL pentru SQL Server 2016?

Funcționalitatea unui CAL pentru dispozitiv nu diferă, în principiu, de licența de acces client bazată pe utilizator. Cu toate acestea, avantajele respective pot fi observate în tipul de accesări tipice sau cele mai frecvente ale SQL Server: companiile în care este utilizat un SQL Server pot fi diferite atât în ceea ce privește numărul de stații de lucru aferente, cât și fluxurile de lucru obișnuite în care este utilizat SQL Server: În special în IMM-uri, angajații împart un singur computer pentru proiecte corespunzătoare sau îl folosesc în schimburi, în timp ce utilizatorii din alte medii de lucru accesează în mod regulat serverul SQL prin intermediul unor dispozitive finale complet diferite.

Deoarece licența de dispozitiv pentru SQL Server 2016 este legată de un singur dispozitiv final capabil de Windows - și nu de un anumit utilizator pentru a obține acces la SQL Server - aceasta oferă diferite posibilități de utilizare: dacă dispozitivul final licențiat este, de exemplu, un laptop sau o tabletă care este utilizat în deplasare, utilizatorul respectiv poate accesa SQL Server nu numai la locul de muncă din cadrul companiei, ci și local, în mod independent - de exemplu, pe drum sau la biroul de acasă. Atunci când se utilizează Device CAL prin intermediul unui PC, accesul la SQL Server are loc, în mod natural, numai la sediul companiei.

Concluzie

Ce tip de CAL pentru SQL Server 2016 permite opțiuni de utilizare mai cuprinzătoare depinde de scenariul aplicațiilor obișnuite dintr-o companie. Este important să știți acest lucru, deoarece decizia privind tipul respectiv de licență de acces client pentru SQL Server 2016 trebuie luată odată cu achiziția, deoarece sistemul de licențiere Microsoft nu prevede posibilitatea de a schimba ulterior un CAL de dispozitiv într-un CAL de utilizator sau viceversa și, prin urmare, exclude acest lucru.

Trebuie să se țină cont de utilizarea principală a dispozitivelor finale licențiate, precum și de numărul de angajați: dacă unul și același computer este utilizat alternativ de diferiți angajați pentru a accesa SQL Server, atunci licențierea Device CAL oferă mai multe avantaje, indiferent dacă dispozitivul final este utilizat intern, extern sau mobil.

Cumpărați CAL-uri pentru dispozitive pentru Microsoft SQL Server 2016 începând cu o singură licență în magazinul online Wiresoft

Device CALs pentru MS SQL Server 2016 sunt, de asemenea, disponibile în magazinul online Wiresoft ca licențe pentru un singur utilizator - reglementările obișnuite de licențiere în volum nu se aplică software-ului folosit, fără ca "folosit" să însemne dezavantaje în ceea ce privește capacitatea de utilizare a Device CALs, deoarece software-ul nu se poate uza.

Ce sunt utilizate CAL-uri de dispozitiv pentru SQL Server 2016?

Device CAL pentru SQL Server 2016 de la Wiresoft sunt licențe de acces pentru dispozitive finale, deoarece sunt disponibile și în cadrul programului de licențiere Microsoft; diferența față de acestea este că au făcut parte dintr-o licență de volum pentru dispozitive finale pentru SQL Server 2016, care a fost achiziționată anterior de o companie, iar licențele individuale de acces pentru dispozitive care nu erau necesare pentru această companie sau licența de volum completă au fost vândute către Wiresoft. La Wiresoft, licența de volum a fost dizolvată și transformată în licențe individuale, care au marcat CAL-urile pentru dispozitive ca fiind software utilizat. După cum s-a menționat deja, CAL-urile de dispozitiv folosite sunt pe deplin utilizabile în ciuda acestei etichetări, deoarece nu există nicio uzură a software-ului sau vreo altă restricție în ceea ce privește funcționalitatea sau durata de viață utilă.

Ce securitate oferă cumpărătorii de CAL-uri pentru dispozitive utilizate pentru SQL Server 2016?

Cumpărarea de software folosit, cum ar fi Device CALs pentru SQL Server de la Wiresoft, nu numai că oferă clienților o alternativă accesibilă, dar este la fel de sigură! Nu numai că primiți un singur dispozitiv CAL pentru Microsoft SQL Server 2016 la un preț mai mic decât software-ul "nou" comparabil, dar aveți și siguranța obișnuită a cumpărătorului după finalizarea procesului de plată prin descărcarea imediată, precum și activarea imediată a licenței cu cheia de licență de volum inclusă.

De unde provin CAL-urile pentru SQL Server 2016? Licențele de acces la dispozitive pentru SQL Server 2016 disponibile de la Wiresoft provin din inventarele de licențe ale diferitelor organizații și companii. Prin urmare, în acest caz se aplică jurisdicția obișnuită, care permite în mod expres comerțul cu software folosit, fapt confirmat în mod clar și de mai multe hotărâri judecătorești.

Pentru dumneavoastră, în calitate de client Wiresoft, achiziționarea de licențe de acces pentru dispozitive folosite pentru SQL Server 2016, precum și orice altă licență de acces pentru clienți oferită de noi, precum și utilizarea acestora, înseamnă securitate juridică, deoarece nu sunt încălcate nici noi, nici dumneavoastră, nici prevederile legale. Datorită verificării complete a tuturor cumpărătorilor de către Wiresoft, CAL-urile folosite sunt, de asemenea, protejate de audit!

Avantajele dvs. atunci când cumpărați CAL-uri folosite pentru SQL Server 2016

Software-ul folosit de la Wiresoft pentru Device CALs pentru SQL Server 2016 sau alte licențe de acces oferă astfel clienților noștri o alternativă cu adevărat ieftină la ofertele multor alți furnizori, dar mai ales nu există nicio restricție privind numărul exact de Device CALs necesare, astfel încât utilizarea efectivă a serviciilor SQL Server poate fi licențiată exact - spre deosebire de eșalonarea inflexibilă a CALs - ceea ce reduce costurile pentru licențierea serverului.

În cazul licențelor de acces Used Software, magazinul online Wiresoft oferă nu numai Device CAL, ci și User CAL pentru SQL Server 2016 - precum și alte versiuni de licențe de acces pentru MS SQL Server, inclusiv licențele de server corespunzătoare. În acest fel, evitați costurile de achiziție a unui hardware mai nou sau eventualele probleme de compatibilitate datorate unor versiuni diferite de software.

Pe lângă Device și alte CAL-uri pentru SQL Server 2016, veți găsi în magazinul Wiresoft Software Shop licențe pentru alte programe Microsoft Server, inclusiv CAL-urile necesare, cu toate avantajele Wiresoft pentru programele folosite. Dacă aveți întrebări despre Device CALs pentru SQL Server 2016 sau orice alt produs Microsoft, nu ezitați să ne contactați prin chat, e-mail sau telefon.

Citiți, scrieți și discutați recenzii...mai mult
Comentariile clienților pentru "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL"
Scrieți o recenzie
Recenzile vor fi activate după verificare.
Vă rugăm să introduceți șirul de caractere în câmpul de text de mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Am luat act de reglementările privind protecția datelor.

Ultima vizualizare